Stronic G Dildo Pulsator

udgivet:

Stronic G Dildo Pulsator – Who needs a man?

Kære kvinder

Det her indlæg bliver min første produktanmeldelse! *Indsæt fyrværkeri her* – Mit eventyr starter med den nye Stronic G Dildo Pulsator. Navnet er indviklet, så lad mig forklare det simpelt: Nyt revolutionerende produkt til dig og dit g-punkt. Det lyder jo fantastisk.. Men hvad gør den så speciel? Og hvad vigtigere er, virker den?

KØB DEN HER: Stronic G Dildo Pulsator

Hvordan skiller den nye Stronic G Dildo Pulsator sig ud i dildojunglen?

Den tyske producent Fun Factory har fået en ny elev i klassen. Og der går allerede rygter om, at han besidder en række egenskaber, der gør ham helt unik. Jeg pakkede denne badboy ud, og satte introduktionsvideoen på, og der var her især tre ting, jeg lagde mærke til:

Stronic G Dildo Pulsator er angiveligt verdens eneste g-punkt pulsator.

Min første tanke hertil, hvad fanden er en pulsator?

Da jeg fik den ladet op og tændt, gav det pludselig mening. Denne dildo er næsten levende! Den kan rent faktisk ”skubbe” sig frem og tilbage. Både i et hyggeligt og blidt tempo, men også i et orgasme-skrigende-højt tempo. Jeg blev virkelig overrasket over, hvor kraftig den egentlig er! I alt har den 10 forskellige variationsmuligheder, så der skulle gerne være et tempo for enhver smag. Faktisk hævder Fun Factory, at det helt specielle ved Stronic G Dildo Pulsator, er, at den kan efterligne en mands stødende og pulserende bevægelser. Halleluja who needs a man!

Formen på dildoen minder mig lidt om en tandbørste.

Ved nærmere eftertanke: Smart og diskret design = Rejsesikker!

Personligt syntes jeg at designet er virkelig fint og stilet. Min er pink, og derudover findes den i lyseblå og den flotteste lilla. Jeg bed især mærke i, hvor robust og tung den føltes.  Den ligger godt i hånden, og er lavet af den blødeste silikone (husk fx en vandbaseret glidecreme, når legetøjet er af silikone). Den er hverken for overvældende stor eller for lille. (Se målene på nedstående billede). Men det fedeste er nu altså, at der står ‘fun’ på tænd-knappen. Og så er det et plus, at den er vandtæt.. Både i forhold til rengøring og anvendelighed. Du slipper for at købe batterier, da der følger en USB-lader med, der sidder fast i bunden ved hjælp af magneter. Virkelig smart, hvis du spørger mig! Fun tip i hverdagen: Oplad din Stronic G Dildo Pulsator ved siden af din telefon. Er det bare mig eller er det lidt for sjovt?

Fun factory hævder, at den kan bruges håndfrit?!

Det skal jeg klart prøve! (Og det lykkedes! Læs videre for at lære hvordan)

For at afslutte beskrivelsen af produktet, vil jeg gerne lige komme ind på prisen. Denne dildo ligger i den dyrere ende og koster 1095.00 kr. Og med den pris, skal den virkelig også holde, hvad den lover. Der burde egentlig være orgasme-garanti! Et lille plus er dog, at Sinful altid har fri fragt på bestillinger for over 600.00 kr. det hjælper da lidt på det!

Køb Stronic G Dildo Pulsator HER

Dildo Pulsator

Bigger. Better. Wetter. Orgasms?

…er sloganet Fun Factory bruger om deres nye Stronic G Dildo Pulsator. Og med det slogan forventer vi altså en del, ikke piger? Normalt er jeg ikke en dildo-pige, medmindre der sidder en vibrator på siden, så jeg var lidt mistroisk fra begyndelsen. I starten fumlede jeg lidt med at tænde den. Jeg måtte faktisk læse mig frem til det. Men da jeg først fandt ud af det, var det egentlig ret simpelt: Hold ‘fun’ knappen inde og tryk derefter på ‘plus’ og ‘minus’ tegnet for at regulere styrken efter dit behov. For at slukke igen, holdes ‘fun’ knappen inde igen.

KØB DEN HER: Stronic G Dildo Pulsator

Min personlige erfaring?

