Julesex

udgivet:

Sådan forbrænder du kalorier med julesex

*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

I skrivende stund, ligger julemaden tungt i maven, pakkerne er pakket op, konfekten er ved at få tørre kanter og gæsterne er gået hjem. 24. december og julestress er ved at være overstået og nu står jeg tilbage med dårlig samvittighed, over alt det jeg IKKE skulle ha´ spist! Men det smager jo fantastisk!

Forbrænd kalorier med julesex

Jeg hører IKKE til den slags, der forvandler julemaden til ren helse, nix og nul! Fed andesovs, gammeldaws brune kartofler og flæskesteg. Hjemmelavet konfekt og masser af skumnisser. Der skal ikke mangle noget i julen, og samvittigheden er pakket langt væk! Jeg er heller ikke den, der kæmper med de andre, om løbebåndet i træneren i juledagene, det bliver højst til en frisk gåtur med Mr. Handy og hunden. Når det er jul, har jeg fri og nyder juledagene max! Til gengæld står der MASSER af julesex på programmet, og det er også motion i min optik! Faktisk er det sådan, at du forbrænder en del kalorier når du dyrker sex. Selv når du onanerer, forbrænder du kalorier, så det er ren win win.

Ingen kan sige præcis hvor meget der forbrændes ved sex, men jeg har fundet lidt guldkorn om forbrænding ved samleje, onani og oralsex.

Eksempel 1

Kvinde 70 kg og mand 90 kg dyrker missionærstilling i 20 minutter.

Kvinden forbrænder 107 kalorier og Manden forbrænder 162 kalorier

Det svarer til 1,4 glas rødvin for kvinden og 2,1 glas rødvin for manden

Eksempel 2

Kvinde 70 kg og mand 90 kg dyrker oralsex i 20 minutter.

Kvinden forbrænder 100 kalorier og Manden forbrænder 42 kalorier

Det svarer til 1,2 skive bacon for kvinden og 0,5 skive bacon for manden

Eksempel 3

Kvinde 70 kg og mand 90 kg dyrker en 69´er i 20 minutter.

Kvinden forbrænder 100 kalorier og Manden forbrænder 151 kalorier

Det svarer til 0,8 dåseøl for kvinden og 1.3 dåseøl for manden

Eksempel 4

Hvis du tungekysser i 15 minutter forbrænder du 115 kalorier

Hvis du opnår orgasme, kan du forbrænde mellem 60 og 100 kalorier pr. gang

Bedste orgasme til dato – Satisfyer – læs min anmeldelse HER

Hvis du er mand på ca. 70 kg, vil du typisk forbrænde 3,5 kalorier pr. minut, hvis du stimuleres og opnår orgasme. Det svarer til 210 kalorier i timen give and take. Kvinder forbrænder lidt mindre. Med mindre vi taler om forspil, for her har kvinderne helt klart en fordel. Faktisk er det muligt for kvinderne, at forbrænde op til 90 kalorier kun ved forspillet. Hede kys og kærtegn. Kredser du lidt om onani samtidig er det muligt at forbrænde helt op til 150 kalorier allerede inden samleje starter. Den helt rigtige cocktail vil helt klart være, hede kys og et oralsex i ca. 30 minutter, kan give dig en forbrænding på op til 250 kalorier

Prøv at kigge lidt på denne kalorieberegner hos Sinful.dk – her kan du ud fra køn og vægt finde nogle sjove udregninger på kalorieforbrug ved sex.

forbrænd kalorier

Der skal 2 timers sex til en chokoladebar

En almindelig Marsbar indeholder 250 kalorier, så der skal være gang i lagnerne i 2 timer, hvis den skal af. Eller en grundig omgang forspil. Så forestil dig, hvad en håndfuld hjemmelavet konfekt koster i sexminutter. Men helt ærligt, det er det hele værd. Ja ja, jeg ved godt, at en løbetur på 25 minutter typisk vil give mig en forbrænding på 300-400 kalorier. Men lægger du lagengymnastik og en gåtur med hunden sammen, så er konfekten væk 🙂

Læs også Miss Robinson: Sex som middel mod stress og depression

Sex er ren helse

Det er jo ikke kun kalorieforbrænding vi kaster os ud i, når vi dyrker hed sex, men også ren sundhed og helse for krop og sjæl. Det er ikke nogen hemmelighed, at sex og onani har stor betydning for din sundhed. Forskere står nærmest i kø, for at fortælle os, hvor sundt det er for vores helbred. Rent faktisk har sex og onani stå stor virkning på kroppen, at du kan styrke dit immunforsvar, få bedre søvnmønster og forebygge stresse og depression. Det styrker kvinders bækkenbunds muskulatur og hjælpe med at forhindre infektioner i livmoderen og urinrøret. Hos mænd reducerer det fx. også risiko for at få prostatakræft. Fælles for kvinder og mænd, sænker det risikoen for type 2 diabetes og du sænker dit blodtryk. Det er ren selvmedicinering.

Læs også Miss Robinson: Når jeg er alene og liderlig

I gamle dage… og stadig her i 2017

Tænk jer, før i tiden og stadigvæk i nogle verdensdele, fortæller de voksne til deres børn, at de kan blive blinde, hvis de pillede ved deres kønsdele! Derfor skulle/skal børn altid sove med hænderne OVER dynen. For ikke at nævne de stakkels piger, der bliver omskåret og får fjernet klitoris. GYS! Den naturlige seksualitet bremses, fordi der er så meget uvidenhed i verden. Jeg gyser ved tanken! Der er da ikke noget mere naturligt, end at mærke sig selv og tilfredsstillelsen, når man rammer den gyldne nerve til orgasme. Det burde være på skoleskemaet og indgå i biologitimerne og sexundervisningen, at fortælle børn og unge, hvor vigtig sex og onani er for deres helbred.

Så kære læser, spis du bare lidt ekstra julemad, risalamande og konfekt. Bare du kombinerer det med lidt lækker julesex og en frisk gåtur. Det er ikke det du spiser mellem jul og nytår, du tager på af, det er det mellem nytår og jul der sætter sig! Så forbrænd kalorier med julesex.

Glædelig jul og godt nytår

YOLO fra Miss Robinson

Husk at følge mig på Instagram, du finder mig under Missrobinsondk

– kig også forbi detlumrehjørne.dk

Dette indlæg indeholder affiliatelinks

Se Også