Sexlegetøj-her-er-mine-6-ultimative-favoritter

udgivet:

Sexlegetøj – her er mine 6 ultimative favoritter

*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

Hvis du bruger sexlegetøj, så har du sikkert nogle favoritter. Dem der altid ligger øverst i skuffen eller kassen under sengen. Dem du med garanti ved, at der er orgasmegevinst ved. Det har jeg ihvertfald, men det kan godt svinge en del, hvilke der er mine favoritter.

Alligevel vil jeg prøve at komme med et bud her – så læs med!

Et stort udvalg i skuffen

Jeg elsker sexlegetøj. Vi elsker sexlegetøj. Faktisk er det sådan, at vores sexliv stort set ALTID inkluderer sexlegetøj. Det er i hvert fald sjældent, at vi ikke har sexlegetøj involveret, når vi knalder. Ligeledes har jeg altid en lille ven med mig i tasken. I øjeblikket har jeg en lille bullet vibrator. Hvis vi skal på hotel og nyde lidt mand og konetid, så pakker vi også en rejsekuffert… vi skal jo ikke mangle noget! Sexlegetøj booster orgasmerne for os begge, men erstatter på ingen måde. Den intime nærhed og fusionen, når vi hænger sammen og er i hinanden, kan ikke erstattes af en silikonedildo eller vibrator. Mr. Handy og hans vedhæng, er bestemt 1. valg. Sexlegetøjet er til forspil, pirring og supplement.

https://giphy.com/gifs/blood-creek-11ukvUUxp8Aj0Q

Læs også: Rollespil og forførelse som sexet skolepige

Sexlegetøj – min favorit no 1

MAGIC WAND.SexlegetøjJeg elsker at forkæle min klitoris. Klitorisorgasme er absolut en af mine yndlingsorgasmer. Et af de stykker sexlegetøj, der tilfredsstiller mig bedst, og med masser af snurren og brummen, er min MAGIC WAND. Når wanden ligger på min klitoris, skal den helst være på MAX, så hele understellet ryster. Det er bedst, når Mr. Handy bruger den på mig, fx. hvis jeg er bundet, for så er det svært at vride sig fri og væk fra den. Orgasmen med Magic Wand er meget intens, og specielt, hvis jeg har den placeret på klitoris, imens han er i mig. Det kan blive virkelig voldsomt og MEGET tilfredsstillende. Der findes et hav af forskellige Magic wands, men min erfaring er, at de store og gerne med ledning, er de bedste. Det fede ved de gode wands er, at du kan købe tilbehør til, det udvider virkelig effekten. Du kan købe Magic Wand HER

Læs også: Vælg den rigtige Magic Wand – den ULTIMATIVE guide

Sexlegetøj – min favorit no 2

sexlegetøjVi bliver omkring klitoris og klitoris orgasme. Et af de vildeste pulserende stykker sexlegetøj er Satisfyer Pro 2. Den helt unikke pulserende trykbølge teknik, gør stimuleringen HELT speciel. Jeg ELSKER den ganske enkelt. Når jeg har Satisfyer under dynen, og vandbaseret glidecreme er placeret, starter jeg den langsomt og efterhånden som den kildende følelse i klitoris bygges op, øger jeg hastigheden opad. Det går stærkt med Satisfyer Pro 2, og når klimaks rammes, kan jeg næsten ikke holde ud at have den placeret direkte på min lille ært. Den skal bare AF. Satisfyer serien byder på flere udgaver, både parvibrator og G-punktsvibrator. Super stimulerende sexlegetøj. Jeg har anmeldt Satisfyer Pro 2 – du kan læse og evt. købe den HER

Læs også: Brug af Klitoris Stimulator: den ultimative guide

sexlegetøj

Læs også: Sådan giver du ham kraftigere orgasmer!

