E-bøger hos Missgrey.dk

Hos Missgrey.dk kan du som noget nyt købe og læse vores helt egne e-bøger. Her finder du både erotiske sexnoveller og frække historier samt viden og inspiration fra læringsbøger. Vores e-bøger er skrevet af anonyme skribenter og vores egne bloggere – både mænd og kvinder.

Vi har faste priser på enten: 39 kr., 69 kr. eller 119 kr. 

Erotiske sexnoveller

Vi mennesker har brug for at udleve drømme og mærke spændingen i en kedelig og triviel hverdag. For på et tidspunkt, vil der gå hverdag i den hos de fleste par. Med sexnoveller og erotisk litteratur er der mulighed for at træde ind i en helt anden verden, hvor bøgernes involverede personer tør udleve skjulte drømme og lyster. Som læser kan du derfor få en form for tilfredsstillelse ved at sluge side efter side, og drømme lidt om, hvordan det mon er, at gå efter sine forbudte fantasier.

Tilmed har sexnoveller den evne at kunne inspirere dig i dit eget sexliv. Da Fifty Shades havde været på boghylderne i en rum tid, mærkede de mange webshops med sexlegetøj verden over, hvordan efterspørgslen steg. Der blev altså hentet inspiration hjem til soveværelset. Mangler du derfor inspiration til dit eget sexliv? Eller idéer til, hvordan du kan overraske din partner? Ja, så kan erotisk litteratur hjælpe. Du får scener og detaljer serveret, som kan bruges derhjemme. Når alt dette er sagt, skal det heller ikke være en hemmelighed, at en sexnovelle ofte er en mindre kærlighedshistorie pakket ind i hed sex og begær – og en lille kærlighedshistorie, skuffer vel aldrig?

Læringsbøger og inspiration

Foruden sexnoveller har vi også læringsbøger og inspirationsbøger til sexlivet, singlelivet og parforholdet. Hos Redaktionen har vi selv været træt af, at alt det du kan finde om sex på nettet, er så teoretisk ELLER upassende klamt. Det er enten side op og ned med råd, du ikke kan forholde dig til, eller porno og “tag hans pik i munden” litteratur.

Med vores læringsbøger forsøger vi at snakke i øjenhøjde med dig, kære læser. Vi får både hjælp af fagpersoner til at skrive vores e-bøger, men vi bruger også mange forskellige surveys for at inddrage brugeroplevelser og gode råd fra læsere og bloggere her på siden. Skal du derfor igang med et nyt område i dit sexliv, eller har problemer i parforholdet, så guider vi dig med vores egen, menneskelige viden og ved at få inddraget andre, som har stået i lignende situation. Har du en oplevelse at byde ind med, kan du altid skrive på: Mette@missgrey.dk