redroom

udgivet:

Sådan laver du dit eget “playroom”

*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

Jeg tror roligt jeg med garanti kan siger, at jeg ikke er den eneste der drømmer mig til Mr. Christians Greys vidunderlige “Playroom”. Christians “red room of pain” får mange kvinder og mænd til at sukke verden over, og drømme sig til udbygning og renovering. Men hør nu her, I behøver IKKE at skulle forhøje realkreditlån og bestille arkitekter til ombygning, det kan sagtens gøres uden. Mr. Handy og jeg har været kreative uden store udgifter, så det kan du også. I dette indlæg giver jeg lidt idéer til hvordan.

Playroom i den rigtige røde farve

Hvis du går meget op i Feng Shui, skal du nok gå lidt på kompromis, for soveværelset skal selvfølgelig være rødt. Ikke nødvendigvis hele soveværelset, vi har valgt at male en væg rød, og det fungerer ganske udmærket. Den rigtige røde farve, giver fræk og intim stemning, specielt når mørket falder på og der tændes lidt duft eller massagelys. Mr. Handy er elektriker, så han har tryllet lidt med lyset. Bag vores sengegavl sidder en række dæmpede LED lys der giver en lækker stemning i rummet. Her kan du fx. tage en lyskæde og hænge op eller lægge under sengen. Find evt. noget rødt eller sort satinsengetøj, nogle lækre billeder i s/h (jeg har Mr. Grey hængende) eller røde nuancer osv. Så er farven på plads og fornemmelsen af “Red room”.

Læs også Miss Robinson: Sex med anerkendelse og komplimenter

Kroge i loftet kan bruges til meget

Nu er det et meget avanceret playroom Mr. Grey har, og han har selvfølgelig anordninger, dimser og udstyr der er af bedste kvalitet. Bevares, han er jo også en sexet forretningsmand med lidt på kontoen! Så med mindre du kender en god smed, eller har midlerne til det, så er det nok lidt svært at kopierer det smarte loftgitter, til at trække ned. MEN i stedet for det, kan du lave et super alternativ. Det handler i bund og grund om, at kunne blive fikseret stående. At finde på noget til at spænde kæder, manchetter eller reb fast i. Kroge er løsningen! Ikke små kroge, men nogle store solide kroge, der kan hænge kæder eller karabinhager fast i. Det kan købes i alle byggemarkeder. Vi bruger også disse kroge til vores sexgynge, og det fungerer fint – og det holder! Højden regulerer vi med reb eller kæder.

Læs også Miss Robinson: Når kroppen knirker, men sexgyngen virker!

https://giphy.com/gifs/fifty-shades-of-grey-50-KdveHiW7X58UE

Godt alternativ til SM Kryds

Det kan godt blive en dyr affære, hvis du brændende går og ønsker dig et “rigtigt” SM kryds, de er ofte specielbyggede og dyre. Jeg har set eksempler på hjemmelavede løsninger, og det fungerer også ganske forrygende. Det er jo ikke andet end to brædder, skåret lidt til, og sat på kryds Hvis du er lidt fiks på fingrene eller kender en der er, så er det hurtigt ordnet, med lidt beslag, betrukket med kunstskind og metalringe på. Ønsker du ikke et kryds i soveværelset, så kan du nøjes med metalringene på væggen, effekten er den samme. Det samme gør sig gældende med bondage til sengen. Vi har ikke alle plads til en stor flot himmelseng, udstyret med messingringe til bondage. Ringene kan købes i byggemarkeder og kan monteres på væggen ved sengen. Eller du kan investerer i et lækkert bondagesæt, der kan lægges under madrassen.

Læs også indlæg på: detlumrehjørne.dk – Sådan kommer I igang med BDSM

Mangler du lidt lækkert udstyr fra Fifty Shades Freed Collektionen, kan du finde masser af produkterne her på Missgrey. Bla. kan du købe dette lækre Pleasure Overload Par sæt

Der skal være nem adgang til legetøjet

Mr. Grey har styr på sit legetøj. Skabe, skuffer og fine knager fra gulv til loft. De fleste af os, har både skuffer og skabe i vores soveværelse, så her handler det blot om, at rydde en skuffe eller en hylde til legetøj. Vi har ikke så meget plads i vores soveværelse, så vi har bedrollers under sengen til de store ting, skuffer til de mindre ting og en knage bag døren til ALT der kan hænges. Hvis det ikke generer dig, at have noget hængende på væggen eller bag døren, er mulighederne mange. De fleste piske, floggere og paddler er udstyret med snor til ophæng, ellers er det nemt at montere en lille snor i. Så hænger dit udstyr klar til brug, når der skal Fifty Shads i soveværelset.

Sexlegetøj Fifty Shades

Musik og frækt undertøj

Den frække chemise og den røde G streng har du sikkert allerede styr på. Kostumer er også et frækt lille indslag i legen. Husk blot ingen kedelige joggingbukser eller hverdagstøj, find det lækre tøj frem eller aftal på forhånd, og HUSK det er den dominante der bestemmer! Musikken kan hurtigt fikses med en lille bærbar højttaler med bluetooth. Du eller din partner, skal blot ind og lave en lækker playliste med forførende musik, der kan sætte den rigtige stemning. Sanselege er vildt ophidsende, og hvis du både får fjernet høre- og synssansen, forstærkes dine øvrige sanser. På med blindfold og frem med kilde fjer så I kan få fornøjelse af jeres nye playroom.

Læs også Miss Robinson: Sådan dyrker vi sex med sanserne

God fornøjelse med dit nye projekt, jeg håber du kunne bruge mange af mine ideer. Fifty Shades Fri er lige om hjørne, så hvorfor ikke bruge lidt af ventetiden, på at gøre klar til den store filmdag.

YOLO og knus fra

Miss Robinson

Husk at alle Missgrey bloggerne også er på Instagram.

*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

Se Også