Den dominante mand

udgivet:

Tænder du på den dominante mand?

*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

Er du også en af de kvinder, der tænder på, at underkaste dig manden og lege lidt Fifty Shades of Grey, i soveværelset? Det at underkaste sig og give slip på alt kontrol, ses mere og mere i de små hjem. Men hvordan finder manden sin indre dominant frem fra gemmerne? Er det noget han naturligt har i sig, eller kan han finde den dominante rolle frem af egen vilje – når det skal være? Dette indlæg skal handle lidt om den dominante mand.

Derfor tænder jeg på den dominante mand

Mr. Handy har ikke altid været dominant i soveværelset. Han bliver det nok heller ikke helt 100 %. Ikke som den dominante Mr. Christian Grey fra Fifty Shades of Grey. Grunden til det, er at jeg aldrig helt bliver 100 % submissive/underdanig. Jeg er lidt for rebelsk. Vil gerne forsøge at underkaste mig, men er alligevel lidt provokerende og udfordrende. Lidt af en håndfuld. Det ender i hvert fald med straf… lidt for ofte. Måske fordi det, i virkeligheden, er det der tænder mig. Straffen. Men det er typisk for en masochist. Alligevel tænder det mig helt VILDT, når han tager rollen som dominant. I mine øjne, gør det ham maskulin og sexet, når han bestemmer hvad jeg skal, hvad jeg må og hvad der skal ske. Det ændrer atmosfæren i rummet markant og intensiteten løber ned af de røde vægge. Han ændrer karakter og det giver mig en form for tryghed og respekt.

Læs også : BDSM sex for begyndere: Den ULTIMATIVE guide

Den intense stemning, når vi leger med sanserne, kan få mig helt op og ringe! Jeg slipper kontrollen og overgiver mig til uvidenhed. Jeg har fuld tillid til, at Mr. Handy ved, hvor mine grænser er.

Sexy 50 Shades Of Grey GIF by Digg - Find & Share on GIPHY

Læs også Miss Robinson: Sådan laver du dit eget Playroom

De fem vigtigste retningslinjer i et BDSM forhold

Tillid – Ærlighed – Respekt – Intimitet – Kærlighed

Det handler om at vise tillid, altså at vise og har tro på hinandens ærlighed og oprigtighed. Når et dominant/submissivt forhold etableres, er det vigtigt at begge parter skal kunne afsløre og vise intime følelser, uden latterliggørelse, afvisning eller anden form for skade. Det er vigtigt at vise respekt for hinanden og de følelser der måtte dukke op i dom/sub forholdet. Forskning viser, at tillid bygges gradvist op, når mennesker har været sammen i et stykke tid og er villig til at investerer i forholdet og samtidig ville kunne indgå kompromis, i nogle tilfælde.

Læs også: BDSM og kinky fuckery – vi tester benspreder sexlegetøj

Tillid er også et følelsesmæssigt bånd, og det gør det muligt for relationen, at udvikle sig i den rigtige retning for begge parter. Intimitet er der masser af i et dom/sub forhold, og opleves ofte meget intens, så her har kærlighed bestemt også noget at skulle have sagt. Kærligheden til den fælles lyst og de behov der opstår i fællesskab. Når der er opbygget tillid, stoler på og respekterer man hinanden og søger for at opfylde hinandens behov og interesser, om nødvendigt, at ofre sig for den anden. Tillid er vigtigt, både før og efter et dom/sub forhold starter. Der skal arbejdes hårdt på at etablere en stærk tillid mellem begge partere, fordi hvis tilliden brydes, er den umulig at genoprette.

Læs også: Det bedste sexlegetøj Fifty Shades: Den ultimative guide

Dom/sub på fuld tid

Om jeg kunne leve et 100 % dom/sub forhold, tvivler jeg på. Helt 100 % og 24-7 at skulle underkaste mig den dominante mand og ikke have nogen form for kontrol. Jeg har ikke prøvet det, så jeg kan selvfølgelig ikke sige, om det ville være muligt eller ej, men min indre stemme siger, at det vil nok være for ekstremt. Alligevel kunne det være interessant at prøve det en uges tid, bare for at få fornemmelsen af, hvordan jeg egentlig ville reagere på forholdene. Jeg har læst et sted, at der findes flere professionelle dominante, der tager submissive i lære. Du kan simpelthen komme i lære som submissiv, og lære hvordan du indordner dig og adlyder din dominante partner. Vildt! Så hvis du ikke har mod på at kaste dig ud i kunsten selv, kan du få oplæring hos en professionel.

