Kære Læsere!

Kort sagt så har jeg her forfattet et sjovt og fyldigt indlæg til dig, som lidt underholdning på en lørdag aften eller grå søndag morgen. Læs med, når jeg tager sex, parforhold og dating igennem alfabetets mange bogstaver.

Sexlivets ABC – værsgo!

A. Hvad er mere oplagt end lige at smide analsex ind her. Analsex er ofte noget, jeg her på bloggen er blevet ret kendt for. Netop fordi at jeg har en forkærlighed for dette, og især, at blogge omkring tabuerne omkring analsex til ham eller hende. Jeg ELSKER at smide analsex ind i mit sexliv, når jeg føler for at eksperimentere lidt. Og jeg er sikker på min kæreste elsker det ligeså meget.

Læs mere her: hvorfor har vi egentligt lyst til at dyrke analsex?

Læs mere her: sexlegetøj på budget: sjov analsex

B. Altså når jeg tænker på bogstavet B, så popper blowjobs jo helt oplagt op, som jeg er sikker på det også gør hos dig. Personligt kan jeg godt lide at give et blowjob her og der til min kæreste, men det er ikke altid, at jeg helt forstår HVORFOR at det er så mega fantastisk for de der mænd. Der er åbenbart bare noget helt fantastisk ved de blowjobs.

Læs mere her: kvinde, giv ham nu bare det blowjob!

Men her under B synes jeg også lige at jeg vil smide bondage ind. Fordi bondage er ikke noget jeg så tit snakker om på bloggen, på trods af, at jeg faktisk gerne vil afprøve det lidt mere. Det er helt sikkert et af mine mål med fremtiden – at eksperimentere mere med bondage!

Køb det her: Bondage reb

C. En af de sexstillinger du kan lave er en såkaldt cowgirl med din partner. Her sidder du ovenpå din mand og rider ham ved at bevæge dig op og ned. Slet ikke dårligt, og han får fuld udsigt til dine dejlige bryster!

D. Her ved bogstavet D vælger jeg lige at smide dildoen ind. Dildoen er altså et fantastisk redskab, og jeg vil næsten vove og påstå, at alle kvinder burde have sig sådan en (eller mænd for den sags skyld). Dildoen er en fantastisk måde at lære dig selv og din “vejayjay” bedre at kende, alle de gode punkter og hvordan du kan guide din mand til din orgasme. For hvis du ikke selv kan give dig en orgasme, eller ved hvordan du virker, hvordan kan du så forvente at han bare kan det?

E. Hvis du nogensinde har lagt mærke til et punkt under din albue, som simpelthen bare gør dig flyvende vild efter en omgang, eller nemt får vandet til at løbe – så er dette formentligt en erogen zone. Hvis du ikke ved, hvad erogene zoner er, så er det punkter på kroppen, som kan gøre dig seksuelt ophidset. Ofte er det steder som bryster, inderlår og numse. Men andre oplever også halsen eller øreflipperne.

F. Fisting! Kort sagt så er det når en fyr eller dame kan putte hele sin hånd op i din dejlige fjams og bolle dig med denne… Av, siger jeg bare. Men nu ved du da det!

G. Vi oplever alle engang i mellem at blive en smule tørre forneden. Og hvad er så bedst til at klare sådan en situation? Glidecreme! Især også hvis I skal dyrke analsex så er glidecreme altså et must have.

Køb den her: Lelo glidecreme

Men her er det også oplagt at snakke om et punkt oppe i os kvinder som hedder G-punktet. Det er et lille punkt cirka en centimeter oppe, og er rillet på overfladen som også er i stand til at give os en helt speciel orgasme.

