Køb af sexlegetøj - Guide

udgivet:

VIBRATOR ÆG: Den ultimative guide

Missgrey.dk hjælper dig med at skabe det sexliv du drømmer om. I denne ultimative GUIDE ser vi nærmere på vibratoræg. Et vibratoræg er perfekt til forspil og leg udenfor hjemmet. Læs hvordan du kan bruge det og hvilke æg, som vi anbefaler. Vi ser nærmere på tre produkter i tre prisklasser.

Vibrator æg til parforholdet

Brug af vibrerende æg: De hårde facts

Vi kommer ind på:

 • Derfor skal du bruge et vibrator æg – de forskellige muligheder
 • Vibrerende æg til parleg og sexgames
 • Produkter kommer løbende og i bunden af denne guide

Værd at vide om brugen af et vibrator æg

Der er meget forskelligt sexlegetøj, som burde være i dit basisudvalg. En god dildo, en Womanizer, glidecreme, et blindfold, udstyr til analsex, parsexlegetøj – men også et vibrerende æg.

Og hvorfor nu det? 

Jo, ser du. Det er der en ganske særlig grund til. Og det har altså intet med påske at gøre, ej heller, at ægget er lavet af chokolade. For hvilken kvinde ville ikke gerne have sådan et liggende – lige til at spise. Nej, årsagen til at have et æg derhjemme, er noget andet smagfuldt. Et vibrator æg har nemlig et hav af muligheder, hvilket gør netop dette stykke sexlegetøj virkelig mobilt og funktionsdygtigt. De forskellige muligheder, starter vi med at liste op for dig herunder.

Ultimativ stimulering indvendigt til dit G-punkt

Den første funktion, et æg åbner op for, er indvendig stimulering i kvinden. Og denne funktion, er noget, som man som singlekvinde eller i et parforhold, kan nyde godt af.

Et vibrator æg har altså den primære funktion, at stimulere indvendigt. Kvindens G-punkt sidder cirka en halv fingerlængde oppe (området mærkes rillet), og her har ægget et sådant ergonomisk design, at den rammer “spot on”. Dette vil give en ekstra intens følelse. Prøv dig lidt frem, så du finder ud af, hvor dit eget G-punkt helt præcist sidder. Her kan det være en god idé at gå på opdagelse med fingrene først, og så derefter, placere ægget korrekt.

Det er vigtigt, at du er tålmodig lige med denne type orgasme (G-punkts aka skedeorgasmen). Det kan nemlig tage op mod 40 minutter, før der opstår klimaks. Det er altså IKKE det samme, som en hurtig, nem klitorisorgasme.

Stimulere de ydre punkter med Vibrator æg

Stimulering af det ydre punkt – klitoris

En glæde kommer sjældent alene. Og sådan er det også med ægget. Selvom denne type vibrator oprindeligt er designet til indvendig stimulering, så har den også andre muligheder. Mange bruger et æg til stimulering af klitoris.

Grunden til, at ægget er god til dette, er, at den næsten har samme form og størrelse som en god klitorisvibrator. Tilmed har de fleste æg rigtig mange vibrationsmuligheder, hvilket gør, at orgasmerne kan blive intense. Klitorisorgasmen er en af de mest velkendte og almindelige hos kvinder, og den er også lettest at opnå. Det skyldtes selvfølgelig, at klitoris er noget nemmere at finde (måske ikke for alle mænd), og så har den op mod 8000 nerveender, som samles lige dér. Så der er altså en grund til, at de fleste reagerer voldsomt på berøring af klitoris. Som der står hos ChriChri.dk, se link herunder, så er klitorisorgasmen en af de orgasmer med hurtigste og korteste peak.

Se mere om kvindens orgasmemuligheder hos magasinet ChriChri.dk

LELO LYLA 2 Vibrator Æg
Stimulering af de erogene zoner

Ligesom du kan bruge en klitorisvibrator til stimulering af de mange erogene zoner på kroppen, kan du også bruge et æg. Ægget har igen en oplagt størrelse, og så er det nemt at komme rundt i “hjørner og kanter”. Se dit vibrator æg som et lille massageapparat, som du kan bruge med fri fantasi.

