Bedste Klitoris Stimulator

udgivet:

Klitoris Stimulator: DEN ULTIMATIVE GUIDE – Personlig Anmeldelse

Kære Læsere

Idag skal jeg præsentere dig for en helt ny generation af sexlegetøj, når det kommer til en god klitoris stimulator. Nemlig de nye Satisfyer Pro vibratorer. Her i min personlige anmeldelse, har jeg derfor sat mig for at udvælge den bedste Klitoris Stimulator til dig. Junglen af sexlegetøj er enorm, og derfor, er mit mål at hjælpe dig lidt på vej. Jeg har nemlig altid testet og hygget mig med at finde frem til de gode produkter, så derfor, var min jagt på den bedste klitoris stimulator altså ingen undtagelse.

De kendte Satisfyer er efterhånden blevet utroligt populære, og der er der altså en årsag til.

 • Med de nye Satisfyer Pro er designet opdateret
 • Der er tilføjet ekstra features
 • De er blevet bedre på prisen

Så lad mig præsentere og teste de nye klitoris stimulator for dig.

Den Bedste Klitoris Stimulator: Hvad er en Satisfyer?

Til en start vil jeg lige hurtigt forklare dig lidt om, hvad en Satisfyer egentligt er (hører altid under kategorien klitoris stimulator). Kort sagt, så er det en her ny teknologi til sexlegetøj for kvinder. De kan have mange former, og også forskellige andre stimulerende aspekter. Men hovedpointen ved en Satisfyer,er dens unikke måde at stimulere din klitoris på.

Brug af Klitoris Stimulator

Hvis du nogensinde oplever at din klitoris bliver overstimuleret og følsom under din onani-akt, så er en Satisfyer Pro rigtig god for dig. Teknikken består nemlig i at din Satisfyers hoved vil stimulere og pirre din klitoris ved at sende trykbølger, sug og lufttryk over den.

Dette fører for langt de fleste kvinder til en endnu mere intens orgasme, idet at din klitoris netop ikke bliver overstimuleret. Netop derfor er Satisfyer efterhånden blevet så populært på markedet. Men der findes både gode og dårlige af slagsen. Så husk altid, så vidt som muligt, at læse en anmeldelse før du køber produktet.

Klitoris Stimulator med nyt design og en anden følelse?

Først og fremmest, så vil jeg lige kommentere lidt på hovedtrækkene ved disse Satisfyer Pro. Jeg vil også dykke ned i hver enkelt, og fortælle dig præcis, hvad jeg elsker ved dem hver især. Men først er der et par ting de overordnet har gjort en hel del bedre med den nye kollektion (se alle modellerne her – der er stor forskel alt efter tidspunkt, de er kommet på markedet. De nye er klart mere innovative i designet).

Designet: De har sørget for at give Satisfyer Pro et helt nyt og utroligt feminint design. Selve vibratoren er hvid (og nej, den bliver ikke ulækker). Mens knapperne er i en fin rosa guld. Det er ligefrem sådan, at jeg ville kalde dette for en PÆN dildo og vibrator. Det er næsten en, man kunne have liggende ovenpå sengebordet, og ikke i skuffen.

Materialet: Selvom materialet hænger tæt sammen med designet, så vil jeg alligevel lige kommentere på det. Jeg føler virkelig de har gjort sig umage med både design og materialet. Selve vibratoren er lavet i lækkert silicone, der gør den nem at holde på og sørger for at den ikke glider i hænderne. Desuden så er materialet vandtæt. 

Satisfyer Pro vibratorerne er yderst lydsvage, men der garanteres dog ikke for de lyde, du ikke kan holde tilbage under legen.

Funktionerne: De har virkelig gjort noget ud af denne gang at skabe Satisfyers med mange forskellige kombinationsmuligheder. Du har nu muligheden for at tage al den nye teknologi med ind på andre områder. Eksempelvis har de nu fremstillet en parvibrator med Satisfyer Pro teknologi, en rabbit/g-punkts vibrator og meget mere! Og det bedste er at de nu også har gjort den ultra lydsvag til alle, der gerne diskret vil lege lidt engang imellem. Derudover så vil jeg lige knytte en kommentar til opladningen af produkterne. De oplades via en magnetisk effekt, og det viser bare endnu engang, at de formår at komme hele vejen rundt med disse Satisfyer Pro – der er tænkt på enhver detalje.

Prisen: Jeg vil til slut lige runde prisen på de her Satisfyer Pro, da jeg virkelig synes det er til at overkomme. Alle de forskellige Satisfyers (dem jeg viser herunder) koster 499,00 kr. uanset, hvilken det er, og hvilke funktioner, de har. De er ofte på tilbud, men selv uden rabatten, så er de helt sikkert til at betale! Du kan trykke på de forskellige links og billeder for at se, om de er på tilbud lige nu.

