*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

Klitorisorgasme er og bliver den mest udløste orgasme for kvinder, mænd kan af gode grunde ikke få den, så den har vi eneret på! Hvis jeg skal vælge, vil jeg helst selv klikke og nulre mig til den, eller sådan var det… indtil jeg kom i besiddelse af Satisfyer Pro 2. For hold nu biiiiiiiip en lækker lille frækkert!

Satisfyer Pro 2 får det til at ringe til himlen

Kvinder ved lige hvad de vil have, når det kommer til klitorisorgasme. De ved hvor og hvordan det skal gøres. Det kan gøres hurtigt, det kan gøres langsomt og vi bestemmer selv hvor længe. Klitorisorgasmen er ALTID dejlig tilfredsstillende, når de 8000 nervetrådene stimuleres og sender os til himlen. Jeg har ofte oplevet klitorisorgasmen meget ens, alt efter hvad jeg har udsat klitoris for. Der findes masser af muligheder for at stimulere klitoris fx. via bulletvibrator, wand eller en dejlig varm tunge. Sexlegetøj til vores lille ært er der masser af, det er bare at prøve sig frem. Womanizeren har virkelig gjort det nemt for os kvinder at opnå klitorisorgasme, og mænd kan også hjælpe til. Men det er min første gang med denne slags sexlegetøj, jeg var Satisfyer jomfru, og nu er jeg stor satisfyer-FAN.

Se Satisfyer Pro 2 HER

Da pakken landede var det næsten som juleaften

Jeg havde VIRKELIG glædet mig, for det her var noget nyt, jeg aldrig havde prøvet før. Meget spændt, åbnede jeg pakken, og trak lidt på smilebåndet, for min første tanke var… den ligner lidt et øretermometer. Men lad jer ikke snyde af det, for uanset udseende er dette et stykke legetøj, der seriøst overrasker!

KØB PRODUKT HER

Satisfyer pro 2

Satisfyer Pro 2 kommer i en elegant æske med et fint foto udenpå. Inden i, ligger den lille frækkert i fint design og med guld/bronze/messing farvekode med tilhørende USB opladerlader og en brugsanvisning på engelsk (og andre udenlandske sprog). Jeg smed den straks i opladeren og efter en times tid, var den klar til brug. Jeg må indrømme, jeg kunne ikke vente, den måtte prøves. Betjeningen var simpel, to knapper skal betjenes. En til tænd/sluk og en til hastighed. Der er 11 vibrationsmønstre, så der er lidt for enhver smag. Vi føler forskelligt for neden, nogen vil have det langsomt og andre hurtigt, så det er bare med at finde sit eget tempo.

satisfyer pro 2

Teknologien er enkel og revolutionerende

Den hverken brummer, vibrerer eller snurrer dig til orgasme. Det er nemlig vakuumteknologi i trykbølger, der stimulerer på en helt speciel måde, og det giver virkelig en helt anderledes orgasmeoplevelse af nye dimensioner. Jeg lover jer, der gik under 20 sekunder, så var der gevinst! Jeg fløj til himmels på en HELT ny måde. Jeg glemte helt Belugi.dk´s forførende råd om, at prøve at trække klitorisorgasmen lidt ud, ved at fjerne Satisfyer Pro 2 fra klitoris lige før jeg var ved at få orgasme. Det prøvede jeg til gengæld på næste tur, og det var faktisk vidunderligt. Det gav lige lidt krydderi på kildeturen! Holder du vibrationerne på lave trykbølger og trækker orgasmen lidt ud, forlænger du virkelig lækkerhedsfaktoren med 100%, da orgasmen virkelig forlænges og bliver mere intens.

Den var super nem at betjene

Den skulle blot tændes og efterfølgende placeres over klitoris med sit bløde silikonehoved. Trykbølgerne tryllede en super fræk kildende fornemmelse, meget centreret omkring klitoris og den var virkelig utrolig tilfredsstillende. Følsomheden ved klitorisorgasmen var også til at holde ud lidt længere end normalt, hvor jeg ofte har en tendens til at slippe, fordi jeg ikke kan holde mere ud. Satisfyer Pro 2 fik orgasmen til at holde lidt længere end normalt.

KØB PRODUKT HER

Satisfyer pro 2

Kan bruges til onani og under samleje

Min nye bedste ven, er lavet af silikone og ABS plast og fylder ikke mere end en håndfuld (den måler 16,5 cm). Den er virkelig fantastisk at holde på, og så er silikonehovedet aftageligt og vaskes enten med sæbe eller rengøringsmiddel til sexlegetøj. Støjniveauet er også overraskende lavt, da først jeg havde placeret silikonehovedet med det lille hul, rigtigt over klitoris. Den lille frækkert er ikke kun til onani, men kan også bruges ved samleje, for den fylder ikke voldsomt. Mr. Handy følte sig ikke generet af, at jeg havde den mellem os under samleje, og effekten den gav mig gjorde bare turen mere spændende. Ofte er det sådan, at når en kvinde får klitorisorgasme mens manden er i skeden, så spændes bækkenbunden mere og knibet om penis bliver kraftigere. Det er jo ikke så ringe endda! Resultatet bliver i hvert fald for mit vedkommende også skedeorgasme, så det er bestemt himmelsk!

Læs også: BDSM og kinky fuckery – vi tester benspreder sexlegetøj

Satisfyer Pro 2 anbefales i den grad af Miss Robinson, har du ikke allerede en, så ønsk dig en i julegave eller køb den. 

YOLO og knus fra

Miss Robinson

*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

Tidligere artikelVi åbner op for MISSGREYCLUB – BETA ER KLAR
Næste artikelDen store kostume guide – SEXET kanin kostume
MISS ROBINSON
Miss Robinson her! Jeg er det modne indslag på Missgrey.dk, og som den modne sexblogger i flokken, forventer man, at blogindlæggene omhandler alt fra det modne liv, set fra en moden synsvinkel. En bred palet af oplevelser, råd, vejledning og guides fra en kvinde, der efterhånden har prøvet en del, og har god erfaring på kontoen. Med god humor og lidt ironi, rådgiver jeg bl.a. om alt fra jalousi, utroskab, sexliv, børneopdragelse og livet som mor og hustru. Guider om udfordringer og problematikker, der kan opstå med svigerfamilie, veninder, manden og arbejdskolleger. Men også guides til, hvordan man forholder sig som mor og hustru, det at blive ældre og hvordan man plejer og værner om et godt sexliv, som moden kvinde og par. Jeg er til dagligt mor til tre og gift med min lækre håndværker, Mr. Handy, og lever et harmonisk familieliv. Som moden kvinde i fyrrerne, er jeg nået til et punkt i mit liv, hvor jeg hviler i mig selv, og sætter stor pris på et eksperimenterende og indholdsrigt sexliv. Livet skal ikke være kedeligt, det skal leves! YOLO. // Mail: Missrobinson@missgrey.dk - for kontakt! - Husk også, at du kan finde mere fra Miss Robinson på hendes egen side og blog: www.detlumrehjorne.dk <3

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here