Sexlegetøj – min favorit no 3

sexlegetøjDildoer har jeg et OK udvalg af. Forskellige farver, former, mærker og funktioner. MEN én skiller sig ud fra mængden. Big Boss fra Fun Factory. Big Boss er stor, kraftig og lang. Han kan faktisk med lidt arbejde, ramme det skønne A-punkt. Jeg har fået de mest sindsyge orgasmer med denne dildo vibrator. Både G-punktet, A-punktet og klitoris kan dette stykke sexlegetøj fornøje. Både Tiger Vibe og Stronic Fusion er i samme kategori, men Big Boss gør det bare lige en my bedre. Jeg er FAN. Se det store udvalg af dildos HER

Læs også: Stronic G Dildo Pulsator -Who needs a man?

Sexlegetøj – min favorit no 4

sexlegetøjHar du først ramt dit G-punkt og oplevet en G-punkts orgasme, så bliver du afhængig. Det er nok det du kommer tættest på en sprøjteorgasme, bare uden sprøjt. Det er i hvert fald svært at ligge stille, når først der er gevinst. Der findes virkelig mange udgaver af den slags vibratorer, men min favorit hedder Miss Bi og kommer fra Fun Factory. Den lille dame ser ikke ud af meget, men hun gør BESTEMT hvad hun skal. Hun er en to-i-en vibrator, da hun også har en lille rabbit vibrator monteret. Så hvis du er lige så heldig som jeg, så er der TO stk. orgasmer i hus på EN gang. Du kan købe Miss Bi HER.

Læs også: Sådan oplevede jeg en brystvorteorgasme

Sexlegetøj – min favorit no 5

Sinful Sexlegetøj - Jewel Butt Plug.Analsex er en stor del af vores sexliv. Mr. Handy og jeg er begge til sport i 2´eren. Både med sexlegetøj men også naturel. Vi har dog ikke det store udvalg i analsexlegetøj, men har da til husbehov. Hvis ikke Mr. Handy får adgang til bagindgangen, hvad egentlig er det bedste, så har vi det begge skønt, hvis jeg er fyldt ud. Til det bruger vi en Sinful Jewel Butt Plug. Det er egentlig en helt almindelige butt plug, lige på nær, at den er af metal og er pyntet med en lille juvel i enden. Miss Robinson har derfor bling bling numse, når den er monteret. Jeg holder specielt af denne butt plug, da den er kølig og nem at skubbe op med lidt glidecreme.

Sexlegetøj – min favorit no 6

sexlegetøjDet er ikke nogen hemmelighed, at Mr. Handy og jeg er til BDSM. Ikke den blide form for BDSM, men lige et par levels op. Jeg har MANGE favoritter, når det kommer til BDSM sexlegetøj, og det er virkelig svært at vælge en favorit. I virkeligheden er hele “knagen” min favorit, men en af de ting der ikke hænger på knage er vores pinwheel. Dette pirrende klejnehjul, med 9 rækker små metal pigge, kan få mig i den vildeste trance. Den intime smerte piggene efterlader på huden, kan få mig helt op og ringe. Specielt under fødderne og på ryggen. Så hvis du er en snært masochistisk og lidt af en nussegøj, så burde du anskaffe dig et pinwheel. Se udvalget HER.

Læs også: Sådan bruges fjer og flogger til intimt forspil

Når vi tester legetøj

Det sker jo, at vi får muligheden at teste og anmelde sexlegetøj her hos Missgrey.dk, og det gør vi grundigt , konstruktivt og kritisk. Når vi tester sexlegetøj, havner vi også i situationer, hvor vi måske ikke helt kan få det til at virke, at det ikke helt passer til os eller at vi bliver så positivt overraskede, at listen af favorit sexlegetøj ændrer sig. Heldigvis sker det tit. Det er vigtigt for Miss´erne, at vores anmeldelser er 100% ærlige, for hvis ikke vi kan guide vores læsere rigtigt, mister I bare tiltroen til vores anmeldelser. Men husk, selvom det passer og tilfredsstiller os perfekt, er det måske ikke ens betydende med, at det også gør det til dig. Du kender heldigvis dig selv bedst, så vælg ud fra din mavefornemmelse. Du ved bedst selv, hvad du tænder på, hvad der tilfredsstiller dig og hvilke favoritter du har i skuffen!

Tak fordi du læste med. Husk du kan skrive til mig på missrobinson@missgrey.dk

YOLO og knus fra

Miss Robinson

*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

Missgrey tester sexlegetøj

Se Også