fifty shades freed feel so alive butt plug

udgivet:

Fifty Shades Freed – Feel So Alive Butt Plug

Kære læser

Så er det tid til en ny produktanmeldelse! Denne gang bliver det den populære Feel So Alive Butt Plug, som står for skud. Du har på ingen måde kunne undgå at mærke Fifty Shades bølgen skylle ind over verden. Anmeldere hader den, de fleste kvinder elsker den og mændene er en smule forvirrede. Hvis ikke den erotiske fortælling om Anastasia og Christian fik dine safter til at flyde… Kan det måske være, at dette stykke legetøj fra den populære “Fifty Shades Collection” gør? Selv syntes jeg, at Fifty Shades er en meget lækker godnat historie. Men bare sexlegetøj har Fifty Shades stemplet på, betyder det ikke nødvendigvis at det virker.

SE DEN HER: Feel So Alive Butt Plug

Hvem er dette produkt til?

Jeg er overbevist om, at hvis det bliver gjort ordentligt, vil de fleste kvinder kunne lide analsex. Det folk ofte glemmer, er, at det ikke helt fungere ligesom normalt samleje. Analsex kræver ifølge min optik de tre t’er: Tålmodighed, tillid og træning. Du skal huske på, at din ringmuskel jo netop er en muskel – Den kan ikke bare gøres klar ved lidt berøring som din vagina. Ordet anal-træning er lidt mærkeligt, hvis du ikke kender det. Men du kan altså træne din ringmuskel, til at udvide sig det nødvendige for at kunne dyrke analsex. Det er her en Butt Plug kommer ind i billedet!

Dette produkt er en del af den officielle “Fifty Shades Freed, Pleasure Collection.” Linjen er lavet i samarbejde med forfatteren bag bestseller-bøgerne, E.L. James. Målene på den fjernstyrede Feel So Alive Butt Plug, er 13,5 x 3,2 cm. Den er kegleformet og spidsen er på størrelse med en tommelfinger. Den er altså af den størrelse, som jeg vil kalde for mellem. Min rejse med analsex er først for alvor blevet skudt i gang sammen med Mr. Unexpected. Vi startede ud med en Butt Plug der var halv størrelse af denne her. Det bliver derfor den første Butt Plug i mellem-kategorien for mig. Jeg vil mene, at denne Butt Plug er perfekt for begyndere – eller de lidt øvede.

KØB ‘FEEL SO AlIVE BUTT PLUG’ HER

fifty shades freed feel so alive fjernbetjent butt plug

Hvordan var mit førstehåndsindtryk af produktet?

Det er ikke kun børn der elsker at få nyt legetøj, vel? Jeg ville have flået produktet ud, hvis ikke det var fordi, at indpakningen var så sofistikeret. Jeg siger dig, mystik og sex lyser ligefrem ud af den! Dette gjorde mig blot endnu mere spændt og ivrig. Æsken er sort, mørklilla og har bronze detaljer – Og det samme har selve produktet, fjernbetjeningen og satinposen til opbevaring. På billedet syntes jeg, at farven på pluggen så trist og grå ud. I virkeligheden er den dog noget mere lækker! Jeg havde læst mig frem til, at jeg kunne forvente 12 forskellige hastigheder og 8 pirrende vibrations mønstre. Noget af et program hvis du spørger mig!

Min første tanke da jeg pakkede den ud var… At den faktisk var mindre, end jeg troede, den ville være. Men det er helt perfekt til en som mig, som ikke er den hardcore analsex dyrker (Endnu). Denne Butt Plug har en silkeblød overflade på samme tid med, at den er hård og bevægelig. Jeg er en sucker for produkter med en magnetisk USB-oplader. Så her har denne Feel So Alive Butt Plug allerede fået plus point fra mig. Det er også extra lækkert at produktet er vandtæt. Vær dog opmærksom på at fjernbetjeningen IKKE er det. Mit helhedsindtryk af produktet er indtil videre kun positivt. Alt fra indpakning til designet af selve Butt Plug’en er virkelig eksklusivt. Den kan blive din for 735 kr. hos sexshop.dk. Både prisen og det faktum at der står Fifty Shades på den, gør at at mine forventninger er skruet op.

Kan den leve op til Fifty Shades standarden?

At den kan have så vild en motor og være så lydløs.. Er virkelig imponerende! Og så er jeg stor fan af, at der er fjernbetjening med. Det åbner op for spændende muligheder i og udenfor hjemmet. Den sidste har jeg til gode endnu… Første gang vi prøvede produktet, lå jeg i doggy og havde fjernbetjeningen i hånden. Mr. Unexpected styrede slagets gang, mens jeg styrrede vibrationsniveauet. Det var vildt frækt! Vi stoppede før produktet var helt inde, da jeg blev en smule øm efter et stykke tid. De efterfølgende gange var jeg mere modig og fik hele pluggen ind. Den har en rigtig fin størrelse og er virkelig brugervenlig. Det er også virkelig skønt, at det stykke i enden af produktet er så bredt. Så smutter den nemlig ikke nogle steder hen!

Sådan bruger vi: Fifty shades of grey – Feel So Alive Butt Plug

Efter at jeg har fået sat produktet op, går vi videre til andre ting. Fx en 69’er. Det er virkelig fantastisk pirrende at blive tilfredsstillet på denne måde! Når vi er klar til det, tager vi Butt Plug’en ud og bruger så hans pik i stedet. Det er en super fræk (Og smertefri) måde at blive klar til anal sex på! Vi er begge to vilde med analsex og dette produkt har kun gjort det nemmere for os. Vibrationerne er virkelig lækre og kraftige. De gør det så meget nemmere at nyde hele opvarmnings-processen.

Andre frække muligheder

Mr. Unexpected går aldrig straight to the butt. Hans fokus er på at nusse udenpå med fingre og tunge. 1: For at få mig til at slappe af. 2: For at gøre mig godt og grundigt liderlig. En anden mulighed med denne Butt Plug er, at bruge den til at pirre indgangen med. Dens kraftige vibrationerne vil sende dig i himlen – Også selvom det er udenpå! Jeg har også prøvet at bruge denne sag solo. Det er egentlig ikke så besværligt at sætte den op, som jeg troede. Og når først den er der, så kan du styre showet med fjernbetjeningen. Nemmere bliver det virkelig ikke. En anden ting jeg har til gode, er at blive fyldt ud i begge huller…. Jeg har en lille fantasi om, at have almindelig sex med Mr. Unexpected, mens jeg har produktet sat op.

Final thoughts!

Denne Feel So Alive Butt Plug er til dig, som gerne vil betale lidt extra for et lækkert produkt. Selvom produktet er til den dyre ende, er den min oprigtige mening, at du får kvalitet for pengene. Med andre ord lever dette produkt op til navnet! Jeg er sikker på at med dette stykke legetøj, har du vibrationer til mange år. Lige en sidste ting. Hvis du læste min sidste produktanmeldelse, vil du vide, at jeg altid navngiver mit sexlegetøj. Ham her kan jo kun hedde Mr. Grey. Det er jo oplagt!

KØB ‘FEEL SO AlIVE BUTT PLUG’ HER

fifty shades freed feel so alive fjernbetjent butt plug

Tak fordi du læste med! Du er altid velkommen til at poste en kommentar herunder, eller skrive direkte til min mail på mc@missgrey.dkHusk desuden at følge med på de sociale medier:

Min Instagram Misscuriousdk 

Officielle Instagram Missgreydk 

Officielle Facebook Missgrey

Over and out – Miss Curious

*Dette indlæg indeholder Affiliatelinks*

Se Også