Parvibrator

udgivet:

Sådan bruger I en parvibrator

Missgrey.dk hjælper dig med at skabe det sexliv du drømmer om.

Vi har i denne personlige anmeldelse testet to parvibratorer:

 1. Ve-Wibe Chorus Parvibrator med Fjernbetjening og App
 2. LELO Tiani 2 Fjernbetjent Par Vibrator

Parvibrator GUIDEN: af Miss Felicity og Miss Fantasy

Kære læser
 • Har du ofte undret dig over, hvordan du bruger en parvibrator?
 • Har du også undret dig over, hvordan du bruger den sammen med din partner?

Hos os er vi lige så forvirrede. Derfor har vi udvalgt to af markedets bedste parvibratorer – og vi har fået Miss Felicity og Miss Playful til at teste dem. For er der noget bedre end en personlig guide? Læs med herunder og find din yndlings parvibrator.💋💖💗

Anmeldelse 1: We-Vibe Chorus – parvibratoren, der eliminerer afstanden

Anmeldt og testet af Miss Fantasy (Skribent hos Missgrey.dk og Missgreyclub.dk)

We-Vibe er et nyt mærke for mig, og jeg var derfor spændt på at teste, hvad dette kendte kvalitetsmærke kunne. Jeg har læst rigtig meget om deres produkter, og altid tænkt, det måtte være for godt til at være sandt. Deres produkter har altid virket eksklusive og tiltalende. We Vibe har prisvindende produkter indenfor legetøj, og det gjorde, at mine forventninger var tårnhøje. Jeg havde aldrig prøvet en couples vibrator selvom der efterhånden findes en del lignende produkter på markedet. Også til en mere affordable pris end We-Vibe Chorus.Parvibrator

Jeg elsker onani alene. Jeg anvender næsten primært vibratorer til klitoris, når jeg onanerer alene.

Klitorisorgasmen er fantastisk, og en del nemmere for mig at få alene. Så derfor er det vigtigt for mig at legetøjet også kan få mig til at komme alene. Selvom jeg har en stor samling af legetøj, havde jeg endnu ikke anskaffet mig en We-Vibe. Det skyldes primært prisen, og rygterne, jeg havde hørt om, at We-Vibe ikke skulle have så kraftige vibrationer.

Jeg er en kvinde, der elsker de meget kraftige, dybe og tunge vibrationer direkte på klitoris.

Det er altså et must for mig for at kunne komme alene. Nu hvor muligheden var for at teste sprang jeg glædeligt til.

At We-Vibe fokuserer både på klitorisorgasmer og G-punktorgasmer, gjorde mine forventninger endnu højere. Forventninger toppede, da den jo også skulle give nydelse til min mand samtidig. Oftest bruger vi legetøj, som er henvendt til enten ham eller jeg, og ikke legetøj sammen på denne måde. Så We-Vibe Chorus var en helt ny måde at anvende legetøj sammen for os, og vi var mildt sagt spændte.

Læs også: Sådan får du en orgasme – vores ULTIMATIVE GUIDE

We-Vibe: Kendt teknologi opdateret

We-Vibe Chorus er en den nyeste udgave af We-Vibes populære parvibratorer. Den fylder ikke mere end den kan ligge i en hånd. Den er vandtæt, hvilket betyder leg i badet er nemt! Derudover er den meget nem at rengøre, da man ikke skal passe på med vandet. Når man er færdig med brug, sætter man den tilbage i den fikse kasse som følger med. Den fikse, diskrete kasse, som i øvrigt leder tankerne mere hen på en Google Home end på legetøj, fungerer også som oplader. Nemmere bliver det simpelthen ikke. Se billedet herunder. Er du ikke enig? Det er high-tech, design og funktionalitet i samme pakke.

Parvibrator

We-Vibe Chorus er nem at anvende.

Der er en knap på den lille vibrator, som styrer showet. Knappen holdes inde i et par sekunder, og så starter den på det laveste program. På trods af sin lille størrelse, er den udstyret med 10 programmer med forskellige hastigheder.

Det vil sige, der med garanti er et program til enhver smag. For at skifte program, trykkes blot på knappen, og for at vende tilbage til tidligere program, skal man lige gennem de seneste programmer. Når vibratoren skal slukkes, holdes knappen inde i ca. 5-10 sekunder. Der er dog 2 andre muligheder, nemlig fjernbetjeningen og app løsning. Jeg var rigtig spændt på begge dele.