H. Mænd er vilde med blowjobs, det er vi sikkert enige om. Men noget helt andet såsom handjobs, kan helt sikkert også være en vinder. Når du giver ham et handjob, så bruger du kun hånden til at stimulere hans penis. Men der findes efterhånden en masse andet lækkert du kan prøve. For eksempel har jeg lige fået nedenstående produkt hjem, hvis du kunne være interesseret i at afprøve det med mig:

Køb det her: TENGA egg handjob til mænd

I. På vores kønsdele har vi alle hår der gror og gror. Når vi fjerner dette kaldes det intimbarbering, og personligt så holder jeg alting glatbarberet. Simpelthen det eneste sted, jeg ønsker hår, er på hovedet. Og måske lige vipperne og øjenbryn.

J. En af de ting vi ofte oplever i vores parforhold er jalousi. Jeg kunne skrive dag og nat om fænomenet, som præger langt de fleste forhold, men kort sagt, så finder jeg jalousi som både en god og dårlig ting for parforholdet.

K. Yndlingsstedet blandt de kvindelige kønsorganer kan måske siges at være klitoris. Det er ofte denne lille fantastiske knude, som sidder imellem – eller lige over skamlæberne, som er skyld i mange dejlige orgasmer. Hvis du endnu ikke ved, hvor din er, så vær ikke bleg for at udforske dig selv!

L. Når vi ønsker, som kvinder, at forkæle os selv eller vores mænd seksuelt, hvad er så bedre end lidt frækt lingeri? En lækker blondeBH eller et korset er helt sikkert med til at få det hele op og ringe hos ham! Så vær ikke bleg for at investere i noget lækkert undertøj til en fræk aften.

M. Den mest almindelige sexstilling er den vi kalder missionærstillingen. Det sker når kvinden ligger på ryggen, og manden er mellen hendes ben ovenpå hende. Den er ofte blevet kaldt kedelig og forudsigelig, men det er faktisk med tiden blevet en ret yndlingsstilling, eftersom jeg har lært at bruge den ordentligt.

N. N kan slet ikke stå for andet end for alle de dejlige numser derude. Jeg er selv meget fascineret af numser, og synes de er über lækre. Ofte føler jeg, at mange mænd er opdelt i bryster eller numser, og foretrækker det ene frem for det andet. Men personligt ville jeg have ret svært ved at vælge, da bryster da er ligeså dejlige!

En anden ting med numsen er, at jeg faktisk elsker at få smæk… Det kan du læse meget mere om her: Jeg vil have smæk i numsen!

O. Her ved O er det oplagt igen igen at smide orgasme ind. Biologisk er en orgasme en række sammentrækninger i underlivet, som udløser eller frigiver en række hormoner og stoffer i kroppen, som får dig til at have det virkelig dejligt. Nogle ser orgasmen som målet med at dyrke sex, og det er det sikkert også for langt de fleste mænd. Men en orgasme er dog ikke noget, som sker for alle kvinder hele tiden, og sex kan stadig være utroligt dejligt uden.

P. En vigtig del af det at dyrke sex er selvfølgelig prævention. Under P kan vi så derfor også lige smide P-piller ind. For prævention er et middel som forhindrer graviditet og P-piller er en pille, du kan spise dagligt for at undgå dette. Der er utrolig mange unge piger, der den dag idag, er på P-piller, hvor det fungerer rigtig godt – men det gør det dog ikke for mig. Desuden findes der mange andre former for prævention såsom kondomer, spiral og meget mere.

Læs mere her: derfor overvejer jeg at droppe p piller

Q. Måske du har prøvet at have en hurtig omgang sex på køkkenbordet eller i prøverummet. Dette kalder man ofte en quickie og det kan være super dejligt og sundt for dit forhold at nupse en god hurtig omgang!

R. Når vi skal til at dyrke sex, så er det faktisk ret vigtigt at han får en rejsning. Og hvad betyder det så? Jo, når hans penis bliver hård og stiv, så er det fordi han får rejsning og dermed er klar til at penetrere dig. Det kan faktisk være ret svært at dyrke sex, hvis det ikke sker. Sjovt nok!

