Sexlegetøj-her-er-mine-6-ultimative-favoritter

udgivet:

Vælg den rigtige Magic Wand: Den ULTIMATIVE guide

Missgrey.dk hjælper dig med at skabe det sexliv du drømmer om. Her får du vores guide til de kendte Magic Wands.

I denne guide anmelder vi følgende produkter:

 1. LELO: Smart Wand Large Magic Wand
 2. Pixey Deluxe: Opladelig, trådlås Wand
 3. Tennahill Come Closer Magic Wand (3-i-1)

Magic Wand: Derfor skal du investere i den

Dyre versus billige Magic Wands: Er der forskel?

Nu kommer det svære valg. For hvilken Wand skal du investere i? Hos Missgrey.dk, vil vi gerne sørge for, at du får det bedste produkt i dine hænder. OG at du føler, det er et produkt tilpasset dine behov. Desværre er det sådan, at lige når det kommer til en god Wand, så er der ALT for mange at vælge imellem.

Netop fordi at en Wand er så super effektiv, OG fik stor medieopmærksomhed på grund af Samantha fra SATC. Der er derfor mange producenter, som har taget produktet under deres vinger. Det har deraf resulteret i et hav af udgaver rundt om i den store verden af sexlegetøj i denne kategori.

3 vigtige ting, du skal tage stilling til, FØR du vælger din Wand

 1. Hvilket formål skal du bruge din Wand til? Er det kun til dig og din mis? Eller er det også til massage? Skal den også bruges på din sexpartner? Det er nemmere at vælge mellem modellerne, hvis du på forhånd over, hvad du præcis skal bruge den til.
 2. Vil du have en med eller uden ledning? Med ledning giver oftest kraftigere vibrationer, men støjer også mere. Uden ledning er ofte mere lydsvag, men kan også ofte give svagere vibrationer.
 3. Vil du have en med eller uden ekstra udstyr? Ved nogle af modellerne på markedet, er der lavet ekstra tilbehør, som giver dig flere anvendelsesmuligheder.

Vores anbefalinger – 3 gode produkter

Nr. 1: FAVORITTEN – LELO Luksus Magic Wand

Vi starter med LELO, da det er en sikker vinder og luksusudgaven af den populære Wand. Denne kan vi virkelig anbefale også selvom, at 1225,00 kr. er mange penge. Men hvis du tænker over, hvor mange år, du kan have den, så er det en super god investering. Du bruger sikkert gerne 5000 på en ny iPhone. Så hvis du synes prisen er pebret, så prøv at holde prisen op mod andre elektroniske apparater, som du gladeligt giver mange flere penge for. Vi anbefaler, at købe den på sexshop.dk, da denne hjemmeside har virkelig gode priser på deres produkter.

LELO smart wand Large Sort

Men hvad gør denne Wand SÅ dælens god?

Jo, for det første, så er LELO kongen indenfor sexlegetøj. LELO høster den ene pris efter den anden, og vinder altid på design og funktion. Denne LELO Wand har vundet en AVN-award for “Bedste luksus legetøj” i 2012, en “Red Dot Design Award” i 2013 og har fået 6 ud af 6 stjerner i en test på side6.dk. Den har desuden fået 5 ud af 5 stjerner hos brugerne og en masse gode anmeldelser.

Læs anmeldelserne på LELO vibratoren her.

Funktioner og features

Den er fremstillet i mat silikone og ABS-plast i metal-look. En flot kombination, som giver vibratoren et rigtig flot finish. Vibratoren kan med sit fleksible og bøjelige hoved stimulere meget målrettet. Selve håndtaget har en let buet form, som gør, at den ligger perfekt i hånden og er nem at styre og betjene.

Du tænder for vibrationerne på siden af skaftet, hvor du skruer op og ned på plus og minus. På den tredje og midterste knap kan du skifte mellem vibratorens 8 forskellige mønstre – både pulserende, milde og kraftige. Som noget helt specielt har denne en “SenseTouch” teknologi, som betyder, at vibratoren (på ét af de 8 mønstre) intensiverer vibrationerne, når den rammer huden. Når den er indstillet på SenseTouche-mode, vil den køre på højeste vibrationsstyrke, når den rammer huden. Her kan så vælge at skrue ned, så den rammer huden med en lavere styrke.