“Den dominante mand betegnes ofte som Herre eller Master eller lignende, mens det tilsvarende udtryk for en dominerende kvinde er Frue eller Domina. Den underdanige betegnes f.eks. slave eller – hvis der er en kvinde – som slavinde eller tøs.”

den dominante mand

Læs også: Sådan bruges fjer og flogger til intimt forspil

Hvor får den dominante mand sin rolle fra?

Hvor kommer det egentlig fra, tænker jeg ofte. Hvad er det der gør, at en helt almindelig Hr. Hakkebøf, kan finde den dominante mand frem? Det er jo ikke noget der lige findes frem på skabshylden. Mr. Handy havde aldrig forestillet sig, at skulle udvikle sådan en rolle i vores sexliv. Det havde jeg heller ikke. Mr. Grey satte lidt spark i udviklingen, heldigvis med succes. Vi grinede lidt i starten, og det var da også en smule grænseoverskridende, for os begge. Det tænder os begge, så derfor fortsætter vi, med at bygge på rollerne. Vi skal stadigvæk lære, og vi vokser med opgaven.

Hvis du er villig til at gå på kompromis og har mod på at opfylde din partners ønsker, så kan du ende i den situation, at du pludselig en dag står som dominant, i soveværelset, med pisken i hånden. Måske er det følelsen af, at være i kontrol, der tænder manden. Magten og kontrollen gør ham maskulin, mandig og sexet. Det giver ham selvtillid og mulighed for at udleve en rolle, han umiddelbart IKKE har trang til i hverdagen. I soveværelset eller legeværelset, er det den dominante mand, der sætter punktum for hans mandighed og styrker hans selvværd.

Dominant på jobbet og underdanig i privaten

Det typiske mønster, at hvis du er ”undersåt” på jobbet, så har du behov for dominans i privatlivet, er også hørt og set mange gange. Men sådan behøver det ikke altid at være. Både mænd og kvinder kan tænde på rollen som dominant/domina, og det betyder ikke at de har et evigt behov for at verdensdominere. Det ses sikkert i flere hjem, at den dominante direktør er den underdanige mand derhjemme. Mange i lederstillinger, både mænd og kvinder, der kommer i fetich miljøer og lysthuse, har et seksuelt behov for at underkaste sig. Styrer fortet om dagen og underkaster sig aftenen. Fair nok og dejligt at muligheden er der, ellers er de sikkert forfærdelige at være sammen med. Eller hvis den ene part i forholdet er lidt under tøflen derhjemme, domineres og kontrolleres der på arbejdspladsen. Set OG oplevet. Ligesom pjattet og støjende på jobbet, men stille og rolig derhjemme. To personligheder, men sikkert yderst tilfredsstillende og forløsende.

Sådan har jeg det da også selv. Engang imellem, bare gi´ slip – det har vi alle brug for, på et eller andet niveau.

Læs også: Begynder BONDAGE – sådan kommer du igang!

Misforstået dominans

Desværre finders der også forhold, hvor dominans er helt misforstået og til tider farlig. Forhold hvor det tangerer i psykopatiske tendenser. Det er en farlig balance. Psykisk vold er ikke dominans, men det kan godt forveksles lidt med hinanden. En fetich man skal være varsom med og virkelig have styr på. Dominans kan sagtens være forspil, men det skal være den dejlige sex der udløses efterfølgende, der skal være den bærende del af forholdet. Den underdanige skal være 110 % med og på bølgelængde. Et tillidsbrud, i et dom/sub forhold, er enden på den leg. Selvfølgelig findes der fetich, hvor den psykiske del er forspil og makeup sex er forløsningen, men det skal være 100 % kontrolleret og gensidigt. Jeg har fx fået fortalt, om et forhold, hvor den psykiske vold er meget markant og farlig. Manden får simpelthen rejsning af at såre sin kæreste så meget, at hun bliver ked af det. Det er i mine øjne, et farligt forhold, der tangerer i psykopatiske tendenser.

Læs også: Sexlegetøj – her er mine 6 favoritter

”Sex er ligesom Bridge. Har du ikke en ordentlig makker, må du selv have en god hånd.” 

– Ukendt

Den dominante mand er i udvikling.

Han ses mere og mere. Om det er kvinderne i hjemmet der kræver lidt Fifty Shades eller om det er mændene der har set sit snit, til at springe ud i dominans og kontrol, det må guderne vide. Han i hvert fald herhjemme, og meget velkommen.

Tak fordi du læste med. Husk også at kigge i vores E-bøger, hvor et par af mine noveller nu ligger som E-bog. Der er flere på vej, så hold øje.

YOLO og knus fra

Miss Robinson

*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

Se Også