Kære læsere på Missgrey!

Som jeg skrev i sidste indlæg, er jeg på ferie og derfor bortrejst fra min kæreste. Med mig har jeg medbragt mit uundværlige stykke legetøj, noget alle kvinder burde have, nemlig min lilla dildo. Den er navngivet Bob, og jeg fik ham til min 18 års fødselsdag af to af mine bedste venner, og jeg har aldrig fået en bedre gave!

LÆS OGSÅ: Sexlegetøj til under 300 kr. lige her!

Denne ting giver mig altid orgasmer: Mit forhold til Bob!

Han er der altid for mig. Han giver mig for det meste de bedste, svimlende og klaskende våde orgasmer. Han efterlader intet beskidt vasketøj rundt omkring. Han fylder ikke ret meget i sengen, og hverken prutter eller snorker. Han er simpelthen gaven til kvindens blomst.

Han beklager sig faktisk aldrig, og skal kun fodres en gang om måneden med et par AA batterier, så er han going strong (and he is never falling down..). Han kører derudaf i den tid, som jeg har brug for, uden at få ondt og være nød til at stoppe – om det så er 5 minutter eller 5 timer.

Hvis jeg føler mig ensom kan jeg bare gnubbe mig lidt op ad hans hårde, rynkede og lilla ydre.

Bob har ingen fejl, måske det eneste er, at han larmer temmelig meget.

Og han kan ikke nusse en, og holde om en, og han fortæller dig ikke, at han elsker dig. Han siger faktisk ikke meget andet end en brummende vedvarende lyd der er lidt uforståelig.

Men han bringer mig en smule glæde, når jeg nu ikke har mit ellers dejlige vedhæng ved min side.

Så kvinder! Hvad enten den er lyserød, gul eller lilla, hedder Kevin, Tom eller Brian, så få fat i dit eget guf. Jeg har lavet en nem oversigt herunder, hvor du kan se, hvor du finder den udvalgte dildo billigst. Her har jeg fundet en test- og prisvinder til jer, som har fået fuld hus af stjerner fra brugerne. “Altid orgasmer, er det nye sort!”

Fun Factory Tiger G5 Opladelig Rillet Dildo Vibrator

[afp id=”1662″]

Much Love!

Miss Vanilla

Dette indlæg indeholder Affiliate Links

Altid orgasmer

Tidligere artikelMr. Greys uge fuld af overraskelser!
Næste artikelDisse ting gemmer jeg i min særlige kasse
MISS VANILLA
Livet er for kort til ikke at have en fræk tankegang. I mine indlæg finder du en god omgang humor blandet med min evige lyst til at eksperimentere i det seksuelle univers. Bliv revet med ind på første række, når jeg blogger om min egen, og min kæreste, Mr. Teddys, seksuelle udfordringer og eventyr, som omhandler alt fra trekanter, hverdagskriser og jagten på den bedste orgasme. Jeg blogger også om alle de hverdagskriser og klemte følelser, man har i et parforhold - og hvordan man sammen kan komme over dem. Samtidig giver jeg dig en masse anmeldelser på sexlegetøj og mine bedste guides til, hvordan du udlever dine dybeste seksuelle drømme. Miss Vanilla! // Mail: MV@missgrey.dk - for kontakt!

1 KOMMENTAR

  1. Jeg har en womanaiser. Og en stavblender ( det kalder jeg den der med ledning og stort hoved.
    Til el. Mit ønske… da jeg ikke magter batteri skift så ofte. 😁👍 jeg kan ikke få det vildt nok. Har svært ved at komme, generelt med en mand. Det er oralsex jeg kun kommer ved. Og de skal blive på det unikke sted og bide sig fast. Og blive ved .. til jeg skriger. Men den første tager altid længere tid. Og mænds tålmodighed lader meget tilbage at ønske, men når jeg først har fået den første … så kan jeg få utallige. Jeg søger det vildeste sexlegetøj. Hvor klitoris får max.er ligeglad med prisen. Vil bare tilfredsstilles ordentligt. Mvh Lykke.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here