*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

Kære Læsere

I dagens indlæg har jeg et budskab til jer alle. Det er faktisk noget, jeg synes er ret undervurderet. Nemlig et godt gammeldags handjob. Faktisk, hvordan du giver det bedste handjob – ever.

Ofte bliver de (et handjob) en ting han gør mutters-alene, eller hvis alt andet fejler. Men nu har jeg gjort det til min mission, og ikke bare live det gamle handjob lidt op, men at gøre det så meget nemmere både for kvinden og for manden at give det. Læs med!

HUSK AT LÆSE: Her er guiden til hans penis!

Hvorfor skal du til at give et handjob?

Vi ved de der mænd altid tigger om sådan et blowjob. Og det kan nogle gange godt være lidt trættende, især fordi det ofte kræver ret meget af kvinden. Ikke fordi at et handjob ikke kræver noget. Her der finder du hurtigt ud af, hvorfor musklen på hans højre underarm er så meget mere markeret end den modsatte…

Men jeg synes som sagt, at handjobbet nogle gange er undervurderet. Der er så mange ting du kan gøre, imens du giver et handjob. Modsat, hvis dit hovede er begravet i hans busk, og din mund fyldt med savl og penis. Her kan du både kysse ham lidenskabeligt. Du kan hviske frække ting i hans ører. Og du kan kysse hans krop, og finde alle de gode steder. Faktisk kan det nogle gange være rigtig rart for ham “bare” at få et handjob.

Men det er ikke altid helt nemt, og til tider kan jeg virkelig godt få ondt i underarmen. Derfor har jeg fundet en masse lækre handjob produkter, som kan gøre det meget nemmere – og tilmed pifte oplevelsen lidt op. Og derudover så er de alle sammen ret billige!

Billigt, lækkert – og lidt specielt?

Sexlegetøj til handjobs er ofte meget ens. Det er ihvertfald efterhånden min egen personlige holdning.

Det er ofte designet til at være en form for hylster, der trækkes ned over hans penis, som du så bevæger op og ned. DOG kan der være nogle forskelle! Langt det meste er dog relativt billigt og nemt at bruge.

Men lad os hoppe ud i at give ham det bedste handjob!

Her får du det BILLIGSTE handjob – TENGA EGG

Det første produkt jeg vil præsentere for dig, er noget jeg egentligt har skrevet en guide til her. Ikke fordi produktet er kompliceret, men der findes utroligt mange slags TENGA EGG, og derfor har jeg hjulpet dig lidt på vej. MEN. TENGA EGG er intet mindre end utroligt billigt. Produktet koster 69 kr og kan bruges flere gange – og så er det ofte på tilbud.

DU KAN KØBE DET HER: TENGA Eggs 6 pack Onani Håndjob til Mænd

Det bedste handjob
Her får du det mest intense handjob – Onani Sleeve

Det næste produkt, er helt klart en stor favorit, både fra min side og for mange af jer læsere. Det er nemtligt en sleeve til din partners vedhæng. En sleeve er et form for blødt plastikrør, som indeholder knopper. Det kan enten være åbent eller lukket i enden. Indersiden er dækket af de små knopper, og de giver den helt fantastiske og intense følelse. Sleeven føres op og ned af hans penis. Produkter er virkelig billigt, og koster kun 99 kr. Samtidigt så kan det bruges ufatteligt mange gange. Jeg har også anbefalet produktet lige her.

DU KAN KØBE DET HER: Stimulerende Onani Sleeve til Mænd: PERFEKT TIL HANDJOB

Det bedste handjobHer får du det mest realistiske handjob – Fleshlight

Det sidste produkt er et produkt, som virkelig giver ham følelsen af noget ægte. Eller det har jeg i hvert fald lade mig fortælle. En fleshlight er designet til at ligne, og føles, som en rigtig vagina. Det er virkelig en intens og realistisk oplevelse for mænd.

Så hvis du vil give din mand noget, der er tæt på at have real sex (men hvor du bruger hånden), så er en fleshlight nok en meget god løsning. Og mange mænd synes, det er sjovt at prøve. De kan dog godt nogle gange være en smule dyre i det. Heldigvis har jeg fundet en, der er til at betale til kun 169 kr!

DU KAN KØBE DET HER: Gennemsigtig Vagina til mænd

Det bedste handjob

Husk at gøre noget godt for din partner!

Når I har haft sex i et stykke tid, og været sammen i mange år, så kan det være svært at ændre sit sexliv. Det kan også være svært nogle gange at have overskuddet til at gøre lidt ekstra for din kæreste – rent seksuelt.

Hvis jeres sexliv stadig kører derudaf – så er det fantastisk! Men hvis der er et råd, jeg vil give jer med, så er det, at huske at gøre de små seksuelle ting for hinanden. Det er også at nogle gange dyrke EGO sex. Sørg for at han eller hun får al opmærksomheden engang imellem. Eksempelvis ved bare at give ham det bedste handjob.

Tusind tak fordi du læser med. Husk du altid er velkommen til at smide en kommentar nedenunder, eller sende mig en mail på: mv@missgrey.dk

Much Love

Miss Vanilla

*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

Det bedste handjob

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here