Kære læsere.

Det er vist ikke nogen hemmelighed, at jeg elsker sex. Derfor er det oplagt at tro, at jeg er frisk på at knalde i alle sexstillinger, der findes. Men det er jeg altså ikke! Det kom i hvert fald bag på Mr. Boyfriend, at jeg VIRKELIG hader denne sexstilling. Jeg har tidligere præsenteret dig for min favoritstilling, men denne gang er det altså blevet tid til at fortælle om den sexstilling, som jeg absolut ikke bryder mig om.

Derfor er cowgirl OVERHOVEDET ikke noget for mig

For hvis jeg skal være helt ærlig, er cowgirl overhovedet ikke noget for mig. Jeg føler mig slet ikke godt tilpas, når jeg sidder der og rokker akavet frem og tilbage på Mr. Boyfriends stive pik. Faktisk synes jeg overhovedet ikke, at jeg kan finde ud af det.

Jeg får intet ud af denne sexstilling. Jeg keder mig og får hurtigt en fornemmelse af, at han gør det samme. Det er først, når Mr. Boyfriend nærmest løfter mig op for at trække mig ned over hans pik, at jeg synes, at det er noget ved at være øverst. For på den måde kan han rigtig komme til at banke pikken ud og ind af min fisse, mens jeg holder ved væggen og skubber imod for at gøre det endnu hårdere. Men så er det jo igen ham, der har styringen, hvilket jo ikke er meningen med denne sexstilling.

Derfor er det aldrig på mit initiativ, at jeg sætter mig op for at ride ham. Jeg prøver tværtimod på at undgå det. For mig er det ikke et problem, at Mr. Boyfriend har udsigt til alle herlighederne imens. Problemet er bevægelsen. Jeg er meget usikker på, hvordan det skal gøres. Hvad føles godt for ham? For der er i hvert fald ikke nogle af de muligheder, jeg har afprøvet, som føles godt for mig. Sommetider kan jeg endda opleve, at det gør ondt at sidde der ovenpå ham med hans pik helt oppe i mig. Det er som om, han rammer noget, som han ikke skal. Derudover sker der ofte det, at hans pik falder ud undervejs, hvilket gør, at vi skal starte forfra med at opbygge til klimaks. Når jeg endelig rider ham en sjælden gang imellem, er det en kortvarig affære, da jeg er hurtig til at komme ned og ligge på ryggen eller op at stå på alle fire igen.

feet-684682

Bliver jeg nogensinde god til denne sexstilling?

Jeg har altså gennemsøgt hele internettet for råd og vejledning, så jeg kan blive fortrolig med denne sexstilling. Jeg vil nemlig gerne kunne variere mit og Mr. Boyfriends sexliv noget mere. Samtidig har jeg også en smule dårlig samvittighed over, at jeg altid overlader det hårde arbejde til ham. Jeg har derfor læst samtlige guides fra en hel masse eksperter. Og hold nu op, hvor bliver jeg rådet til at gøre mange forskellige ting! Nogle guider mig til at læne min overkrop ned mod min partner for derefter at skubbe mit underliv frem og tilbage. Andre mener, at det virker bedst, hvis jeg sætter mig som en frø, for nærmest at hoppe op og ned over hans pik. Efter at have læst disse eksperters udtalelser, sidder jeg altså tilbage og har flere spørgsmål end svar. Det er jo ikke til at finde ud af!

Måske handler det bare om, at jeg skal øve mig. For som submissiv for Masteren var jeg aldrig øverst, og han er jo faktisk den mand, jeg (indtil videre) har haft det længste seksuelle forhold til. Sammen med Mr. Boyfriend handler sex jo langt mere om kærlighed og intimitet, selvom vi ofte eksperimenterer med alt fra smæk til porno. Jeg har altså stadigvæk meget at lære, når det kommer til at have sex med Mr. Boyfriend, som er ham, jeg elsker.

sexstilling

Kære læser – Er jeg alene om at have det svært med cowgirl? Del din mening om denne sexstilling ved at kommentere indlægget. Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte mig på mf@missgrey.dk 

Tak fordi du læste med – Jeg håber på at høre fra dig.

KH.
Miss Felicity.

Tidligere artikelDerfor skal du droppe de sociale medier og veninder!
Næste artikelMørke mænd har store…..
MISS FELICITY
OBS: Miss Felicity blogger ikke længere hos Missgrey.dk. Hendes tidligere indlæg er stadig tilgængelige her på siden. Dem er du velkommen til at læse. For spørgsmål, da skriv til: Mette@missgrey.dk. Beskrivelse af Miss Felicity: "Jeg er blogger her på Miss Grey, hvor du kan kende mig under navnet Miss Felicity. Jeg byder dig velkommen til min verden, hvor jeg ærligt og uden filter skriver om mit liv som ung kvinde med alt, hvad det indebærer, når det kommer til kærlighed og sex. Mine indlæg handler altså om alt fra min sexede singleperiode til mit parforhold med Mr. Boyfriend, som jeg snart skal have mit første barn sammen med. Samtidig leverer jeg guides her på bloggen med fokus på at rådgive dig ud fra mine egne erfaringer med eksempelvis BDSM, som jeg er meget stor fan af. Du vil også kunne finde mere videnskabelige artikler fra min hånd, da jeg elsker at fordybe mig i forskning omkring sex og samliv. Denne passion vil jeg meget gerne dele med dig, så vi i fællesskab kan blive klogere på sex og følelser, der til tider kan være en kompliceret affære. Kort sagt indeholder mine blogindlæg altså lidt af det hele, så hvis du har brug for en veninde, der er hudløst ærlig og gerne giver dig et godt råd eller to med på din vej, kan du trygt følge med hos mig her på Missgrey.dk."

