Kære Læsere!

Som jeg sikkert har skrevet før og nu gentager, så er jeg selv en ret stram person. Jeg har derfor ofte en masse følelse i underlivet når jeg har sex med Mr. Teddy. Det er dog normalt som kvinde at have perioder hvor man føler sig mere stram end andre. Eller også er du naturligt ikke specielt stram eller har født nogle dejlige børn.

Og her skal man slet ikke fortvivle! For der er faktisk en masse ting du kan når du har lidt mere plads mellem benene. Den ene af tingene er at nogle mænd (Mr. Teddy) har en ide om at det er super sjovt at proppe mærkelige ting op i en, og nogle mænd (Mr. Teddy) bliver super skuffet når der ikke er plads. Så her kan du rigtig lege grøntsags leg med din kæreste.

Den anden af tingene er et tip som jeg gerne vil give til dig kære læser. Jeg har nemlig fundet et stykke legetøj som kan være super interessant hvis man gerne vil have lidt mere følelse i underlivet. Hvis du er i tvivl om hvad sexlegetøj gør for dit sexliv kan du læse om det lige her: Hvad kan sexlegetøj gøre for dit sexliv? og ellers bare læse om en masse sexlegetøj jeg har fundet til jer.

Den ultimative par vibrator

Jeg har nemlig gjort mig en opdagelse. We-vibe Sync Par Vibrator er en vibrator for par og er super fed af flere årsager. Men hvordan fungerer den og hvorfor fungerer den bedst til kvinder som er lidt større forneden?

Vibratoren kan opdeles i to dele. Den øverste del er den del der sidder yderst mellem kvindes skamlæber og er fast placeret på klitoris. Her sidder der en vibrator som kan stimulere under sex. Den anden del er oppe i kvinden og det er dette der bliver godt når man er lidt større. Der skal nemlig være plads til både vibrator og penis. Men denne del vender både opad mod G punktet og stimulerer med vibrationer her og samtidig kan manden mærke vibratoren og vibrationerne samtidig med at kvinden føles strammere.

par vibrator

Vibratoren smøres ind i godt med glidecreme og puttes op. Så nemt er det!

Fordele og ulemper

Jeg giver dig her nogle fordele og ulemper ved denne vibrator og et par årsager til hvorfor du skal investere i den:

Fordele
  1. Først og fremmest så giver denne vibrator noget til jer begge. Det er ikke et stykke sexlegetøj som kun fungerer eller give nydelse til den ene af jer. Derfor kan det være en super fed investering i kan gøre sammen!
  2. Vibratoren er lavet af super lækkert materiale og kan holde i mange år! Dette ses også på prisen men i forhold til hvad du får er den super fin.
  3. Den kan især bruges af kvinder som har født eller som naturligt er en smule større og giver dermed meget mere føling for manden!
  4. Du får rigtig mange forskellige funktioner for pengene. Den kan styres via en app til mobilen, der er to forskellige vibratoren i den og den kan styres via en fjernbetjening.
  5. Som nævnt ovenover så får du to vibrations funktioner med. Hvis du som mig elsker vibrationer så er dette en win-win!
Ulemper
  1. Hvis du er meget stram som jeg kan der være problemer med at bruge denne. Mr. Teddy kan simpelthen ikke komme op i mig. Jeg gemmer den derfor til et andet tidspunkt i mit liv.
  2. Det er ikke den billigste løsning, men jeg føler alligevel at man får rigtig mange ting med i prisen og mange sjove funktioner.
  3. Den føles ret speciel de første par gange og man skal lige tilpasse sig følelsen af den. Men derfor skal den bare bruges en masse!

Hvad følger med vibratoren og hvad koster den?

Med We-vibe Sync Par vibrator får du en masse sjove funktioner. Faktisk så mange at man altid kan finde på noget nyt når den skal anvendes. Med den følger en lille fjernbetjening hvor man nemt kan styre hvor kraftige vibrationer der skal være eller om de overhovedet skal være der. Designet på det hele er også virkelig lækkert og nemt at bruge!

Men med denne par vibrator følger også muligheden for at downloade en app i app store, som giver dig mulighed for at styre og lave dit eget vibrations mønster. Du kan designe præcis hvordan du gerne vil have vibrationerne inde i app’en og finde ud af hvad der sender lige netop dig i himlen!

Med følger også en lille lade station hvor den skal oplades, men den holder strøm utroligt længe dog. Èn ting man dog skal være opmærksom på når man køber denne er at man skal anvende en vandbaseret glidecreme. Har du ikke allerede sådan en, kan jeg varmt anbefale at købe en. Den føles meget lækrere og så er du sikker på den ikke ødelægger noget af dit sexlegetøj.

Du kan købe en her: Super lækker vandbaseret glidecreme

Og hvis du også er interesseret i denne par vibrator kan den købes her: Par vibrator

Par vibratoren koster normalt 1.595 kr når den ikke er på tilbud.

Har du prøvet denne vibrator så vil jeg elske at høre om det i en kommentar nedenunder eller send en mail ind på mv@missgrey.dk

Much Love

Miss Vanilla

Tidligere artikelHvad kan sexlegetøj gøre for dit sexliv?
Næste artikelBDSM for begyndere
MISS VANILLA
Livet er for kort til ikke at have en fræk tankegang. I mine indlæg finder du en god omgang humor blandet med min evige lyst til at eksperimentere i det seksuelle univers. Bliv revet med ind på første række, når jeg blogger om min egen, og min kæreste, Mr. Teddys, seksuelle udfordringer og eventyr, som omhandler alt fra trekanter, hverdagskriser og jagten på den bedste orgasme. Jeg blogger også om alle de hverdagskriser og klemte følelser, man har i et parforhold - og hvordan man sammen kan komme over dem. Samtidig giver jeg dig en masse anmeldelser på sexlegetøj og mine bedste guides til, hvordan du udlever dine dybeste seksuelle drømme. Miss Vanilla! // Mail: MV@missgrey.dk - for kontakt!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here