Miss Felicity

udgivet:

En fræk skovtur med Masteren

Kære læsere.

I dette blogindlæg har jeg tænkt mig at dele historien om en fræk skovtur med Masteren. Det vildeste sted, jeg har haft sex til dato.

Denne historie er altså et flash-back fra et stormfuldt seksuelt forhold, jeg havde for et par år siden med en mand, jeg kalder “Masteren”.  Denne historie er den absolut bedste oplevelse, jeg har haft sammen med ham.

En fræk skovtur med Masteren

Episoden fandt sted en sommernat og startede med, at jeg, (som mange gange tidligere), modtog en SMS sent på aftenen med følgende besked: “Vær klar om en time på parkeringspladsen. Medbring blindfold!”

Som sagt, så gjort. Jeg gjorde mig klar og fandt blindfoldet frem fra min særlige kasse i soveværelset. Uden at vide, hvad vi skulle, gik jeg ned på parkeringspladsen og så ham komme kørende. Han steg ud af bilen, stillede sig bag mig og hviskede mig i øret: “Sæt dig ind og tag blindfoldet på”.

Jeg fornemmede den sædvanlige følelse af nervøsitet og spænding, jeg oplevede i hans nærvær. Uden at sige en lyd gjorde jeg, som jeg fik besked på. Det sidste jeg så, inden jeg tog blindfoldet på, var et helt specielt glimt i hans øjne. Bildøren blev smækket og mit hjerte sprang et slag over, da han startede bilen. Jeg hørte motorens brummen og fornemmede, at bilen begyndte at bakke. Det var en underlig følelse at være i bevægelse og ikke kunne orientere mig. Masteren havde berøvet mig evnen til at se. Det eneste, jeg kunne gøre nu, var at overgive kontrollen til min herre og jeg elskede det!

Når en sans sløres…

…skærpes de andre! De forskellige lyde fra bilen var nærmest øredøvende og den lune sommerluft fra et åbent vindue gav mig gåsehud.

Der slap ikke et eneste strejf af lys ind bag blindfoldet og jeg havde ingen idé om, hvor vi var på vej hen!

Jeg mærkede dog, at vejen stadig var jævn, selvom der allerede havde været en del sving og stop på ruten. Jeg var ophidset! Det hele var så spændende, men hvorfor sagde han ikke noget?! Han vidste, at lyden af hans stemme var som sød musik i mine ører.

Stemmen var hans hemmelige våben til at gøre mig våd, uanset hvilke ord, der kom ud af hans mund. Hans tavshed var derfor som tortur, når jeg ikke kunne se ham. Jeg kunne høre på hans vejrtrækning, at han (også) var spændt. Jeg rakte ud efter ham for at mærke ham og undersøge, om han var ophidset. Min hånd bevægede sig fra mit knæ over på hans. Derfra gled den langsomt fra knæet og mod hans inderlår. Han reagerede ved at tage fat i min hånd med et stramt greb.

Hans berøring sendte et elektrisk stød op gennem min arm, som spredte sig i resten af kroppen. Da han slap sit greb, brød han også tavsheden med to simple ord: “Slem pige”. At høre ham sige det til mig, gjorde mig så liderlig, at jeg var ligeglad med alt andet end ham.

Selvom jeg ikke havde opført mig pænt, talte han til mig resten af vejen.

Hvad han sagde, husker jeg ikke. Jeg var totalt i hans magt. Den stemme, som så mange gange før, havde tændt mig, påvirkede mig langt mere den sommernat, fordi jeg ikke skulle forholde mig til andet end at lytte til den. Jeg kunne mærke, vi kørte et stykke på en grusvej, inden han stoppede bilen. Jeg flyttede hænderne op til blindfoldet, for at tage det af, men fik hurtigt beskeden: “Jeg bestemmer, hvornår du må se noget. Er det forstået?” Yes sir. I understand!

Skovtur med Masteren: “Ud under åben himmel”

Han åbnede bildøren og hjalp mig ud af bilen. Han tog fat om livet af mig og begyndte at guide mig fremad.

Jeg kunne høre, jeg gik på grus. Efter få meter blev underlaget mere blødt. Jeg kunne dufte græs og gran omkring mig og fik hurtigt fornemmelsen af, vi var i en skov. Efter vi havde gået et stykke vej, skubbede han mig bestemt op af et træ og flåede blindfoldet væk fra mine øjne. Lyset blændende mig og jeg blev nødt til at blinke nogle gange, før mit syn blev skarpt igen. Han stod helt tæt på mit ansigt. Vi havde øjenkontakt et splitsekund, inden han tog fat i mit hår og hev hårdt til, for at jeg lagde hovedet tilbage. Han kyssede mig på halsen og banede sig vej opad. Han førte sin mund helt hen til mit øre og hviskede: “Sut min pik”

Mens jeg gik på knæ i skovbunden, knappede han op og ud kom hans stive pik.

Jeg startede med at tage den i munden, men hurtigt tog Masteren fat i mit baghoved og mundkneppede mig. Jeg begyndte at mærke, han var tæt på, lige inden han trak sig væk fra mig. Ved siden af træet bag mig, lå der en træstamme og inden længe hev han mig op fra jorden og smed mig ned på træstammen med ryggen til ham.

Han havde (som altid) reb med og begyndte nu at binde mig fast. Jeg kunne høre, hans åndedræt blev tungere, mens han strammede rebene. Han havde bundet mine håndled sammen, mens jeg havde et reb om hver ankel, som var bundet til nogle rødder i skovbunden, så jeg var tilgængelig for ham.

Han stillede sig bag mig, førte hans hænder op under min kjole og tog fat om begge mine bryster. Han æltede dem kortvarigt, inden han trak g-strengen ned omkring mine knæ. Masteren løftede op i min underkrop, førte ubesværet to fingre ind i min drivvåde og fingerkneppede mig. Kort efter trak han dem ud for at åbne kondomet. Jeg var ved at sprænges af forventning og heldigvis var han ligeså utålmodig. Så derfor bankede han øjeblikkeligt pikken i bund. Han kneppede mig hårdt med et fast greb om mine hofter. Jeg mærkede orgasmen rulle ind over mig og havde ingen sans for tid og sted, da jeg stønnede højlydt. Kort efter kunne jeg mærke, det rykkede i hans pik, som sprøjtede oppe i mig.

Herefter blev jeg igen blindfoldet, ført tilbage til bilen og kørt hjem. Den dag i dag, ved jeg stadigvæk ikke, hvor vi var henne, men det er komplet ligegyldigt, fordi det var en af de frækkeste oplevelser, jeg nogensinde har haft!

Skovtur med masteren

Fortæl mig din historie

Jeg håber I nød “En fræk skovtur med Masteren” ligeså meget, som jeg gjorde. Smid endelig en kommentar til mig, uanset hvad du har på hjertet – det vil jeg blive super glad for!

Det vil ikke være sidste gang, I får et indlæg om ham, da jeg som tidligere nævnt, lærte ubeskriveligt meget om mig selv og min seksualitet gennem min relation til Masteren. Han lærte mig, der ikke var nogen grund til, at jeg følte mig forkert, fordi jeg havde et bestemt behov! Tilsidst vil jeg gerne sige, at jeg virkelig gerne vil høre jeres historier om en eller flere oplevelser fra et længerevarende bekendtskab eller forhold.

Tak fordi I læste med – Jeg ser frem til at høre fra Jer!

KH.
Miss Felicity

Se Også