Kære læsere – nu gælder det bondage! 

Efter udgivelsen af Fifty Shades of Grey, er det som om, at mennesker over hele verdenen for alvor har fået øjnene op bondage. Faktisk er det en af de mest udbredte fetishes i hele verdenen. Selvom ordet lyder komplekst, er der tale om noget så simpelt som frække bindelege, hvor den ene part er bundet i forbindelse med sex.

Flirter du ligesom mange andre med tanken om at eksperimentere med bondage sammen med din kæreste eller sexpartner? Så læs med her og find ud af, om det er noget for dig.

Bondage, hvorfor er det frækt?

Personligt startede jeg ud med bondage længe før, at jeg stiftede bekendtskab med Christian Grey og Anastasia Steele.

Faktisk har jeg fantaseret om at være bundet under sex ligeså længe, jeg kan huske. Derfor var det heller ikke helt tilfældigt, at jeg købte et par pink plyshåndjern sammen med min første kæreste. Selvom oplevelsen med plyshåndjernene på ingen måde levede op til mine forventninger, kunne jeg simpelthen ikke slippe tanken om, at det kunne være frækt at blive bundet.

Et par år senere fik jeg heldigvis lov til at prøve bondage for alvor

…sammen med Masteren. Sammen med ham formåede jeg at slippe kontrollen fuldstændig, når han bandt mig fast til spiseborde og træstammer med reb, manchetter eller strips.

Masterens unikke færdigheder med reb, havde han fra sin tid som spejder. Selvom Masteren ikke havde erfaring med bondage, før han prøvede det sammen med mig, har jeg ikke mødt andre, der har været i stand til at fiksere mig på samme måde som ham. Han gjorde mange af mine frækkeste fantasier til virkelighed, hvor bondage var en af dem.

Grunden til, at jeg synes, det er frækt at være bundet, er, at jeg tænder på at blive domineret seksuelt.

Når jeg er bundet på hænder og fødder, bliver mandens magt over mig ikke større. Uanset hvor meget jeg kæmper imod, kan jeg ikke komme fri. Jeg kan ikke gøre andet end at tage imod. Han kan gøre med mig præcis, som han vil, og jeg elsker det!

Derudover bevæger jeg mig meget, når min krop begynder at bygge op til orgasme, hvilket sommetider kan forhindre mig i at opnå en intens orgasme. Derfor får jeg også nogle af de vildeste orgasmer, når jeg er bundet – simpelthen fordi jeg ikke kan bevæge mig væk fra dem, når det føles en lille smule overvældende.

Selvom jeg ikke længere har et forhold til Masteren, er jeg ikke stoppet med at eksperimentere bondage. Tværtimod! Mr. Boyfriend lænker mig ofte med et par handcuffs, når vi dyrker sex. Derfor var vi begge to yderst spændte, da vi sidste weekend skulle tage legen op på et helt nyt niveau, da vi havde fået et stykke nyt sexlegetøj, som skulle afprøves.bondageMiss Felicity tester Fifty Shades of Grey bondagesæt

I forhold til bondageudstyr har jeg som sagt lagt krop til en del forskellige ting gennem tiden. Men her i weekenden var det altså første gang, at jeg skulle prøve en form for udstyr, der rent faktisk er designet til formålet. Her taler jeg om et kryds bondagesæt til sengen fra den officielle Fifty Shades of Grey kollektion. Se produkt her – og læs min personlige oplevelse med produktet nedenunder.

Fifty Shades “kryds-bondage-sæt” til sengen

Bondage

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Sinful.dk 399,00 428,00 Gå til køb
Min personlige oplevelse med produktet

“Mr. Boyfriend og jeg flår ivrigt pakken op i fællesskab for at komme i gang med at prøve det nye Fifty Shades of Grey Keep Still Bondagesæt. Jeg hænger det specialdesignede skilt på døren. Ikke fordi der kommer nogen, men fordi jeg synes, det er en sjov detalje. Herefter læser vi manualen grundigt igennem, så vi er sikre på, at vi monterer bondagesættet HELT rigtigt. Det viser sig at være meget simpelt, eftersom vi har en dobbeltseng uden en revne, hvilket gør, at sættet passer helt perfekt i målene. Endelig er vi klar til at komme i gang!”

