Womanizer

udgivet:

Brug af Womanizer: Den Ultimative Guide

Missgrey.dk hjælper dig med at skabe det sexliv du drømmer om. I denne artikel bliver du guidet til at prøve nyt sexlegetøj af Redaktionen på Missgrey.dk. Her fortæller vi dig om brugen af en Womanizer og hvorfor den er så god.

I denne artikel ser vi nærmere på tre BESTSELLERS:

 1. Womanizer Premium
 2. Womanizer Liberty
 3. Womanizer Startlet 2

Hos Missgrey.dk, vil vi gerne give dig de absolut bedste guides indenfor feltet sex & samliv”. Derfor sparer vi ikke på længden, de gode råd og anbefaling af produkter. Her kommer vores ultimative guide til brug af en Womanizer.

Læs vores første guide i serien: “Brug af glidecreme: Den ultimative guide”

Brug af Womanizer: De hårde facts

Værd at vide om Womanizer

I vores mange anmeldelser på Missgrey.dk af sexlegetøj, så er Womanizer en, som vi virkelig elsker og har meget fokus på. Womanizer blev lanceret i 2015, og med den nye teknologi med luftbølger, tog den verden med storm. Det gode ved en Womanizer er nemlig, at du ikke kan ødelægge eller beskadige nerver i underlivet, da vibratoren ikke er i direkte berøring med klitoris. Hele stimulationen foregår med blide og hurtige trykbølger.

Womanizer skåner dit underliv med blide trykbølger

De fleste vibratorer eller dildoer til kvinder, anvendes ved at være i direkte berøring med underlivet eller klitoris. Mange kender derfor til en klassisk dildo, eller en klassisk klitorisvibrator. Desværre er det sådan, at mange også er overforbrugere af den klassiske udgave af dildoer eller klitorisvibratorer. I værste fald, kan det med tiden medføre, at mange bliver ufølsomme i underlivet, og ikke længere kan nøjes med kærtegn fra partneren.

Orgasmeeksperten, Katrine Berling, har tidligere belyst problematikken hos Magasinet Q:

“Man skal ikke stikke noget op, der vibrerer i skeden. Når man gør det, kan man miste så meget følsomhed, at man ikke kan mærke en penis. Skeden er, ligesom klitoris, meget fintfølende. Kvinder kan sagtens bruge en vibrator, men de skal altså holde pause en gang imellem…”. 

Katrine Berling er altså fortaler for, at man behandler sit underliv med følsomhed, og husker på, at en vibrator ikke må misbruges. Med det in mente, er der heldigvis alternativer, som udøver større følsomhed, og som ikke direkte går ind og berører hverken skeden eller klitoris.

Den kendte “Puste-suge” funktion hos womanizer

Grunden til at den kendte Womanizer er så god, og anbefalet af kvinder verden over, er blandt andet, at den ikke direkte berører skeden eller klitoris. Den måde, som en Womanizer fungerer på, er ved at den udøver pirrende trykbølger, som mærkes som om, den suger på klitoris. Du holder altså vibratoren, sugehovedet, på klitoris, og så begynder vibratoren med de pirrende trykbølger. Mange, som prøver vibratoren, beskriver det som en kildende fornemmelse, og klart noget, som de ikke har prøvet før.

Winkwink Frækt SexlegetøjBestseller 1: Womanizer Premium Klitoris Stimulator

 • Lavet af medicinsk silikone og plast
 • Har den kendte funktion: Pleasure Air Technologie
 • Lydniveauet er lavt (heldigvis)
 • Den kan sagtens oplades
 • Denne Womanizer er vandtæt💦
 • Medfølger: Opbevaringspose i silke, 1 sugehoved størrelse medium, 1 sugehovede i small og et USB-kabel til opladning.
 • Du er lovet orgasmegaranti med denne vibrator
 • ABSOLUT den bedste på markedet og prisen værd

Womanizer

SE PRISEN HER

Sådan føles Womanizer “Puste-suge” funktionen

En anmelder hos Sinful.dk skriver blandt andet under punktet anmeldelser:

“En meget anderledes fornemmelse. Er vant til Magic Wand og almindeligt vibratoræg. Den er nem at bruge, og KILDER rigtig meget… på en anderledes måde. Dejlig måde. Klart pengene værd”.

Også Camilla Larsen, som anmelder på bloggen hos Sinful.dk, skriver her hos BT:

“Suge/puste effekten på første niveau kan sagtens mærkes, og på trods af min skepsis om at blive suget direkte på klitoris, føles det virkelig, virkelig godt. Det er slet ikke så voldsomt som jeg troede, og man mærker ikke en decideret hivende effekt. Womanizer har ingen vibrator, men suge/puste effekten giver alligevel en vibrerende følelse på området lige omkring klitoris som mundstykket hviler på. Jeg skal lige vænne mig til at jeg ikke behøver bevæge Womanizeren, når jeg først har placeret den.”.

Camilla forklarer fortsat:

“Når jeg bruger en vibrator, plejer jeg at bevæge den i hele området omkring klitoris. Men Womanizer skal man blot holde i ro. Jeg prøver at skrue en smule op for intensiteten og skal ikke højere op end niveau 3 før jeg føler, at nu sker der virkelig noget – og det gør der også: Jeg når klimaks på 0,5 sekunder og får en orgasme med en intensitet jeg ikke har prøvet før. Den specielle stimulering af klitoris gør at orgasmen er 100 % centreret lige dér, og føles derfor ekstra kraftig. Efter en lille kaffepause prøver jeg med et højere niveau og kommer op på niveau 5, hvorefter jeg må give efter for endnu en orgasme. Det er godt at min roommate ikke er hjemme, da det er umuligt at holde en lyd (eller ti) tilbage.”

