Det er gennem vores sanser, vi oplever verdenen. Det giver derfor mening, at vores sanser spiller en rolle, når vi har sex. Denne guide indeholder derfor tips og tricks til at inddrage sanserne i jeres frække sexleg.

Personligt har jeg den seneste tid arbejdet med at have sex med fokus på selve oplevelsen fremfor forløsningen. For at være i stand til at gøre dette, har jeg benyttet mig af såkaldte sanseøvelser. Formålet med disse øvelser er at træne og pirre sanserne med fokus på de følelser, der opstår, når de sættes i spil. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan man kan bære sig ad, men for at sætte jer i gang, får I nogle tips med på vejen.

Jeg giver her øvelser til de fem sanser, som er baseret på egne erfaringer og litteratur. Nogle sanser skal blokeres for at skærpe de andre og give forståelse for betydningen af den enkelte sans, mens andre sanser skal stimuleres. Jeg har fundet sexolog Jakob Olriks bog ”MER’ og bedre SEX” utrolig nyttig i denne sammenhæng. Øvelserne kan til dels udføres alene, men oplevelsen bliver stærkere med en partner.

Nu ikke mere snak – lad os komme til sagen!

Step by step: Sex med sanserne

  1. Bloker høresansen: Hav sex som I plejer – bare med ørepropper i. Begge parter fokuserer på at minimere lydniveauet under akten. Lyden vil på den måde opleves visuelt, hvilket vil medføre, den virker stærkere. Personligt afspiller jeg musik gennem et sæt høretelefoner, når jeg dyrker solosex, da jeg har erfaret visse former for musik, forstærker min orgasme.
  2. Bloker synssansen: Blindfold til den ene part er en oplagt måde at blokere synssansen. Her vil personen uden syn opleve en skærpet følesans med mulighed for at mærke partneren på en helt ny måde. Jeg anbefaler at gøre dette i en relation med tillid, da der ikke er mulighed for at aflæse partneren på samme måde.
    Har I allerede prøvet dette, kan der tilføjes et twist. Giv din partner bind for øjnene og lad ham udforske din krop. Når han mærker dine bryster og din fisse uden at kunne se dem, vil han opleve dig på en hel ny måde. En anden gang kan I gøre det omvendt, så du kan mærke ham på en anden måde.
  3. Leg med smags – og lugtesansen foregår på den mest primitive måde – nemlig ved at smage og dufte til hinanden, uden der foregår noget som helst andet. Gør det i det omfang, I finder behageligt, men forsøg at bryde jeres grænser ved at involvere andre dele af kroppen, end I plejer som eksempelvis fødderne, der tit bliver overset. Begge sanser kan skærpes ved at benytte blindfold og/eller ørepropper, så de eneste informationer, hjernen modtager, er smagen og duften af din partner.
  4. Stimulér følesansen. Jeg anbefaler, at I på forhånd aftaler, at seancen ikke ender med samleje, da det kan være ligeså givende at give og modtage berøring uden, at den har et bestemt mål. Udforsk din partners krop og lad ham gøre det samme. Vis hinanden, hvordan I gerne vil berøres. Jeg garanterer en intim oplevelse, der skaber en større bevidsthed om ens egne og partnerens behov. Derudover kan man benytte sig af redskaber til at stimulere følesansen på en ny måde. Det kan være alt fra en pisk til en isterning.
    Kun fantasien sætter grænser!

sex med sanserne

Et godt råd som nybegynder i forhold til blokering er at starte ud med lukke af for én sans ad gangen. Det giver også plads til udvidelse, som med sikkerhed gør oplevelsen endnu mere pirrende. Jakob Olrik foreslår at blokere syns – og høresansen på samme tid.

Med disse ord afslutter jeg guiden sex med sanserne og ønsker jer god fornøjelse. Hvis du har nogle sanseoplevelser fra dit sexliv, du har lyst til at dele med resten af os, må du meget gerne kommentere dette indlæg.

Tidligere artikelMin første gang med en kæreste
Næste artikelSådan får du maksimal nydelse ud af hans pik
MISS FELICITY
OBS: Miss Felicity blogger ikke længere hos Missgrey.dk. Hendes tidligere indlæg er stadig tilgængelige her på siden. Dem er du velkommen til at læse. For spørgsmål, da skriv til: Mette@missgrey.dk. Beskrivelse af Miss Felicity: "Jeg er blogger her på Miss Grey, hvor du kan kende mig under navnet Miss Felicity. Jeg byder dig velkommen til min verden, hvor jeg ærligt og uden filter skriver om mit liv som ung kvinde med alt, hvad det indebærer, når det kommer til kærlighed og sex. Mine indlæg handler altså om alt fra min sexede singleperiode til mit parforhold med Mr. Boyfriend, som jeg snart skal have mit første barn sammen med. Samtidig leverer jeg guides her på bloggen med fokus på at rådgive dig ud fra mine egne erfaringer med eksempelvis BDSM, som jeg er meget stor fan af. Du vil også kunne finde mere videnskabelige artikler fra min hånd, da jeg elsker at fordybe mig i forskning omkring sex og samliv. Denne passion vil jeg meget gerne dele med dig, så vi i fællesskab kan blive klogere på sex og følelser, der til tider kan være en kompliceret affære. Kort sagt indeholder mine blogindlæg altså lidt af det hele, så hvis du har brug for en veninde, der er hudløst ærlig og gerne giver dig et godt råd eller to med på din vej, kan du trygt følge med hos mig her på Missgrey.dk."

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here