Fjernbetjeningen har ”squeeze teknologi”, som ikke lige er en teknologi, jeg har hørt om før.

Der er 5 knapper på fjernbetjeningen, og det er her, man kan skrue op og ned for volumen af vibratoren. Den anden løsning, appen ”We-Connect”, er nem og gratis at hente og den findes både i Google Play og App Store. Appen skal selvfølgelig hentes på både din og din partners telefoner, og connectes til vibratoren.

Jeg havde lidt problemer ved det først. Men da jeg fandt ud af, at både knappen på fjernbetjeningen, og på vibratoren, skulle holdes inde, connectede den nemt. Derefter følger man blot anvisningerne i appen.

We Vibe Chorus har et lithium batteri, hvilket gør batteriets holdbarhed god.

En opladning er nok til omkring 90 minutters leg. Den oplades ved at anvende det medfølgende USB-kabel, som sættes til den fikse opbevaringsboks. Opladningen sker via en magnet, som kobles på siden af vibratoren. Det er vigtigt at sørge for, at den sidder rigtigt, ellers bliver du skuffet, når du vender tilbage til den.

Magneten er dog stærk og dermed nem at få til at sidde fast. Den har et lavt strømforbrug, når den oplades. Dette er en fordel for ”klimatosser” som mig selv😍. Beholderen har et lille lys i bunden, som blinker mens den oplades. Når lyset er konstant, er vibratoren fuldt opladet. Efter opladning kan ledningen også være i beholderen. Det er altså virkelig smart, og oser af design, overskud og kvalitet. Der er dog det lille minus, at fjernbetjeningen kører på batteri.

Parvibrator
Vibratoren er meget fleksibel, og passer derfor til de fleste.

Jeg er altid lidt skeptisk på forhånd, når de promoverer sig på netop dette. Vi ser alle forskellige ud, og jeg har tidligere erfaring med det bare ikke spiller for mig, men så spiller godt for min veninde – og omvendt. Den har et punkt i ”halsen”, hvor man kan regulere formen.

We Vibe Chorus har 2 motorer. En til g-punktet og en til klitoris. Den til klitoris er lidt mere kraftig end den til g-punktet, som skal føres op. Derudover er den meget lydsvag, selv på de højeste niveauer og det er på trods af hele 2 motorer.

Farven er rigtig girly pink med glimmer. Den kommer også i 2 andre farver, lilla og blå. Det har selvfølgelig ingen betydning for funktionaliteten, men jeg er stadig en kvinde, der elsker glimmer og pink – det bliver man vel aldrig for gammel til ;). Så jeg er begejstret og overrasket over udseendet. We-Vibe Chorus er rigtig pæn. Bonus er at den er lavet af lækker, blød silikone som er body-safe og uden BPA og latex.

Min mands “bedste vens” nye bedste ven

Jeg startede med at teste produktet sammen med min mand, og det må siges det levede op til forventningerne.

Vibratoren skulle blot indføres og placeres på spottet på klitoris. Derefter tog min mand styringen og tændte på fjernbetjeningen. Spændingen i at han valgte programmet og vibrationsniveauet var frækt! Magten bliver overgivet totalt, selvom jeg er den erfarne af os, når det kommer til legetøj.

Allerede fra start fik jeg en lækker følelse strømmende gennem kroppen blot ved idéen om legen. Tankerne om at han kontrollerede den fuldt ud var fantastisk. Men med dette lille vidunderprodukt fås følelsen HVER gang. Den første orgasme med We-Vibe Chorus var intens for os begge. Overraskende nok, kom vi faktisk på næsten helt fuldstændig samme tid – uden at det var planen.

Parvibrator

Prøv oplevelsen selv: Vil du selv prøve We-Vibe Chorus, som er en investering, og holder mange år? Find den her hos Sinful.dk, som er vores troværdige samarbejdspartner.

Jeg blev faktisk meget overrasket over, hvor intenst og mind-blowing det var. Jeg tror lige så meget, det var det med at vi gjorde det sammen, og at vi begge var helt grønne på netop dette område.

Normalvis kan jeg holde relativ længe, også når det gælder klitorisorgasmer. Men med min mands ”bedste vens” nye bedste ven var det simpelthen umuligt at holde igen! Jeg var enormt følsom efterfølgende, og min mand skulle knap røre ved mig, før det igen sendte vibrationer ud i hele kroppen.

