frække julegaver

udgivet:

Find julestemningen – frække julegaver i julegokkesokken

*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

Julen har SÅ mange traditioner, og når du som voksen koncentrerer dig for meget om at julestresse, glemmer du ofte den voksne julehygge og de frække julegaver. Herhjemme har vi også haft en del år, hvor det hele gik op i julestress, gaveindkøb, julebagning og alt det andet julehalløj. Det var børnene der var i centrum, konstant! Vi mistede julestemningen og det hele skulle bare overstås så hurtigt som muligt. Sådan er det heldigvis IKKE mere!

Frække julegaver – lidt hygge i julesokken

Jeg elsker at forkæle Mr. Handy, det har du vist efterhånden fundet ud af. Men når det er jul, elsker jeg at gøre lidt ekstra ud af det. Hele familien, også hunden, har Julesokker hængende ved brændeovnen, og hver dag, ligger der en lille gave og venter. Børnene får primært slik og småting, men Mr. Handy får alt det han elsker eller mangler. Fransk nougat, chokolade, øl, små sedler med frække beskeder, praktiske småting, sokker, undertøj og sexlegetøj. Derudover har vi også vores frække Julekalender åbner dagligt, faktisk har vi hele to i år. Hver dag forkæler vi hinanden med julelækkerier, også af den kropslige art. Misteltenen hænger midt i køkkenet, så der kysses voldsomt i december. Julen er hjerternes fest, også når det kommer til erotik og kærlighed.

Christmas Stockings GIF by Nashville on CMT - Find & Share on GIPHY

LÆS OGSÅFrækt forspil til manden – Sådan forkæler jeg Mr. Handy

Dette kommer jeg i julesokken

Det kan godt være svært, at komme på ideer til, hvad der skal kommes i julegokkesokken, men hvis du planlægger og starter i god tid, kan det meget hurtigt blive til 24 lækre små gaver. Jeg har fx. været i Normal engang i mellem, og har fundet masser af småting, der sagtens kan bruges som fyld i sokken. Deodorant, håndcreme, shampoo, barbergrej, slik, chokolade og meget andet krims krams. MEN jeg shopper også lidt af de frække julegaver. Specielt her til Black Friday udsalget, var der masser af penge at spare, også på sexlegetøj. Det kan i hvert fald godt betale sig, at gå ind og kigge lidt. Flere online sexlegetøjs forhandlere har også Juletilbud, så brug lidt tid på det. Husk på, det behøver ikke at være til ham det hele, det er jo også en gave for en mand, når han kan få lov til at tilfredsstille sin partner. Win win!

5 forslag til frække julegaver i sokken

Her kommer 5 hurtige forslag til, hvad du kan putte i julesokken:

1.  Sinful Erotiske Terninger

frække julegaverErotiske terninger er ALTID sjove at spille med. De giver også lidt hjælp til, hvad der skal ske i soveværelset, og hvem der skal gøre hvad. De kan faktisk være lidt grænseoverskridende, men prøv dem, de skaber VIRKELIG erotisk stemning og intimitet i soveværelset.

2.  TENGA Egg intim onani til mænd

frække julegaverTENGA Egg er et onaniprodukt til mænd. Du kan købe dem enkeltvis, så du behøver ikke at købe en hel eggebakke 🙂 Køber du en hel eggebakke, ja, så har du til sex dage. Gnæk gnæk. De kan genbruges, men hvis det går voldsomt for sig, kan de altså godt gå i stykker. Det er tynd silikone med mønster indvendigt, så i kampens hede kan de briste. Med lidt vandbaseret glidecreme, går det som smurt. Læg evt. en seddel i julesokken, hvor du beskriver, hvordan du vil forkæle ham med et lækkert handjob.

LÆS OGSÅ5 tips til stimulerende parleg

3.  Penisring

Frække julegaver - Rocks Off Remix vibrerende penisring

En penisring er ALTID en god idé til sexlegetøjsskuffen. Mr. Handy og jeg, har testet og anmeldt mange af slagsen, men denne frækkert er altså vores favorit. Den lille bullet er til at tage ud, så den kan du også bruge til stimulering af klitoris og brystvorter. Den store runde dims på ringen, slår ind på klitoris, hvis du gør dig i en doggystyle, og mens den lille bullet sidder i, brummer de dejligt på klitoris. Penisringen strammer om pikken, og får ham både til at holde længere og gør ham større og hårdere. I julesokken med den!

Life In Pieces Massage GIF by CBS - Find & Share on GIPHY

4.  Massageolie

frække julegaverNår det kommer til verdensklasse erotisk forkælelse, er det svært at komme udenom massage. Hvem kan ikke li´ massage? Mr. Handy elsker massage, og det gør jeg bestemt også. Det behøver ikke være en fuld krops massage, det kan også være en fodmassage, nakkemassage eller ballemassage. Dette produkt kan også bruges som glidecreme, så i julesokken med den. I kan begge to få glæde af denne lækkerhed med aloe vera.

5. Rødt og forførende med sløjfe

frække julegaverFrækt undertøj og forførende julelingeri er ALTID en sikker vinder herhjemme. Men det er også hyggeligt at iføre sig en sexet rød julesløjfe. Han vil med GARANTI glæder sig til at pakke dig ud senere. Frække julegaver under træet eller i julesokken, kan mange have et lidt anstrengt forhold til, men lingeri er lidt mere “tilladt”. Så selvfølgelig kan du også sende ham små hints til, hvad han kunne købe til din julesok.

Det kunne også være noget til analsex eller parlegetøj.
Du kan finde flere frække julegaver til par HER

LÆS OGSÅSådan forbrænder du kalorier med julesex

Husk at gøre julen lidt ekstra lækker og fræk. Julestress kan hurtigt tage over og fjerne jeres fokus fra hinanden. Tag en fridag og shop julegaver sammen – UDEN BØRN – og start evt. morgenen med et hurtigt knald i køkkenet. I har huset for jer selv, så gi´ den gas. Brug så dagen på, at købe julegaver, spise en lækker brunch og nyd hinanden. Så er julegaverne købt, og I kan bruge resten af december på endnu mere hygge. Mr. Handy og jeg, skal på julegaveindkøb i dag, og vi glæder os til kvalitetstid med hinanden og masser af julehygge. Læs også om vores Datenight koncept.

YOLO og knus fra

Miss Robinson

Kig også forbi Detlumrehjørne.dk

Se Også