Hvis det skal være ekstra godt, så undersøg først, hvilke erogene zoner, som er værd at massere med vibratoren. Husk, at der er forskel på mænds erogene zoner og kvinders.

Opsummeret fra iForm, kommer her en hurtig liste til MANDENS erogene zoner: Nakken, skuldrene, brystvorterne, hænder, mave, mellemkødet (dette er især nemt med et æg pga. den gode størrelse), inderlår og baller. 

Opsummeret fra iForm, kommer her en hurtig liste til KVINDENS erogene zoner: 

Hovedbunden, øreflipperne, halsen, underarmene, rygsøjlen, navlen, bagsiden af knæene (knæhaser), akilleshæle og fødder – (husk også kvindens brystvorter). 

TIP: Brug en vandbaseret glidecreme på kroppen, hvorefter du masserer med ægget. Vi har lavet et link til en god vandbaseret glidecreme længere nede i guiden.

Brug af vibrator æg

DEN ULTIMATIVE BRUG AF ET ÆG: PARLEG

Vi er kommet omkring G-punktet, klitorisstimulering og massage af de erogene zoner med et æg. Men det bedste er selvfølgelig gemt til sidst.

For her kommer anbefalingen til den ultimative brug af et vibrator æg. Det er nemlig parleg. Selvfølgelig kan du placere vibratoren oppe i dig, som kvinde, og få din kæreste til at stimulere klitoris på samme tid, og derved opnå en god, blandet orgasme. Dette kan man jo praktisere hjemme i privaten i soveværelset.

Men der er noget, som er endnu federe. Det er nemlig at få fat i et æg hurtigst muligt, og bevæge sig ud i sexgames og parleg i stor stil. Her handler det nemlig om: “Nok se, men ikke røre” – og ultimativ kontrol og mindfuck. Herunder, kommer der en række sjove forslag og anvisninger til, hvordan det kan gøres. Fælles er, at du bruger det offentlige rum – men på en diskret, og pirrende måde.

Parleg 1: Tag i biografen

Den første parleg er simpel. Sæt jer sammen derhjemme, som par, og vælg en film, som I begge synes er spændende. Der er to veje at gå. Enten vælger I en actionpacked film, for så kommer der scener, med en masse lyd og spænding i. Eller også vælger I en meget romantisk film, så I kan komme i den rigtige, intime stemning. Det er op til jer ?

Legen starter derhjemme, hvor kvinden sætter ægget op, og så er det manden, som har fjernbetjeningen til ægget. Herfra, må kvinden ikke bestemme eller udtale sig om, hvornår hun vil have vibrationerne. Det er helt og holdent manden, som styrer det. Det kan være, når man står og blander slik i indgangen til biografen (??), eller under scener, som man ikke forventer det i. Lav enten en regel om, at man slet ikke må røre hinanden i biografen, eller lav et salgs stopsignal (man kan holde i hånd, og så er bestemte tryk med til at afgøre enten mere eller mindre).

Seancen slutter selvfølgelig hjemme i privaten – for NU er der virkelig opbygget klimaks.

Parleg med vibrator æg

Parleg 2: Tag på restaurant

Der er mange måder, hvorpå parforholdet kan piftes op på. Og hvorfor ikke kombinere “Date Night” med en mere intim og fræk oplevelse?

Igen udføres legen med, at ægget placeres oppe hjemmefra. Det vil være ekstra godt, hvis kvinden også tænker over at tage en flot kjole på, så der spilles på alle elementer – også det visuelle. Tilmed vil en kjole åbne op for muligheden for at lade trusserne blive derhjemme. Her får kvinden altså også magt ift. til, hvor meget manden må få udsyn til. Manden har dog stadig fjernbetjeningen.

Sæt jer enten overfor hinanden (her kan kvinde lege med udsynet forneden), eller ved siden af hinanden. Her kan manden bruge sine hænder – men husk på en diskret måde. I er trods alt ude at spise i offentligheden?

