Sex på første date

udgivet:

Bliver den aldrig FOR stor til mig

Nu er jeg jo kendt for at være en kvinde med en hvis passion indenfor de såkaldte store tissemænd. Som skrevet før i tidligere indlæg, tænder det mig helt vildt bare det at få lov til at se på en pik med en hvis størrelse.

Derfor har jeg valgt at skrive dette lille sjove indlæg for at kaste et blik på om det nogensinde bliver FOR stort til mig? Eller om jeg bare lapper den i mig lige meget hvad.

Kan den blive for stor?

Nu er det ikke for at nedgøre de mænd, som måtte være i besiddelse af en diller med en almindelig, gennemsnitlig størrelse eller derunder. Nogle tænder på at blive hængt op på et kors, andre tænder på at gå med ble, og jeg vil bare gerne have en stor pik. Det er min “Fetich”, og det som jeg er til, og sådan skal vi jo alle have lov til at være forskellige.

Og svaret er JA, det kan den godt!

At disse ord kommer fra mig, havde du nok ikke lige regnet med. Og der skal bestemt også meget til, før jeg siger “NEJ TAK”, og springer fra på rideturen. Gennem tiden har jeg nu mødt et par stykker, som har fået mig til at tabe kæben.

Her har jeg takket pænt nej tak, trods det, at fyren har været dødlækker.

Uden at lyde for selvisk, så har jeg heldigvis stadig den fornøjelse af at være ung og stram. Så på den måde, er det fra naturens side af, heller ikke muligt for mig at få hvad som helst op. Lige meget for frækt jeg end synes, at det ville være.

Hvad er den perfekte størrelse til mig?

Det er svært umiddelbart at give et nøjagtigt svar på, hvor min grænse ligger i forhold til centimeter. Jeg kan godt lide at pikken lige er lidt for stor til rent faktisk at trænge op i mig ved første hug. For mig gør det absolut ingenting, at manden skal presse lidt til for at komme igennem. Selvom at det godt kan lyde lidt underligt, så kan jeg faktisk rigtig godt lide, at det gør lidt ondt de første 5 gange han trænger op. For så ved jeg, at hans pik fylder mig helt ud – og det SKAL den.

Mr. Perfekt og jeg kan faktisk godt have lidt småproblemer med at hans pik lige er en lille tand for stor til mig. Vi er begge meget aktive, når det kommer til sex. Og vil gerne dyrke det så ofte som overhovedet muligt. Men når vi har knaldet i 10-15 min, så er jeg simpelthen nødt til at vente mindst et helt døgn, før jeg kan igen. For første gang nogensinde, er jeg nødsaget til at benytte mig af glidecreme. Et eller andet sted, så er det sgu meget frækt.

Jeg ville nu ønske at vi kunne have lidt mere sex, men vil ikke bytte for noget andet.

Hvad er den perfekte størrelse til dig? Skriv gerne en kommentar på: ml@missgrey.dk

De kærligste julehilsner fra Miss Lara <3

Se Også