Miss Robinson - sexblogger

udgivet:

Er du til doggy eller missionær?

*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

Kære læsere! Læs med i indlægget, om det er doggy eller missionærstillingen, der hitter – men først!

Ny spændende gruppe på Facebook!

Hvis I ikke allerede har været inde på vores nye gruppe ”Gruppe & Debatforum //MG” på Facebook og tilføje jer, så gør det nu! Når du så er tilføjet, inviter så lige alle dine veninder også, så vi kan få gruppen til at vokse og blive endnu større og bedre. Gruppen er skabt, så vi i fællesskab og i lukket forum, kan debattere med hinanden, men også stille spørgsmål til de faste bloggere på Missgrey.dk. Så ud ad busken og tilføj dig.

I slipstrømmen af den lille salgstale

Venter der jer et lidt anderledes indlæg fra den modne dulle. Jeg har nemlig den sidste tid, ligget på lur og være undercover på Facebook i flere lukkede grupper. Observeret stemningen og brugen af grupperne. Grupper for ”kun kvinder”, grupper for de mærkelige og grupper for dem der har en fucked up humor. Der er lidt for dem der elsker at være klamme, ironiske, morbide og seriøst under bæltestedet (det fanger den gamle). Man skal ikke være sart eller sippet og piber man eller brokker sig det mindste, ryger man UD! Lidt sjovt, at nogen vælger at melde sig ind i de grupper, for at rapporterer opslag der måske lige går over grænsen, det er jo hvad man kan forvente sådan et sted,

“så-la-da-væææær” som Thomas Warberg ville sige.

Nogle af siderne er fyldt med kvinder i alle aldre, der bestemt har en mening om ALT, masser af catfights med klørene langt fremme, der næsten tangerer i digital mobning (det tager jeg i den grad afstand fra). Det mindste man kan gør, er at tale pænt til hinanden.

Læs også mit indlæg ”Hvad laver din kæreste på nettet”

Men jeg morer mig i den grad.

Nogle af de kommentarer der popper op, fortæller jo mere om den der skriver, end hvad de skriver. Efter min mening misforstået ytringsfrihed i bunkevis, men det er lidt svært at komme udenom, specielt i de forums. Hvis nogen af jer har læst de kommentarer der kommer på mine indlæg på Ekstra Bladet, så ville I korse jer. Jeg har besluttet mig for, IKKE at læse nogen af dem. Jeg bliver simpelthen så skide sur over, at der findes så meget dumhed derude. Man kan have sine meninger om de grupper, men en ting er i hvert fald sikkert, tonen er en helt anden! Det åbner mulighed for at stille spørgsmål, sammenligne sig med andre og finde artsfæller der hurtigt kan sidestille sig med en. Der er både godt og dårligt at finde på de lukkede grupper. Chikane forekommer og dem der bare elsker at høre sig selv, altid har en kommentar til alt og ikke kender til ordet STOP. Det kræver en god ADMIN, der kan stoppe medlemmerne, når det koger over.

Læs også Miss Vanillas indlæg ”Hvilken sexstillinger er den bedste”

Forleden dag besluttede jeg mig for, at bekende kulør i en af grupperne.

Gruppen hedder ”Du er kraft´edeme mærkelig 3”, tonen er meget hård humor og bugner med billeder og opslag, mest i den frække ende af skalaen. Jeg har stor glæde af medlemskabet, for det bekræfter mig i, at jeg ikke er den eneste sexfikserede og møg lumre kvinde i verden. Der er masser af frækkerter jeg morer mig over, og som jeg kan bruge i mit eget virke på detlumrehjørne.dk, så der hapses i stor stil.

Jeg meldte ud, at jeg var sexblogger på flere sites

og hvis de var friske på en lille leg/afstemning, ville jeg inddrage dem lidt i et indlæg. Jeg valgte at spørge dem om, hvilken sexstillinger de bedst kunne li´. Gruppen består af 2.029 medlemmer, så jeg tænkte, at der nok skulle komme lidt ud af det… troede jeg. 20 brugbare svar kom der, og en masse spam! Så var folk alligevel ikke voldsomt fremme i skoene, rapkæftede og med store armbevægelser. Det blev nok alligevel lige en smule for personligt, eller offentligt. Jeg skrev dog, at det var anonymt og ingen navne ville blive nævnt. Men alligevel!

Doggy eller missionær
Doggy eller missionær?

Doggy hoppede hurtigt i den gule førertrøje.

Dog var der nogen der var med på legen, og overraskende nok, var det de mest almindelige samlejestillinger der blev nævnt. De 20 svar er listet op, så I kan se resultatet. Flere kendte ikke navnene på stillingerne, nogle nævnte ikke tre og nogle nævnte andre sexlege, men ud fra deres forklaring, kom jeg frem til følgende sexstillinger:

  • Doggystile = 14
  • Cowgirl (både liggende, stående, sidelæns og omvendt) = 12
  • Missionær 5
  • 69´er 5
  • Skeen 5
  • Luksus missionær (også kaldt Rock ´n roll)  3
  • Krabben  2
  • Saksen  1
  • Stående  1

Læs Miss Felicitys indlæg ”Sådan gør du missionærstillingen ekstra fræk”

Vaniljesex hitter!

Man kan ikke læse meget ud af 20 deltagere, når alt kommer til alt kan vi konkluderer, at danskerne holder af vaniljesex. Flere undersøgelser i diverse magasiner, sites der skriver om sex and so on, viser det samme.

Miss Robinson trykker ”like, tilføj, følg osv.” på mange sider i det sociale medieunivers, men hvis I ligger inde med et site, der kan bidrage med gode ideer til indlæg, mærkelig adfærd eller masser af frækkerter, så kommenter, send en mail missrobinson@missgrey.dk eller skriv i vores debat på Facebookgruppen.

Jeg er spændt – jeg er tændt!

… og har bryllupsdag i dag! 17 år med ham den lækre Mr. Handy. Love u baby <3

YOLO, Lumre knus fra Miss Robinson

Se Også