18 KOMMENTARER

 1. Miss felicity, du er bestemt ikke ene om dit forhold til denne sexstilling. Den gør heller intet godt for mig og jeg føler mig helt malplaceret der på toppen. Heldigvis har jeg en partner der heller ikke er begejstret for den stilling ????

 2. Er fuldstændig uforstående. Det er min yndlingsstilling og jeg er sikker på at komme hver gang. Herhjemme elsker vi den 🙂

  • Hvor er det fedt at høre Ms Cowgirl! 😀 Det er godt at vide, at der er nogle derude, som er glade for denne stilling, da det giver mig mod på at øve videre sammen med Mr. Boyfriend 🙂

 3. Har det på præcis samme måde. Vil så gerne kunne gøre noget for ham, udover blowjobs, hvor det for en gangs skyld ikke er ham der knokler. Men, jeg kan simpelthen ikke finde ud af det! Sommetider finder jeg en god rytme, der er god for os begge, men der skal en lille anderledes bevægelse til, fra en af os og så kan jeg ikke komme ind i rytmen igen.. Øv øv altså! Vi øver dog ofte og min kæreste er heldigvis utrolig tålmodig og støttende – det skal dog også siges, at han er ærlig hvis ikke det er godt, hvilket jeg virkelig værdsætter! Kan heller ikke rigtig komme i den stilling. Har en veninde der nærmest kun kan komme i den stilling, hvilket jeg virkelig ikke forstår! Tak for nogle gode og ærlige indlæg 😀

  • Åh hvor er jeg altså glad for, at jeg ikke er den eneste, der tænker sådan 🙂

   Det er godt at høre, der er andre end mig, der arbejder på at blive bedre til denne stilling. Det lyder til dig og din kæreste virkelig arbejder på sagen. Mr. Boyfriend og jeg må ind i kampen 😉 Jeg synes, det er sjovt, at der kan være så stor forskel på kvinder 🙂 Selv tak Mia My – og tak for din dejlige kommentar 😀

 4. Den er både og for mig! Den er god som en starter indtil jeg er så våd så jeg ikke kan mærke ham mere. Dog er det godt hvis jeg sidder stille og han hamrer løs, nøjagtig som du skriver ???? Eller hvis jeg sætter hænderne ved hans fødder, så vores kroppe har afstand imellem men stadig med front mod hinanden, så bliver g- punktet stimuleret – lovely lovely ???? eller en omvendt cowgirl kan også være rigtig god! Men doggy er helt klart vinderen ????

 5. Har været rytter siden jeg var barn – og det gør efter sigende en god forskel! Mit problem er kun at jeg føler mig udstillet, så det er til kærester og ikke onenighters 🙂

  • Det har jeg også hørt Rikke 😀 Den fordel har jeg ikke lige med i bagagen. Ja, det kan jeg godt se kan være et problem i denne stilling, men godt du har en løsning på det 🙂

 6. Jeg har det på samme måde!
  Jeg kan slet ikke finde ud af hvad jeg skal gøre af mig selv deroppe og finder mig desuden heller ikke tilpas der.
  Men jeg vil vildt gerne lære det, så hvis du en dag finder teknikken må du endelig dele den, haha 🙂

  • Det er altså bare så lettende at vide, at jeg ikke er alene med mine tanker omkring cowgirl, så tak fordi du har delt dine 🙂 Tro mig – hvis jeg nogensinde knækker koden, skal jeg nok skrive om det her på bloggen 😉

 7. Hej,
  Jeg bryder mig – som mand – heller ikke om den stilling, da jeg vil ha styringen, bestemme farten og hvad der sker. Det kan dog gå an når jeg holder fast om hendes hals, trækker hende ned mod mit bryst , så hendes røv føfter sig, så jeg kan bestemme farten.

  Jeg kender flere kvinder der ikke bryder sig om denne stilling – af den grund at de ikke bryder sig om at skulle styre og ikke ved hvad de skal gøre mht. bevægelse.

  • Hej Lars

   Tak for din kommentar 🙂

   Det er godt at høre, at der er mænd derude, som heller ikke bryder sig om denne stilling. Det gør, at jeg som kvinde tager det lidt mere roligt i forhold til, at jeg ikke har styr på den.

 8. Som ny på siden vil jeg lige erklære mig enig.. Det er heller ikke min ynglings stilling.. Min eks kæreste var vild med den stilling, så må indrømme jeg kun gjorde for han skyld..
  Har så hørt at dette skulle være en ret god stilling hvis fyrens udstyr måske ikke er det største – Ja så kan han tænke lidt over det.. haha..

  Tilslutter mig koret – længe leve doggy.. 🙂

  • Hej Lullu.

   Mange tak for din kommentar 🙂

   Jeg er ked af, du har skullet dyrke sex i denne stilling for din ekskærestes skyld.

   Haha – den teori kender jeg ikke – Men det kan der da være noget om 😉

 9. Få din mand til at sidde op af sengegærdet eller i sofaen, og så kør mere frem og tilbage end op og ned. Fuld stimuli af klit og de fedeste opbyggede orgasmer 😉

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here