billig Rabbit Vibrator

udgivet:

Sexlegetøj på budget – Billig Rabbit Vibrator

*Indeholder reklamelinks*

Kære læser

Fik du læst mine andre anmeldelser af sexlegetøj på budget? Hvis ikke, så kan du læse lidt om fræk anal her eller lidt om nogle lækre olier til dit underliv her!.

Og hermed vil jeg bare byde dig, kære læser, velkommen til en ny række indlæg og anmeldelser, der ønsker at udforske den seksuelle verden af sexlegetøj. Og stadig skal holde jer indenfor et budget. Her har jeg personligt afprøvet en masse sexlegetøj, som er til at betale, og jeg giver dig her en fuld anmeldelse af produkterne. I denne skal du læse anmeldelsen af en Billig Rabbit Vibrator.

Miss Grey Redaktøren: 

Som Miss Vanilla skriver, er formålet med denne serie af anmeldelser/artikler, at vi vil tilbyde dig, som læser med, noget sjovt legetøj, som du har råd til. Sexlegetøj er ofte ret dyrt, og det er ikke altid, at den yngre målgruppe (som er primær hos MG) får købt det. I en undersøgelse (Danskernes sexvaner, 2016), som Sinful.dk har lavet, står der, at folk i alderen 35-44 køber mest sexlegetøj, mens folk i alderen 25-34 er på en andenplads og så 18-24 årige på sidstepladsen. Det vil vi gerne lave om på. Det er netop, når du er ung, at du skal igang med at udforske dig selv – og det skal prisen på sexlegetøj altså ikke sætte en stopper for. Derfor skal du altså følge med i vores serier af ‘Sexlegetøj på budget’. Miss Vanilla er den rette kvinde til opgaven, for hun falder ind i den primære, unge målgruppe. Og hun kender til lige netop det med, at sexlegetøj kan være ret dyrt. Så følg med i vores artikler, som vi har lavet i samarbejde med Sinful.dk

Den ultimative dildo: Rabbit Vibratoren

Dagens anmeldelse kommer til at omhandle en dildo, som jeg har glædet mig MEGET til at afprøve. Jeg har nemlig hørt så utroligt meget godt om denne multi-funktionelle dildo, som bare rammer alle de gode steder på dig som kvinde. Og jeg er tilbøjelig til at give denne forudsigelse ret. Jeg blev i hvert fald positivt overrasket, og måske en smule overvældet?

PRIS: 299,95 kr

PRODUKTET: Først og fremmest hvis man kigger på prisen blev jeg virkelig overrasket. 299,95 kr er virkelig billigt for en dildo, som har så mange funktioner som The Rabbit Vibrator har. Derfor var mine forventninger til produktet ikke vildt store. Jeg må ærligt indrømme, at jeg troede jeg ville modtage noget utroligt plastik agtigt materiale. Første blik på dildoen gør da også, at den ser en smule vild ud. Selve materialet er dog lækkert at røre ved! Selvom de mange dele af dildoen kan gøre dig forvirret, så var jeg ikke bange for at kaste mig ud i det! Her får i lige en oversigt over dens funktioner:

The Rabbit Vibrator – Billig Rabbit Vibrator

  1. Udvendig stimulator i form af to små “kaninører” som, når dildoen er oppe i dig, passer perfekt til, hvor din klitoris sidder. Disse kan vibrere pænt voldsomt, hvis det er dette man er til!
  2. Selve dildoen, der går op i dig, kan bevæge sig i en lille cirkel samtidig med at den vibrerer.
  3. Placeret længere nede på dildoen, kører der en masse perler rundt som skal stimulere din skedeindgang.
  4. Fjernbetjening der kan tænde og slukke for diverse vibrationer på de forskellige dele.

Kort sagt så har denne dildo utroligt mange ting den kan gøre for dig.

Og virkelig tilpasse sig, hvad du præcis elsker! Personligt fandt jeg klitorisstimulatoren meget intens, hvilket er noget jeg virkelig sætter pris på. Selve dildohovedet føles behageligt og ret standard oppe i dig. De roterende perler skal man lige vænne sig til. Men det at blive stimuleret i skedeindgangen kan virkelig gøre noget helt nyt for dig.

LÆS OGSÅ: Sådan kan du få kraftigere orgasmer ved at onanere bedre

Fede fordele ved The Rabbit Vibrator:
  1. Du får utroligt mange funktioner for ret få penge.
  2. Den er 100% vandtæt og kan tages med i badet, hvis dette er noget man ønsker.
  3. Du behøver ikke have 3 forskellige dildoer, til hvert deres formål. Denne dildo dækker helt sikkert dine behov.
  4. Den er 100% latex fri og er skånsom overfor dine kønsdele
  5. Den kan bruges med alle glidecremer

Så ønsker du dig den ultimative dildo som er til at betale, og som skal dække alle dine behov som kvinde – så er The Rabbit Vibrator helt sikkert noget for dig!

KØB DEN HER: The Rabbit Vibratorthe rabbit vibratorJeg håber du kære læser nød denne anmeldelse af sexlegetøj på budget og nærmere betegnet en Billig Rabbit Vibrator. Hvis du har forslag til ting du gerne vil have anmeldt eller savner, eller bare har en kommentar så smid en nedenunder eller send en mail på: mv@missgrey.dk

Much Love

Miss Vanilla

*Indeholder reklamelinks*

Se Også