Satisfyer Pro Plus Vibration Klitoris Stimulator

Den første Satisfyer Pro, jeg vil præsentere for dig, er den mest “almindelige” af dem. Den er nemlig designet udelukkende som en Satisfyer, og kun med et lille ekstra plus, som navnet også indikerer. Men så alligvel bliver du overrasket. Fordi denne Satisfyer Pro giver dig nemlig den teknik vi kalder suction. Udover at den sender dejlige vibrationer og stimulerer via dét, så giver denne Satisfyer Pro dig en følelse af at blive suget på din klitoris. Netop denne teknik kan være utroligt forvirrende første gang du prøver den, men hvis du bliver ved med at prøve dig frem og mærker efter, hvad der føles godt – så skal det nok ende ud i intet mindre end en fantastisk orgasme.

Du skal købe denne Satisfyer Pro hvis du:

 • Enten er vild med Satisfyer-teknologi, og bare gerne vil have en ny lækker en til sex-skuffen.
 • Føler dig interesseret i at afprøve denne nye kategori, som giver ufatteligt mange kvinder orgasmer.
 • Føler for at have en Satisfyer med ekstra lækkert design, vandtæt, opladelig og som kommer til at kolde i mange år + har den NYE suction teknologi.

Klitoris Stimulator

[maxbutton id=”141″ ]

Satisfyer Pro G-Spot Rabbit Vibrator – MIN FAVORIT

Den næste Satisfyer Pro, jeg skal snakke om, kan jeg slet ikke få hænderne ned for. Jeg er simpelthen vanvittigt begejstret for denne opfindelse. Det er intet mindre end GENIALT. Ser du, jeg kan faktisk rigtig godt lide at have det hele samlet i én dildo. Jeg gider ikke skulle rode hele skuffen rundt for at finde fire forskellige dildoer til at ramme fire forskellige lyster, jeg lige sidder med. Så derfor har denne Satisfyer Pro vundet mit hjerte. Ikke nok med, at den har den normale fantastiske Satisfyer Pro teknologi, så får du simpelthen også en fantastisk G-punkts vibrator med, som har mange indstillinger.

Aldrig har jeg oplevet en kombineret skede og klitorisorgasme før denne Satisfyer Pro.

Min personlige erfaring: Da jeg prøvede denne Satisfyer, så må jeg sige, jeg var en smule forvirret. Det kan være svært lige at få den ind, da du skal have hele dildoen op i dig før din Satisfyer rammer din klitoris. Da den derefter var oppe, så var den ligesom bare deroppe, mens jeg legede med den på min klit. Men efterhånden som jeg blev tændt, begyndte jeg at massere mig selv lidt indvendigt med dildoen. Jeg fandt efterhånden en vuggende teknik, og jeg har ærligt aldrig oplevet at blive stimuleret indvendigt og udvendigt SÅ intenst. Da jeg mærkede min orgasme komme nærmere, så overvældede den mig på en hel ny krampeagtigt måde. Jeg er slet ikke i tvivl om, at jeg denne gang oplevede min første kombinerede skede- og klitorisorgasme.

 

Klitoris Stimulator

[maxbutton id=”142″ ]

Satisfyer Pro 4 Couples Par Vibrator

Den sidste Satisfyer Pro jeg vil snakke om, er en du skal dele med din dejlige kæreste. Du har måske ført hørt om parvibratorer, og her der får du en helt ny en af slagsen. Alt i alt, så får du simpelthen bare en fantastisk parvibrator, med det bedste som en Satisfyer har at byde på. En parvibrator er designet som en slags C-formet stykke legetøj. Den ene del er ret lille og flad, netop for at den kan sidde oppe i din skede, samtidig med at han også er oppe. Den anden del bliver “fikseret” på din klitoris, og her virker den som en almindelig Satisfyer vibrator. Jeg vil dog sige, at en parvibrator ikke er lige nem at bruge for alle.

Den er rigtig god til jer/dig som:

 • Enten ikke er alt for stram, eller har født, da det ellers kan være svært at have ham oppe samtidig med vibratoren.
 • Til jer, hvor hans penis måske ikke er den største.
 • Du skal kunne lide at have intens stimulering på din klitoris
 • Du skal være opmærksom på, at du kan føle dig meget udvidet/udfyldt idet der både er penis og legetøj oppe i dig.
 • Være parat til at bruge godt med glidecreme!

Vibrator

 

[maxbutton id=”143″ ]

Brug af Klitoris stimulator – hvorfor?

 1. En Satisfyer Pro er en helt ny måde at få en orgasme på. Så hvis du er træt af din gamle udslidte dildo, eller de klassiske vibrationer – så er dette vejen frem.
 2. Rigtig mange kvinder oplever kraftigere orgasmer, så snart de vænner sig til den. Personligt skulle jeg lige lære at bruge den ordentligt. Men nu er det helt klart på favorit listen.
 3. Du får dobbelt orgasmer – indvendigt (skede) / udvendigt (klitoris).
 4. Du får rigtig meget for pengene. Udover et lækkert design, og en her ny teknologi, så får du virkeligt et produkt der holder længe. Og så er det helt sikkert også til at betale.

Så smut ind og tag et kig på de forskellige Satisfyer Pro, og vælg lige den, der passer til dig. Der findes også andre i serien, som jeg ikke har omtalt. 

Tak fordi du læser med. Husk du altid er velkommen til at smide en kommentar nedenunder, hvis du har afprøvet disse Satisfyer Pro.

Much Love

Miss Vanilla

Se Også