Parvibrator der fungerer: Den perfekte kombination af orgasmer og punkter i kroppen

Kombinationen af klitorisorgasmen fra det lille vidunder og følelsen af hans pik oppe i mig, der presser g-punktsvibratoren ind på det helt rigtige sted, er helt vanvittig. Det skal altså prøves, piger!! Jeg er kæmpe fan. Og det skulle jeg hilse og sige, at min fyr også er. Når klitorisorgasmen kommer, spændes alle muskler i skeden, og dermed strammes skeden om pikken. Så for ham blev det også ekstra intenst.

Han skulle dog lige bruge et par gange til at vænne sig til vibrationerne under samlejet – det er kvinder mere vant til end de fleste fyre er.

Vi fandt ud af at skrue niveauet ned på et medium niveau fra start.

Under samlejet har vi skiftes lidt til at holde fjernbetjeningen, både for nemt at skifte mønstre under sex’en, men også for at anvende den fantastiske ”squeeze kontrol”. Hastigheden og kraften intensiveres, når man klemmer om fjernbetjeningen og dermed kan man lige overraske sin partner. Så snart man slipper det faste greb igen, går volumen tilbage på det den startede på. Det er altså smart! Når jeg er ved at komme, kommer jeg automatisk til at klemme hårdere om fjernbetjeningen og min mand er derfor ikke et sekund i tvivl om hvad der sker.

Vi testede app’en en dag han var på arbejde og jeg havde fri. Det fungerede dog ikke så godt, som jeg havde håbet. Intensiteten er ikke den samme som med fjernbetjeningen, og den disconnectede ret mange gange. Jeg tror dog på det er fordi teknologien med ”langdistance” leg stadig er relativ ny, så jeg er dog stadig helt åben for det i fremtiden. Fjernbetjeningen kan overtage, selvom det er appen det kører over, hvilket i lige dette tilfælde var nødvendigt. (Men det behøver vi ikke fortælle ham, da han kom hjem som en stolt mand der nemt havde fået mig til at komme fra afstand ;). Vi lader ham blive i troen, ssschh.)

Brug en parvibrator som denne sammen med en dildo, når din mand er ude af huset

Sammen var den klart en succes! Både 1., 2., 3. og 4. gang. Han har ikke altid lige nemt ved at give mig klitorisorgasmer, så det var optimalt! Så jeg besluttede mig for at teste den alene.

We-Vibe Chorus sidder altså perfekt. Mine bekymringer omkring fleksibiliteten og at den skulle passe til alle kom til skamme. Den er MEGET fleksibel. Derudover er den er samtidig meget behagelig at have ”på”. Den smiger sig stramt op af klitoris, når den er placeret rigtigt, og så bliver den faktisk på sin plads, også selvom han trænger ind og ud.

Samtidig med det, er dens lille størrelse en kæmpe fordel her. Den er ikke i vejen på nogen måde. Det er dog meget vigtigt at anvende vandbaseret glidecreme imens. Vi prøvede forsigtigt uden, og selvom jeg var meget våd, så gjorde det ondt på ham. Vel logisk nok, når man forestiller sig en pik glide frem og tilbage mod ”tør” silikone i god hastighed. I frygt for brandmærker og hudafskrabning på hans (og min) kostbare ”ven” stoppede vi med at anvende den uden glidecreme.

Vandbaseret glidecreme

Invester eventuelt i en vandbaseret glidecreme som ovenstående: Her får du 100 ml., som er udviklet specielt til brug sammen med sexlegetøj.

Først tænkte jeg at teste den alene og bruge den, som en hvilken som helst anden vibrator. Det fungerede simpelthen ikke. Den sad stadig helt perfekt, men jeg kunne hurtigt konstatere, at vibrationerne desværre ikke er kraftige og tunge nok til jeg kan få en klitorisorgasme af den alene. Men jeg er sikker på den vil fungerer godt, hvis man er en kvinde, der foretrækker bløde og blide vibrationer direkte på klitoris og ikke som mig der foretrækker dybe, kraftige vibratorer.

Jeg gav dog ikke op. Jeg greb min dildo, og tænkte, at det måske ville kunne tilsvare min mands pik?

Bingo! Så var hele følelsen der igen. Denne gang intens på en anden måde. Det var ikke nærværet med ham, men jeg kunne til gengæld skrue helt op for volumen og få en mere lidt heftig vibration både på klitoris og på g-punktet samtidig.

