Kære læsere

Gennem vores sexliv har vi masser af første gange. Denne gang vil jeg fortælle om min første gang med BDSM, der var i selskab med ‘Masteren’. Allerede fra første gang gjorde denne verden et kæmpe stort indtryk på mig og min seksualitet.

God læselyst!

En gammel flamme, der blussede op på ny

Det hele startede en mørk vinteraften, hvor jeg var alene hjemme. Jeg var dybt opslugt af lektier, da der pludseligt tikkede en besked ind på mobilen. Beskeden var fra et ukendt nummer og indeholdte et simpelt “Hej”. Vedkommende fangede min opmærksomhed, så jeg besvarede beskeden for at få svar på, hvem nummeret tilhørte. Det viste sig at være en tidligere flirt, som endte med, at vi dyrkede sex i et solcenter, hvilket I kan læse mere om HER.

Det viste sig (selvfølgelig), at han var interesseret i at ses til sex, hvilket overhovedet ikke var min stil.

Han var faktisk den eneste fyr, jeg havde dyrket sex med uden at være kærester. Trods hans ihærdige forsøg stod jeg fast på min beslutning om, at jeg kun knaldede med mænd, som jeg havde datet gennem en længere periode. Hans respons på min stædighed var at invitere sig selv på en date med mig. Jeg havde svært ved, hvordan jeg skulle reagere på hans påtrængende facon, så jeg endte med at sige ja. Han havde fra dag et haft en særlig evne til at sweet-talke mig. Kun fordi han vækkede et begær i mig, som jeg aldrig havde følt før.

Det var som om, det var udenfor min kontrol allerede fra begyndelsen.

Good girl gone bad

Følelsen af manglende kontrol i hans nærvær viste sig at blive enormt vigtig for vores fremtidige relation. Det var nemlig på denne date, han involverede mig i hans fantasier om at dominans og bondage.

I første omgang afviste jeg ham blankt. I mine ører lød det som om, han søgte en sexslave. Grundet min seksuelle uerfarenhed, var jeg mildest talt chokeret over, at han troede, jeg var interesseret i at underkaste mig ham og hans seksuelle behov.

Efter denne katastrofale date var jeg sikker på, at han og jeg var færdige med hinanden, men der tog jeg fejl.

Han blev nemlig ved med at kontakte mig, og jeg kunne mærke, at han langsomt fik vakt min nysgerrighed. Jeg havde tidligere haft voldtægts-fantasier, som jeg havde fortrængt. Faktisk af den årsag, at tanken om, at man kunne fantasere om at blive voldtaget frastødte mig, for det kunne umuligt være normalt. Det var altså en kombination af hans tiltrækningskraft og mine egne mørke lyster, der fik mig til acceptere hans tilbud.

Det viste sig, at han selv var uerfaren på området, så vi brugte lang tid på at snakke om det, inden vi gjorde noget ved det.

Endelig kom den særlige aften, hvor jeg skulle introduceres for BDSM. Vi havde i ugerne op til, skrevet et manuskript for seancen for at sikre os, at vi var enige om forløbet. På trods af det hamrede mit hjerte hårdt mod min brystkasse, mens jeg ventede på ham. Det gav et sæt i mig, da det ringede på døren.

Jeg åbnede for ham iklædt undertøj. Han stillede sig foran mig for at betragte mig. Han kiggede på mig så længe, at det blev ubehageligt. Det gik op for mig, hvor meget jeg egentlig havde blottet af mig selv i vores samtaler. Derfor var det som om, han kunne se lige igennem mig, hvilket jeg overhovedet ikke brød mig om.

Pludselig gik det hurtigt. Jeg nåede nærmest ikke at opfatte det, da han tog fat i min ene arm og styrede mig ind i min stue. Jeg følte, jeg var ved at falde over mine egne ben.  Han smed mig ned på sofaen, så jeg lå på ryggen. Det gav et stød i kroppen, da jeg ramte underlaget. Fra det øjeblik var jeg tændt!

BDSM

Fra dreng til master

Han satte sig ovenpå mig, så han kunne holde mig nede med sin kropsvægt, hvorefter han kiggede mig i øjnene og spurgte om, jeg var okay. Jeg grinede, fordi jeg syntes, det virkede komisk og malplaceret, at han spurgte til mit velbefindende.

Min latter gjorde ham vred og fik ham tilbage i rollen som dominant. Han klemte hårdt om mine håndled med begge hænder for at placere mine arme over mit hoved, hvorefter han lænede sig ned over mig og kyssede min hals. I det øjeblik havde han lært, at han ikke skulle afvige fra manuskriptet.

Min vejrtrækning blev hurtigere, idet han krængede mine bryster ud af BH’en for at kærtegne dem.

Mine tanker var tågede af begær. Jeg levede mig overraskende hurtigt ind i rollen som underdanig. Min hemmelige fantasi om at afgive kontrollen og være i en andens magt var ved at gå i opfyldelse. Han fandt et stykke reb, som han bandt rundt om mine håndled, så han ikke selv skulle holde mine arme på plads, mens han kneppede mig.

Følelsen af rebet mod min hud fik det til at rykke i mit underliv. Han mærkede hurtigt, at jeg var drivvåd, da han trak mine trusser til side og spillede med mit klit. Derfor gik han til sagen og bankede pikken hårdt op i mig. Han bevægede sig i sin fulde længde i en fast rytme et stykke tid, inden han bad mig om at rejse mig. Jeg gjorde, som han sagde og blev placeret ved sofaens armlæn.

Han skubbede min overkrop fremover, så jeg stod med min røv i vejret. Han spredte mine ben, hvorefter han smækkede mig hårdt i røven, mens han igen trængte op i mig. Jeg mærkede varmen fra slaget brede sig til fissen, som pulserede rundt om hans lem. Kort tid afsluttede han ved at sprøjte en kaskade af sperm udover min ryg.

Det var alt for denne gang!

Tak fordi I læste med!

– Miss Felicity

Tidligere artikelMin første gang med… offentlig sex
Næste artikelMin første gang med en kæreste
MISS FELICITY
OBS: Miss Felicity blogger ikke længere hos Missgrey.dk. Hendes tidligere indlæg er stadig tilgængelige her på siden. Dem er du velkommen til at læse. For spørgsmål, da skriv til: Mette@missgrey.dk. Beskrivelse af Miss Felicity: "Jeg er blogger her på Miss Grey, hvor du kan kende mig under navnet Miss Felicity. Jeg byder dig velkommen til min verden, hvor jeg ærligt og uden filter skriver om mit liv som ung kvinde med alt, hvad det indebærer, når det kommer til kærlighed og sex. Mine indlæg handler altså om alt fra min sexede singleperiode til mit parforhold med Mr. Boyfriend, som jeg snart skal have mit første barn sammen med. Samtidig leverer jeg guides her på bloggen med fokus på at rådgive dig ud fra mine egne erfaringer med eksempelvis BDSM, som jeg er meget stor fan af. Du vil også kunne finde mere videnskabelige artikler fra min hånd, da jeg elsker at fordybe mig i forskning omkring sex og samliv. Denne passion vil jeg meget gerne dele med dig, så vi i fællesskab kan blive klogere på sex og følelser, der til tider kan være en kompliceret affære. Kort sagt indeholder mine blogindlæg altså lidt af det hele, så hvis du har brug for en veninde, der er hudløst ærlig og gerne giver dig et godt råd eller to med på din vej, kan du trygt følge med hos mig her på Missgrey.dk."

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here