Kære læsere.

Har I husket og få læst ALLE indlæg på det seneste? Her giver jeg jer en lille oversigt over, hvad der er sket i løbet af de sidste par uger, så I er sikre på ikke at gå glip af noget, og er klar til alt det sidste nye på bloggen. Og så ser vi tilbage på frække juleminder, som især bød på en helt særlig og lækker SINFUL JULEKALENDER til mig og min kæreste. Har du ikke prøvet den allerede, så smut ind og find den hos Sinful.dk. De laver den hvert år i en ny og opdateret version. Faktisk bliver den kun bedre fra år til år.

>> FIND JULEKALENDEREN HER <<

Frække Juleminder: Få det store overblik

1. Bliver den aldrig FOR stor til mig?

Miss Lara skriver om dillerstørrelser, og om en stor diller kan gøre ondt? Kan man rent faktisk, som kvinde, sige “Nej tak” til en stor diller, eller være nødt til at holde en pause, når man har så meget sexdrive som Miss Lara har?

Du kan læse indlægget her

2. Miss Fox: “Min anden gang med sex – forfærdeligt sex(minde)”

Vores gæsteblogger Miss Fox har udgivet et indlæg, som handler om et ret dårligt sexminde. Hun debaterer det at have sex de første par gange, og hvordan det var i hendes tilfælde. Måske du har haft det på samme måde?

Du kan læse indlægget her

3. Sådan forløb min første parforholdskrise

Vores kære Miss Felicity er tilbage med flere indlæg efter en lille pause. Denne pause skyldes hendes graviditet. I dette indlæg skriver hun om, hvordan hun kom igennem hendes første parforholdskrise, og hvad den handlede om.

Du kan læse indlægget her

4. En sexet julekalender…

Jeg, Miss Vanilla, skriver i øjeblikket om Sinful.dk, og deres sexede julekalender. Hver dag på Instagram (@Missvanilladk) kan du følge med, når jeg åbner dagens låge. Samtidig har jeg skrevet et par indlæg med, hvad du kan bruge de forskellige ting til, og en masse gode tips!

Sexet julekalender

KØB PRODUKT HER

5. En skrøbelig kærlighedshistorie…

Lige for tiden skriver jeg her på Missgrey om min og Mr. Teddy’s kærlighedshistorie. Her i første del får I hele den sarte opstart til, hvordan vi mødtes, utroskaben fra min ekskæreste, dybe følelser og dårlig selvtillid. Næste lørdag giver jeg historien om, hvordan vores første date gik, om champagnerus, nul kys og alt for forkerte følelser.

Du kan læse første del her

Håber I alle har en fantastisk dag derude, og at I nu er fuldt ud opdaterede på Missgrey.

Much Love!

Miss Vanilla

Tidligere artikelDen store kostume guide – SEXET kanin kostume
Næste artikelFortællinger fra en submissiv kvinde
MISS VANILLA
Livet er for kort til ikke at have en fræk tankegang. I mine indlæg finder du en god omgang humor blandet med min evige lyst til at eksperimentere i det seksuelle univers. Bliv revet med ind på første række, når jeg blogger om min egen, og min kæreste, Mr. Teddys, seksuelle udfordringer og eventyr, som omhandler alt fra trekanter, hverdagskriser og jagten på den bedste orgasme. Jeg blogger også om alle de hverdagskriser og klemte følelser, man har i et parforhold - og hvordan man sammen kan komme over dem. Samtidig giver jeg dig en masse anmeldelser på sexlegetøj og mine bedste guides til, hvordan du udlever dine dybeste seksuelle drømme. Miss Vanilla! // Mail: MV@missgrey.dk - for kontakt!

4 KOMMENTARER

 1. Hvad går de penge, I tjener, til? Altså, de penge i tjener på de nye spændende ting, der er til salg på jeres hjemmeside

 2. Hej “Anonym pige” 😉

  Tak for dit spørgsmål. Spørger du også stifteren af… lad os sige Nelly.com, hvad deres penge går til? Bare lige af interesse.

  Rigtig god jul og godt nytår!
  /MG Redaktøren

 3. Næh, for da er svaret mere åbenlyst, da pengene vel går til indkøb af tøj og til medarbejderne – men da bloggerne på MG vel ikke bliver betalt og der ikke er mange produkter at vælge imellem, så kunne det bare være fedt at vide hvad man støttede, ved at købe produkter fra jeres side. Går pengene direkte videre til producenterne, eller er det nogen I modtager på siden og hvad bliver de i så fald brugt til?
  Jeg synes ikke der er noget galt i at man gerne vil vide, hvad man støtter ved at købe bestemte produkter – så man som forbruger fx kan undersøge om det kommet fra cruelty-free producenter osv. 🙂

 4. Hej igen “Anonym pige” 😉

  Nej, det kan du have ret i. Jeg kan sige så meget, at shoppen for det første slet ikke er færdig (så der er lang vej endnu ift. at udvikle konceptet færdigt), og at den kommer til at bidrage til at køre siden – men også “MG Pigerne”, som får kommission, når deres anmeldelser giver pote.

  Rigtig god dag. /MG Redaktøren!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here