orgasme

udgivet:

Denne ting giver mig altid orgasmer

Kære læser på Missgrey!

Er du nysgerrig på, hvilken ting jeg altid kan regne med giver mig orgasmer? Som jeg skrev i sidste indlæg, er jeg på ferie og derfor bortrejst fra min kæreste. Med mig har jeg medbragt mit uundværlige stykke legetøj, noget alle kvinder burde have, nemlig min lilla dildo. Den er navngivet Bob, og jeg fik ham til min 18 års fødselsdag af to af mine bedste venner, og jeg har aldrig fået en bedre gave!

Tjek dildovibratoren ud her – Fun Factory Tiger PRISVINDER

Denne ting giver mig altid orgasmer: Mit forhold til Bob!

Han er der altid for mig. Han giver mig for det meste de bedste, svimlende og klaskende våde orgasmer. Han efterlader intet beskidt vasketøj rundt omkring. Han fylder ikke ret meget i sengen, og hverken prutter eller snorker. Han er simpelthen gaven til kvindens blomst.

Han beklager sig faktisk aldrig, og skal kun fodres en gang om måneden med et par AA batterier, så er han going strong (and he is never falling down..). Han kører derudaf i den tid, som jeg har brug for, uden at få ondt og være nød til at stoppe – om det så er 5 minutter eller 5 timer.

Og så kommer han i mange farver – mød Bob’s søskende her

Hvis jeg føler mig ensom kan jeg bare gnubbe mig lidt op ad hans hårde, rynkede og lilla ydre.

Bob har ingen fejl, måske det eneste er, at han larmer temmelig meget.

Og han kan ikke nusse en, og holde om en, og han fortæller dig ikke, at han elsker dig. Han siger faktisk ikke meget andet end en brummende vedvarende lyd der er lidt uforståelig.

Men han bringer mig en smule glæde, når jeg nu ikke har mit ellers dejlige vedhæng ved min side.

Så kvinder! Hvad enten den er lyserød, gul eller lilla, hedder Kevin, Tom eller Brian, så få fat i dit eget guf. Jeg har lavet en nem oversigt herunder, hvor du kan se, hvor du finder den udvalgte dildo billigst. Her har jeg fundet en test- og prisvinder til jer, som har fået fuld hus af stjerner fra brugerne. “Altid orgasmer, er det nye sort!”

Læs mere om –

Fun Factory Tiger G5 Opladelig Rillet Dildo Vibrator her

altid orgasmer

Tak fordi du læste med!

LÆS OGSÅ: Billigt sexlegetøj til under 350 kr.

Much Love!

Miss Vanilla

Dette indlæg indeholder Affiliate Links

Altid orgasmer

Se Også