Miss Vanilla anbefaler

udgivet:

Kvinde – giv ham nu bare det blowjob!

Kære læsere!

En meget omtalt diskussion i mine venindekredse og som jeg opfatter det også i mange andre – er mandens evige forsøg på at gøre krav på så mange blowjobs som muligt. Vi kvinder fnyser lidt i kor over mandens evige egoisme når det kommer til dette punkt – Ja altså han fik jo et sidste lørdag, hvad mere kan han bede om?

Jeg har gjort mig en stor opdagelse.

Vi mænd og kvinder er langt mere forskellige end vi lige går og tror. Når vi kvinder tænker på en god sutter til kæresten, tænker vi ærlig talt på hårdt arbejde og mandens egoisme. Det er nemlig en overbevisning fra mange af os at mænd er utroligt egoistiske når det kommer til at modtage. For jeg giver da gerne min kæreste et blæs i pomfritten, men skal det være fra start til slut som vi kalder det? Kan jeg ikke også få noget ud af scenen – kære mand du efterlader jo min fisse dunkende efter mere mens du bare ligger på ryggen og modtager et start til slut blæs? Uden at have lysten eller energien til at give mig en tur bagefter.

Og ærlig talt mænd – hvornår får vi nogensinde en tur der kun handler om din tunge på min klit og så siger vi godnat bagefter?

Blowjobs er noget helt andet for ham!

Men..

For de kære mænd handler blowjobs om noget helt andet. Vi kan ikke komme uden om at vi kvinder tager utrolig mange diskussioner op om vores forundringer for mandens evige behov for en god suger – og ingen af os forstår hel oprigtigt hvad det magiske ved det er.

Men egentligt så handler det om så meget andet end nydelse. Nydelsen står helt sikkert forrest, men skarpt efterfulgt kommer anderkendelsen og opmærksomheden. Mange mænd elsker når deres diller får alenetid med din mund – for dem viser du dilleren anderkendelse og at du værdsætter den.

Jep – værdsætter den.

Det var det ord jeg fik smidt i hovedet forleden dag da jeg sagde nej tak til at udføre en guffer på Mr. Teddy. Du værdsætter ikke min tissemand. Jeg må ærligt indrømme at jeg først var ved at falde ned af stolen af grin. Hvordan værdsætter man en diller?

Hvad han egentligt mente var at han synes det ville være rart hvis jeg igennem hans diller viste hvor meget jeg tændte på ham, for hvis der er noget der tænder Mr. Teddy så er det at jeg viser hvor meget jeg forguder hans ædlere dele. Så jeg tænker at blowjobs må spille en stor rolle her.

Så kvinde, ønsker du at vise din mand at du sætter pris på ham og hans ædlere dele så er det ned på knæ og godt med spyt. Du har i hvert fald ikke en utilfreds mand bagefter.. Og er du lidt i tvivl om hvordan man giver sådan et blowjob så har vi her på Missgrey heldigvis en guide til dig: Sådan giver du ham et uforglemmeligt blowjob

Håber i alle har en dejlig dag derude! Husk du altid kan skrive på mv@missgrey.dk

Much Love

Miss Vanilla

Se Også