Kære læsere.

Mr. Boyfriend og jeg har gennem de sidste par uger eksperimenteret en hel del med vores nyeste stykke sexlegetøj, som er en parvibrator fra det helt fantastiske mærke LELO. Der var ingen af os, som havde erfaring med at bruge den, før vi tog parvibratoren med i seng første gang, hvilket gjorde, at der opstod nogle udfordringer undervejs. Derfor har jeg valgt at skrive denne guide for at hjælpe andre nybegyndere godt på vej.

Hvorfor bruger man overhovedet en parvibrator?

Men først vil jeg gerne give dig nogle gode grunde til, at du og din kæreste bør anskaffe jer en klassisk parvibrator.

Min personlige erfaring er nemlig, at det er en rigtig god og nem måde at variere sexlivet på, når man er i et parforhold. Det at bruge en parvibrator under sex kan virkelig spice tingene op, hvis der er ved at gå rutine i lagengymnastikken.

Derudover giver en parvibrator eller andre former for sexlegetøj et helt anderledes stimuli, som du ikke kan få under almindelig sex. Derfor kan det være et godt supplement, hvis du som kvinde har svært ved at få orgasme sammen med din partner.

Sidst men ikke mindst, er sex en leg. Denne leg bliver helt klart bedre ved at involvere forskellige former for legetøj. Efter min mening gør det, at sex både er sjovere og mere spændende for begge parter.

Nu hvor vi har det på plads, er det vist på tide, at jeg løfter sløret for, hvordan I får en god oplevelse med at bruge en parvibrator derhjemme.

Step-by-step: Få den gode oplevelse med LELO Tiani

 • Gå ikke ned på kvalitet:

  Først og fremmest er det enormt vigtigt, at I ikke er nærige, når I køber jer en parvibrator. Her anbefaler jeg helt klart LELO Tiani 2 (se tabel nedenfor), da det er et produkt i topkvalitet.

 • Læs manualen, inden I begynder: 

  Sørg for, at I ved, hvordan produktet virker, inden I giver jer i kast med at bruge det på lagnerne. Det er så ærgerligt at skulle bakse med tekniske problemer, mens I begge to ligger og er enormt liderlige.   

 • Vær forberedt: 

  Hav glidecremen og parvibratoren lige i nærheden, så I ikke skal til at finde disse ting frem midt i forspillet eller lige inden, I skal til at begynde. Det ødelægger nemlig den gode stemning.

 • Hav vibratoren med fra start: 

  En god måde at huske parvibratoren på er at have den med fra begyndelsen. I kan allerede bruge den under forspillet. Start den på en svag vibration og lad den kærtegne hinandens erogene zoner, så I kan mærke vibrationen på hele kroppen.

 • Brug vandbaseret glidecreme: 

  Husk at bruge den rigtige form for glidecreme (se tabel nedenfor) for at skåne parvibratoren. Og ja, der skal altid bruges glidecreme, når I leger med en parvibrator eller andre former for sexlegetøj.

 • Sæt parvibratoren op først: 

  Det er vigtigt, at I har sat parvibratoren rigtigt, inden I går i gang. Derfor er det en god ide at gøre det, inden han trænger op i dig. Det giver det bedste udsyn til, hvordan den skal sidde.

 • Vælg de rigtige stillinger: 

  Sørg for at vælge nogle sex-stillinger, hvor der er god plads til både parvibratoren og mandens pik på samme tid. For os fungerer det bedst, når Mr. Boyfriend ligger på siden med fronten mod mig, mens jeg ligger på ryggen med min fisse mod hans pik. På den måde får jeg god mulighed for at sprede benene og holde dem i den stilling, mens han har rig mulighed for at støde i bund. Dog fungerer det også udemærket i en missionærstilling, hvor mine ben er placeret på hans skuldre. Her kan han komme til at skubbe sig en lille smule frem og derved skabe den plads, han har brug for. På trods af at doggystyle er min favoritstilling, vil jeg ikke anbefale den, når I bruger en parvibrator. Men prøv jer frem med forskellige stillinger og find ud af, hvad der fungerer for jer.

