Pakker med sexlegetøj til alle behov

Kære læser💝

I dag vil jeg præsentere dig for noget, som jeg selv er ret begejstret over. Hvis du ligesom mig elsker at eksperimentere med nogle forskellige ting, eller bare gerne vil i gang, så skal du læse med her. Det kan være svært, og dyrt, at gå ud og købe legetøj til alle de ting, vi gerne vil prøve seksuelt. Og nogle gange ved vi ikke engang, hvad det er vi har lyst til at prøve eller hvad mulighederne egentligt er derude. Derfor vil jeg herunder introducere et nyt koncept, som sørger for, at du får inspiration året rundt til dit sexliv gennem forskellige, spændende pakker.

Pakker med sexlegetøj til alle behov

MissgreyClub har netop nu udgivet noget helt nyt på deres hjemmeside. De har før været gode til at lave medlemskaber, som sørger for masser inspiration. Men nu kan du altså vælge et medlemskab, som også fodrer dig med et hav af skønne voksenprodukter.📦🍆💘

Du kan nu købe et medlemskab, som hedder Pleasure.

MissgreyClub Pleasure er et Digitalt medlemskab, hvor du ved indmeldelse og dernæst hver 3. måned får tilsendt en lækker Pleasurebox med 2-6 stykker sexlegetøj. Som regel vil der være 4 produkter i din pakke. Og pakkerne er sammensat, så de passer til nogle bestemte seksuelle universer.

Mulighed for at være begynder eller øvet med sexlegetøj

Det jeg godt kan lide ved det nye univers, som jo (godt gættet) er stiftet af teamet bag Missgrey, er, at du kan vælge mellem to niveauer.

Når du melder dig ind (husk, at det er uden binding) så kan du vælge allerede fra starten, om du er begynder eller øvet. Vælger du f.eks. begynderniveauet, så kan du jo starte der og senere skifte over på øvet.

MissgreyClub Pleasure: Begynderboksen

Hvis du vælger at hoppe med på niveauet “begynder”, så kan du godt forvente at få tilsendt mange basisprodukter til natbordsskuffen. Her vil du altså ikke få en indviklet G-spot vibrator, kyskhedsbælte eller analdildoer i XXL. Bare rolig.

Derimod kan du forvente: blindfolds, vibratorer, dildoer, lækre cremer som massageolie eller glidecreme, duftlys, milde produkter til analsex og lignende. Man kan godt sige, at det, som adskiller begynderboksen fra øvet, er, at den er lidt mere romantisk. Øvet er mere fetish.

MissgreyClub Pleasure: Øvet

Har du lyst til at udfordre dig selv lidt mere, ja, så skal du springe på niveauet med øvet. Øvet er for dig/Jer, som allerede har det mest basale liggende derhjemme. Det vil altså sige, at du allerede har de fleste klassiske produkter som dildoer, vibratorer og blindfolds.

I en øvet boks, der kan du forvente: Produkter, som du måske ikke selv ville vælge eller tør prøve uden et lille, kærligt skub. Her kan du blive overrasket med f.eks. svirpende flogger, bondageprodukter, brystklemmer, pinwheel, gagball, udfordrende analsexlegetøj og lignende.

Læs mere: Sexlegetøj på abonnement

Hvad koster det at prøve en Pleasurebox?

Der er altså to forskellige niveauer, som henvender sig lidt forskelligt – alt efter jeres lyster. Begge medlemskaber koster 299 kr., hvilket jeg synes, er meget rimeligt. Du får en del ting med i pakkerne. Formålet er også at introducere dig til tingene, lære dig at bruge sexlegetøj, og skabe en hyggelig stemning f.eks. en weekend eller i ferier. Jeg synes i hvert fald, du får utroligt meget for dine 299 kr., så derfor kan jeg klart anbefale disse pakkeløsninger med sexlegetøj.

Hvis du vil prøve MissgreyClub Pleasure, så er det derudover uden binding og med gratis fragt. Du kan melde dig ind og prøve en enkelt pakke, og melde dig ud igen. Du kan også fortsætte, og så vil du altså modtage en Pleasurebox hver 3. måned med nyt indhold hver gang.

Skal du bruge hjælp?

Jeg håber, at du kunne bruge denne lille præsentation, og at du blev inspireret til at eksperimentere lidt mere. Husk, at hvis du skal bruge rådgivning, gode tips og tricks eller har andre spørgsmål, så er der flere ting du kan gøre her på Missgrey. Du er velkommen til at skrive en kommentar nedenunder med et spørgsmål, eller sende spørgsmål til: Kundeservice@missgreyclub.dk.

Much Love

Miss Vanilla

*Dette indlæg indeholder reklame for eget produkt*

Tidligere artikelBilligt sexlegetøj under 349 kr. – DEN ULTIMATIVE GUIDE
Næste artikelSexlegetøj på abonnement – MissgreyClub PLEASURE
MISS VANILLA
Livet er for kort til ikke at have en fræk tankegang. I mine indlæg finder du en god omgang humor blandet med min evige lyst til at eksperimentere i det seksuelle univers. Bliv revet med ind på første række, når jeg blogger om min egen, og min kæreste, Mr. Teddys, seksuelle udfordringer og eventyr, som omhandler alt fra trekanter, hverdagskriser og jagten på den bedste orgasme. Jeg blogger også om alle de hverdagskriser og klemte følelser, man har i et parforhold - og hvordan man sammen kan komme over dem. Samtidig giver jeg dig en masse anmeldelser på sexlegetøj og mine bedste guides til, hvordan du udlever dine dybeste seksuelle drømme. Miss Vanilla! // Mail: MV@missgrey.dk - for kontakt!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here