Jeg ligger mig på sengen, så Mr. Boyfriend kan spænde manchetterne rundt om mine håndled og ankler.

“Inden længe ligger jeg bundet til sengen. Mine arme og ben er spredt. Jeg forsøger at vride mig fri, men manchetterne sidder virkelig godt fast. Jeg kigger ned af min nøgne krop, hvorefter mine øjne møder min kærestes liderlige blik. Han læner sig ned over mig og kysser min hals, mens hans hænder vandrer rundt på hele min krop. Jeg løfter underkroppen for at signalere, at jeg er klar til ham. Men Mr. Boyfriend er ikke færdig med mig. Han giver mig blindfold på, inden han begynder at kysse mig over det hele. Jeg forsøger at kæmpe imod hans intense kærtegn, men bondagesættet tjener sit formål til fulde. Jeg har aldrig været bundet så godt fast og haft det så behageligt på samme tid. Jeg giver mig hen og stønner af nydelse. Begæret ender med at overmande Mr. Boyfriend, hvilket resulterer i, at han ligger sig til rette ovenpå mig og trænger op i mig, mens jeg stadig er bundet på hænder og fødder. Han knepper mig hårdt og længe, inden han afslutter på overraskende vis ved at tage mit blindfold af og komme mig i ansigtet for første gang nogensinde.”     

IMG_2063

Bondagesæt vs. Reb

Allerede efter min første oplevelse med Fifty Shades of Grey Keep Still bondagesættet vil jeg helt klart anbefale både nybegyndere og garvede bondageudøvere at prøve det. Med dette bondagesæt behøver din kæreste nemlig ikke at have været spejder eller sømand for at kunne binde dig ordentligt, hvilket kan være en virkelig stor fordel at være, hvis I vælger at prøve bondage med reb. Ved anvendelse af bondagesættet får du i stedet en mere enkel løsning med velcro og manchetter. Samtidig er manchetterne overraskende behagelige at have på, så du kan sagtens vride dig af nydelse uden at lave brandsår på dine håndled og ankler, hvilket kan ske ved brug af reb.

Bondagesættet er lavet i mørke farver og rå materialer, som gør det mindst ligeså frækt at bruge som almindelige reb.

Desuden behøver du overhovedet ikke at være bange for, at du kan kæmpe dig fri af manchetternes stramme greb, for det er absolut ikke muligt, hvis bondagesættet er monteret rigtigt. Derudover er der to forskellige måder, du kan blive fikseret på, så der er mulighed for at afprøve en række forskellige stillinger, selvom den ene part er bundet. Der er også mulighed for, at din partner kan give dig en god omgang smæk, mens du er bundet fast. Det er kun fantasien (og stopord), der sætter grænsen for, hvad I kan gøre med dette bondagesæt fra den officielle Fifty Shades of Grey kollektion.

Sådan får du det frække bondagesæt hjem til dig selv

Jeg håber, at jeg, med dette indlæg, har givet dig mere mod på at afprøve bondage derhjemme. Vil du gerne have fingre i det anbefalede bondagesæt? Så klik dig ind på Sinful.dk (klik på produktet i pristabellen) og køb dit eget sæt i dag. Jeg er sikker på, at du bliver helt vild med det! Kig eventuelt forbi min guide til BDSM for begyndere, hvor jeg giver tips og tricks til at træde ind i det sorte univers.

IMG_2046

Tak fordi du læste med – Jeg håber på at høre fra dig.