Når du vil skifte mellem SenseTouch og det almindelige mode, hvor du manuelt bestemmer styrken på vibrationerne, skal du holde den midterste knap ind i 3-5 sekunder.

LELO smart wand Large Sort
FACTS:
 • Pris: 1255,00 kr. (ofte på tilbud til 898 kr.)
 • Materiale: Medicinsk silikone/ABS-plast
 • Andet: Vejer 395 gram.
 • Lydniveau: Meget svag
 • Størrelse og længde: 31 cm. og 6 cm. bred.
 • Batteritype: Opladeligt lithiumbateri
 • Stimulationsniveauer: 8 forskellige
 • Vandtæt: Ja

OBS: Produktet bliver sendt hjem til dig i fortrolig og diskret indpakning. Så du skal ikke være nervøs for at bestille det hjem til din adresse.

Nr. 2: Pixey Deluxe – opladelig og trådløs Wand

Nummer to fra Pixey, er foruden det meget friske navn, også forfriskende i designet. Den er lidt billigere end LELO, og kan meget af det samme. Denne Wand duer som klitorisvibrator men også til almindelig massage.

Her får du en kraftfuld Wand, som kører fra 3.000 omdrejninger i minuttet til 12.000😱 Derudover er hovedet meget bøjeligt; det vil sige, at du kan forme den og bruge den i sjove og underlige vinkler. Der er et LED-lys på, så du kan finde vej i mørket. Endelig oplader du den med et medfølgende USB-kabel. Det betyder også, at du IKKE må tage den med i vand. 

Pixey Deluxe - opladelig og trådløs Magic Wand

FACTS:
 • Pris: 999 kr. (ofte på tilbud til 799 kr.)
 • Materiale: 100% ftalatfrit TPE
 • Andet: Vejer 452 gram.
 • Lydniveau: Middel
 • Størrelse og længde: 32,5 cm. og 5,8 cm. bred.
 • Batteritype: Opladeligt (USB-oplader medfølger)
 • Stimulationsniveauer: 5 hastigheder og 6 pulserende mønstre
 • Vandtæt: Nej

OBS: Produktet bliver sendt hjem til dig i fortrolig og diskret indpakning. Så du skal ikke være nervøs for at bestille det hjem til din adresse.

Nr. 3: Lille og handy MEN powerfuld

Her skal vi se på Tennahill Come Closer Magic Wand (3-i-1). Vi er dermed nået til den sidste i vores lille top 3. Denne Wand er mindre end de andre, men du skal ikke lade dig snyde: Den lille og fikse størrelse gemmer på en powerfuld motor, der uden problemer vil give dig de skønne og kraftige vibrationer. Den er genopladelig og lades via et USB-stik, som medfølger. Du vil altså ikke blive generet af en ledning, hvis du anskaffer dig denne Wand. Denne Wand har tre udskiftelige hoveder, der gør det nemt for dig at skifte mellem funktionerne.

 • Hoved 1 – “Goplen” til erogene punkter – f.eks. klitoris, brystvorter osv.
 • Hoved 2 – “Peniskrogen” til indføring – analt eller vaginalt
 • Hoved 2 ” Tragten” til følsomme områder – f.eks. pungen

Tennahill come closer magic wand tre i en vibrator

Hvad gør denne Wand så speciel? 

Udover at de medfølgende “hoveder” giver flere anvendelsesmuligheder end de andre Wands, så kan denne Wand altså noget helt specielt! Den mindre størrelse gør den både praktisk og handy. Du kan fx nemt tage den med dig på farten eller ferien, og på denne måde nyde den ude for hjemme. Derudover har den fået 5 ud af 5 stjerner og nogle pæne ord med på farten. Der bliver blandt andet skrevet, at vibratorionerne er specielt lækre ved denne sag!

Hvad synes kunderne: Læs anmeldelserne af Tennahill tre-i-en vibratoren HER

Funktioner og features

Den fedeste funktion ved denne Wand er prisen. Den er billig. Men derudover, så er det størrelsen. Du kan nemt have den gemt godt inde i skuffen, eller med i tasken. Og så skal du ikke være bange for, at du ikke kan bruge den igen og igen. Du oplader nemlig din “Mini” ved at bruge det medfølgende USB-kabel. Her er der ikke en lampe, som lyder, når den lader. Men du skal bare sørge for, at den ikke sidder til opladning mere end 3 timer hver gang. Herefter holder den 2 timer, hvor du kan nyde det fuldt ud.

