Kære Læsere!

Hos Miss Grey har vi netop holdt “Blogger-weekend”, som vi gør jævnligt, for at sørge for, at Miss Grey udvikler sig i den helt rigtige retning.

Når man starter noget nyt op, er det altid i udvikling, indtil det rammer et sted, hvor følelsen i maven er god. Eller responsen fra jer brugere, er endnu bedre. Vi er stadig på vej, men lærer hele tiden.

Vi har i fællesskab besluttet, at vi stopper med at lave temasøndagindlæg. Vi har diskuteret det frem og tilbage, og er kommet frem til, at vi istedet vil arbejde på forskellige temaer løbende – og mere dybdegående. Derfor passer det nye hjemmesidedesign godt til dette, fordi vi har gjort plads til flere kategorier og temainddelinger.

Jeg sidder lige nu sammen med Miss Vanilla og Miss Lara, og de har en afsluttende kommentar til jer skønne læsere. Miss Quinn og Miss Felicity tog hjem igår, og vi har arbejdet videre idag og fået brunch. Mad må til.

Miss Vanilla og Miss Lara forklarer:

Vi er fire forskellige piger, og vi har været super glade for at give jer læsere fire forskellige syn på forskellige problematikker. Vi vil fortsat bryde grænser og nedbryde tabuer, men stadig arbejde på temaer med en kant af humor. Nogle gange er det bare fedt at lave noget latterligt og sjovt, men på den anden side er det også vigtigt at kunne snakke prævention og få et anderledes blik på alt fra analsex til oralsex og tage svære emner op som selvværd og kropsidealet

Tak fordi du har fulgt med i temasøndag. Glæd dig til endnu mere “tema-tema”, men det kommer bare løbende her hos os nu.

Og JA, vi er en del piger her på Miss Grey, som spiser og ELSKER kage!
afsked med temasøndagtemasøndag med temasøndag temasøndag med temasøndagtemasøndag med temasøndag

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here