S. Vi kvinder kan få mange forskellige orgasmer, og en af dem, er en orgasme der kaldes for sprøjteorgasmen. Det er forårsaget (tror man) af G-punktet oppe i skeden, og er når kvinden i sin orgasme sprøjter en (ukendt) væske ud. Det er desuden en af de kraftigste orgasmer man kan få som kvinde, siges det.

Læs mere her: Jagter du også en sprøjteorgasme?

T. Vi elsker nok alle sammen massage, og der findes faktisk en helt speciel form for massage kaldet tantra massage. Det er en massage, hvor der bruges seksuel energi til at gøre op med psykiske eller psykiske blokeringer eller andet du måtte have, og kan inkludere intim berørelse. Det kan være en ret god ting at gøre, hvis du eks ikke er i stand til at komme med en partner, men kan på egen hånd eller andet.

U. En kæmpe del af det at have god sex kræver at du tager hånd om dit underliv. Personligt har jeg selv oplevet en masse smerter i underliv, og spændinger, som har forringet min sexkvalitet. Du kan finde en masse forskellige øvelser, som er gode at lave for at afstresse og løsne op i underlivet.

V. Kvinder har noget som bliver kaldt venusbjerget. Det er en forhøjning lige over de ydre kønsorganer og er der vi ofte har vores kønsbehåring.

Hvad man også kan snakke om ved bogstavet V er helt sikkert en vibrator. Personligt elsker jeg vibrationer på min klitoris, der er simpelthen ikke noget der kan få mig til at komme som det.

Læs mere her: par vibrator

De svære bogstaver i en ABC

Ja, altså, vi er nok klar over at der er et par ret svære bogstaver, når man laver sådan en ABC. Jeg har derfor brugt dem til at finde et par produkter, som jeg kan anbefale til dig istedet!

X. Late X – laver nogle super lækre latexprodukter, hvis du godt kan lide dette. Jeg har derfor fundet en super lækker latex bluse, som jeg selv synes er ret så fræk.

Køb den her: Latex bluse

Z. Personligt kan jeg jo som sagt godt lide at få lidt smæk bagi. Men ikke bare med hånden, jeg kan også godt lide en lille læder pisk. Zado har lavet en som jeg synes er super fin til en rigtig god pris.

Køb den her: læder pisk

Æ. ÆGGET. Så har jeg vist ikke sagt for meget. Ægget er en fantastisk lille vibrator, som du kan bruge både udenpå og inden i. Ikke dårligt!

Køb den her: trådløst vibrator æg

Det var alt for denne omgangs sex ABC. Jeg håber du nød dette lille overblik over hvilke momenter, der egentligt er i sexlivet, og fandt et par ting eller to, du måske ikke lige vidste. Hvis du har spørgsmål, eller andet, så smid en kommentar nedenunder eller send en mail på: mv@missgrey.dk

Much Love

Miss Vanilla

DEL
Tidligere artikelGode stillinger under blowjob – forfattet af Godisengen.dk
Næste artikelMakelove.dk: “Sexlegetøj behøver ikke være dyrt”
MISS VANILLA
Livet er for kort til ikke at have en fræk tankegang. I mine indlæg finder du en god omgang humor blandet med min evige lyst til at eksperimentere i det seksuelle univers. Bliv revet med ind på første række, når jeg blogger om min egen, og min kæreste, Mr. Teddys, seksuelle udfordringer og eventyr, som omhandler alt fra trekanter, hverdagskriser og jagten på den bedste orgasme. Jeg blogger også om alle de hverdagskriser og klemte følelser, man har i et parforhold - og hvordan man sammen kan komme over dem. Samtidig giver jeg dig en masse anmeldelser på sexlegetøj og mine bedste guides til, hvordan du udlever dine dybeste seksuelle drømme. Miss Vanilla! // Mail: MV@missgrey.dk - for kontakt!

EFTERLAD ET SVAR