Hos Missgrey.dk, vil vi gerne give dig de absolut bedste guides indenfor feltet “Sex & Samliv”. Derfor sparer vi ikke på længden, de gode råd og anbefaling af produkter. Her kommer vores ultimative guide til brug af en Womanizer.

Læs vores første guide i serien: “Brug af glidecreme: Den ultimative guide”

Denne guide indeholder:

De hårde facts

 • Værd at vide om Womanizeren og den kendte “Puste-suge” teknologi
 • Womanizeren til andre formål samt orgasmegaranti
 • Forskellige forslag til valg af produkter

Womanizer

Brug af Womanizer: De hårde facts

Værd at vide om Womanizeren

Problematikken ved at “misbruge” sexlegetøj

De fleste vibratorer eller dildoer til kvinder, anvendes ved at være i direkte berøring med underlivet eller klitoris. De fleste kender derfor til en klassisk dildo, eller en klassisk klitorisvibrator. Desværre er det sådan, at mange også er overforbrugere af den klassiske udgave af dildoer eller klitorisvibratorer. I værste fald, kan det med tiden medføre, at mange bliver ufølsomme i underlivet, og ikke længere kan nøjes med kærtegn fra partneren.

Orgasmeeksperten, Katrine Berling, har tidligere belyst problematikken hos Magasinet Q:

“Man skal ikke stikke noget op, der vibrerer i skeden. Når man gør det, kan man miste så meget følsomhed, at man ikke kan mærke en penis. Skeden er, ligesom klitoris, meget fintfølende. Kvinder kan sagtens bruge en vibrator, men de skal altså holde pause en gang imellem…”. 

Katrine Berling er altså fortaler for, at man behandler sit underliv med følsomhed, og husker på, at en vibrator ikke må misbruges. Med det in mente, er der heldigvis alternativer, som udøver større følsomhed, og som ikke direkte går ind og berører hverken skeden eller klitoris.

Den kendte “Puste-suge” funktion

Grunden til at den kendte Womanizer er så god, og anbefalet af kvinder verden over, er blandt andet, at den ikke direkte berører skeden eller klitoris. Den måde, som en Womanizer fungerer på, er ved at den udøver pirrende trykbølger, som mærkes som om, den suger på klitoris. Du holder altså vibratoren, sugehovedet, på klitoris, og så begynder vibratoren med de pirrende trykbølger. Mange, som prøver vibratoren, beskriver det som en kildende fornemmelse, og klart noget, som de ikke har prøvet før.

Sådan føles “Puste-suge” funktionen

En anmelder hos Sinful.dk skriver blandt andet under punktet “Anmeldelser”:

“En meget anderledes fornemmelse. Er vant til Magic Wand og almindeligt vibratoræg. Den er nem at bruge, og KILDER rigtig meget… på en anderledes måde. Dejlig måde. Klart pengene værd”.

Også Camilla Larsen, som anmelder på bloggen hos Sinful.dk, skriver her hos BT:

“Suge/puste effekten på første niveau kan sagtens mærkes, og på trods af min skepsis om at blive suget direkte på klitoris, føles det virkelig, virkelig godt. Det er slet ikke så voldsomt som jeg troede, og man mærker ikke en decideret hivende effekt. Womanizeren har ingen vibrator, men suge/puste effekten giver alligevel en vibrerende følelse på området lige omkring klitoris som mundstykket hviler på. Jeg skal lige vænne mig til at jeg ikke behøver bevæge Womanizeren, når jeg først har placeret den.”

Camilla forklarer fortsat:

“Når jeg bruger en vibrator, plejer jeg at bevæge den i hele området omkring klitoris. Men Womanizeren skal man blot holde i ro. Jeg prøver at skrue en smule op for intensiteten og skal ikke højere op end niveau 3 før jeg føler, at nu sker der virkelig noget – og det gør der også: Jeg når klimaks på 0,5 sekunder og får en orgasme med en intensitet jeg ikke har prøvet før. Den specielle stimulering af klitoris gør at orgasmen er 100 % centreret lige dér, og føles derfor ekstra kraftig. Efter en lille kaffepause prøver jeg med et højere niveau og kommer op på niveau 5, hvorefter jeg må give efter for endnu en orgasme. Det er godt at min roommate ikke er hjemme, da det er umuligt at holde en lyd (eller ti) tilbage.”

Womanizeren til andre formål samt orgasmegaranti

Ikke nok med at Womanizeren er en mere følsom stimulator, så har den også andre sidegevinster. Det er en af de stimulatorer, som der er videnskabeligt belæg for giver “value for money”. Det er en jungle at skulle ud og investere i den første vibrator eller dildo. Og det er ikke billigt – du kan hurtigt komme af med plus/minus tusind kroner for et stykke legetøj, som ikke giver dig den ønskede effekt.

Så hvordan får du garanti for pengene allerede inden du køber? 

Det er nemt at anbefale Womanizeren, for så køber du måske produktet igennem denne artikel. Men anbefalingen ER altså reel nok. Et studie foretaget af PR Newswire, december 2016, forklarer, hvordan Womanizeren er det første sexlegetøj, som effektivt kan behandle kvinder med orgasmeproblemer. Studiet er foretaget af kvinder i overgangsalderen, da de oftere, kan opleve problemer i forhold til at opnå orgasmer.

