Sexdukker

udgivet:

Sexdukker: Den ULTIMATIVE GUIDE

Sexdukker er blevet helt normalt

Er du mand, og har du overvejet at anskaffe dig en sexdukke, så vær ikke bange for dine fantasier og lyster. Det er nemlig blevet helt normalt at købe og anvende sexdukker, så du er ikke den eneste, som har fået denne idé. Hos Missgrey.dk vil vi gerne være med til at afmystificere forskellige emner, når det kommer til sex. Og derfor er en sexdukke altså ingen undtagelse. Vi vil tage dig med på en lille rejse omkring historien bag sexdukker, hvilket materiale og kvalitet du kan forvente, og hvordan/hvorfor, du skal bruge en.

Her kommer vi helt naturligt med anbefalinger til sexdukker. Vi tager udgangspunkt i de Bestsellers, som er hos Sinful.dk. En af danmarks mest troværdige webshops, når det kommer til sexlegetøj. Du kan være helt rolig. Forsendelse og levering er anonymt. Der er derfor ingen, som kan se, at du køber en sexdukke. Dukken kommer til at ankomme i en papkasse uden logo og andet – direkte i din postkasse.

OBS: I denne artikel kommer vi til at tage udgangspunkt i sexdukker til mænd. Vi ønsker nemlig at hjælpe mænd med at blive klogere på sexdukker.

Sexdukker er egentligt bare onaniprodukter

Nå vi snakker om sexdukker, kan man tro, at det er en syg fetish eller om man nu er underlig, når man er nødt til at have sex med en dukke fremfor et rigtigt menneske/kvinde. Nej. Det er ikke underligt. Faktisk kategoriserer man en sexdukke som et onaniprodukt. Og vi kender allerede fleshlight og andre onaniprodukter til mænd. En sexdukke er blot næste tiltag i rækken.

Sexdukkerne er ofte ikke i hel figur. Derimod er der taget et udsnit af kvinden – ofte underlivet og så har man udviklet på dette. Teknologien er så langt fremme nu, at man kan få nogle med indbygget vibrator, kropsvarme eller andre funktioner, som gør dem menneskelige. Men de helt almindelige sexdukker, som de fleste køber, er dog uden dette og har derimod former og blødhed som et rigtigt menneske.

Cyperskin dukke gør oplevelsen virkelig

Du kommer meget tæt på den rigtige oplevelse med den bløde overflade på de fleste sexdukker. B.la. kaldes det cyperskin, at overfladen er så blød som hud. Det er derfor et godt supplement til en rigtig kvinde. Mange siger, at en sexdukke ofte købes af singler (så er der altid mulighed for sex). Men ellers kan en sexdukke også bruges til et forspil eller hvis man lever i et langdistanceforhold.

Læs også: TENGA EGG onaniprodukt til mænd

Prøv en BESTSELLER: Pipedream Fuck Me Silly Realistisk Vagina og Numse Onaniprodukt

Sexdukker

[maxbutton id=”90″ text=”SE MERE HER” ]

  • Lavet af Realsitisk Fanta-Flesh (TPR)
  • Vil du have realistisk oplevelse, er dette et genialt stykke sexlegetøj
  • Vejer 9 kilo, hvilket gør oplevelsen mere ægte og intens
  • Formet med runde balder – mulighed for brug af anus og vagina
  • Meget realistisk og blød
  • Nem at rengøre
  • For at holde sexdukken i god stand: Medfølger 1 tube glidecreme, 1 tube sexlegetøjsrens og 1 brev med plejende pulver.

Rengøring af sexdukker

Denne dukke koster lidt mere end et almindeligt onaniprodukt. Men du får også kvalitet og brugbarhed for alle pengene. Af den grund er det også vigtigt at holde den ren. Når du har brugt dukken, så skal du egentligt kun skylle den med vand. Vandet løber ind i det ene hul og kan så derefter løbe ud af det andet. Hæld ikke vand i hullet bagpå, da dette er et luft hul. Brug sexlegetøjsrens (som følger med) og det plejende pulver efter vask for at bibeholde den bløde lækre overflade. Du må ikke nedsænke dukken i vand.

God fornøjelse med din nye sexdukke.😍

*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

Se Også