*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

Kære læsere

Idag vil jeg præsentere dig for noget, som jeg selv er ret begejstret over. Hvis du ligesom mig elsker at eksperimentere med nogle forskellige ting, eller bare gerne vil igang, så skal du læse med her. Det kan være svært og dyrt at gå ud og købe legetøj til alle de ting, vi gerne vil prøve seksuelt. Det kan skam også være svært at vide, hvad du helt præcist skal købe – eksempelvis, når du gerne vil eksperimentere analt. Men jeg har fundet en løsning, som jeg synes, jeg ville præsentere her.

Pakker med sexlegetøj til alle behov

Sinful har nemlig netop udgivet noget helt nyt på deres hjemmeside. De har før været gode til at lave nogle pakkeløsninger, såsom et Fifty Shades og Grey sæt, men nu er de kommet med noget helt nyt.

Du kan nu købe et par forskellige pakkeløsninger, som alle hver især passer godt til et område i den seksuelle verden. Derfor kommer jeg her til lige at gennemgå pakkerne, således du måske falder over lige det, I har brug for eller har lyst til.

Der er fire forskellige pakker, som alle henvender sig lidt forskelligt – alt efter jeres lyster. De koster alle 299 kr., hvilket jeg synes, er meget rimeligt! Du får en del ting med i pakken, og lidt af blandet kvalitet og kvantitet. Men formålet er også mest at introducere dig til tingene, og skabe en hyggelig stemning en weekend. Jeg synes i hvert fald, du får utroligt meget for dine 299 kr., så derfor kan jeg klart anbefale disse pakkeløsninger med sexlegetøj!

Sinful My First One Sexlegetøj Begynder Boks med A-Z Guide

Den første pakkeløsning/boks jeg vil præsentere for dig, er begyndersættet. Da jeg selv først begyndte at se Mr. Teddy og have sex med ham, så købte vi faktisk netop sådan et sæt. Det gjorde vi fordi det er en utrolig nem og billig måde at skaffe sig lidt sexlegetøj. Et begyndersæt indeholder ofte meget milde ting, og er håndgribeligt for jer, som måske ikke har så meget derhjemme i skufferne. Det kan være spændende og nyt som par at pakke sådan et sæt ud. Og samtidig det første skridt for jer mod at blive meget mere eksperimenterende!

Pakkeløsningen indeholder:

 • En glidecreme
 • En klitorisvibrator
 • En dildovibrator
 • En bækkenbundskugle
 • En analbuttplug
 • En guide, som beskriver alle produkterne og hvordan I skal bruge dem.

Sættet koster 299 kr og kan købes HER

Pakker med sexlegetøj

Sinful This Weekend Sexlegetøj Boks med A-Z Guide

Den anden pakkeløsning, jeg vil præsentere for jer, er måske til jer, der skal afsted på en lille romantisk tur – og derfor gerne vil krydre sexlivet lidt. Dette sæt er en smule mere romantisk anlagt, og indeholder lækre duftlys og ting til det perfekte forspil. Pakken her er klart til jer, som gerne vil tage en mere romantisk tilgang, og til jer, der vil forsøde weekenden lidt, såvel som hverdagen. Den er også perfekt at købe i anledning af bryllupsdagen eller en anden forkælelsesdag.

Pakkeløsningen indeholder:

 • En ladyfingervibrator
 • Handjobsleeve
 • Satinblindfold
 • Duftlys/massagelys
 • Kildefjer
 • Glidecreme med jordbærsmag
 • Vibrerende penisring
 • En guide, som beskriver alle produkterne og hvordan I skal bruge dem.

Sættet koster 299 kr og kan købes HER

Pakker med sexlegetøj

Sinful Next Step Anal Boks med A-Z Guide

Den tredje pakkeløsning, jeg vil præsentere, er en jeg selv er ret begejstret over. Her får du nemlig den komplette pakkeløsning, til hvis I går og tænker lidt på at eksperimentere med analsex. Her kan det være lidt svært at vide, hvad I præcis skal købe. Men denne pakkeløsningen indeholder alt, hvad I har brug for. Så hvis det skal være nemt, hurtigt og billigt, så kan jeg klart anbefale denne. Personligt måtte jeg selv ud og købe tingene løbende, og det var svært at finde frem til, hvilken glidecreme, der virkede analt osv. Men her får du en super god pakkeløsning! Selvom du får en del analdildoer her, så kan I jo starte med at prøve jer frem, til hvad I kan lide. Derudover, så vil jeg anbefale dig at købe en analdouche, hvis du er en smule bekymret om det. Og du kan også smutte ind og læse min e-bog om analsex for begyndere. Eller mit indlæg om hvorfor vi egentligt har lyst til at dyrke analsex. 

Pakkeløsningen indeholder:

 • En analglidecreme
 • En analplug, som vibrerer
 • En analkæde
 • En analdildo
 • En guide, som beskriver alle produkterne og hvordan I skal bruge dem.

Sættet koster 299 kr og kan købes HER

Pakker med sexlegetøj

Sinful Find the Spot Sexlegetøj Boks med A-Z Guide

Den sidste pakkeløsning, jeg vil præsentere for jer, er den til jer, der gerne vil på orgasmejagt. Det er ikke altid lige nemt for kvinder at opnå en orgasme, uanset hvilken slags det er. Denne pakke indeholder et par begynderting, som kan hjælpe jer begge til at give hende den lækreste orgasme. Og det er ikke bare en almindelig orgasme, men nemlig sprøjteorgasmen. Så hvis I gerne vil på jagt efter hendes g-punkt, så er dette en rigtig god måde at starte ud med. Du får også her en guide med, som kan hjælpe jer lidt til at finde det magiske punkt.

Pakkeløsningen indeholder:

 • En intim-massageolie
 • To forskellige g-punkts vibratorer
 • En lækker glidecreme
 • En guide, som beskriver alle produkterne og hvordan I skal bruge dem.

Sættet koster 299 kr og kan købes HER

Pakker med sexlegetøj

Skal I bruge hjælp?

Jeg håber, I kunne bruge denne lille præsentation, og at I blev inspireret til at eksperimentere lidt mere. Husk, at hvis I skal bruge rådgivning, gode tips og tricks eller har andre spørgsmål, så er der flere ting I kan gøre her på Missgrey. I er velkomne til at besøge vores debatforum, hvor vores bloggere og andre anonyme læsere kan stille spørgsmål eller svare. I er også velkommen til at skrive en kommentar nedenunder med et spørgsmål, eller sende det til mig på: mv@missgrey.dk. Det var alt for denne gang!

Much Love

Miss Vanilla

*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here