Dette er hvad, studiet kom frem til (se det fulde studie hos Womanizerstudy.com):
 • 100% af deltagerne oplevede en orgasme under brug af Womanizeren
 • Størstedelen (85%) oplevede orgasmer på en varighed af 5-10 minutter
 • Mere end 86% mente, at Womanizeren forbedrede deres respons under sex
 • 77% fortalte at deres overordnede orgasmiske respons var bedre med Womanizeren
 • 77% fortalte at de var tilfredse med den hurtige opnåelse af orgasme
 • 73% fortalte at de var tilfredse med intensiteten af deres orgasme

Forklaringen på de gode forskningsresultater

Ifølge Dr. Jennifer Berman, der er urologist og seksuel sundshedsekspert, og forsker bag undersøgelsen, så er der en ganske klar grund til, at deltagerne oplevede så stor tilfredshed. Hun forklarer det med, at det er “Puste-suge” funktionen, som har givet pote. Netop på grund af, at den ikke direkte berører klitoris eller skeden, så kunne kvinderne bruge den ofte, og så føles “Puste-suge” funktionen som blid oralsex. De vibrerende luftbølger tilpasser sig kvindens mest følsomme punkt, og ved lavere hastighed, så kan det endda føles som blide kys mod klitoris.

Mere om undersøgelsen

Undersøgelsen blev foretaget med 22 testpersoner, og som skrevet ovenfor, oplevede de altså allesammen orgasmer ved at bruge Womanizeren. Her er altså tale om en sjælden garanti for orgasme ved brug, samt en følsom oplevelse. Dette er også noget, som stemmer overens med Katrine Berling’s anbefalelse, når det kommer til at opretholde følsomheden i underlivet.

Anbefaling produkter: Den kendte Womanizer

Herunder anbefaler vi to produkter – og som noget ekstra, er der en ny model med allersidst: En Womanizer, som ligner en læbestift.

Womanizer Pro W500

Har du penge på kontoen, og vil du gerne investere i noget virkelig flot og lækkert, så kan du gå efter en Pro W500 udgave. Behandler du denne vibrator godt, så ved du også, at du har noget, som holder i rigtig mange år. Dens design gør, at du får et godt greb, og at den er nem at holde på. Og så er det super fedt, at der er leopardprint på!

De hårde facts:
 • Materiale: Medicinsk silikone og plast
 • Andet: Flatfri
 • Stimulation: Foregår ved lufttryk “Puste-suge” funktion
 • Opladelig: Ja
 • Batteritype: Opladeligt lithium-ion-batteri (USB-oplader medfølger)
 • Stimulationsniveauer: Op mod 8
 • Brugermanual: Ja, medfølger på engelsk og tysk

OBS: Produktet bliver sendt hjem til dig i fortrolig og diskret indpakning. Så du skal ikke være nervøs for at bestille det hjem til din adresse 🙂

Womanizer Pro W500

OBS: Hos Sinful.dk får du hele 4 produkter med oveni prisen. Hos Sexshop.dk, får du “kun” vibratoren for pengene.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Sexshop.dk 1.699,00 1.699,00 Gå til køb
Sinful.dk 1.699,00 1.699,00 Gå til køb

Womanizer +Size

Den sidste anbefaling er Womanizer +Size. Og som navnet rigtigt antyder, er den ekstra stor, og måler hele 21 cm. i længden. Netop dette gør, at den fremfor alt er super nem at betjene, og at du ikke oplever at få krampe i armen, når du skal holde den på. Anbefaler af sexlegetøj på Sinful.dk, Camilla, skriver her:

“Womanizer +Size er designet til parret, der gerne vil bruge sexlegetøj sammen, og til kvinden, der ønsker et længere stykke legetøj, og dermed bedre kunne nå klitoris. Med Womanizer +Size behøver man hverken at skulle strække sig eller anstrenge sig for at nå, og det er nemmere for en partner at holde den, hvis han eller hun gerne vil være med i legen.”

Dette er de fedeste funktioner ved +Size

Hvis man udelukkende ser på funktionerne ved +Size, så er der ikke de store forskelle på denne og så de to andre ovenfor. Men når det kommer til features, så kan modellen noget helt særligt. For eksempel, er der et indbygget lys i vibratoren, så den kan lyse op i mørket. Det giver en ret fed effekt – og især for mænd, som er mere visuelle væsener, kan dette give en sjov oplevelse.

De hårde facts:
 • Materiale: Medicinsk silikone, ABS-plast
 • Andet: Flatfri og vandtæt
 • Stimulation: Foregår ved lufttryk “Puste-suge” funktion
 • Længde: 21 centimeter
 • Opladelig: Ja
 • Batteritype: Opladeligt lithium-ion-batteri (USB-oplader medfølger)
 • Stimulationsniveauer: Op mod 8
 • Ekstra udstyr: Opbevaringspose i silk-look
 • Brugermanual: Ja, medfølger på engelsk og tysk

OBS: Produktet bliver sendt hjem til dig i fortrolig og diskret indpakning. Så du skal ikke være nervøs for at bestille det hjem til din adresse 🙂

Womanizer +Size


Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Sexshop.dk 1.299,00 1.299,00 Gå til køb
Sinful.dk 1.399,00 1.399,00 Gå til køb

Womanizer 2GO

Vores ekstra “treat” til dig. Nok det flotteste stykke legetøj på markedet!

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Sexshop.dk 999,00 999,00 Gå til køb
Sinful.dk 1.299,00 1.299,00 Gå til køb

Dette indlæg indeholder Affiliate Links

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here