Miss Fox

udgivet:

Miss Fox: “Min anden gang med sex – forfærdeligt sex(minde)”

Hej kære læsere!

I dag vil jeg fortælle om anden gang jeg havde sex. Et forfærdeligt minde om sex, som længe har været pinligt for mig, at jeg ikke engang har været i stand til at tænke på det uden at krumme tær.

Nu er det heldigvis nogle år siden, og jeg begynder så småt at kunne se det sjove i det.

Sådan startede sex for anden gang for mig

Aftenen begyndte, som de fleste andre katastrofale aftener, med en hel masse alkohol. Alle, inklusiv undertegnede, blev stangstive den aften, og der skete mange pinlige ting… og jeg vil nok mene, at det, jeg gjorde, var det pinligste af dem alle.

Jeg var ung, uerfaren og havde kun haft sex en enkelt gang før. Dog var jeg træt af, at jeg ikke kunne dele ud af erfaringer og historier, som mine veninder gjorde. Så allerede da jeg ankom til festen, var mit mål at få scoret en rigtig steg. Og det lykkedes da også delvist, da jeg i hvert fald fik scoret.

Når det går “Ultra-hurtigt”

Vi startede med at råsnave op ad en bil i indkørslen ca. 10 minutter efter vi havde mødt hinanden. Der gik ikke meget længere, før han stod med hånden nede i mine bukser, og gav mig finger. Det føltes på ingen måder godt, og desuden stod der mennesker 2 meter væk fra os. Så vidt jeg ved, var vi på nuværende tidspunkt ikke blevet opdaget, fordi der var mørkt udenfor.

Men så indtraf katastrofen for alvor, da vi besluttede os for at finde et privat sted indenfor, hvor vi kunne fortsætte vores seksuelle eskapader.

Og så ender vi i værtindens forældres soveværelse…

…hvor jeg står og fumler med låsen, men til sidst bare giver op, og sætter min lid til, at der sikkert ikke kommer nogen ind. Det var dog et dumt “Move”, for hvad vi ikke vidste var, at man skulle gå gennem forældrenes soveværelse for at komme ud til toilettet. Han nåede altså knapt nok at trænge ind, før den første festdeltager braser ind – og selvfølgelig er det en pige fra min klasse.

Jeg skynder mig at trække dynen op over mig, så hun ikke kan se at det er mig.

Jeg hører hende udbryde ”Ej undskyld!”, hvorefter hun skynder sig ud igen. Jeg ved virkelig ikke hvad jeg tænker på efterfølgende. Men åbenbart synes jeg, at det er en god ide at fortsætte vores seksuelle udskejelser.

Pigen har selvfølgelig sladret til værten, som går helt amok og braser ind på værelset, mens hun råber og skriger om at vi skal stoppe med det samme. Jeg løber ud på toilettet og gemmer mig, og jeg aner ærlig talt ikke, hvor fyren forsvinder hen. Han fordufter i hvert fald rimelig hurtigt fra gerningsstedet.

Jeg bliver på toilettet indtil folk har fjernet sig fra værelset.

Herefter lister jeg grædende ud for at tage tøj på. Mens jeg sidder og hulker, går døren pludselig op, og jeg kan se min veninde kæmpe sig igennem et større publikum. Hun skriger at hun skal ind på værelset, for det er altså hendes veninde der sidder derinde (!).

En anden stangstiv pige, som jeg ikke kender, prøver også at mase sig ind, fordi hun vil høre hvad der er sket. Men min veninde vælger at skælde hende ud, og jage hende væk. Derefter kommer hun ind på værelset og vi sidder og snakker om hvad der er sket.

Det forsvundne “Hoop-up”

Så går det hverken værre eller bedre, end at døren igen går op, og mit hook-up kommer ind. Min veninde skal lige til at gå i flæsket på ham, men han får forklaret, at han bare lige vil snakke med mig.

Hun giver ham præcis fem minutter og så skal han ud.

Vi sidder og snakker lidt om hvad der er sket, og det er ærlig talt meget svært at se det sjove i situationen. Efterfølgende fandt hele min klasse ud af, hvad der var sket, og jeg opdagede at fyren gik på mit gymnasium.

Vi havde en gensidig trang til aldrig at snakke, eller se hinanden i øjnene igen, så det blev et langt gymnasieår. Heldigvis har jeg endelig lært at grine lidt af situationen, når mine veninder driller mig med det.

Men take my advice – husk at lås døren!!

/Miss Fox

Se Også