Bestseller 2: Womanizer Liberty – ORGASMEVINDER

 • Super lækker og god rejsestørrelse eller til håndtasken😍
 • Lavet af medicinsk silikone og plast
 • Har den kendte funktion: Pleasure Air Technologie
 • Lydniveauet er lavt (også her)
 • Den kan sagtens oplades
 • Denne Womanizer er vandtæt💦
 • Medfølger: Mikro USB-kabel til opladning
 • Du er lovet orgasmegaranti med denne vibrator
 • Der er 6 intensiteter

Womanizer

SE PRISEN HER

Womanizer til andre formål samt orgasmegaranti

Ikke nok med at Womanizer er en mere følsom stimulator, så har den også andre sidegevinster. Det er en af de stimulatorer, som der er videnskabeligt belæg for giver “value for money”. Det er en jungle at skulle ud og investere i den første vibrator eller dildo. Og det er ikke billigt – du kan hurtigt komme af med plus/minus tusind kroner for et stykke legetøj, som ikke giver dig den ønskede effekt.

Hvordan får du garanti for pengene allerede inden du køber? 

Det er nemt at anbefale Womanizer, for så køber du måske produktet igennem denne artikel. Men anbefalingen ER altså reel nok. Et studie foretaget af PR Newswire, december 2016, forklarer, hvordan Womanizer er det første sexlegetøj, som effektivt kan behandle kvinder med orgasmeproblemer. Studiet er foretaget af kvinder i overgangsalderen, da de oftere, kan opleve problemer i forhold til at opnå orgasmer.

Dette er hvad, studiet kom frem til (se det fulde studie hos Womanizerstudy.com):

 • 100% af deltagerne oplevede en orgasme under brug af en Womanizer
 • Størstedelen (85%) oplevede orgasmer på en varighed af 5-10 minutter
 • Mere end 86% mente, at Womanizer forbedrede deres respons under sex
 • 77% fortalte at deres overordnede orgasmiske respons var bedre med Womanizer
 • 77% fortalte at de var tilfredse med den hurtige opnåelse af orgasme
 • 73% fortalte at de var tilfredse med intensiteten af deres orgasme
Forklaringen på de gode forskningsresultater

Ifølge Dr. Jennifer Berman, der er urologist og seksuel sundshedsekspert, og forsker bag undersøgelsen, så er der en ganske klar grund til, at deltagerne oplevede så stor tilfredshed. Hun forklarer det med, at det er “Puste-suge” funktionen, som har givet pote. Netop på grund af, at den ikke direkte berører klitoris eller skeden, så kunne kvinderne bruge den ofte, og så føles “Puste-suge” funktionen som blid oralsex. De vibrerende luftbølger tilpasser sig kvindens mest følsomme punkt, og ved lavere hastighed, så kan det endda føles som blide kys mod klitoris.

Mere om undersøgelsen af womanizer

Undersøgelsen blev foretaget med 22 testpersoner, og som skrevet ovenfor, oplevede de altså allesammen orgasmer ved at bruge Womanizer. Her er altså tale om en sjælden garanti for orgasme ved brug, samt en følsom oplevelse. Dette er også noget, som stemmer overens med Katrine Berling’s anbefalelse, når det kommer til at opretholde følsomheden i underlivet.

Bestseller 3: Womanizer Starlet 2 (billig i pris)

 • Lavet af silikone (sugehoved) og ABS-plast (stimulator)
 • Har den kendte funktion: Pleasure Air Technologie
 • Den kan sagtens oplades
 • Denne Womanizer er vandtæt💦
 • Medfølger: Opladeligt magnetisk USB-kabel
 • Nyd den pirrende og pulserende stimulation i 4 niveauer og overgiv dig til en ny verden af nydelse.

Womanizer

SE PRISEN HER

Brug vibratoren sammen med din kæreste

Vi vil meget gerne slutte denne guide af med et lille tip til, hvordan du kan bruge Womanizer sammen med din partner. Vi har her i guiden anbefalet tre forskellige produkter, som alle er BESTSELLERS i sit felt: Nemlig en Premium-udgave, Womanizer Liberty og til slut en Starlet 2. Hvilken af de tre stykker sexlegetøj, som du vil investere i, er selvfølgelig helt op til dig. Vil du have en Womanizer, som holder hele livet, og hvor du får cremen af cremen, skal du klart vælge Premium-modellen. Men vil du have en fiks, lille Womanizer i rejsestørrelse, så kan du vælge mellem Liberty eller Starlet 2, hvor Starlet er den klart billigste model.

Womanizer er sjovt at bruge, når man er to

Når du har fået din model hjem, så kan du selvfølgelig bruge din Womanizer på egen hånd. Men noget der er endnu sjovere, er faktisk at involvere din kæreste. Sæt noget frækt porno på (hvis I bruger det), og få så din kæreste til at holde en Womanizer på din klitoris. På den måde, skal du kun koncentrere dig om at kysse lidt med din kæreste, og på samme tid modtage de fantastiske trykbølger. Womanizer kan faktisk også godt bruges på andre steder på kroppen – f.eks. på erogene zoner som brystvorter og inderlår. Eksperimenter sammen med din partner. Det er kun jer, som sætter grænserne for, hvad der er muligt. Til slut er der kun at ønsker jer (eller dig) held og lykke med din nye Womanizer.❤️

*Dette indlæg indeholder reklamelinks med nøje udvalgte produkter*

Se Også