Sådan kom jeg ud af min komfortzone

udgivet:

Sådan kom jeg ud af min komfortzone

Kære læsere – here goes: “Sådan kom jeg ud af min komfortzone”

Jeg haft en del tanker om mine tidligere sexpartnere, som alle har påvirket mig på hver sin måde. Som nogle af jer ved, har mit længste seksuelle forhold været med en mand, jeg her på bloggen har refereret til som Masteren. Jeg vil nu dele en af de oplevelser, der står klarest for mig, fordi jeg for alvor kom ud af min komfortzone.

Så hæng på kære læsere, og gør jeg klar til at overgive kontrollen til Masteren.

Sådan kom jeg ud af min komfortzone: “You take my breath away”

Som altid fik jeg en kommando på SMS fra Masteren, som efter en bytur ville runde natten af med en scoring.

Jeg blev bedt om at åbne døren for ham nøgen, når han kom og ringede på. Det var længe siden, jeg havde set ham sidst, så jeg trængte til en omgang.

Jeg valgte derfor at være en artig pige og gøre, som han befalede. Desuden var der ingen grund til at lægge op til straf, når han var fuld. Så skulle han nok finde sin egen grund til det, når han ankom.

Han maste sig ind af døren, pressede mig op mod en væg i en entréen og tog hårdt fat i mit hår for at rykke mit hoved tilbage.

Hans anden hånd strejfede mit køn, mens han stønnede ordene “dygtig pige” i mit øre, hvilket fik det til at rykke i mit underliv.

Han lugtede af værtshus, men jeg havde ingen idé om, hvor fuld han var. Det fandt jeg dog hurtigt ud af, da hans mund bevægede sig fra mit øre til min mund, hvor han kyssede mig. Udover at hans kys havde en markant smag af øl, var dette kys et brud på vores aftale. Vi var nemlig enige om, at det ikke hørte sig til i dette forhold. Jeg var derfor meget overrasket over det, hvilket han tydeligt kunne mærke.

Inden jeg overhovedet nåede at reagere, lagde han den ene hånd omkring min hals.

Selvom vi tidligere havde snakket om at prøve det, var det ikke blevet til noget – før nu. Min vejrtrækning blev en smule mere overfladisk. Men ikke besværet. Han holdt mit blik fast i hans, mens han pressede fingrene tættere sammen om mit luftrør, hvilket gjorde, at jeg begyndte at hive efter vejret.

Jeg kunne mærke frygten spredte sig i min krop. Jeg havde absolut ingen kontrol over situationen, og vidste ikke, om han havde styr på, hvad han gjorde, eftersom han havde drukket.

Jeg overgiver mig!

Mens Masteren havde fat om min hals, stak han to fingre op i min fisse og til min overraskelse var jeg drivvåd.

Jeg snappede efter vejret og mærkede mit underliv trække sig sammen, mens han fingerkneppede mig. Han slap grebet om min hals. I stedet tog fat i min hage og holdt mit blik fast, mens han sagde: “Jeg ejer dig og gør med dig, som jeg vil – forstår du det?” Ordene fra hans mund i det kommanderende tonefald fik det til at rykke i mit underliv.

Han slap mig, og jeg nikkede. “Godt, for nu skal du fandme kneppes” sagde han og skubbede mig ind mod min seng.

Han pressede mig ned i madrassen, så jeg lå på maven.

Han gav mig besked på at blive liggende, mens han fik kondomet på og hentede reb fra min særlige kasse. Han bandt mine håndled sammen med mine ankler, mens han lagde et andet reb mellem mine læber. Det sidste reb havde han i hænderne, så han kontrollerede, hvor langt rebet gled ind i min mund. Efter at have givet mig et hårdt smæk i røven, pressede han sin stive pik op i mig.

Det var hårdt og helt i bund fra starten. Jeg begyndte hurtigt at stønne ud gennem rebet. Jo højere jeg stønnede, jo mere trak han i rebet, så det til sidst ikke kunne komme længere. Orgasmen styrtede ind over mig. Idet min fisse begyndte at trække sig sammen, fjernede han rebet fra min mund, lagde det om min hals og strammede til.

Jeg begyndte krampeagtigt at hive efter vejret, mens jeg mærkede, mit underliv pulserede om Masterens pik.

Sådan kom jeg ud af min komfortzone

Rebets stramme greb blev løsnet i takt med min orgasme ebbede ud. Han bandt rebene op, og smed mig om på ryggen. Mit hoved hang udover sengekanten, mens mine hænder igen blev bundet. Herefter spredte han mine ben, så han kunne pule mig hårdt og længe, inden han tog kondomet af og sprøjtede sin sæd udover mig.

The end

Det var alt for denne gangHar I kære læsere nogle oplevelser fra jeres sexliv, hvor I er kommet ud af jeres komfortzone, som I har lyst til at dele, så skriv en kommentar nedenunder.

Jeg vil se frem til at høre fra jer!

KH.
Miss Felicity

LÆS OGSÅ: Sådan bruger du bondage derhjemme!

Se Også