*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

Bondage er ikke kun håndjern med lyserød plys og gaffatape, det er meget andet end det. Bondage handler også om ultimativ tillid og overgivelse til din partner. Du er bundet, fikseret, blottet og sårbar for hvad der måtte komme, du er 100% i din partners magt. Tænder tanken dig? Og har du mod på at begive dig ud i bondage? Så læs med.

Bondage, Fifty Shades viste os vej

Min nysgerrighed for bondage kom helt klart, efter at have læst Fifty Shades of Grey bøgerne. Hele BDSM universet vækkede mig, og Mr. Handy, fra en trance af kedelig pligtsex uden inspiration. Vi var kørt fast i sexlivet, der gik lang tid imellem og det trængte til et friskt pust. Det skal jeg love for det fik. Ikke bare et friskt pust, men et helt nyt sexliv der førte os HELT andre veje, end vi nogen sinde havde forestillet os. Hvis du har læst med, kender du historien om min stress nedtur og hvordan jeg kom tilbage til virkeligheden igen. Hvis ikke, så kan du læse lidt med HER.

Læs også: Sådan laver du dit eget Playroom

Da jeg havde læst Fifty Shades of Grey bøgerne, satte jeg Mr. Handy igang med dem – han var lige så begejstret som jeg. Nu skulle der ske noget i vores sexliv! Det var BONDAGE og BDSM vi skulle eksperimentere med.

Underkastelse, submissiv og dominant

Du behøver ikke det vilde playroom med BDSM kryds, anordninger i loftet eller kroge alle vegne. Bondage kan sagtens holdes i sengen med enkle hjælpemidler. Som fx. dette smarte kryds bondagesæt til sengen. Det vigtigste er, at din partner er med på legen, så tag en god snak, inden I begynder at lege. Bondage behøver heller ikke være det helt store setup med submissiv/dominant roller. I kan også blot bruge det som forspil i den pirrende og intense skala. Idet I vælger at binde hinanden, træder I det første skridt ind i et univers, hvor mere vil have mere. I bliver nysgerrige og udvikler legen gang for gang. Det handler om TILLID og husk ALTID et STOPORD. Legen kan blive intens, så det er vigtigt at du og din partner kender grænserne. STOPORDET skal kun bruges, hvis grænserne overskrides og det bliver for meget. Vælg fx. Kokos eller cykel som stopord.

Læs også: BDSM og kinky fuckery – vi tester benspreder sexlegetøj.


Begynder bondage

Bondage med manchetter

Der findes virkelig mange forskellige muligheder, når det kommer til manchet bondage. Det smarte ved manchet bondage er, at der sidder karabinhage på, så du kan laver flere kombinationer og sammensætninger. Hvis du har en sprederbar, kan du hægte håndleds manchetten fast til sprederbarren – både frontfikseret og bagfikseret. På billedet ovenover, er hun bagfikseret med manchetsæt. Når både ankler og håndled er fikseret, er det ikke meget at gøre, andet end at underkaste sig og nyde hvad ens partner nu tilbyder af tilfredsstillelse. Det er kun fantasien der sætter grænser, da karabinhagerne kan sættes fast til ALT. Manchetter en en form for blød håndjern, hvis du ikke vil have hård jern omkring håndleddet eller anklerne.

Læs også: Glasdildo med sprøjteorgasme muligheder

Bondage med reb

Hvis I vælger at kaste jer ud i rebbondage, er det en god idé lige at få styr på basis knuder, stik og knob. Vigtigst af alt, husk at have en saks på natbordet, hvis nu det skulle gå helt i hårdknude. Ellers kan jeg anbefale “The Twisted Monk” på Youtube, der viser på sin kanal, hvordan du binder UDEN at komme galt afsted. Her kan du finde både standard kunder, men også de mere avancerede rebkunstværker. Rebbondage kan også gøres som Christian Grey fra Fifty Shades praktiserer på Anastasia, hvor han binder hende til sengestolperne. Eller med sit slips til sengen. Prøv jer frem, men husk at bruge de rigtige bondagereb. Dem kan du købe HER.

