Sinful Julekalender 2017

udgivet:

Den populære Sinful Julekalender – GAVEN til din kæreste

Den populære Sinful julekalender

Kære læser – og kærestepar derude!

Så nærmer vi os julen igen (allerede, tænker du nok). Men ja, det er sandt. Og for dig, som elsker julen, gør det nok slet ikke noget. Julen er nemlig en skøn tid med en masse hygge ude og inde – samt en masse sjove julekalendre. Af den årsag, er det altså blevet tid til at gøre lidt reklame for den populære Sinful Julekalender. Kalenderen er et bud på, hvordan du får en sjovere og frækkere jul med kæresten derhjemme.

Så er du træt af julekalendre fyldt med klassisk chokolade, tørret frugt, Kinder-chokolade, M&M’s og hvad der ellers er derude? Så er det måske på tide at prøve noget nyt. Du kan også “bare” supplere op med denne frække udgave, som er en lille morgengave til soveværelset hver eneste dag. Den er pæn at have stående fremme, så det skal du/I ikke være flove over – men ellers egner den sig godt til at have som jeres lille, personlige ting inde i soveværelset.

Den populære Sinful julekalender: Nu kan du vælge mellem to forskellige udgaver

Hos Missgrey.dk har vi tidligere anmeldt den klassiske kalender fra 2017. For at læse, hvad vi mente om den, kan du finde forskellige indlæg fra blogger, Miss Vanilla, nedenfor. Først får du her en kort præsentation af de to udgaver, som du kan finde i år. Hvis du har svært ved at beslutte dig for, hvilken en, I skal vælge, så burde det være sådan her; har du/I allerede prøvet den klassiske kalender, så gå med Deluxe-edition i år. Har du/I ikke prøvet en kalender endnu, så er den klassiske version helt fin for jer.

Sinful Julekalender 2020

Den populære Sinful Julekalender

[maxbutton id=”34″]

 • 24 populære kvalitetsprodukter til en værdi af hele 2.300 kr.
 • Du får sexlegetøj, erotiske accessories og blide bondageprodukter
 • Den er opgraderet ift. den tidligere version fra 2018
 • Inklusiv et flot inspirationshæfte med tips og guides til dagens gave
 • Kendt fra TV, busreklamer og radio
 • Begrænset antal – hurtigt udsolgt
 • Den koster KUN 795 kr. – find den her!

Sinful Deluxe Julekalender 2020

Den populære Sinful Julekalender

[maxbutton id=”35″]

 • 24 populære kvalitetsprodukter til en værdi af hele 3.500 kr.
 • Du får både erotisk tilbehør, lingeri og blid bondage samt sexlegetøj
 • Du får kendte mærker som Sinful, We-Vibe, Obaie og Tenga med
 • Det er en TOTALT deluxe edition – du får en masse ting, der holder længe!
 • Der er et inspirationshæfte med fyldt med gode tips og tricks
 • Kendt fra TV, busreklamer og radio
 • Begrænset antal – hurtigt udsolgt
 • Den koster KUN 1295 kr. – find den her!

Sådan har vi bedømt disse frække julekalendre fra Sinful

Vi har endnu ikke testet de frække julekalendre fra 2018. Det kommer løbende i dette indlæg. Vi vil jo ikke afsløre gaverne. Dog skal du ikke holde dig tilbage fra at købe versionerne fra dette år, da vi allerede har testet julekalenderen fra 2017. Og den var blogger, Miss Vanilla, meget begejstret for. Hun har anmeldt kalenderen fra 2017 i nedenstående indlæg. Miss Vanilla kommer også til at anmelde kalenderen for 2018 og Miss Curious kommer til at anmelde Sinful Deluxe julekalenderen.

Vi opfordrer dig på det varmeste til selv at få fat i en kalender. Og hvad kunne være sjovere, end at købe den som en overraskelse til din kæreste? Det kunne evt. være den første adventsgave? En tidlig julegave? Eller et fælles projekt?

