Kære Læsere!

Velkommen til en ny række indlæg og anmeldelser som jeg, Miss Vanilla, skriver til jer, der ønsker at udforske den seksuelle verden af sexlegetøj – og stadig skal holde jer inden for et budget. Her har jeg personligt afprøvet en masse sexlegetøj, som er til at betale, og jeg giver dig her en fuld anmeldelse af produkterne!

Miss Grey Redaktøren: 

Som Miss Vanilla skriver, er formålet med denne serie af anmeldelser/artikler, at vi vil tilbyde dig, som læser med, noget sjovt legetøj, som du har råd til. Sexlegetøj er ofte ret dyrt, og det er ikke altid, at den yngre målgruppe (som er primær hos MG) får købt det. I en undersøgelse, som Sinful.dk har lavet, står der, at folk i alderen 35-44 køber mest sexlegetøj, mens folk i alderen 25-34 er på en andenplads og så 18-24 årige på sidstepladsen. Det vil vi gerne lave om på. Det er netop, når du er ung, at du skal igang med at udforske dig selv – og det skal prisen på sexlegetøj altså ikke sætte en stopper for. Derfor skal du altså følge med i vores serier af ‘Sexlegetøj på budget’. Miss Vanilla er den rette kvinde til opgaven, for hun falder ind i den primære, unge målgruppe. Og hun kender til lige netop det med, at sexlegetøj kan være ret dyrt. Så følg med i vores artikler, som vi har lavet i samarbejde med Sinful.dk

Var der nogen, der sagde sjov analsex?

Det første indlæg i denne række af anmeldelser kommer til at handle om analsex. Her har jeg fundet et par fede og lækre produkter, som kan gøre jeres analsex meget sjovere! Har I endnu ikke prøvet analsex endnu, så kan I lære lidt om det her: analsex for nybegyndere og hvis det er første gang til ham, kan I læse lidt om det her: Analsex til ham.

Det første produkt, jeg har fundet, er en ting I skal have styr på før i går igang – nemlig glidecremen!

Pjur Analyse Me Vandbaseret Anal Glidecreme 100 ml – PRISVINDER

PRIS: 129,95 kr.

PRODUKTET: Denne glidecreme er specielt designet til analsex. Der findes utallige af glidecremer, og det kan være svært at finde rundt i dem alle. Heldigvis har vi her på Missgrey også skrevet en guide til glidecreme, som I kan gå ind og læse i. Men først og fremmest kan jeg anbefale dette produkt til brug under analsex af mange grunde. Først så er glidecremen vandbaseret. Dette gør at du ikke føler at hele dit numsehul er klistret ind i en tyk, mærkelig masse. Hvis man bruger en glidecreme, der er for tyk eller man bruger al for meget af den, så kan det gøre, at man mister lidt af følelsen i området. Dog når det kommer til analsex, vil jeg altid anbefale man bruger for meget end for lidt. Derudover fandt jeg glidecremen utrolig skånsom for mine ædlere dele, og Mr. Teddy er af samme holdning.

Af en eller anden årsag så reagerer jeg på nogle cremer, men denne var utrolig fin.

For pengene får du 100 ml, hvilket er en ret god mængde. Det er ikke den billigste på markedet. Men det kan være en stor fordel at investere i noget, som er ordentligt og fungerer, i stedet for nødvendigvis at købe det billigste af det billigste. Prisen er stadig helt fin, og på budget, i forhold til det produkt, man modtager. Desuden kan produktet bruges på alt sexlegetøj og klistrer ikke.

KØB DEN HER: Pjur Analyse Me Vandbaseret Analglidecreme

sjov analsex

Det næste produkt er et produkt, hvor I nu får behov for den lækre glidecreme, nemlig en buttplug!

Fun Factory Bootie Analplug Small -TESTVINDER
PRIS: 159,95 kr
PRODUKTET: Denne buttplug er en super lækker lille plug, som er perfekt til jer, som er nybegyndere. Størrelsen er noget alle kan overkomme, om de så nogensinde har haft noget oppe i numsen eller ej. Generelt har Fun Factory ret lækre produkter, som ikke altid er helt billige. Men jeg har taget denne med, da jeg synes prisen er ret overkommelig og fin i forhold til det produkt du får. Buttpluggen er meget enkelt formet, således at den kan bøje op imod evt. mandens G-punkt i numsen. Desuden har den et lille håndtag forneden, hvilket er super rart i forhold til at sørge for, at den ikke forsvinder op i numsen (sker meget sjældent dog).
Helt sikkert en perfekt buttplug til parret, der ikke ønsker en enorm plug, eller som en fin ting at have med i rejsetasken.

 

sjov analsex

Det næste produkt i rækken er et trænings-sæt til jer, der ønsker at træne numsehullet op til en lidt større størrelse.

Sinful Anal Training Sæt Silikone

PRIS: 239,95 kr

PRODUKTET: Her vil jeg først og fremmest sige, at du får utroligt meget for pengene. Generelt er jeg ret imponeret af Sinfuls egne produkter, som er super lækre og til at betale. Men i dette sæt får du tre analplugs i hver sin størrelse. Den mindste er af en størrelse de fleste kan arbejde med, mens den største kan virke en smule frygtindgydende til at starte med. Men dette sæt kan være super god til jer, der ønsker at optræne hendes numsehul til en lidt større størrelse. Især hvis manden er udstyret meget stort, men I stadig ønsker engang at have analsex, så kan dette hjælpe med at optræne til målet. Med analplugs har I desuden ret meget kontrol over, hvad der foregår. Og det kan give hende en smule kontrol over, hvor meget hun føler hun kan have oppe i sig. Det kan selvfølgelig også bruges til ham hvis dette har interesse. 

De tre analplugs er i et super lækkert materiale, og føles rare at have oppe i sig. De er uden vibration og er ret fleksible. Igen, her får du hele tre analplugs for en ret billig pris, også selvom man måske kun anvender én eller to af dem.

KØB DEN HER: Sinful Anal Training Sæt Silikone

sjov analsex

Det var alle produkterne under “Sjov analsex”, som er til at betale! Der findes selvfølgelig utallige lækre produkter derude, som er til at betale, men jeg håber at denne anmeldelse kunne give dig et lille overblik over, hvad man kan anskaffe sig derude til rimelige penge. Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at smide en kommentar nedenunder eller sende en mail på mv@missgrey.dk

Much Love

Miss Vanilla

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here