Missgrey-Pigerne

udgivet:

Frække Juleminder: Sexet Julekalender, dillerstørrelse og minder

Kære læsere.

Har I husket og få læst ALLE indlæg på det seneste? Her giver jeg jer en lille oversigt over, hvad der er sket i løbet af de sidste par uger, så I er sikre på ikke at gå glip af noget, og er klar til alt det sidste nye på bloggen. Og så ser vi tilbage på frække juleminder, som især bød på en helt særlig og lækker SINFUL JULEKALENDER til mig og min kæreste. Har du ikke prøvet den allerede, så smut ind og find den hos Sinful.dk. De laver den hvert år i en ny og opdateret version. Faktisk bliver den kun bedre fra år til år.

>> FIND JULEKALENDEREN HER <<

Frække Juleminder: Få det store overblik

1. Bliver den aldrig FOR stor til mig?

Miss Lara skriver om dillerstørrelser, og om en stor diller kan gøre ondt? Kan man rent faktisk, som kvinde, sige “Nej tak” til en stor diller, eller være nødt til at holde en pause, når man har så meget sexdrive som Miss Lara har?

Du kan læse indlægget her

2. Miss Fox: “Min anden gang med sex – forfærdeligt sex(minde)”

Vores gæsteblogger Miss Fox har udgivet et indlæg, som handler om et ret dårligt sexminde. Hun debaterer det at have sex de første par gange, og hvordan det var i hendes tilfælde. Måske du har haft det på samme måde?

Du kan læse indlægget her

3. Sådan forløb min første parforholdskrise

Vores kære Miss Felicity er tilbage med flere indlæg efter en lille pause. Denne pause skyldes hendes graviditet. I dette indlæg skriver hun om, hvordan hun kom igennem hendes første parforholdskrise, og hvad den handlede om.

Du kan læse indlægget her

4. En sexet julekalender…

Jeg, Miss Vanilla, skriver i øjeblikket om Sinful.dk, og deres sexede julekalender. Hver dag på Instagram (@Missvanilladk) kan du følge med, når jeg åbner dagens låge. Samtidig har jeg skrevet et par indlæg med, hvad du kan bruge de forskellige ting til, og en masse gode tips!

Sexet julekalender

[maxbutton id=”34″]

5. En skrøbelig kærlighedshistorie…

Lige for tiden skriver jeg her på Missgrey om min og Mr. Teddy’s kærlighedshistorie. Her i første del får I hele den sarte opstart til, hvordan vi mødtes, utroskaben fra min ekskæreste, dybe følelser og dårlig selvtillid. Næste lørdag giver jeg historien om, hvordan vores første date gik, om champagnerus, nul kys og alt for forkerte følelser.

Du kan læse første del her

Håber I alle har en fantastisk dag derude, og at I nu er fuldt ud opdaterede på Missgrey.

Much Love!

Miss Vanilla

Se Også