Japansk Shibari/Kinbaku bondage – Erotisk bondage

Shibari bondge, Kinbaku eller erotisk rebkunst som jeg også vælger at kalde det, er en boldgade helt for sig selv. Da Mr. Handy og jeg var på Erotic World Messe i Valbyhallen her i starten af april, var der en stand, vi hang lidt fast ved.  En af de få danskere der har specialiseret sig i Japansk Bondage og Erotisk Bondage, er Seeker73. På messen havde han sit eget lille hjørne, med opbygget metalkonstruktion, til at binde og hænge op i. Tilskuere havde mulighed for at få tips, demonstration og mulighed for at prøve at mærke rebene blive bundet på kroppen. Det handler nemlig om intimitet, erotik, seksualitet og nærvær mellem to personer. Rebene bindes på kroppen i mønstre i og omring de erogene zoner, og nogle med ophængning frit i luften. Japansk bondage er ikke noget du lige skal kaste dig ud i, her vil jeg foreslå, at du får lidt undervisning først. Du kan bl.a. se lidt om det HER.

Jern mod huden

Selvfølgelig er der også håndjernene. Cuffs findes i mange afskygninger. Både uden og med plys. De fås også med kæder mellem, så længden kan justeres. Tommelfinger håndjern og selvfølgelig strips eller Zip Tie cuffs. Hvis du er til den bløde udgave, laves de også i silikone. Det kulde og hårde jern mod huden, sætter mærker på huden, hvis du vrider dig for meget, så det kan også være vildt ophidsende. Det er ultra svært at forholde sig i ro, når orgasmen ruller ud i kroppen og du er fikseret. Husk at lægge nøglen i nærheden, så både du og din partner har mulighed for at nå den, jeg har hørt sjove historier om personer iført håndjern og fiksering til seng eller lign. der er strandet og ikke kan komme fri. Ikke en situation jeg ønsker at finde mig selv i, på noget tidspunkt. Fnis.

Mine Mc GIF - Find & Share on GIPHY

Læs også: Det bedste sexlegetøj Fifty Shades: Den ultimative guide

Yes… du vil Fifty Shades

BDSM er bestemt en super måde, at udvide sit sexliv lidt i en anden retning. BDSM kan åbne en masse muligheder, du ikke lige havde forestillet dig ville tænde dig. Det behøver ikke være voldsomt og ekstremt, det vælger du selv. Jeg vælger at kalde det BDSM Light, for det er en kategori alle kan forholde sig til. Mange har også begrænsninger, når det foregår derhjemme, og specielt hvis det er smerten du tænder på. Er du pakket ind i et lille soveværelse, kan det også være svært at udøve mange af de fornøjelige redskaber der findes i det mørke univers. Derfor er en swingerklub bestemt en super løsning, hvis du vil udleve de mere ekstreme lege. Fx. SM, Breath control, Fetich lege osv. Her findes der ligesindede der kan guide, hjælpe og demonstrerer for dig og din partner.

Læs også: Sådan kommer I igang med BDSM Light – vi guider!

Jeg håber med dette indlæg, at du er blevet lidt klogere på bondage, og har lyst til at kaste dig ud i projektet med din partner. Skulle du have spørgsmål eller noget at tilføje til mit indlæg, er du velkommen til at skrive på: missrobinson@missgrey.dk

YOLO og knus fra

Miss Robinson

Begynder bondage*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

DEL
Tidligere artikelSådan giver du ham kraftigere orgasmer!
Næste artikelFifty Shades Freed – Feel So Alive Butt Plug
MISS ROBINSON
Miss Robinson her! Jeg er det modne indslag på Missgrey.dk, og som den modne sexblogger i flokken, forventer man, at blogindlæggene omhandler alt fra det modne liv, set fra en moden synsvinkel. En bred palet af oplevelser, råd, vejledning og guides fra en kvinde, der efterhånden har prøvet en del, og har god erfaring på kontoen. Med god humor og lidt ironi, rådgiver jeg bl.a. om alt fra jalousi, utroskab, sexliv, børneopdragelse og livet som mor og hustru. Guider om udfordringer og problematikker, der kan opstå med svigerfamilie, veninder, manden og arbejdskolleger. Men også guides til, hvordan man forholder sig som mor og hustru, det at blive ældre og hvordan man plejer og værner om et godt sexliv, som moden kvinde og par. Jeg er til dagligt mor til tre og gift med min lækre håndværker, Mr. Handy, og lever et harmonisk familieliv. Som moden kvinde i fyrrerne, er jeg nået til et punkt i mit liv, hvor jeg hviler i mig selv, og sætter stor pris på et eksperimenterende og indholdsrigt sexliv. Livet skal ikke være kedeligt, det skal leves! YOLO. // Mail: Missrobinson@missgrey.dk - for kontakt! - Husk også, at du kan finde mere fra Miss Robinson på hendes egen side og blog: www.detlumrehjorne.dk <3

EFTERLAD ET SVAR