Kære læsere!

Har I husket og få læst ALLE indlæg på det seneste? Her giver jeg jer en lille oversigt over, hvad der er sket i løbet af de sidste par uger, så I er sikre på ikke at gå glip af noget, og er klar til alt det sidste nye på bloggen.

1. Bliver den aldrig FOR stor til mig?

Miss Lara skriver om dillerstørrelser, og om en stor diller kan gøre ondt? Kan man rent faktisk, som kvinde, sige “Nej tak” til en stor diller, eller være nødt til at holde en pause, når man har så meget sexdrive som Miss Lara har?

Du kan læse indlægget her!

2. Miss Fox: “Min anden gang med sex – forfærdeligt sex(minde)”

Vores gæsteblogger Miss Fox har udgivet et indlæg, som handler om et ret dårligt sexminde. Hun debaterer det at have sex de første par gange, og hvordan det var i hendes tilfælde. Måske du har haft det på samme måde?

Du kan læse indlægget her!

3. Sådan forløb min første parforholdskrise

Vores kære Miss Felicity er tilbage med flere indlæg efter en lille pause. Denne pause skyldes hendes graviditet. I dette indlæg skriver hun om, hvordan hun kom igennem hendes første parforholdskrise, og hvad den handlede om.

Du kan læse indlægget her!

4. Sinful’s frække julekalender!

Jeg, Miss Vanilla skriver i øjeblikket om Sinful.dk, og deres sexede julekalender. Hver dag på instagram (@Missvanilladk) kan du følge med, når jeg åbner dagens låge. Samtidig har jeg skrevet et par indlæg med, hvad du kan bruge de forskellige ting til, og en masse gode tips!

Du kan læse første indlæg her!

Du kan læse andet indlæg her!

5. En skrøbelig kærlighedshistorie…

Lige for tiden skriver jeg her på Missgrey om min og Mr. Teddy’s kærlighedshistorie. Her i første del får I hele den sarte opstart til, hvordan vi mødtes, utroskaben fra min ekskæreste, dybe følelser og dårlig selvtillid. Næste lørdag giver jeg historien om, hvordan vores første date gik, om champagnerus, nul kys og alt for forkerte følelser.

Du kan læse første del her!

Håber I alle har en fantastisk dag derude, og at I nu er fuldt ud opdaterede på Missgrey!

Much Love!

Miss Vanilla

4 KOMMENTARER

 1. Hvad går de penge, I tjener, til? Altså, de penge i tjener på de nye spændende ting, der er til salg på jeres hjemmeside

 2. Hej “Anonym pige” 😉

  Tak for dit spørgsmål. Spørger du også stifteren af… lad os sige Nelly.com, hvad deres penge går til? Bare lige af interesse.

  Rigtig god jul og godt nytår!
  /MG Redaktøren

 3. Næh, for da er svaret mere åbenlyst, da pengene vel går til indkøb af tøj og til medarbejderne – men da bloggerne på MG vel ikke bliver betalt og der ikke er mange produkter at vælge imellem, så kunne det bare være fedt at vide hvad man støttede, ved at købe produkter fra jeres side. Går pengene direkte videre til producenterne, eller er det nogen I modtager på siden og hvad bliver de i så fald brugt til?
  Jeg synes ikke der er noget galt i at man gerne vil vide, hvad man støtter ved at købe bestemte produkter – så man som forbruger fx kan undersøge om det kommet fra cruelty-free producenter osv. 🙂

 4. Hej igen “Anonym pige” 😉

  Nej, det kan du have ret i. Jeg kan sige så meget, at shoppen for det første slet ikke er færdig (så der er lang vej endnu ift. at udvikle konceptet færdigt), og at den kommer til at bidrage til at køre siden – men også “MG Pigerne”, som får kommission, når deres anmeldelser giver pote.

  Rigtig god dag. /MG Redaktøren!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here