KH.
Miss Felicity

Dette indlæg indeholder Affiliate Links

Tidligere artikelDette SKAL du vide om intimbarbering – “For tha Ladies”
Næste artikelMiss Lara undersøger Sugardating – Part 2
MISS FELICITY
OBS: Miss Felicity blogger ikke længere hos Missgrey.dk. Hendes tidligere indlæg er stadig tilgængelige her på siden. Dem er du velkommen til at læse. For spørgsmål, da skriv til: Mette@missgrey.dk. Beskrivelse af Miss Felicity: "Jeg er blogger her på Miss Grey, hvor du kan kende mig under navnet Miss Felicity. Jeg byder dig velkommen til min verden, hvor jeg ærligt og uden filter skriver om mit liv som ung kvinde med alt, hvad det indebærer, når det kommer til kærlighed og sex. Mine indlæg handler altså om alt fra min sexede singleperiode til mit parforhold med Mr. Boyfriend, som jeg snart skal have mit første barn sammen med. Samtidig leverer jeg guides her på bloggen med fokus på at rådgive dig ud fra mine egne erfaringer med eksempelvis BDSM, som jeg er meget stor fan af. Du vil også kunne finde mere videnskabelige artikler fra min hånd, da jeg elsker at fordybe mig i forskning omkring sex og samliv. Denne passion vil jeg meget gerne dele med dig, så vi i fællesskab kan blive klogere på sex og følelser, der til tider kan være en kompliceret affære. Kort sagt indeholder mine blogindlæg altså lidt af det hele, så hvis du har brug for en veninde, der er hudløst ærlig og gerne giver dig et godt råd eller to med på din vej, kan du trygt følge med hos mig her på Missgrey.dk."

7 KOMMENTARER

 1. Helt enig at bondage er godt – jeg elsker bondage – Som dominant mand er det et helt unikt værktøj til fysisk dominans og styring der kan få min partner helt over i hendes feminine essens, få hende til at give slip og bare nyde.

  Jeg bruger reb – mange – g indrømmer at der er en indlæringes barierre – man er nød til at lære en lille smule før det bliver rigtigt sjovt. Man kan naturligvis google sig til “how to”, men man kan også tage en workshop eller få privat undervising.

  • Hej Lars

   Tak for din kommentar 🙂

   Jeg er helt enig i din holdning til dominans og bondage. Det er i hvert fald de tanker, du beskriver, at jeg gør mig i rollen som underdanig.

   Det er selvfølgelig muligt at lære de forskellige bondageteknikker, men især til begyndere synes jeg, at bondagesættet er et virkelig godt stykke sexlegetøj at investere i. Jeg er personligt blevet rigtig glad for det, da Mr. Boyfriend ikke er så fingerfærdig i forhold til reb.

  • Hej Lars
   Hos os er jeg den glade fyr der bliver holdt i stramme tøjler af min ven, som sørger for jeg er den underdanige her hjemme, som han ejer og når han nogle gange tager i byen alene, så sikrer han jeg ikke leger med mig selv, eller finder på selv at smutte en tur i byen.

   Nogle gange bruger han bondagesættet hvor jeg spændes ud som et X på sengen, med bind for øjnene og “hørebøffer” på ørene så jeg mister enhver tidsfornemmelse mens jeg ligger dejlig fastspændt på sengen og venter på han igen vender hjem efter en aften i byen.

   Andre gange får jeg manchetter på og håndleddene bundet sammen på ryggen, så jeg ikke kan gøre modstand når jeg føres hen til et trækors hvor jeg spændes fast med mit ansigt udaf og ryggen mod korset.

   Så klædes jeg nøgen af så jeg står i underbukser, med pikken strittende ud i rummet, og for at jeg skal mærke der er liv i kroppen får jeg et par slag på hver side af min stive pik og et par slag under nosserne.

   Jeg bliver helt liderlig og ømmer mig, men ikke så højt, så det er ikke noget min ven tager sig af. Han binder så en snor godt stramt om nosserne og roden på min stakkels ømme pik, og han sørger for at have to halvlange ender i overskud af snoren, så min pik og nosser kan trækkes ind mellem benene på mig og gøres fast til korset.