Tænk over, lige her, hvor meget vibratoren larmer. Nedenfor, anbefaler vi vores “Top 3” over produkter. Her forklarer vi, at modellen LELO Lyla, er bedst at bruge ude – den er nemlig mest lydsvag i forhold til de to andre æg, vi anbefaler. Vælger I en fin restaurant, er det nemlig ikke sikkert, at larm fra jeres bord kommer til at behage de andre gæster.

Skal du have inspiration til denne parleg, så læs et tidligere indlæg fra vores ex-blogger, Miss Quinn. Hun tog på restaurant med Mr. Grey og her blev et æg brugt flittigt. Læs indlægget lige her.

LELO Lyla 2 Vibrator Æg

Vibrerende æg til parleg

Parleg : Til de friske – tag en tur i det fri

Det er ikke super nemt at dyrke sex i det fri. Og er man glad for at have tøj på i soveværelset, og ikke under et træ, så kan det være svært at komme fra tanke til handling. For hvor kan man lige brede et tæppe ud, spise vindruer og drikke vin, og slutte af med et godt knald – uden at blive opdaget, vel at mærke?

Hvis I bruger et æg, er det problem hurtigt løst. Her kan man igen placere det hjemmefra, og snuppe en god, lang gåtur. Pak en picnickurv hjemmefra, og sørg for en masse tæpper og lækker mad og drikkelse. Her vil oplevelsen primært blive til kvinden, da det er hende, som kommer til at modtage vibrationerne. Og i denne parleg, er der faktisk mulighed for, at komme helt til klimaks. Turen i biografen, og ud at spise, skal snarere ses som et forspil til at rykke det hjem i privaten efterfølgende.

Men ude i naturen, et sted gemt godt væk fra forbipasserende, kan man godt gå “All-in” på at få vibrationeren til at sende kvinden op mod stjernerne. For at være på den sikre side, kan I bruge tæpper til at afskærme – eller hvad med et telt? Så kan manden også deltage, hvis han føler sig helt snydt. Dette æg fra Sinful (som vi ser nærmere på længere nede, er godt udenfor. Det larmer lidt, og det gør intet, når man sidder for sig selv).

Fjernbetjent vibrator æg

Top 3 Vibrator æg

Anbefaling produkter: Top tre gode vibrerende æg

Der er virkelig mange bud på et godt vibrator æg derude. Så hvilken en, skal du vælge? For at gøre det nemt for dig, har vi lavet vores “Top 3”. Vi har valgt ud fra anmeldelser hos Sinful.dk – derfor er du sikret dig, at det vi skriver, virker. Og så ud fra, at vores eks-blogger, Miss Quinn, har erfaring med LELO som producent af forskellige vibrerende æg.

Der er altså også et personligt kvalitetsstempel ved de forskellige råd.

Nummer 1: LELO Lyla 2 Trådløst Fjernbetjent æg – TESTVINDER

Den første variant, som vi anbefaler, er markedets absolut bedste vibrator æg. Sådan står der hos Sinful.dk. Derudover, så er LELO bare et kongeprodukt – kvalitet, design og pris følges ad.

Du kan roligt investere i noget fra LELO, hvis du vil have det i mange år fremad. Så længe du husker at bruge produktet sammen med en god glidecreme – og rengøre det efter brug, er du godt kørende. Husk, at det skal være en vandbaseret glidecreme du bruger, da ægget er af silikone (vi har anbefalet glidecreme herunder). Og til rengøring, så brug en rigtig spray til det (det er også anbefalet herunder).

LÆS OGSÅ: Vores ultimative guide til brug af glidecreme

Hvorfor lige LELO Lyla 2

For det første, er brugerne glade for LELO, sådan helt generelt. Men for det andet, har lige netop dette æg fået topkarakter i en test hos Ekstra Bladet. Her har ægget fået 6 ud af 6 stjerner. 

Derudover, så gemmer der sig en masse lækre features og funktioner ved denne model – for ikke at tale om det gennemførte, og stilede design. Det kan jo næsten ligge fremme hjemme i privaten. En af de features, som vi fremhæver her, er SenseMotion teknologien.

