Miss Fox

udgivet:

Gæsteblogger: Miss Fox melder sig på banen!

Hej kære Miss Grey læsere!

Jeg er ny gæsteblogger her på Miss Grey og går under navnet Miss Fox. Jeg er en ung kvinde, studerende og singlepige. Jeg har endnu ikke haft en kæreste, men på trods af det, har jeg haft et par dramatiske forhold, og er pt. småforelsket i en (kompliceret men dejlig) mand. Jeg lever dog lykkeligt som single, og singlelivet er netop hvad nogle af mine blogindlæg kommer til at handle om.

Jeg vil beskrive mig selv som en drengepige, selvom jeg også har en mere feminin side. Jeg står ved mine holdninger, og jeg er bestemt ikke romantisk anlagt. Faktisk sætter jeg en ære i at kunne passe på mig selv, hvilket dog gør at jeg kan have svært ved at indrømme, hvis jeg har brug for støtte. Jeg oplever ofte at jeg ikke bliver taget seriøst, især af mænd, muligvis fordi jeg har meget kvindelige former, eller generelt fordi mænd kan have svært ved at tage kvinder seriøst. Men jeg vil behandles på lige fod med alle andre: Jeg har brug for en mand, der ved hvad han vil have, men samtidig respekterer mig for den jeg er.

I soveværelset er det dog en anden sag. Tanken om at blive domineret af en mand, tænder mig utrolig meget. Helt generelt, er jeg ekstremt passioneret omkring sex. Det betyder også, at jeg trods min unge alder, har haft en del sexpartnere. Desuden dater jeg primært mænd, der er ældre end mig selv, hvilket har fået en del kritik af nogle lidt uforstående veninder/bekendte, både med hensyn til mit antal af sexpartnere og mine alders-præferencer. Den slags kritik kan være svær at håndtere og man kan nemt komme til at føle sig billig eller mindre værd. Det handler dog om at kunne acceptere sig selv og sit sexdrive. Sex er sundt og kronisk liderlighed er bestemt ikke noget at skamme sig over! 😉

I mine indlæg vil jeg fortælle om mine oplevelser med at date ældre mænd og hvorfor jeg foretrækker dem frem for en på min egen alder. Desuden vil jeg skrive om både positive og negative oplevelser med sex, og især hvordan sidstnævnte kan håndteres og slutteligt livet som single, og hvordan det kommer til at gå på den front for fremtiden.

Kh Miss Fox (…fordi jeg er en Foxy lady).

Se Også