Tennahill come closer magic wand tre i en vibrator

FACTS:
 • Pris: 599 kr. (ofte på tilbud til 399 kr.)
 • Materiale: 100 % ftalatfrit silikone og ABS
 • Lydniveau: Rimelig lydsvag
 • Størrelse og længde: 18,8 x 3,8 cm
 • Batteritype: Genopladelig og USB-kabel medfølger
 • Stimulationsniveauer: 9 indstillingsmuligheder – 3 kontinuerlige og 6 mønstre
 • Vandtæt: Nej, men stænksikker.

LÆS MERE OM PRODUKTET HER: Tennahill Magic Wand – tre-i-en vibrator

OBS: Produktet bliver sendt hjem til dig i fortrolig og diskret indpakning. Så du skal ikke være nervøs for at bestille det hjem til din adresse.

Historien bag de berømte Magic Wands

Sådan opstod det vi kender som en “Magic Wand”

En Magic Wand (herefter benævner vi den indimellem “Wand”) har en god historie, at du faktisk kan finde lange tekster om den i cyberspace. Vi har fundet noget af vores materiale til historien om den kendte Wand via Wikipedia lige her. Derfor skal du ikke bryde dit hovede med selv at sortere skidt fra kanel på Wikipedia. Det har vi nemlig gjort for dig her på Missgrey.dk.

Kender du den originale Hitachi Magic Wand

Den kendte Magic Wand hed oprindeligt “Hitachi Magic Wand”, og var ikke tiltænkt at være et nydelsesmiddel for kvinder verden over. Derimod, er det et massageapparat, elektrisk strømforsynet, der er lavet til at afhjælpe spændinger og ømme muskler. Hvis du har set SATC, husker du vel også, at Samantha heller ikke køber sin Magic Wand i en sexshop. Hun finder den i en helt almindelig elektronikbutik blandt andre massageapparater. Her forklarer hun de andre kvinder i butikken, at den faktisk er en glimrende vibrator, som giver himmelskønne orgasmer. Det kan du gense herunder – en af de sjoveste episoder fra SATC ?

Betty Dodson giver Hitachi en ny vinkel

Hvis ikke det var for sex-ekspert, Betty Dodsen, USA, er det ikke sikkert, at vores elskede Wand var blevet brugt til det, som vi kender den som idag. I 1970erne var sexlegetøj stadig forbudt i mange stater i USA, og til trods for det, eksperimenterede Betty Dodson med kvindelig nydelse, og vibratorer, som skulle hjælpe til mere nydelse. I 1973, da Hitachi lander på det amerikanske marked, begynder Betty Dodson derfor at se muligheder, hvor andre måske “bare” ser et massageapparat. På sexviden.dk, står der:

I de sidste to år har jeg eksperimenteret med forskellige vibratorer. Jeg har fundet ud af, at det er den vibrator, der giver mig den stærkeste og mest vedholdende form for stimulation, og er specielt god til kvinder der ikke har fået orgasme før. Den fjerner også problemet med, at din hånd eller arm bliver træt af at onanere. Nogle kvinder klager over, at vibratoren gjorde dem følesløse. Det er klart, at hvis du sætter vibratoren direkte på din klitoris, og ikke masserer området omkring klitoris, så vil du blive følesløs. Jeg bruger altid et stykke stof mellem klitoris og vibratoren, for eksempel et stykke velour, satin eller et håndklæde“.

Hos sexviden.dk står der også, at Betty Dodson altid anbefaler Magic Wand til ultimativ nydelse, og som hjælpemiddel. Hun var altså en af de personer, som fik skabt den berømte Magic Wand, som vi kender den idag – og fremhævet apparatet som nydelsesmiddel for kvinder verden over.

