orgasme

udgivet:

Sådan får du en A-punkts orgasme

*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

A-punkts orgasme, også kaldet livmoderhalsorgasme, er en af de mere sjældne orgasmer. Men de kvinder der lykkedes at opnå en eller flere A-punktsorgasme, beskriver det som at være et med sin krop, tæt på himmerige og OUTSTANDING. Jeg er enig, for jeg har oplevet lige netop sådan en orgasme. Derfor vil jeg i dette indlæg, guide dig lidt til, hvordan du har mulighed for at forberede og måske opnå en A-punkts orgasme.

A-punkts orgasme… men først A-punktet

Lad os starte med A-punktet (i lægesprog kaldet “Anterier Fornix Erogenous Zone”) altså også kaldet AFE-Zonen, den dybe zone, der befinder sig ca. 8-10 cm oppe i skeden på skedens forvæg – helt præcist imellem G-punktet og livmoderhalsen. Et MEGET følsomt sted der sidder oppe i kvindens livmoderhals (heraf livmoderhalsorgasme). A-punktet er faktisk den mekaniske i kvindens indre, der sørger for at fugte skeden. Ved let stimulering svulmer det en smule op og giver forøget udflåd. Så er du en af de kvinder, der godt kan have problemer med tør skede, kan du lære at stimulerer dit A-punkt og dermed forbedre dit sexliv, uden at skulle tilføje store mængder lube eller glidecreme. Ikke alle kan nå deres A-punkt med fingeren, da det på flere kvinder sidder langt oppe, men der fås sexlegetøj der kan nå.

En super A-punkt vibrator er bl.a. Satisfyer Pro G-punkt Rabbit Vibrator, da den er lang og spids i enden. 

satisfyer
Satisfyer Pro G-punkts rabbit vibrator har en spids ende, og kan stimulere dit A-punkt og din klitoris samtidig!

Sådan forbereder du dig til A-punkts orgasme

JA, du skal forberede krop og sind til projektet. Med mindre du er i 100% ZEN, går til yoga og FULDSTÆNDIG i balance med dig selv. For mit første råd er helt klart TÅLMODIGHED! Er du stresset, nedtrykt, har ustabil cyklus eller andre ting der kan påvirke muskulaturen i din livmoder, så udsæt projektet. Din livmoder og livmoderhals skal være uden spændinger og overanstrengelse, ellers kan det IKKE lade sig gøre eller gøre ondt. En god måde du kan komme af med spændinger i underlivet på, er yoga, tantra massage eller fysioterapi. Kvinder har MANGE muskler i underlivet, og der skal ikke meget til for at overanstrenge dem. Det kan tage måneder før du er klar til A-punkt orgasme, men fortvivl ikke, TÅLMODIGHED. Når din krop er klar, mærker du det helt automatisk. Hjælper din partner dig, så forklar ham/hende, at det ikke kommer lige i første hug.

Læs også Miss Robinson: Vild bullet vibrator i guld – “to go”

A-punkt
Der findes ikke mange fotos med A-punktet lokaliseret, men her ser du med orange, hvor A-punktet sidder, oppe ved livmoderhalsen.

Det hele starter med klitoris

Klitoris er den ultimative “starterknap” til mange orgasmer, OGSÅ A-punkt orgasmen. De 8000 nervetråde der sidder i den ydre klitoris og ind til den indre klitoris, hjælper dig lidt på vej. Livmoderen og livmoderhalsen har som sådan ikke nogle nervetråde, men reagerer med muskelsammentrækninger og kramper under en orgasme, og påvirker derfor også styrken i din A-punkt orgasme. Jeg har oplevet A-punkt orgasmer både med vibrator og med Mr. Handy, men på to meget forskellige måder – det kommer jeg tilbage tid. Forestil dig, at du har en lille klitoris oppe omkring livmoderhalsen. Måden du stimulerer din klitoris for at opnå klitorisorgasme, kan gøres på mange måder, men ofte gør kvinder det, at de langsomt nulrer, cirkler og masserer den lille ært. Det samme skal du faktisk gøre med A-punktet. A-punktet er VILDT følsomt, og går du for hårdt til værks, kan det være ubehageligt og gøre lidt ondt. Har du en kæreste med en lang pik, har du måske oplevet lidt smerte dybt inde, når han hamrer hårdt, dybt og hurtigt. Han rammer dit A-punkt, så det bliver stresset og lukker ned. Derfor stille, roligt, langsomt og konstant rytme.