SenseMotion fungerer sådan, at den der holder fjernbetjeningen, vil kunne mærke, hvordan vibrationerne føles på den, som har ægget placeret oppe i sig. Det giver en unik og særlig følelse af at være “connected”, til trods for, at der ikke er berøringer i spil.

Når fjernbetjeningen holdes i vandret position, er vibrationerne blide og sensitive. Men når fjernbetjeningen holdes lodret, så bliver de mere intense og kraftige – så sådan fungerer den også. Som en ekstra ting, så kan fjernbetjeningen bruges som klitorisvibrator, imens ægget er oppe og rotere – netop fordi, der også er vibrationer i selve remoten. Det er altså den rene “WIN-WIN”. Her er en multifunktionel vibrator.

Hvad siger brugerne?

Sådan helt generelt, er der høj brugertilfredshed. Men det eneste minus, man skal holde øje med, er at rækkevidden ikke er så god, som producenten selv påstår. Producenten siger, at den kan holde til 12 meters rækkevidde. Men brugerne siger 5 meter. Derfor er en tur i biografen, en “Date-night” eller picnic helt ideelt til brug, som også anbefalet længere oppe.

En anmelder skriver anonymt på en af Danmarks største sexshops:

“Min kæreste har ikke ord. I hvert fald ikke når først jeg tænder for ægget oppe i hende på et spisested eller i biografen. En vildt fræk oplevelse, der tænder meget, at sidde og have en samtale med sin kæreste, mens man stille finder fjernbetjeningen frem fra lommen, tænder den. Kan bestemt også anbefales til brug i sengen som forspil og også klitoris vibrator. Hvis jeg ikke er hjemme, nyder hun i hvert fald ofte. Dyr, men det hele værd”.

De hårde facts:
 • Materiale: Kvalitets ABS og silikone
 • Andet: Flatfri, vandtæt og genopladelig
 • Stimulation: Der er hele 6 forskellige vibrationsniveauer
 • Længde: 7,6 cm.
 • Diameter: 3,2 cm. på det bredeste sted
 • Batteritype: Li-Ion 70 mAh + AAA til fjernbetjening (medfølger)
 • Brugermanual: Ja, medfølger på engelsk og svensk
 • Lydniveau: Svag – Dermed er denne god til par-legen, hvor I tager ud og spiser!

SE PRODUKTET: Her finder du LELO Lyla 2 vibrator æg

OBS: Produktet bliver sendt hjem til dig i fortrolig og diskret indpakning. Så du skal ikke være nervøs for at bestille det hjem til din adresse 🙂

LELO Lyla 2 vibrator æg

Nummer 2: LELO Hula Beads Roterende Æg

Grunden til, at endnu et LELO produkt er med i denne ultimative guide, er, at det bare er kvalitet for pengene. Og lige LELO, har altså udmærket sig, når det kommer til vibrerende æg. Denne model (Hula), er nemlig verdens første æg, som både roterer og vibrerer oppe i kvinden.

Minder om LELO Lyla – men med nye bevægelser!

LELO Hula minder om sin søster ovenfor. Hula-modellen har nemlig også den allerede nævnte SenseMotion funktion (derfor også fjernbetjening med) – og så er der også 6 vibrationsmuligheder og et lækkert, stilrent design.

Der hvor LELO Hula skiller sig ud, er dog de roterende bevægelser, som åbner op for nogle meget anderledes vibrationer.

Brug de nye bevægelser til 2 forskellige ting

Du kan enten bruge de roterende bevægelser til at opnå en ultimativ stimulering. Placer ægget lidt længere nede, end normalt, så kun den øverste kugle er oppe. Hermed masserer og stimulerer du nede ved skedeåbningen. Hvis du fører hele LELO Hula op, kommer du op og rammer G-punktet, hvilket vil give nogle fantastiske orgasmer. Husk på, at, som allerede nævnt, kan dette altså tage op mod 40 minutter at opnå.

Det andet du kan gøre, som kvinde, er at bruge LELO Hula som bækkenbundstræner. Grundet de anderledes, og roterende bevægelser, kan LELO Hula gå ind og aktivere musklerne i bækkenbunden. Her skal man som kvinde klemme godt fast om kuglerne (som man siger), og dermed gå imod bevægelserne. Med lidt træning, kan man få en stærk bækkebund.

