Anal skylning

udgivet:

Sinful Anal Douche – Guide til anal skylning

Kære læser

Vi skal tale om noget. Nemlig hygiejne under analsex ved hjælp af anal skylning. Jeg ved det godt. Det er virkelig ikke et særligt sexet emne. Det er derimod rimelig væsentligt for at få en god oplevelse med analsex. Om du i forvejen dyrker analsex, eller om du er helt ny i emnet, bør analskylning blive en fast del af din rengøringsrutine. Du får i denne kombinerede anmeldelse og guide til overstående emne, mine tanker om Sinful Anal Douche produktet.

Hygiejne under analsex

Jeg er først for alvor kommet i gang med at dyrke analsex sammen med Mr. Unexpected. Og jeg er blevet virkelig stor fan af det! Hygiejne har altid været meget vigtigt for mig, og før i tiden, var jeg virkelig grundig med bruseren. But lets keep it real: Så langt oppe kan brusestrålerne bare heller ikke ramme! Og hvis jeg ikke føler, at jeg er ordentlig ren, så er analsex bare no-go den dag.

”Når du er sikker på, at du er hundrede procent ren bagtil, kan du meget nemmere slappe af under analsex”

Jeg tror, at mange mennesker er bange for analsex, netop fordi at de er bange for, at der sker et uheld imens. Og det ville bare være det modsatte af sexet! For mit vedkommende har jeg ikke lyst til at dyrke analsex, hvis ikke jeg har været i bad indenfor et rimeligt antal timer. Det er nemlig vigtigt at føle sig hundrede procent ren, for at slappe af og nyde det. Jeg har derfor gjort det til en vane, at kombinere anal skylning med mit bad inden legen.

For at forebygge uheld under analsex er der tre overordnede råd, du bør følge:

 • Lad være med at dyrke analsex, hvis du er oppustet eller døjer med maven den dag.
 • Selvom du ikke har problemer med overstående, så gør anal skylning til en del af din baderutine inden analsex.
 • Sørg for at spise nok fibre. Det gør din afføring fastere og derfor rengøringen nemmere.

anal skylning

[maxbutton id=”123″ ]

Hvad kan den der Anal Douche så?

Dette er et produkt, som jeg først for nyligt lærte eksisterede. Sinful Anal Douche er med andre ord en anal-skyller, der både fungerer til mænd og kvinder. Det er virkelig ikke et sexet produkt. Det er derimod superpraktisk, og er altså til dig, der ønsker at holde hygiejnen i top under analsex. Sinful Anal Douche kommer i to dele og er let af sætte sammen og skille ad igen. Den er lavet af gummi og ABS-plastic, og er derfor i ordenligt kvalitet. Der er plads til 225 ml. vand i beholderen, men du bestemmer selvfølgelig selv, hvor meget vand du putter i.

Produktet er sort og har et simpelt unisex design. Den ligner faktisk lidt en større øreskyller og er derfor rimelig diskret. Det er en slags pumpe effekt, der får dette produkt til at virke. Det vil sige, at du putter vand i beholderen og sætter toppen/skylledelen på. Herefter kan du trykke stråler af vand ud, når du trykker på beholderen. Et pro tip er, at sætte låget omvendt på, når du gemmer produktet væk. På den måde fylder den nemlig ikke så meget. Det sælges for 119 kr. hos Sinful.dk og lad mig allerede sige nu, at jeg syntes at produktet er pengene værd!

Vedligeholdelse af produktet

Rengør produktet inden du bruger det første gang, og så igen efter hver gang, du har brugt det. Sinful anbefaler, at du ikke lader det ligge i kogende vand, da det kan gøre skylle-delen deform. Det jeg gør, er at fylde beholderen med sæbevand, sætter skylle-delen på og klemme det ud. Herefter skyller jeg den grundigt med varmt og koldt vandt. Til sidst bruger jeg et rengøringsmiddel specielt til sexlegetøj, til at rengøre det lange stykke med. Hvilket som helst rengøringsmiddel speciel designet til sexlegetøj kan bruges, da de er lavet til at dræbe alle bakterier. Det lyder som mange skridt, men giver dig til gengæld, top hygiejne under analsex. Derudover giver den rette vedligeholdelse, et produkt der holder længe.

