Mr. Picture Perfect - Den populære mand

udgivet:

Da Mr. Tough Love kom ind i mit liv…

Kære læser, 
Som du nok kunne læse i mit præsentationsindlæg, så er der to bestemte mænd, som fylder ret meget i mit liv. Både på den følelsesmæssige plan, men også utroligt meget på den seksuelle front. For at tage det fra starten af, vil jeg starte med at servere lidt tough love for dig (eller demon dick om du vil).
For ser du, Mr. Tough Love var ikke kun min første rigtige (som i “jeg vil føde dine børn og være din tro ægtefælle forevigt” rigtige) kærlighed, men han var også den første som gav mig en stor gave på den seksuelle plan…. 

Når én mand ud af mange kan noget, ingen andre har kunnet…

20 år. 20 år og adskillige sexpartnere havde jeg “ventet” – og alligevel ikke, for jeg havde trods alt “kun” været seksuel aktiv i 7 år af dem. Men de 7 år føltes nu vist alligevel som 20, for jeg var personligt overbevist om at jeg var med i den klub som var for de kvinder, som aldrig ville kunne få en orgasme. Omkring en tredjedel af alle kvinder siges aldrig at have opnået en orgasme, hverken alene eller med en partner; og den kategori var jeg så selv i – og jeg var overbevist om, at dér ville jeg blive. Jeg havde sågar spurgt min mor om, hvordan en orgasme føltes – og hendes forklaring overbeviste mig bare endnu mere om, at jeg ikke engang havde været i nærheden af at få så meget som nogle små muskelspændinger efterfulgt af en lille bølge dopamin.

Jeg havde nu egentligt slået mig meget godt tilfreds med konklusionen om, at jeg aldrig ville få en orgasme. Jeg forsøgte aldrig at opnå en eller anden form for klimaks længere; nu nød jeg bare sex som det, det var, uden en eller anden form for “vild og vanvittig” rus i kroppen. 

Efter et par mislykkede forhold og et fantastisk barn senere, ville jeg gerne lidt igang på den seksuelle front igen. Jeg forsøgte mig med Tinder, som var første gang for mig. Tinder i sig selv tiltalte mig ikke særligt meget; de fleste mænd var alt for direkte, og det er virkelig noget som kan tænde mig af.
Tinder og direkte mændMen der var nu en som virkede meget stille og rolig, og nede på jorden. Jeg var dog sikker på at han ikke ville være “friends with benefits”. Han både søgte en kæreste, og – udfra tekst og billeder – var svigermors drøm. Han insisterede dog på at mødes. Jeg var ikke vildt spændt på vores date, for han var jo bare en sød fyr og jeg skulle bare prøve det dér dating – og der ville komme mange flere af dem bagefter. Jeg havde allerede inden mødet aftalt en date med en anden mand. Så jeg havde virkelig ingen forventninger.
Men afsted på daten kom jeg. Da jeg steg ud af bilen var han kommet hen til mig, men vi hverken gav hånd eller kram, bare “hej”. Og så gik vi en tur.

For godt til at være sandt

Da vi efter halvanden time var færdige med at gå og skulle sige farvel, var der stadig ingen form for fysisk kontakt. Jeg var dog blevet meget overvældet over hans personlighed og flotte ydre. Jeg var helt sikker på at manden aldrig nogensinde ville se mig igen, for han var mere eller mindre ham, fra mine drømme – og heldig er man vel heller ikke?

To dates, Ella James “At Last” på repeat og en kåd samtale senere, skulle det dog vise sig at han var ligeså interesseret i mig, som jeg var i ham. 

Han kom hjem for at besøge mig, og i starten snakkede vi bare helt neutralt og normalt. Vi blev dog hurtigt enige om, at det jo ville være nemmere for alle parter at han bare blev og sov hos mig. Nu var mit barn alligevel ikke hjemme trods alt. Idet han rejste sig for at hente en taske – som han tilfældigvis havde med – kyssede han mig. Endorfinerne sprang i hjernen på mig som fyrværkeri. Kemien var vanvittig intens!
Da han havde hentet tasken og var i min lejlighed igen, vidste han lige hvad han skulle gøre. Hans smil i sig selv gjorde mig vildt blød og opstemt, så jeg var bestemt ikke svær at overtale da han trak min trøje af og lagde mig om på maven. Han begyndte at kysse mig ned ad ryggen, og jeg var i syvende himmel. Alene dét var nok forspil, lad mig sige det sådan. Jeg havde svoret mig selv at jeg ikke ville gå i seng med ham så tidligt, men jeg var ude af stand til at lytte til fornuften.

Når den første orgasme kommer

Han havde tryllebundet mig, og da vi først rigtigt gik i gang, gik der ikke længe. Hele min krop begyndte at ryste, mit sind var et andet sted. Jeg følte mig helt høj, og hele min krop var både anspændt og afslappet på samme tid. Jeg havde lige fået min første orgasme nogensinde!
Jeg var selvfølgelig lidt stakåndet og forvirret, så jeg var nødsaget til at forklare ham, at det var første gang det var sket for mig. Jeg tror aldrig jeg har set et andet menneske så stolt.
Det var bestemt ikke sidste gang at han gav mig en orgasme. Vores sex var det mest intense jeg nogensinde havde oplevet. Siden da har jeg lært at få orgasmer selv og med andre. Men jeg vil aldrig glemme ham, eller første gang jeg virkelig fik oplevet hvad en orgasme var.

Har du også en mand som fik tændt noget helt specielt i dig? Eller er du en af dem, som stadig “venter” på Mr. Magic? 😉
(godt råd: lad være at anskaffe en Mr. Tough Love..)

Jeg ville blive så glad hvis du ville lægge en kommentar nedenunder. Ellers er du også mere end velkommen til at kontakte mig på min mail: mm@missgrey.dk
Husk at I kan følge med bag kulissen på instagram: missmilfdk
– XOXO Miss MILF

Se Også