Julen og de mørke aftentimer lægger virkelig an til intim hygge og det betyder også ekstra meget tid under dynen. Derudover er begge kalendre gode, hvis du/I ikke har så meget sexlegetøj derhjemme endnu. Med 24 frække gaver kan man roligt sige, at den forbudte skuffe bliver fyldt ekstra godt op – og det kan jo snildt bruges året rundt.

KØB HER –> Den klassiske model – 795 kr.

KØB HER –> Deluxe modellen – 1295 kr.

Læs Personlig TEST af julekalenderen fra 2019

Kære læser

I dag er det tid til en lille Sinful julekalender unboxing. Jeg vil afsløre nogle af de lækkerier, der gemmer sig bag de sorte låger i Sinful Deluxe julekalenderen. Derudover vil jeg også afsløre lidt detaljer om, hvordan Mr. Unexpected og jeg bruger julekalenderen…

Læs også: Sinful Deluxe Julekalender – Det kan du forvente

Sinful Klassisk Julekalender VS Sinful Deluxe Julekalender

Sidste år købte jeg selv den klassiske julekalender, og i år har jeg været så heldig at få fat i den nye Sinful Deluxe Julekalender. Jeg var rigtig glad for at have kalenderen sidste år, og fik en masse nye spændende ting til natbordsskuffen. Når det så er sagt, er min mening, at den klassiske version henvender sig til dem, der ikke i forvejen har særlig meget sexlegetøj. Den er desværre udsolgt i år, men du kan jo overveje, om du skal have fingrene i en næste år. 😉

Det er ikke kun prismæssigt at julekalenderne adskiller sig. Den klassiske version har kun Sinfuls eget mærke gemt bag lågerne, hvorimod at deluxe versionen indeholder 24 bestsellers fra hele sortimentet. Mine forventninger til julekalenderen har derfor været tårnhøje. Det eneste jeg vidste på forhånd var, at kalenderen skulle indeholde:

 •  24 populære kvalitetsprodukter til en værdi af hele 3.500 kr.
 • Der vil være erotisk tilbehør, lingeri, blid bondage og sexlegetøj.
 • Du får kendte mærker som Womanizer, Tenga, Kaerlig samt flere. (Hvis du kender til de mærker, vil du helt automatisk vide, nogle af det sexlegetøj, der gemmer sig i kalenderen!)

Læs også: Erotisk julekalender – OVERBLIKKET over dem alle!

sinful julekalender unboxingMine tanker om de 12 første låger

Først og fremmest vil jeg lige sige, at jeg er kæmpe fan af at få pakker fra en masse forskellige mærker! Det gør indholdet meget varierende, og du kan på ingen måde gætte, hvad der er i kalenderen. Der har kun været en enkelt pakke, hvor jeg havde lidt en ”det-er-måske-lidt-kedeligt-følelse.” Men det syntes jeg også er helt okay, for det betyder bare, at der er plads til noget endnu mere lækkert en anden dag.

Sidste år havde jeg den klassiske julekalender, som jeg også var glad for. Men det her er min yndlingskalender of all time! Jeg føler virkelig, at den indeholder værdi for pengene. Desuden føler jeg mig lidt som et lille barn igen, fordi at jeg altid glæder mig alt for meget, til at finde ud af hvad der er bag lågerne. Indholdet er som lovet, meget varierende og egner sig både til ham, hende og parret. Selvom der er flest legesager til kvinder på markedet, syntes jeg, at Sinful formår at have lækkerier i julekalenderen til manden.

Sinful julekalender unboxing – Top 3 

1. Baseks Rabbit vibrator

Jeg er stor fan af den populære Rabbit vibrator, som er kendt fra Sex and the City. Så selvfølgelig er denne sag en af mine favoritter. Denne flotte lilla dildo vibrator er henvendt begynderen, men jeg syntes nu stadig at den virker fantastisk!. Den er mere simpel end den anden Rabbit jeg har, fordi at den ikke har en masse funktioner. Der er ikke så meget besvær, du tænder hele maskineret ved at skrue på knappen i bunden. Men det gør ikke spor! Jeg syntes, at størrelsen virker super fin. 11 cm kan indføres ind, og den bredeste del er 3,5 cm. Jeg har ikke prøvet den endnu, men det skal jeg helt sikkert snart. For jeg ved, at jeg kommer til at elske den!

