Miss Robinson - sexblogger

udgivet:

Miss Robinson: Sex som middel mod stress og depression

*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

Kære læsere! Jeg vil ud fra personlig erfaring, fortælle jer en lille historie fra den virkelige verden. En historie, der startede for 4 år siden, næsten på dato, hvor jeg gik ned med en stressdepression. Ramte muren. Gik i sort. Jeg lå i fosterstilling i 14 dage og græd, magtede ingenting, kunne ikke overskue noget som helst. Dagens eneste mål var at stå op og komme i bad. Hvordan gjorde jeg det med tre børn og en dejlig mand? Fuldtidsjob og hverdagslogistik? Jeg havde ikke noget valg, kroppen bestemte Kroppens kemi havde trykket “Ctrl+Alt+Del”, og skulle langsomt lades op til 100%. Jeg så det ikke komme, nægtede at lytte til signalerne og overhørte alt omkring mig. 200 km i timen, styr på det hele, jeg fikser, det klarer jeg, pyt det går nok, husk nu dit og husk nu dat, indkøb, madpakker, fritidsinteresser, familien, arbejde, det hele har man styr på. Indtil en dag, hvor hele læsset vælter fuldstændigt, pga. små bagateller, der ikke passer ind i logistikken.

LÆS OGSÅ: Introduktion af Miss Robinson

Da jeg havde ligget i 14 dage, og bare grædt og grædt, fik jeg kæmpet mig op til lægen.

Noget skulle jo ske. Der måtte være en eller anden mirakelkur, der lige kunne få mig bare 50% tilbage. Det ved vi jo godt alle sammen, ikke findes. Lægen sagde; enten letter du dig fra sofaen, kommer ud i lyset, får noget motion og omstrukturerer eller også er det lykkepiller. Hvad vælger du? Det er op til dig. Jeg valgte første løsning, kombineret med en super psykolog. Heldigvis var foråret på min side det år, solen skinnede og varmegraderne bankede opad hele maj måned, så jeg fik mig nogle lange gåture, healede mig selv i haven på liggestolen med god musik i ørerne og en saftig bog. Her stiftede jeg bekendtskab med Christian Grey & Anastasia Steele for første gang. Min veninde havde læst bøgerne, og anbefalet dem meget voldsomt. ”Læs dem for pokker, så kommer energien tilbage til dig”. Det skal jeg lige love for at hun havde ret i!

Læs også: Derfor drømmer du saftige sexdrømme

Tør sexperiode

Mr. Handy og jeg havde haft en lang periode, hvor sex ikke stod øverst på huskelisten. Hverdagen havde taget over, og vi magtede bare ikke de vilde ture i hobbyrummet. Det var ganske almindelig sex til husbehov, og når vi gav den gas, kastede vi os ud i en doggystyle. Vi mindede nærmest om robotter, når det var mand og konetid, og vi kunne ikke rigtigt overskue, at skulle tage debatten op om lidt ekstra krydderi. Mr. Grey kom som kaldet må man sige.

Efterhånden som energien kom til mig, gjorde lysten i den grad også.

Det er jo den virkning Mr. Grey har på os, ik piger og drenge? Det lagde Mr. Handy også mærke til. Fruen var ikke længere zombie, men var blevet forvandlet til et sexmonster. De der bøger blev pludselig lidt spændende, så selvfølgelig opfordrede jeg Mr. Handy til at komme i gang med læsningen. Det gjorde han så. Han slugte det råt. Dankortet glødede, der blev købt sexlegetøj. Den ene kedelige dildo, der lå støvet i skuffen, blev erstattet af den ene bondagedims efter den anden. Håndjern, klemmer, reb og hvad ved jeg. Vi skulle ikke gå ned på udstyr. BDSM var ikke et ord nogen af os overhovedet havde hørt før, det blev der lavet om på.

LÆS OGSÅ: Miss Robinson har også artikler hos Ekstra Bladet

Personlig udvikling

Min psykolog havde sat en masse tanker i gang i mit indre, jeg var i gang med en større oprydning og personlig udvikling. Jeg lærte at sige fra, sige nej, og accepterer mig selv. Men jeg lærte også at sige, hvad jeg ville have, hvor jeg hen med mig selv, og sætte grænser. Der blev virkelig ryddet op på øverste etage. Det havde stor betydning for, hvad der skete i hobbyrummet. Jeg havde aldrig sat ord på mine ønsker seksuelt. Aldrig fortalt, hvad jeg kunne lide Mr. Handy gjorde og ikke gjorde, når vi havde sex. Det gik op for mig, at han ikke var tankelæser. Big surprice. Der kom andre boller på suppen. Nu blev der stillet krav, der kom ønsker og forslag. Vi fik i den grad et boost i sexlivet, og med det boost, udviklede vores sex sig til en form for projekt. Jeg blev, og er det stadig i dag, afhængig af sex, og det det gjorde ved mit humør, mit sind og min krop.

Sex, orgasme og onani

…udløser endorfiner og dopaminer, så kroppen frigør hormonet oxytocin, der både sænker kolesteroltallet og blodtrykket. Det hjælper kroppen til at mindske niveauet af stress-hormonet kortisol. Det får en til at slappe mere af. Min krop healede mere og mere, jeg havde simpelthen fået en overdosis af kroppens naturlige lykkepiller. Her gik det op for mig, at takket være E. L. James og tre vidunderlige bøger, fik Mr. Handy og jeg et nyt sexliv, og jeg blev hurtigt rask og klar til at starte arbejde igen. Dagene blev pludselig meget nemmere, og når jeg kunne mærke, at batteriet trængte til en opladning, eller skulle tanke lykkepiller, vidste jeg, hvor det skulle foregå. I hobbyrummet, vores “red room of pain”.

Hvem havde troet, at der gemte sig en Mr. Grey Light i mit soveværelse?

Han havde ligget ved siden af mig i 14 år. Jeg lærte også en masse nyt om mig selv. Ved at overgive mig til fantasien, frigøre mine fantasier og fortælle Mr. Handy, hvad jeg gerne ville have, opdagede jeg, at Miss Robinson i den grad kunne tænde på et klap eller 10 i røven, at blive bundet i reb, hænge i kæder fra loftet eller blive spændt fast til sengen og blive forkælet, pint og domineret? Ingen af os havde set den komme! Jeg gik fra zombie i fosterstilling til kælen og lystig Duracelkanin, på to og en halv måned, tilbage på arbejde som et helt nyt menneske.

Pointen er så

…at uanset, hvor sort det ser ud, hvor langt nede du er og hvor uoverskueligt det ser ud, så er der lys for enden af tunnelen. Knald dig rask. Sex er medicin for sjælen. Hvis du er single, så ved du hvor bogen står i reolen, og din bedste ven er i skuffen.  Der skal endorfiner og dopaminer til, og de behøver ikke komme på piller, du kan tanke dem selv – helt gratis!

Pas på jer selv derude. YOLO.

Lumre knus fra

Miss Robinson

Se Også