 • Undgå hårde og hurtige stød: 

  Når I bruger en parvibrator, handler det om at mærke vibrationen og lade jer stimulere af den. Min erfaring er, at det virker bedst, når manden bruger langsomme stød, hvor han virkelig mærker hver eneste centimeter af dit indre, når han bevæger sig frem og tilbage. Hvis der er for meget bevægelse, hvilket der er ved hårde og hurtige stød, vil vibratoren rykke rundt indeni dig og derved kan vibrationen ikke stimulere dit G-punkt.

 • Brug den udenfor soveværelset: 

  Det unikke ved LELO Tiani 2, er, at den har en fjernbetjening, der rækker op til 12 meter og giver adgang til at styre 8 forskellige stimulationsmønstre. Det betyder, at du kan sætte den op i dig selv og lade ham styre fjernbetjeningen, mens I er ude. Dette kan eksempelvis gøres på en date eller i en lidt mere kedelig hverdagssituation, hvor du godt kunne trænge til at få sat gang i dit sexdrive.

Sådan får du dine egne produkter

Har dette indlæg givet dig lyst til at anskaffe dig en parvibrator fra LELO – og glidecreme dertil, så synes jeg, du skal se tabellerne nedenfor.

LELO Tiani 2 Fjernbetjent Par Vibrator


Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Sinful.dk 944,00 944,00 Gå til køb
Sexshop.dk 999,00 999,00 Gå til køb

LELO Sexlegetøj Glidecreme 75 ml

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Sinful.dk 99,00 128,00 Gå til køb
Sexshop.dk 99,00 148,00 Gå til køb

Tak fordi du læste med.

KH.
Miss Felicity

Dette indlæg indeholder Affiliate Links

Tidligere artikelDenne ting giver mig altid orgasmer
Næste artikelDisse ting gemmer jeg i min særlige kasse
MISS FELICITY
OBS: Miss Felicity blogger ikke længere hos Missgrey.dk. Hendes tidligere indlæg er stadig tilgængelige her på siden. Dem er du velkommen til at læse. For spørgsmål, da skriv til: Mette@missgrey.dk. Beskrivelse af Miss Felicity: "Jeg er blogger her på Miss Grey, hvor du kan kende mig under navnet Miss Felicity. Jeg byder dig velkommen til min verden, hvor jeg ærligt og uden filter skriver om mit liv som ung kvinde med alt, hvad det indebærer, når det kommer til kærlighed og sex. Mine indlæg handler altså om alt fra min sexede singleperiode til mit parforhold med Mr. Boyfriend, som jeg snart skal have mit første barn sammen med. Samtidig leverer jeg guides her på bloggen med fokus på at rådgive dig ud fra mine egne erfaringer med eksempelvis BDSM, som jeg er meget stor fan af. Du vil også kunne finde mere videnskabelige artikler fra min hånd, da jeg elsker at fordybe mig i forskning omkring sex og samliv. Denne passion vil jeg meget gerne dele med dig, så vi i fællesskab kan blive klogere på sex og følelser, der til tider kan være en kompliceret affære. Kort sagt indeholder mine blogindlæg altså lidt af det hele, så hvis du har brug for en veninde, der er hudløst ærlig og gerne giver dig et godt råd eller to med på din vej, kan du trygt følge med hos mig her på Missgrey.dk."

3 KOMMENTARER

 1. Hej Claire 🙂
  Da jeg udelukkende har prøvet LELO Tiani (Den jeg linker til i indlægget), er det svært for mig at anbefale andre.
  Men jeg synes, at du skal prøve at kigge forbi http://www.sinful.dk og tjekke deres udvalg ud. Der kan du udover deres egne beskrivelser af produkterne finde en masse gode anmeldelser fra kunder, som har købt og afprøvet de forskellige vibratorer, der er at vælge imellem.
  Jeg håber, at du finder en parvibrator, der passer til netop jeres behov 😉
  KH.
  Miss Felicity.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here