SE RABBIT VIRATOREN HER

Sinful julekalender unboxing

2. Sinful analkæde

Allerede indtil nu, har der været et lækkert og varirerende indhold gemt bag lågerne. En af dagene gemte blandt andet på denne analkæde fra Sinful. Den er simpel, men den er fræk. Analkæden harflere anvendelsesmetoder. Kuglerne kan nemlig både stimulere, mens kæden trækkes hurtigt ud, men også ved at blive putte langsomt ind… Det kommer jo helt an på, hvad man er til!

SE ANALKÆDEN HERsinful julekalender unboxing

3. Sinful G-punkts dildo med vibrationer

Den her sag gemte sig bag låge nummer 1 og sikke en start! Jeg var ellevild af begejstring og kunne ikke vente med at afprøve vores nye legetøj. Mr. Unexpected og jeg eksperimenterer en del i sengen. Men mit g-punkt er et af de punkter, vi ikke kender ligeså godt som mine andre sweet-spots. Han kan sagtens nå det med fingrene, men det bliver hurtigt for hårdt for ham, før jeg når at komme på denne måde. Jeg har erfaring med mange typer af orgasmer men sprøjte-orgasmen, er ikke en af dem. Det kan være denne sorte sag fra Sinful, kommer til at ændre på det. Indtil videre har vi prøvet den en enkelt gang. Det var så rar og intens en følelse, at vi måtte stoppe igen. So until next time…

Det er desværre ikke muligt at købe denne dildo alene, men du kan købe den i et samlet bokssæt, hvor der også høre andre lækre produkter med.

SE G-PUNKTS DILDOEN HER

Slimline g-punkts vibrator

Det var faktisk svært at vælge mine yndlingspakker fra julekalenderen. Det her et blot et lille udplug af, hvilke lækkerier Sinful Deluxe Julekalenderen indeholder. Jeg kan virkelig ikke vente med at finde ud af, hvad den anden halvdel af julekalenderen gemmer på! (Tirsdag den 25. december vil jeg afsløre endnu en top 3. Stay tuned!)

Bedre sex med en erotisk julekalender?

Mr. Unexpected og jeg har lavet en fræk aftale. Den aftale lyder på, at uanset hvad der er gemt bag lågerne, så skal vi prøve det minimum EN gang. Indtil videre har vi dog kun fået produkter, som vi kommer til at bruge flere gange. Selvom vi har sex næsten hver eneste dag, har vi dog ikke nået at prøve alle vores frække pakker (endnu). Men så varer den også længere! Vi åbner julekalenderen sammen og det er super hyggeligt. Mr. Unexpected læser, mens jeg får lov at pakke op. Herefter lader vi vores nye godte ligge på natbordet, så den er nem at række ud efter, når vi skal bruge den.

TIP: Vi kom på en ide her de anden dag, som jeg lige vil dele med dig. Vi skulle hver især vælge en af de nye lækkerier i vores godteskuffe. Lad os bare sige det sådan, at det endte ud i en intens og eksplosiv oplevelse…

Happy Youtube GIF by Rosanna Pansino - Find & Share on GIPHY

Det var alt for denne gang! Jeg håber, at du fik noget inspiration af denne Sinful julekalender unboxing. På næste tirsdag, vil mit fokus være på, hvordan du får en lækker og fræk december, hvis du er solo i juletiden…

Kære læser

Julekalender-dagene er officielt slut, og derfor er det tid til min endelige Sinful julekalender anmeldelse. Derudover laver jeg også en lille top 3 unboxing af den sidste halvdel af indholdet. Det bliver både det sidste indlæg i Miss Curious’ Juleserie og mit sidste indlæg i 2018. Jeg håber, at du har haft en fræk, intim og lækker december, med mindre julestress og mere julehygge. Hvis ikke, så var der måske et nytårsforsæt til 2019 lige der?😉

De 12 sidste låger

Inden du læser min Sinful julekalender anmeldelse, vil jeg lige kommentere på den sidste halvdel af julekalenderen. Først og fremmest er jeg positivt overrasket over, hvor mange forskellige ting lågerne gemte på! Ligesom ved kalenderens første halvdel, er der faktisk kun en ting, som jeg syntes var lidt kedelig. Alle andre låger gemte på nogle fuldstændig fantastiske ting, hvoraf de fleste ting allerede er blevet afprøvet.

