*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

Den populære Sinful julekalender🎅🏼🎁

Kære læser – og kærestepar derude!

Så nærmer vi os julen igen (allerede, tænker du nok). Men ja, det er sandt. Og for dig, som elsker julen, gør det nok slet ikke noget. Julen er nemlig en skøn tid med en masse hygge ude og inde – samt en masse sjove julekalendre. Af den årsag, er det altså blevet tid til at gøre lidt reklame for den populære Sinful Julekalender. Kalenderen er et bud på, hvordan du får en sjovere og frækkere jul med kæresten derhjemme.

Så er du træt af julekalendre fyldt med klassisk chokolade, tørret frugt, Kinder-chokolade, M&M’s og hvad der ellers er derude? Så er det måske på tide at prøve noget nyt. Du kan også “bare” supplere op med denne frække udgave, som er en lille morgengave til soveværelset hver eneste dag. Den er pæn at have stående fremme, så det skal du/I ikke være flove over – men ellers egner den sig godt til at have som jeres lille, personlige ting inde i soveværelset.

Den populære Sinful julekalender: Nu kan du vælge mellem to forskellige udgaver

Hos Missgrey.dk har vi tidligere anmeldt den klassiske kalender fra 2017. For at læse, hvad vi mente om den, kan du finde forskellige indlæg fra blogger, Miss Vanilla, nedenfor. Først får du her en kort præsentation af de to udgaver, som du kan finde i år. Hvis du har svært ved at beslutte dig for, hvilken en, I skal vælge, så burde det være sådan her; har du/I allerede prøvet den klassiske kalender, så gå med Deluxe-edition i år. Har du/I ikke prøvet en kalender endnu, så er den klassiske version helt fin for jer.

Sinful Julekalender 2019

Den populære Sinful Julekalender

KØB PRODUKT HER

 • 24 populære kvalitetsprodukter til en værdi af hele 2.300 kr.
 • Du får sexlegetøj, erotiske accessories og blide bondageprodukter
 • Den er opgraderet ift. den tidligere version fra 2018
 • Inklusiv et flot inspirationshæfte med tips og guides til dagens gave
 • Kendt fra TV, busreklamer og radio
 • Begrænset antal – hurtigt udsolgt
 • Den koster KUN 795 kr. – find den her!

Sinful Deluxe Julekalender 2019

Den populære Sinful Julekalender

KØB PRODUKT HER

 • 24 populære kvalitetsprodukter til en værdi af hele 3.500 kr.
 • Du får både erotisk tilbehør, lingeri og blid bondage samt sexlegetøj
 • Du får kendte mærker som Sinful, We-Vibe, Obaie og Tenga med
 • Det er en TOTALT deluxe edition – du får en masse ting, der holder længe!
 • Der er et inspirationshæfte med fyldt med gode tips og tricks
 • Kendt fra TV, busreklamer og radio
 • Begrænset antal – hurtigt udsolgt
 • Den koster KUN 1295 kr. – find den her!

Sådan har vi bedømt disse frække julekalendre fra Sinful

Vi har endnu ikke testet de frække julekalendre fra 2018. Det kommer løbende i dette indlæg. Vi vil jo ikke afsløre gaverne. Dog skal du ikke holde dig tilbage fra at købe versionerne fra dette år, da vi allerede har testet julekalenderen fra 2017. Og den var blogger, Miss Vanilla, meget begejstret for. Hun har anmeldt kalenderen fra 2017 i nedenstående indlæg. Miss Vanilla kommer også til at anmelde kalenderen for 2018 og Miss Curious kommer til at anmelde Sinful Deluxe julekalenderen.

Læs her, hvad Miss Vanilla mente om udgaven fra 2017.

Indlæg 1: De 5 første frække låger

Indlæg 2: De næste 7 frække låger

Indlæg 3: De sidste låger og lidt Fifty Shades

Vi opfordrer dig på det varmeste til selv at få fat i en kalender. Og hvad kunne være sjovere, end at købe den som en overraskelse til din kæreste? Det kunne evt. være den første adventsgave? En tidlig julegave? Eller et fælles projekt?

Julen og de mørke aftentimer lægger virkelig an til intim hygge og det betyder også ekstra meget tid under dynen. Derudover er begge kalendre gode, hvis du/I ikke har så meget sexlegetøj derhjemme endnu. Med 24 frække gaver kan man roligt sige, at den forbudte skuffe bliver fyldt ekstra godt op – og det kan jo snildt bruges året rundt.

KØB HER –> Den klassiske model – 795 kr.

KØB HER –> Deluxe modellen – 1295 kr.

❤️GOD JUL fra os på Missgrey.dk❤️

PS. Miss Quinn skrev tidligere om en sjov, hjemmelavet julekalender, du kan lave til din kæreste, hvis budgettet er lidt stramt. Det indlæg finder du lige her.

*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here