De hårde facts:
 • Materiale: Kvalitets ABS og silikone
 • Andet: Flatfri, vandtæt og genopladelig (2 timer)
 • Brugstid: 1,5 time
 • Stimulation: Der er hele 6 forskellige vibrationsniveauer
 • Længde: 9,8 cm.
 • Diameter: 3,6 cm. på det bredeste sted
 • Batteritype: Li-Ion 3.7v 200mAh + 2 x AAA til fjernbetjening (medfølger)
 • Brugermanual: Ja, medfølger på engelsk og svensk
 • Lydniveau: Mellem – Dermed larmer den lidt mere end LELO Lyla.

FIND PRODUKTET: Her finder du LELO Hula Beads vibrator æg

OBS: Produktet bliver sendt hjem til dig i fortrolig og diskret indpakning. Så du skal ikke være nervøs for at bestille det hjem til din adresse 🙂

LELO Hula Beads roterende vibrator æg

Nummer 3: Sinful Opladeligt Fjernbetjent Vibrator Æg

Det sidste produkt er først og fremmest med på grund af prisen. Lad os være ærlige, LELO er lidt dyrt – men bestemt pengene værd. Dog, er du for eksempel på en SU, eller er budgettet begrænset hos dig – og/eller kæresten, så er Sinfuls billigere udgave et godt bud.

Sinful laver nogle super produkter i segmentet “Affordable Luxery”. Derfor vil du ikke blive ked af det, hvis du vælger at lægge de 399,00 kr. i produktet her.

Hvad får du med i denne udgave?

Hvis valget falder på dette vibrerende æg, kan du forvente dig nogle ganske fine funktioner. Ægget har 11 forskellige vibrationsmuligheder, og derfor, er det et meget pirrende bekendtskab. Derudover er ægget vandtæt, og så kommer der en nem fjernbetjening med. På fjernbetjeningen (som er formet som en ring) er der et aflangt display, som viser, hvilken vibrationsindstilling, ægget er på. Så kan den, som styrer legen, nemt følge med. Den er ergonomisk god at holde på, hvilket gør den ret behagelig at betjene. Ægget har en snor for enden, så det er nemt at trække ud efter brug. Der medfølger en oplader, så det nemt kan oplades efter brug.

Denne støjer en smule mere

Man kan ikke få alt det fede for den nette sum af 399,00 kr. Men hvis bare produktet bruges korrekt, er det ikke et problem. Vibratoren larmer lidt mere end sine medsøstre fra LELO, men frygt ej, det handler om brugen heraf.

Hvis du vil bruge ægget udenfor hjemmets fire vægge, så sørg for, at der er noget støj til at kompensere. Det kan netop være under biograffilmen, hvor der kommer actionscener, eller til en koncert – på et sted, hvor der er meget larm. Ellers skal man holde dette æg til hjemligt brug, som et godt forspil.

De hårde facts:
 • Materiale: Silikone
 • Andet: Flatfri og vandtæt
 • Stimulation: Der er hele 11 forskellige vibrationsniveauer
 • Længde: 8,3 cm.
 • Diameter: 3,2 cm.
 • Batteritype: Opladeligt lithium (Sinful USB Oplader H1 medfølger).
 • Brugermanual: Engelsk
 • Lydniveau: Over middel

FIND PRODUKTET: Her finder du Sinful Opladeligt vibratoræg

OBS: Produktet bliver sendt hjem til dig i fortrolig og diskret indpakning. Så du skal ikke være nervøs for at bestille det hjem til din adresse 🙂

Opladeligt vibrator æg fra Sinful

*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

EKSTRA GUIDES HERUNDER…

Læs vores guide i serien: “Brug af glidecreme: Den ultimative guide”

Læs vores guide i serien: “Brug af Womanizer: Den ultimative guide”

Læs vores guide i serien: “Vælg den rigtige Magic Wand: Den ultimative guide”

Læs vores guide i serien: “Handjob: Den ultimative guide”

Se Også