   Så er han helt sikker på han ved hvor jeg står og hvordan, for han gør min krop fast på midten med armene oppe, og for en sikkerheds skyld gør han mine ankler fast til korset.

   Så kan jeg stå og nyde min ømme krop og trækket i pikken og nosserne, mens han får klaret nogle af dagens opgaver.

   En gang imellem kigger han ind til mig og giver min pik eller nosserne en omgang, alt imens jeg vrider mig godt fastspændt til korset, så jeg kun kan ømme mig, men ikke komme væk.

   Efter nogen tid flyttes jeg over i sengen og mine hænder bindes op i kæder der på væggen, mens benene bliver bundet til hjørnerne i fodenden af sengen.

   Min opbundne pik og nosser har stadig de lange ender af snoren fastgjort til håndleddene i kæderne. På den måde rykker det i pik og nosser, hvis jeg bevæger armene samtidig med at min stive liderlige pik stritter lige op mod loftet og de spændte nosser bliver holdt frem mellem mine spredte ben, og over ansigtet får jeg enten et bind for øjnene eller endnu bedre en sort stofsæk over hovedet, så jeg ikke kan se hvad min ven laver.

   Sådan ligger jeg indtil min ven er færdig med sine gøremål og vender ”frygteligt” tilbage og stiller sig mellem mine ben og sparker skiftevis til mine ømme nosser og pik.

   Når jeg ømmer mig højlydt, lader han sine tæer røre mine ømme nosser eller lader sin fod gnide på pikken, så jeg kommer helt væk i nydelse og han kan så igen sparke til mig.

   Denne leg med skiftevis smerte og nydelse, nyder vi et stykke tid, indtil jeg beder om nåde fordi jeg har fået nok for i dag, hvorefter jeg får lov at ligge og nyde at være godt bundet til sengen indtil min ven vælger jeg kommer fri, så vi kan spise sammen og snakke om vores dejlige leg.

   Vi er begge 2 meget glade for disse lege i soveværelset, hvor jeg kender min plads som den underdanige.

   • Tak til Miss Felicity for testen og anmeldelsen af Fifty Shades of Grey bondagesæt, og også tak til Lars og Christian for jeres eksempler på hvordan bondagesættet kan bruges på i sengen, og på en noget mere rå og sikkert smertefuld og dejlig opbinding til korset, hvor nosserne også får en kærlig omgang med en snor der lyder som noget selv den frækkeste mand overgiver sig til når smerterne fra snoren skærer ind i klokkeværket.

    Jeg syntes det var dejligt at læse bondagesættet kan bruges af både kvinder og mænd sammen, samt at også bøsse par med fordel kan hygge sig med dette opbingssæt.

    Jeg vil bestille et sæt til min kæreste som jeg bor sammen med, og som har fødselsdag den 20. januar, hvor jeg håber at kunne overraske ham med pakken og evt. binde han sikkert fast i soveværelset inden gæsterne komme til aftensmad, hvor de inden spisningen og fødselsdagsskålen kan nyde hvordan fødselsdagsbarnet ligger og hygger sig helt 100% sikkert uden at kunne komme fri af bondagesættet som jeg håber og tror på nok skal holde så han ikke slipper fri.

    Håber alle læserne får et godt nytår med masser af hård opdragelse af slaverne der elsker deres plads som underdanige fanger.
    Mange hilsner
    Pia

    • Hej Pia
     Tillykke med din kærestes fødselsdag om godt et par uger, håber han og du får glæde af din gav til ham (jer), og håber han vil nyde festen i sengen mens i nyder dagen sammen i huset og fejrer hans dag med smil og godt humør.
     Håber at høre hvordan dagen går og om han v<r glad for gaven, og så håber jeg han husker at takke Miss Fecility for det er jo hende der har æren for vi er kommet til at kende dette dejlige liv med, at være fastspændt med bondagesættet.
     Mange nytårshilsner til jer begge fra Christian54

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here