Groovy chick

udgivet:

Groovy Chick G-punkt vibrator – get groovy!

*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

Jeg har kigget på denne g-punkt vibrator længe… Skubbet den længere tilbage i kassen og sprunget den over et par gange. Ikke rigtig haft lyst til at pakke den ud og prøve den, da jeg har tænkt…ej, den er nok ikke noget for mig, den ser mærkelig og kedelig ud. Du kender det godt ikke? Da jeg så ENDELIG fik taget mig sammen, var en gang ikke nok. Typisk mig! Jeg har efterhånden mødt mange stykker sexlegetøj som tester og anmelder, og har fået mange dejlige nye bekendskaber. Denne her ligger på Top 5! Her kommer min/vores test og anmeldelse af Groovy Chick G-punkt vibrator fra Rocks-Off.

Læs også Miss Robinson: G-punkts vibrator. Sexlegetøj under kr. 350,-

Groovy Chick G-punkt vibrator – mester i G-punktorgasme

Du kender højst sandsynligt allerede G-punktet, men til de af jer der ikke har styr på det, så sidder der en dejlig erogen zone oppe i skeden ud mod maven, ca. 2-3 cm oppe. Hvis du fører en finger op og mærker efter, føles det lidt rillet. Hvis du stimulerer G-punktet tilstrækkeligt, kan du fremtrylle de mest FANTASTISKE orgasmer. Det er også her kvinder kan stimuleres til sprøjteorgasmer, hvis håndarbejdet gøres rigtigt og af en kyndig mester i den slags. Nogle  heldige kvinder kan også selv. G-punktet til gengæld er lidt nemmere at få til at “eksplodere” i orgasme, og når det lykkedes er det FANTASTISK lækkert. Det er her Groovy Chick G-punkt vibrator kommer ind i billedet.

Køb Groovy Chick G-punkt vibrator HER

groovy chick vibrator

Derfor er det en To-i-en vibrator

groovy chickDe fleste kvinder foretrækker at krydre onaniseancer med en klitorisorgasme, og kan der smides en g-punktorgasme oven i fornøjelighederne, er vi tæt på himmerige. Am I right? Piger… denne her kan begge dele – SAMTIDIG! Aaaaaarrrrr tænker nogle af jer nok, men JO Miss Robinson har selv prøvet – op til flere gange. Den er god nok – to-i-en vibrator! Den sjove form på denne vibrator gør, at den kan ligge og vibrerer på g-punktet samtidig med, at den stimulerer din klitoris. Groovy Chick g-punkt vibrator er lavet af silikone, og er derfor bøjelig og fleksibel, så du kan arbejde rundt med den, til den ramme hvor den skal. Jeg valgte at tilføje lidt vandbaseret glidecreme til legen, på den måde undgår du friktion mellem din vibrator og huden, og det giver en mere glidende og behagelig stimulering.

Der er 7 vibrationer at vælge imellem. Du trykker blot på den lille knap, og den lille bullet i vibratoren starter. For hver gang du klikker, kommer en ny vibration. 

Læs mere om – Groovy Chick G-punkt vibrator HER

https://giphy.com/gifs/love-kiss-couple-LCAFK9C16AsLe

Vi brugte den også som parvibrator

Egentlig er Groovy Chik vibrator et onanilegetøj til kvinder, men Mr. Handy blev lidt kreativ da vi testede. Du kender sikkert allerede en almindelig parvibrator, der ofte er lidt mindre i størrelsen, men formen er næsten den samme. Det kræver selvfølgelig at du kan holde ud, at skeden er fyldt godt op. Jeg har mast store børn ud den vej, så jeg kan godt rumme lidt ekstra ud over Mr. Handy, og egentlig handler det jo om, at få musklerne til at slappe af og give lov til penetrering. Det lykkedes hos os, og jeg må sige, det var vildt. Udover at være fyldt godt ud med vibrationer og stimulering af klitoris og g-punkt, var der også plads til Mr. Handys ding dong. Det lykkedes os faktisk at gennemføre samleje med groovy chick. Vibrationerne gjorde det dejligt for Mr. Handy, så den fik samme effekt som en parvibrator.

Se vores test af Lelo Ida parvibrator: Husk at sexforføre din mand

Fakta om g-punkt vibratoren:

køb G-punkt vibratoren HER

God fornøjelse!

YOLO og knus fra

Miss Robinson

Kig også forbi detlumrehjørne.dk og se flere blogindlæg og erotiske noveller.

Dette indlæg indeholder Affiliatelinks

Se Også