Kære Læser – og kærestepar!

Så nærmer vi os julen igen (allerede, tænker du nok). Men ja, det er sandt. Og for dig, som elsker julen, gør det nok slet ikke noget. Af den årsag, er det også blevet tid til at gøre lidt reklame for den populære Sinful Julekalender 2017.

Vi er tidligt ude, da julekalenderen blev udsolgt hurtigt sidste år. Der var desværre mange, som fulgte med herinde, da vi anmeldte julekalenderen, der ikke nåede at købe den.

Det skal selvfølgelig ikke ske igen.

Især fordi, vi ved, at dig der læser med, nok er inde på Missgrey.dk, fordi du også elsker sex, hygge og et godt samliv. Og hvilken anden højtid, end den kommende jul, er mere perfekt til at fejre netop dette?

Dyner, (forhåbentligt sne), hygge indenfor og kæreste-tid er altså på vej. Så skift chokoladekalenderen ud med noget sjovere.

Den populære Sinful Julekalender 2017

Men hvad er Sinful Julekalenderen for noget – og hvad kan du forvente?

Du skal ikke gå ind og læse alt for meget om den. Gaverne skal jo gerne være en overraskelse for dig og din kæreste. Men nedenfor her, kan du se noge indslag fra sidste år, hvor Miss Vanilla anmeldte kalenderen:

Indlæg 1: De 5 første frække låger

Indlæg 2: De næste 7 frække låger

Indlæg 3: 4 låger og Fifty Shades

Vi opfordrer dig altså til selv at få fat i en kalender. Og hvad kunne være sjovere, end at købe den som overraskelse til din kæreste? Det kunne evt. være en “første advent” gave? Eller bare tidlig julegave?

Du kan også prikke din kæreste på skulderen, og foreslå, at I splejser om kalenderen, som en sjov ting til jeres parforhold?

Du finder –> den populære julekalender LIGE HER – så smut ind og kig på den, og køb. GOD JUL fra os på Missgrey.dk <3

PS. Miss Quinn skrev tidligere om en sjov hjemmelavet julekalender, du kan lave til din kæreste, hvis budgettet er lidt stramt. Det indlæg finder du lige her. Den populære Sinful Julekalender 2017

Dette indlæg indeholder Affiliate Links

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here