Jeg følger en super spændende kvinde på Youtube, Facebook og blog der hedder Layla Martin (ja hun ligner altså Anastasia Grey), og hun har lavet en fantastisk video, hvor hun forklarer lidt detaljeret og dybere om cervix (livmoderhals) orgasmen. Det foregår på engelsk, men prøv engang at se den. – indlæg fortsætter under filmen!

Læs også Miss Robinson: Groovy Chick G-punkt vibrator – get groovy!

A-punkts orgasme – ANALT

Kvinder kan ikke få P-punkts orgasme (prostataorgasme), da det kun er mænd der er beriget med sådan en kirtel – MEN derimod kan vi opnå en anden orgasme. A-punkts orgasme. Det er nemlig sådan, at vores A-punkt og vores rektalkanal (endetarmen) ligger lige op ad hinanden. Med analsex er der derfor muligt for nogle kvinder, at blive stimuleret via endetarmen til A-punkts orgasme. Det her er HELT for egen regning, men jeg tror faktisk, at mange af de kvinder der NYDER analsex (incl. Miss Robinson), oplever en form for tilfredsstillende “analorgasme”, og uden at vide det, er det A-punktet de får stimuleret. Når jeg oplever det, er følelsen nemlig næsten den samme, som når det foregår oppe i skeden, bare mere intenst, da det er direkte og om livmoderhalsen.

Stimulering med vibrator eller finger

Det bedste udgangspunkt er, hvis du er godt liderlig, seksuelt tændt og evt. har været igang med et langt og lækkert forspil. Safterne skal flyde og hele kroppen skal være klar til indvendig stimulering. Kan du eller din partner nå helt op i din livmoderhals med fingeren, handler det om at stryge, nulre, cirkle eller bare pulserer forsigtigt på og omkring livmoderhalsens åbning. Det kan du også gøre med en glasdildo, silikonedildo eller vibrator. Små forsigtige og konstante berøringer og stimuleringer. Du kan evt. lade din vibrator sidde oppe i skeden med spidsen på livmoderhalsen, og så stimulerer klitoris samtidig, det giver helt klart det bedste resultat for mig. Her kan jeg igen anbefale Satisfyers rabbit vibrator eller Fifty Shades Darker Oh My Rabbit Vibrator da de er lange og spidse. Prøv dig langsomt frem, for ligesom vi er forskellige, når det kommer til klitoris, er vi også forskellige omkring A-punktet.

Læs mere om kroppens orgasmer på Detlumrehjørne.dk

Du kan ende med multiple orgasmer

Orgasmer som perler på en snor. A-punkts orgasme kan udløse et vandfald af orgasmer, gentagende orgasmer. A-punkts orgasme kan være så kraftig, at det udvikler sig til en helkropsorgasme. Hvis din partner skal hjælpe dig til A-punkts orgasme, er den bedste stilling Doggy Style, da stødet bliver dybt og målrettet, men jeg har oplevet at kunne mærke stimulering af livmoderhalsen, når jeg har en pude under numsen og ligger på ryggen. Med vibrator får jeg også bedst resultat på ryggen. Her kan jeg bedre komme til og har fri adgang med spredte ben. Evt. også en pude under numsen, til at løfte mit bækken lidt. Prøv dig frem, men STILLE, ROLIGT OG TÅLMODIGHED.

Skriv gerne til mig på missrobinson@missgrey.dk og du kan også følge mig på Instagram som Missrobinsondk eller kig ind på vores Facebook Missgrey.dk

YOLO og knus fra

Miss Robinson

*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

missgey

Se Også