Magic Wand

Værd at vide om en Magic Wand

Hvor en Womanizer er en af de mest nænsomme vibratorer på markedet, er en Wand en af de mest kraftfulde. Her har du altså to modsætninger, som du ikke har lyst til at undvære i natbordsskuffen. Hver sin vibrator til hver sin tid. Men inden du investerer i en Wand til din natbordsskuffe, som et fast bidrag til dit sexliv, bør du vide, hvorfor den er så god, som den er.

Den er super holdbar

For det første, er en Wand meget solid og holdbar. Det er ikke en “pusse-nusse” vibrator, som du skal være forsigtig omkring. Nogle af udgaverne kommer med en ledning, og andre, kører på batterier. Derfor kan du også skelne mellem to typer: De der kører via ledning, og kan lades op igen og igen, og de, som udelukkende kører via batterier. Førhen var det sådan, at udgaverne med ledning var stærkest, men nu kan du ikke mærke forskel på udgaverne, i forhold til, om de har ledning eller batteri.

Det store hoved giver intense klitorisorgasmer

Hvor mandens vedhæng er nemmere at “betjene”, så er det anderledes med kvindens underliv. Her er klitoris et af de mest kendte punkter i kvindens underliv. Klitoris består af hele 8000 nervefibre, og er derfor det mest følsomme punkt på kvindens krop. Sådan står der hos magasinet Q. Endvidere står der: “Den bliver større, når kvinden er seksuelt ophidset, og det er forholdsvis nemt at opnå orgasme ved stimulering af klitoris. En del af klitoris er desuden skjult under overfladen og strækker sig ned til og omkring åbningen af vagina“.

Et af de nemmeste steder at opnå orgasmer, er derfor ved stimulering af klitoris. Og det er netop til stimulering af klitoris, at en Wand er god. En Wand giver nemlig kvinder ydre stimulering af klitoris, hvor de kraftige og intense vibrationer føles ekstra pirrende – faktisk er virkningen så kraftfuld, at nogle også kan få orgasmer ved at bruge en Wand udenpå sine bukser.

Teknologien passer perfekt til nydelse

Der er forskellige ting ved en Wand, som gør, at den er perfekt til at opnå maksimal nydelse med. For det første, er der skaftet, som har meget tyngde. Den ligger godt i din hånd, og vibrationerne er holdt til hovedet, så du ikke får krampe eller bliver træt i din hånd og arm. Vibratorens hoved er lavet i silikone, og derfor, er det super lækkert, smidigt og blødt mod din krop. Selve hovedet er også smidigt, fordi den er sat på således, at den kan bøjes en lille smule.

Perfekt til den dildoforskrækkede

Hvis du er en af de mange, som til stadighed er forskrækket over at købe sexlegetøj hjem til privaten, er en Wand det perfekte sted at starte. En Wand er faktisk det perfekte begynderhjælpemiddel til dit underliv, da den langt fra minder om, og ligner en klassisk dildo. Da den netop var tiltænkt som massageapparat, så har den også et design som sådan et apparat. Bare det design kan gøre, at du måske i højere grad har lyst til at have den liggende derhjemme, end havde det været en skrigpink dildo med tyve forskellige “dutter” stikkende ud fra den ene ende.

Tilmed er en Wand SÅ nem at betjene, at stort set alle burde kunne bruge den. Den fokuserer netop udelukkende på klitorisstimulering, og netop klitoris, bør du med tiden finde ud af, hvor sidder. En G-punkts vibrator, et æg eller måske analsexlegetøj, er først godt, når du er tryg ved de mere simple udgaver af sexlegetøj, som netop en Wand.

Husk også lige, at du får et massageapparat

Og nu er det nævnt nogle gang efterhånden. Men med en Wand, så får du jo faktisk to produkter i et. Hvis du døjer med ømme muskler, eller blot elsker en god massage, så er apparatet jo tiltænkt at give en god kropsmassage. Hvis ikke du har en kæreste til at køre produktet henover din krop, så kan du selv holde den på dine skuldre/skuldreklappe, overarme, benmuskler og hvor ellers på kroppen, du selv kan nå.

Her til slut: Tak fordi, at du læste med. Har du en god Magic Wand, som du vil anbefale andre læsere, er du velkommen til at kommentere herunder. Vi kan bedst hjælpe hinanden med at videregive anbefalinger. TAK. Hilsen Missgrey Redaktionen❤️

Magic Wand

Se Også