Dog vil jeg sige, at den ikke bliver min favorit at bruge alene. We-Vibe Chorus vil for mig primært blive brugt sammen som parlegetøj. Eller hvis appen bliver opdateret og vi kan bruge den perfekt med afstand. Så kan jeg jo ty til at bruge min dildo også, imens han styrer vibrationerne i We Vibe’en.

De varmeste anbefalinger herfra til andre par derude

Jeg giver mine varmeste anbefalinger herfra! Alle par burde gøre sig selv den tjeneste at investere i en We-Vibe Chorus. Jeg er blevet fan, og det samme er min mand! Prisniveauet er dog en smule højt, nemlig 1495 kr. hos Sinful.dk. Men det er det værd, hvis man, som par, vil have et stykke legetøj af meget høj kvalitet, der bare fungerer.

Jeg vil dog være ærlig og sige; er du til tunge, dybe og kraftige vibrationer på klitoris, som mig, så vil jeg ikke købe produktet for din egen skyld. Jeg kommer nemt af den sammen med min mand, men alene skuffede den en smule, da den simpelthen ikke er kraftig nok.

Jeg tror en af grundene til jeg synes den er perfekt sammen med min mand, er det frække i at se ham nyde det så ekstremt meget. Plus der er flere forskellige stillinger, og bare generelt noget andet end når man selv anvender den sammen med en dildo. Prisen taget i betragtning, vil jeg altså ikke anbefale den til singler, eller nogen uden en fast partner. Så ved du også det. Det er altså til par. Dig og din kæreste eller mand.

Produktet henvender sig til alle par, som er vilde med det lidt ekstra krydderi. Man behøver ikke være god til elektronik for at anvende den, så den kan stort set anvendes af alle.

Rigtig god fornøjelse til alle kvinder derude, og bestemt også til jeres mænd. Mange kærlige hilsener fra Miss Fantasy.

Anmeldelse 2: LELO Tiani parvibrator

Anmeldt og testet af Miss Felicity.

Kære læsere

Mr. Boyfriend og jeg har gennem de sidste par uger eksperimenteret en hel del med vores nyeste stykke sexlegetøj, som er en parvibrator fra det helt fantastiske mærke LELO. Der var ingen af os, som havde erfaring med at bruge den, før vi tog parvibratoren med i seng første gang, hvilket gjorde, at der opstod nogle udfordringer undervejs. Derfor har jeg valgt at skrive denne guide for at hjælpe andre nybegyndere godt på vej.LELO Tiani parvibrator

Hvorfor bruger man overhovedet en parvibrator?

Men først vil jeg gerne give dig nogle gode grunde til, at du og din kæreste bør anskaffe jer en klassisk parvibrator.

Min personlige erfaring er nemlig, at det er en rigtig god og nem måde at variere sexlivet på, når man er i et parforhold. Det at bruge en parvibrator under sex kan virkelig spice tingene op, hvis der er ved at gå rutine i lagengymnastikken.

Derudover giver en parvibrator eller andre former for sexlegetøj et helt anderledes stimuli, som du ikke kan få under almindelig sex. Derfor kan det være et godt supplement, hvis du som kvinde har svært ved at få orgasme sammen med din partner.

Sidst men ikke mindst, er sex en leg. Denne leg bliver helt klart bedre ved at involvere forskellige former for legetøj. Efter min mening gør det, at sex både er sjovere og mere spændende for begge parter.

Nu hvor vi har det på plads, er det vist på tide, at jeg løfter sløret for, hvordan I får en god oplevelse med at bruge en parvibrator derhjemme.

Step-by-step: Få den gode oplevelse med LELO Tiani

 • Gå ikke ned på kvalitet

  Først og fremmest er det enormt vigtigt, at I ikke er nærige, når I køber jer en parvibrator. Her anbefaler jeg helt klart LELO Tiani 2, da det er et produkt i topkvalitet.

 • Læs manualen, inden I begynder

  Sørg for, at I ved, hvordan produktet virker, inden I giver jer i kast med at bruge det på lagnerne. Det er så ærgerligt at skulle bakse med tekniske problemer, mens I begge to ligger og er enormt liderlige.   