Selvom indholdet varierer for år til år, har vi besluttet os for, ikke at afsløre alt hvad der gemmer sig bag lågerne. Så er det nemlig meget sjovere for dig, hvis du selv skal ud og have fat i en næste år. Så ligesom mit sidste indlæg om julekalenderen får du en top 3 af de frækkerter, der gemte sig bag lågerne. Jeg afsløre også alle mærkerne, der var blandt de 24 gaver (og hvis du har bare lidt kendskab til dem, kan du godt regne mere af indholdet ud, end det jeg afslører…)

sinful julekalender anmeldelseSinful julekalender unboxing – Top 3 

Vibrator æg med fjernbetjening 

Endnu en pakke, der med det samme, gjorde mig vild i varmen! Jeg har altid godt kunne tænke mig at prøve at lege med et vibrator æg med fjernbetjening et offentligt sted… Og nu har jeg chancen! Vibratorægget skal blot oplades, tændes og indføres. Herfra er det muligt at kontrollere vibrationerne ved hjælp af fjernbetjeningen. Den er vandtæt (selvfølgelig), har 11 vibrationsmønstre og en rækkevidde på op til 10 meter. Der er altså mulighed for lidt af hvert. Det bliver dog først i det nye år, at vi får afprøvet denne bandit uden for hjemmet. Når vi har prøvet det, skal jeg nok udgive et indlæg om det. Jeg har dog afprøvet den kort herhjemme og alt jeg kan sige er DAMN – vibrationerne er virkelig intense!

SE VIBRATOR ÆGGET MED FJERNBETJENING HER

sinful julekalender anmeldelse

Håndleds Manchetter

De manchetter der gemte sig bag lågen, er ikke helt magen til dem her. Der var kræset lidt ekstra for detaljerne og udseendet, men formålet og mærket er det samme. (Dem jeg har fundet her er dog ekstra smarte, fordi manchetterne kan skilles af og spændes på andre ting). Mærket bag er Obaie, og det er første gang, at jeg prøver noget fra deres produktlinje. Efter et hurtigt kig på Sinful lærte jeg, at Obaie har andre spændende ting, der måske skal udforskes i fremtiden.. De her manchetter er i hvert fald de blødeste, lækreste og mest kinky manchetter/håndjern, jeg nogensinde har haft mellem hænderne! Det er de perfekte redskab, til dem der gerne vil snuse til BDSM light. Jeg har i hvert fald skumle planer med disse manchetter og Mr. Unexpected.😉

(Pssst. Det var ikke det eneste, som julekalenderen bød på fra Obaie…)

SE MANCHETTERNE HER

Sinful Obaie Bløde Håndleds Manchetter

Womanizer 2GO

Jeg har sagt det før, og nu siger jeg det igen: Hvis du kun skal investere i EN ting til natbordsskuffen.. Så burde det være en Womanizer! En Womanizer er et “massageapparat” til klitorissen. Den kan fremkalde de mest INTENSE orgasmer og ALLE kvinder burde eje en! Det der skiller Womanizeren ud er en unik trykbølgeteknologi, så føltes som en slags intens og målrettet vibration. Hovedet på produktet “suger” simpelthen din klitoris til sig, og stimulerer dig med med pirrende trykbølger. Det lyder kompliceret, men det er absolut FANTASTISK. Jeg er desuden vild med den diskrete indpakning. Den her version ligner en læbestift, så jeg kan jo have den med mig i tasken! Sinful har ikke denne præcise udgave af Womanizeren op lager lige nu, men til gengæld har de et stort udvalg af andre udgaver fra samme mærke.