Se mere om Sinful Anal Douche HER

Sådan mestrer du anal skylning

Jeg vil starte med at sige, at anal skylning på ingen måde gør ondt! Det er selvfølgelig ikke vildt behageligt at føre produktet op. Men hvis du giver dig god tid, er det fuldstændig smertefrit. Det at trykke vand op er faktisk heller ikke ubehageligt, det føltes bare lidt underligt første gang.

Men hvis du følger denne miniguide, vender du dig hurtigt til det:

 1. Sørg for at have været på toilettet inden du bruger produktet!
 2. Fyld lunken vand i beholderen og sæt skylle-delen på.
 3. Sæt dig på hug med spredte ben.
 4. Valgfrit: Tag en smule glidecreme på fingrene og masser kort dit numsehul udenpå. (Det hjælper dig til at slappe af).
 5. Før det lange stykke langsomt op bagi og tryk blidt på beholderen, så der bliver trykket vand op.
 6. Sæt dig på toilettet og tryk vandet ud og gentag processen til vandet er helt rent.

(Note: Sørg for ikke at presse for meget vand op! Tag det stille og roligt og husk at trykke vandet ordenligt ud igen.)

Mine erfaringer med produktet

Denne proces fungerer ikke helt i praktisk for mig. Jeg følger de 5 første trin, men gør det faktisk under bruseren i stedet for på toilettet. For mig virker det bare ikke at rejse mig op og sætte sig på toilettet for at trykke vandet ud. Derfor gør jeg det i stedet med forbindelse med et bad og sidder på hug over risten i bruseren. I min uvidenhed troede jeg faktisk, at der ville komme brunt vandt ud. (Undskyld for de farverige detaljer). Men det gør der altså ikke. Det produktet gør, er at skylle de sidste efterladenskaber ud og efterlader dig helt ren. (Igen sorry) Det er altså virkelig ikke en fræk ting at gøre, især ikke lige før en hed omgang sex. Men hvor er jeg bare glad for det! Det er hurtigt overstået når du har gjort det nogle gange. I promise!

Begå ikke samme fejl som mig

Efter lidt tilvænning må jeg indrømme, at jeg er blevet ret glad for dette produkt. Også selvom jeg først virkelig blev skræmt over dens størrelse. Stykket der skal op bagi, ser ved første øjekast virkelig langt ud. Men så igen… Den er jo ikke ligefrem længere end en pik. Første gang jeg prøvede produktet, kunne jeg slet ikke bruge det, fordi jeg valgte at ignorere Sinful’s råd om at bruge glidecreme. Lad være med at være så dum som mig. Det er ikke muligt uden og det gør ondt at forsøge!

anal skylning

[maxbutton id=”123″ ]

Hvorfor så vælge Sinful Anal Douche?

På Sinfuls hjemmeside ligger der syv korte anmeldelser på dette produkt. Seks af disse personer har givet fem ud af fem stjerner. Og jeg er helt enig i, hvad de fleste af disse folk, har skrevet i deres anmeldelser: Produktet gør som det skal, intet mindre og intet mere. Det er praktisk og uundværligt, når først du mestrer teknikken. Det eneste minus er, at stykket der skal føres op bagi, godt kunne have været blødere i spidsen. Men hvis du slapper ordentligt af, bruger glidecreme og giver dig god tid, mærker du det ikke. Jeg har nu gjort det til en rutine, at bruge dette Sinful Anal Douche til anal skylning inden vi dyrker analsex.

6 grunde til at vælge dette produkt:

 • Unisex model
 • God størrelse
 • Nem anal skylning
 • Uundværlig
 • Prisvenlig

Læs vores andre produktanmeldelser HER

Tak fordi du læste med! Du er altid velkommen til at poste en kommentar herunder, eller skrive direkte til min mail på mc@missgrey.dk. Husk desuden at følge med på de sociale medier.

Min Instagram: Misscuriousdk 

Officielle Instagram: Missgreydk 

Officielle Facebook: Missgrey

Over and out – Miss Curious

*Indlægget indeholder reklamelinks med Sinful.dk*

Se Også