Jeg blev nødt til at bruge den nogle gange, før at jeg kunne nå klimaks. Det var dog min egen skyld! Det er nemlig ikke en hvilken som helst dildo. Det bøjede hoved skal pege direkte op mod dit g-punkt, og dette kan godt være en udfordring. Dit g-punkt sidder cirka 4-5 centimeter oppe i missekatten, så prøv dig frem! Det lykkedes hurtig for mig at ramme, men følelsen blev så intens, at jeg ikke kunne holde det ud. Jeg anbefaler, at du først tænder den, efter du har smurt glidecreme på og ført den et stykke ind. Det føltes nemlig super ubehageligt at prøve at føre den ind, mens den er tændt. Følelsen er lidt underlig i starten, især hvis du ikke er vant til at blive ’poundet’ direkte på dit g-punkt.

Jeg har erfaret, at jo oftere du får en slags orgasme, jo lettere kan du få den igen. I og med, jeg aldrig havde givet mig selv en g-punkts orgasme før, opstod udfordringen for mig. Men da jeg prøvede den tredje gang.. Oh my! Jeg tager det i mig, jeg er måske nok en dildo-pige alligevel! Hvis du skulle blive overvældet af følelsen ligesom mig, kan jeg anbefale dig at bruge den sammen med en partner. Især hvis din partner styrer den, så er det nemlig ikke lige så nemt for dig at stoppe på grund af for meget nydelse!

Husk også at læse vores andre produktanmeldelser: HER

https://giphy.com/gifs/loki-tom-hiddleston-the-avengers-wFZx0cph1rG48

How to get screamning with the Stronic G Dildo Pulsator

  1. Læg dig på ryggen eller maven med spredte ben. Eller prøv og sid op!
  2. Forspil med dig selv er vigtigt. Kæl og nus for dig selv. Jeg vil anbefale at bruge glidecreme for at gøre alting smooth.
  3. Valgfrit: Placer en pude i mellem dine ben, lige ud for missekatten. Du kan nemlig bruge puden til at holde dildoen på plads med.
  4. Før dildoen et stykke ind og husk at lade det bøjede stykke vende op.
  5. Tænd den, og placér den, så den rammer dit g-punkt og eksperimentér så med styrkerne!

Jeg opdagede, at dildoen egentlig godt kan sidde selv uden puden, når den først er placeret. Mon ikke det har noget at gøre med, hvor tung den egentlig er? Det er så fantastisk, for så kan hændernes jo bruges til andre ting, som fx at forkæle din klitoris. Hvis dildoen virkelig skal ramme spot on, fungerede det for mig at trykke blidt ned på den, mens den er inde. Du behøver altså ikke at bruge alverdens kræfter for at holde den! Det kan som nævnt også lade sig gøre at bruge denne Stronic G Dildo Pulsator siddende. Beviset er disse fire kvinder, som læser højt imens de prøver den og når klimaks i offentligheden!

*Artiklen fortsætter efter videoen*

Er den virkelig pengene værd?

Den er pebret. Virkelig pebret. Det eneste minus er virkelig prisen. For holy mother of f*** den gjorde det for mig! Efter jeg havde eksperimenteret med den et par gange, kom jeg virkelig hårdt. Personligt syntes jeg dog, at denne dildo er til den mere erfarne bruger af sexlegetøj. Så hvis du er på udkig efter din første dildo, er det ikke sikkert at denne her, er det rigtige valg til dig. Men hvis du leder efter nye intense oplevelser og har mod på at bruge noget tid på at eksperimentere, vil jeg klart anbefale denne Stronic G Dildo Pulsator!

Jeg vil gå så langt som at sige, at den er pengene værd.

Hvorfor skal du vælge en Stronic G Dildo Pulsator?
  • Denne dildo er designet til at kunne bruges uden hænder, og det er seriøst fantastisk!
  • Designet giver dig mulighed for at opnå en g-punkts orgasme. Som tidligere nævnt, krævede det lidt øvelse fra min side af, men det lykkedes!
  • Der er 10 forskellige variationsmuligheder til at sende dig i himlen – og den larmer ikke!
  • Du kan se, og mærke, kvaliteten på alt fra indpakningen til selve produktet.
  • Den kan støde som en mand.. Do I need to say more?

Jeg giver altid mine dildoer et drengenavn, og ham her er helt klart en Jason. Get it? Cause he’s a killer in bed…

Køb Stronic G Dildo Pulsator HER

Dildo Pulsator

Tak fordi du læste med! Du er altid velkommen til at poste en kommentar herunder eller skrive direkte til min mail på: mc@missgrey.dk. Husk desuden at følge med på de sociale medier. Du finder os på Instagram på Misscuriousdk og Missgreydk, samt på Facebook på Missgrey!

Over and out – Miss Curious

Dildo Pulsator

Dette indlæg indeholder Affiliatelinks

Se Også