SE SINFULS UDVALG AF WOMANIZER’S HER

sinful julekalender anmeldelseSinful julekalender anmeldelse

Jeg havde MAX høje forventninger til Sinfuls Deluxe Julekalender. For at være ærlig, har jeg været ELLEVILD med indholdet. Mr. Unexpected og jeg har fået så mange LÆKRE ting til godteskuffen og en masse frække timer sammen i december. En god del af den fortjeneste går altså til julekalenderen. Vi har nemlig haft en regel der hed, at vi skulle afprøve ALT, hvad lågerne gemte på. Vi er ikke helt igennem, men julen vare jo også helt til påske!

“Det har virkelig været så hyggeligt at åbne lågerne og udforske indholdet sammen.”

Indholdet har været meget kreativt, og jeg er ikke blevet direkte skuffet nogle af dagene. Faktisk var der kun to ting, som jeg syntes var lidt kedelige. Men to mindre spændende ting ud af 24, syntes jeg er helt okay. For det betød også, at der var plads til nogle større pakker nogle andre dage. Jeg er super-imponeret over, hvor høj en værdi pakkerne tilsammen har i forhold til prisen – Den koster 1295 kr. men værdien ligger på 3500 kr.! Uanset om du har påbegyndt din samling af sexlegetøj, eller er helt ny med legetøj for voksne, så kan jeg VARMT anbefale at anskaffe en erotisk julekalender næste år.

Sinful Deluxe julekalenderen indholdte:

 • 12 x Legetøj (Fra Womanizer, Baseks, Tenga og Sinful)
 • 6 x blid bondage (Fra Obaie og Sinful)
 • 3 x stimulerende væsker (Fra Kaerlig)
 • 3 x accessoires (Fra Sinful og Nortie)
Hvis jeg skulle komme med en smule kritik…

Kalenderen indeholder langt flere ting til kvinder end til mænd. Men det havde jeg også regnet med. Der er generelt mest sexlegetøj til kvinder på markedet, og det bærer Sinfuls julekalender også præg af. Dog vil jeg sige, at der både var legetøj til kvinder, mænd og par, som Sinful på forhånd havde lovet. Ud af de 12 styks. legetøj har der både været legetøj til at forkæle g-punkt, klitoris, vaginal åbningen, analt, penis og endda også andre kropsdele.

Mr. Unexpected har været lige så glad for julekalenderen, som jeg har. Selvom indholdet havde flest ting til kvinder, har han ikke følt, at der manglede noget. Hans eneste kommentar var, at han syntes, at indholdet godt kunne være spredt mere ud. Men det er jo en smagssag.

Skal du have fat i en næste år?

Både Sinfuls klassike + deluxe var udsolgte på kort tid i år. Så hvis du vil have fingrene i en næste år, skal du være hurtigt! Jeg har faktisk fundet en lille genvej. Du har nemlig mulighed for at skrive dig op på Sinful.dk. Så bliver du en af de første til at vide, hvornår næste års Sinful kalender er klar. You welcome.

Sinful julekalender anmeldelse – HIGHLIGHTS

 1. Du får så meget VÆRDI for pengene! (Næsten 3 gange så meget som du betaler)
 2. Du får meget VARIERENDE indhold fra populære mærker.
 3. Den henvender sig både til dig som ikke er bekendt med sexlegetøj, og dig som har en lille samling i forvejen.
 4. Du får MULIGHED for at prøve Sinfuls BESTSELLERS. (Så indholdet er på en måde valgt af kunderne).
 5. Du får en FRÆK december med fokus på nydelse, vibrationer og krøllede lagner.

Tak fordi du læse min Sinful julekalender anmeldelse.


Jeg håber, at du KOMMER godt ind i det nye år.
Vi ses på den anden side.🍾
New Year Nye GIF by Sky - Find & Share on GIPHY

Tak fordi du læste min Sinful julekalender anmeldelse. Har du selv haft en fræk julekalender i år? Og hvad syntes du om den? Du er altid velkommen til at poste en kommentar herunder, eller skrive direkte til min mail på mc@missgrey.dk

Over and out – Miss Curious

Se Også