 • Vær forberedt

  Hav glidecremen og parvibratoren lige i nærheden, så I ikke skal til at finde disse ting frem midt i forspillet eller lige inden, I skal til at begynde. Det ødelægger nemlig den gode stemning.

 • Hav vibratoren med fra start

  En god måde at huske parvibratoren på er at have den med fra begyndelsen. I kan allerede bruge den under forspillet. Start den på en svag vibration og lad den kærtegne hinandens erogene zoner, så I kan mærke vibrationen på hele kroppen.

 • Brug vandbaseret glidecreme

  Husk at bruge den rigtige form for glidecreme (se tabel nedenfor) for at skåne parvibratoren. Og ja, der skal altid bruges glidecreme, når I leger med en parvibrator eller andre former for sexlegetøj.

 • Sæt parvibratoren op først

  Det er vigtigt, at I har sat parvibratoren rigtigt, inden I går i gang. Derfor er det en god ide at gøre det, inden han trænger op i dig. Det giver det bedste udsyn til, hvordan den skal sidde.

 • Vælg de rigtige stillinger

  Sørg for at vælge nogle sex-stillinger, hvor der er god plads til både parvibratoren og mandens pik på samme tid. For os fungerer det bedst, når Mr. Boyfriend ligger på siden med fronten mod mig, mens jeg ligger på ryggen med min fisse mod hans pik. På den måde får jeg god mulighed for at sprede benene og holde dem i den stilling, mens han har rig mulighed for at støde i bund. Dog fungerer det også udemærket i en missionærstilling, hvor mine ben er placeret på hans skuldre. Her kan han komme til at skubbe sig en lille smule frem og derved skabe den plads, han har brug for. På trods af at doggystyle er min favoritstilling, vil jeg ikke anbefale den, når I bruger en parvibrator. Men prøv jer frem med forskellige stillinger og find ud af, hvad der fungerer for jer.

 • Undgå hårde og hurtige stød 

  Når I bruger en parvibrator, handler det om at mærke vibrationen og lade jer stimulere af den. Min erfaring er, at det virker bedst, når manden bruger langsomme stød, hvor han virkelig mærker hver eneste centimeter af dit indre, når han bevæger sig frem og tilbage. Hvis der er for meget bevægelse, hvilket der er ved hårde og hurtige stød, vil vibratoren rykke rundt indeni dig og derved kan vibrationen ikke stimulere dit G-punkt.

 • Brug den udenfor soveværelset 

  Det unikke ved LELO Tiani 2, er, at den har en fjernbetjening, der rækker op til 12 meter og giver adgang til at styre 8 forskellige stimulationsmønstre. Det betyder, at du kan sætte den op i dig selv og lade ham styre fjernbetjeningen, mens I er ude. Dette kan eksempelvis gøres på en date eller i en lidt mere kedelig hverdagssituation, hvor du godt kunne trænge til at få sat gang i dit sexdrive.

Dette skal du vide om LELO TIANI 2 

Har dette indlæg givet dig lyst til at anskaffe dig en parvibrator fra LELO – og glidecreme dertil, så synes jeg, du skal se lidt mere om produktet herunder.

LELO tiani 2 fjernbetjent par vibrator

Her er ekstra information om LELO TIANI 2

 • Styres via SenseMotion, hvor det er den, der bevæger fjernbetjeningen, som også styrer vibratoren (meget smart og sjovt)
 • Funktionaliteten er i orden med de 8 stimulationsmønstre samt en fjernbetjening, som kan bruges i op til 12 meters afstand. Yep, du læste rigtigt😏
 • Lavet i kvalitets ABS & Silikone
 • Er lydsvag – så du skal ikke være bange for, at naboen kan høre med.
 • Find den hos Sinful.dk: Den er lidt billigere end We-Vibe Chorus og koster 999 kr. 

Tak fordi du læste med.KH. Miss Felicity

Fra os på Redaktionen her hos Missgrey.dk, så håber vi, at du har fået noget ud af at læse anmeldelsen. Vi gør meget ud af, at du får noget ud af de tekster, som vi skriver. Vi er ikke bare en klassisk salgsside – men vil virkelig gøre alt for, at du får den bedste rådgivning. Derfor må du gerne skrive en kommentar herunder, hvis du har erfaringer, som vi kan dele med andre læsere.

Tak for din støtte, og fordi, at du gider at læse med hos os❤️

*Dette indlæg indeholder reklamelinks af nøje udvalgte produkter*

Se Også