missgrey-psykologen-derfor-bliver-du-forladt-mere-end-andre

udgivet:

En skrøbelig kærlighedshistorie…

Kære Læsere!

Det er december, det er jul og julestemningen er over os. I anledningen af al den kærlighed, der bliver delt og hygget om i denne måned, føler jeg at I læsere skal have et lidt større og mere personligt indblik i min kærlighedshistorie. Nemlig den med min kæreste, Mr. Teddy.

Det er en lidt speciel historie, som startede på netop dette tidspunkt for 2 år siden. Og jeg giver jer her den første del. For at det hele giver mere mening, lukker jeg jer ind i nogle måneder af mit liv, før jeg mødte Mr. Teddy.

Begyndelsen

Jeg var sølle 16 år, første gang jeg oplevede at være hjerteknust. Den rigtige, inderlige, altødelæggende og uendelige smertefulde første gang, hvor et andet menneske sårer dig så dybt. Det første breakup fra et forhold, hvor du oplevede oprigtige følelser. Jeg tvivler på, at noget breakup nogensinde kommer til at føles sådan igen. Det var det første, og jeg var uskyldig, umoden på livet.

Det skubbede mig ud over en kant, hvor jeg pludseligt stod på egne ben. Og det skræmte mig. Jeg var lige kommet hjem fra efterskole og gymnasielivet kaldte. Efterskolen havde budt på et trygt miljø, som indeholdte både min ekskæreste og Mr. Teddy. Således har jeg kendt Mr. Teddy ret længe uden nogensinde rigtigt at have snakket med ham. Måske et lille crush, eller to sendte mine blikke i hans retning, for han var vel skolens flotte fyr. Da jeg kom hjem fuldte et par måneder, hvor min ekskæreste trak mig ned i et spind af psykiske lege, utroskab og en selvtillid i bund. Heldigvis havde jeg en hjerteveninde, som aldrig stoppede med at forsøge at hjælpe mig. Hun gav aldrig op, og tilsidst lykkedes det mig at forstå hende.

Singelivet der fulgte ganske kort

Et par uger fulgte, hvor jeg var single. Men ærligt, så var tiden slet ikke særlig lang. Det blev den søde decembertid, og tiden var til at holde en af de berømte julefrokoster som genforeningsfest for min efterskole. Denne efterskole bød jo på både min ekskæreste, men også min fremtidige kæreste – (som jeg selvfølgelig ingen idé havde om). Jeg stod for invitationerne, og ligegyldigt, sendte jeg en invitation afsted til Mr. Teddy. Eller ligegyldigt ønskede jeg det skulle være, men uden at kende ham særligt godt, fik han altid sommerfuglene i min mave til at baske lidt. Noget jeg slog til side som værende åndssvagt.

Tilfældigheden der gjorde udslaget

Nærmest ti sekunder efter at jeg sendte invitationen afsted, poppede min facebook messenger op med en ny besked, der skulle ændre den måde jeg opfattede mig selv på. Eller ti sekunder var i hvert fald sådan det føles. Begejstringen var svær at sluge. Mr. Teddy havde skrevet tak for invitationen! I ren panik endte jeg med at ringe til min hjerteveninde for at overanalysere situationen, og vi endte med at komme frem til at jeg skulle svare (genialt).

Fra den dag af holdt vores kommunikation næsten ikke op. Det var kun de sene nætters lange timer, som inddrog vores samtaletimer. Vores samtaler udviklede sig til utroligt personlige, og jeg lærte den her fyr rigtig godt at kende over skrift. Men et par dage fra disse dage ville vi mødes til en julefrokost. De dage syntes ret lange for os begge, og Mr. Teddy besluttede sig for, at han ville se mig noget før.

Hvad jeg ikke vidste var, at vores første date ville byde på glamour, glitter, champagne og nul kys. Men at aftenen ville ende med en frækkere tilgang, som aldrig blev til noget. Næste lørdag giver jeg jer alle detaljerne om vores første date – også de frække.

Much Love

Miss Vanilla

Se Også