erotisk sexnovelle

udgivet:

Saftig sex på solvognen

Kære læser

Her kommer der endelig en erotisk sexnovelle fra Miss R!

Velkommen til en helt anden side af Miss Robinson, forfatteren af erotiske sexnoveller. De af jer der har været et smut forbi detlumrehjørne.dk ved, at jeg også skriver erotiske sexnoveller i min fritid. I får her en lille smagsprøve på, hvad jeg kan finde på at skrive. 

Saftig sex på solvognen

Forårets tidlige sol står højt på himlen og varmer jorden og dens farvestrålende blomstertæppe af krokus, liljer og tulipaner. Haven summer af forår og sommerfornemmelse. Kirsebærtræet står kongeligt med sin hvide blomsterkrone, og byder humlebier og brumbasser velkommen i blomsterstøvet. Jeg har fundet mig en krog med læ og sol på terrassen. Solvognen er fundet frem fra skuret, støvet af og vasket, klar til endnu en sæson. Der skal suges D vitamin til sjælen, bunden af gylden hud skal lægges og kroppen skal indsamle energi til en lang sommer.

Jeg nyder min fridag og stilheden, efter at have afleveret børnene i institution. Det øjeblik på dagen, hvor roen spreder sig med blodet og suser gennem kroppen med en snurrende tilfredsstillelse. Ingen stress og ja, kun kvalitetstid og pleje af mit sind. Misforstå mig ikke, jeg elsker mine børn højt, og står gerne på hoved for dem, men 4-5 timer uden spørgsmål, renden frem og tilbage, ”mor gør lige”, ”mor kom lige”, ”mor jeg vil have”! Kun ”jeg tid”. Helt alene på solvognen i solen. Kvalitetstid. Meditation. Bare tømme hovedet for støj.

En god kop kaffe, en lummer bog og musik i ørerne.

Bare ligge fladt, koble af og nyde solens varme stråler der opvarmer huden. Jeg vover, med en anelse nervøsitet, at smide alt tøjet, der er jo ikke nogen hjemme alligevel. Naboen er også kørt på arbejde. Jeg har det hele for mig selv. Forsigtigt klemmer jeg en smule solcreme ud i hånden, og langsomt fordeler jeg det ud over kroppen. Jeg nyder mine hænder glider langsomt op ad mine skinneben og lår, rundt til mine baller, hen over armene, maven og hen over mine bryster. Jeg misser ikke et stykke hud. Hele kroppen skal glinse af solfaktor.

Læs også Anmeldelse af Satisfyer Pro 2

Der går ikke længe, før mine brystvorter står hårde som spidse isbjerge.

Sensitive små banditter. Straks opfanger de min blide berøring og sender signaler rundt i min krop. De svigter aldrig. Jeg er nødt til at fortsætte den påbegyndte rejse. Ned til venusbjerget og den lille følsomme knop på toppen. Jeg er allerede meget følsom, nervetrådene er påvirket og klar. Kroppen venter kun på stimulering. Jeg lægger mig ned på solvognens bløde hynde, og kigger mig omkring for en sikkerheds skyld. Helt alene, fri bane. Mine fingrespidser hiver og klemmer blidt i brystvorterne, og sender endnu en besked ned til mit skød, der straks reagerer og trækker sig sammen i en sød kilden.

Langsomt bevæger mine hænder sig sydpå, og bestiger bjerget med pege- og langefinger. Små cirklende bevægelser, i et allerede meget fugtigt skridt, hvor det hurtigt udvikler sig til en velkendt og meget behagelig fornemmelse af udløsning. Der går ikke længe, før min krop kramper og den vidunderlige orgasme spreder sig i helt ned til fødderne. Min hjertebanken overdøver næsten mine støn, langsomt sætter jeg farten ned og kommer til mig selv igen.

Den behagelige lykkelige fornemmelse, af en aftagende orgasme løber gennem mig, og en naturlig træthed breder sig.

Jeg lukker mine øjne og nyder rusen, mens den langsomt forlader kroppen, og pulsen falder til normal. Jeg trækker på smilebåndet og fniser stille for mig selv. Hvis bare min elskede var hjemme, så kunne vi lige tage en omgang hed sex, lige her på solvognen. En tanke strejfer mig. En lummer tanke. Jeg griber min mobiltelefon, og finder kameraet frem. At pirre ham, er det bedste jeg ved. Et hurtigt foto af mig nøgen, vil fyrre godt op under ham. Lidt lækker forspil til en tur i høet i aften, er ikke en dårlig idé. Kameraet er i perfekt vinkel, til et saftigt foto af mit våde og glinsende skød. Den velkendte lyd af kameraet klikker, og jeg har fanget et super sexet fisseselfie. Med det frække foto, sender jeg også en besked.

Du er her jo ikke, så må jeg klare det selv!”

Jeg trykker på ”send” og venter på svar. Der går ikke længe før det velkendte pling lyder fra telefonen. Jeg åbner spændt beskeden,

Din frække tøs, du kan vente dig.

Ikke andet? Har han ikke andet at sige? Det var pokkers. Det ligner ham ikke. Jeg beslutter mig for at skrive tilbage. Provokerer lidt. Spiller kostbar.

Uuuhhh, jeg bliver bange!

Jeg venter tålmodigt, men intet sker. Venter. Noget må da komme retur. Intet sker.

Jeg drikker min kaffe, og lægger mig på maven for at læse lidt i min bog. Fræk husmoderporno, det jeg bedst kan li´. Musikken flyder i mine ører, solen bager på min krop og den afslappende kombination bringer mig stille til drømmeland. Min drøm er en rodet affære med børnene, ferie, is og strand, og slår pludselig over i hed elskov med min mand. Vi elsker på stranden, griner og har sand i alle revner. Vi er alene på stranden, og ligger mellem klitterne på et tæppe.

Han stryger mig op og ned af ryggen. Jeg elsker at blive nusset på ryggen, det er så ophidsende og pirrende. Hans fingre er i min skede, og forsigtigt bevæger han dem ind og ud. Jeg er våd og klar til ham. Pludselig vågner jeg med et sæt, noget har vækket mig, men det føles som om, at min drøm til dels er virkelighed.

Han er hjemme, har taget fusen på mig og er kørt hjem. Nu står han bøjet over mig, med to fingre inden i mig. Nøgen og med et uartigt smil på læberne, står han med sit stive lem i hånden, og er klar til at kneppe mig på solvognen. Jeg siger ikke noget, smiler bare ophidset tilbage. Min puls er helt oppe og ringe, og jeg nyder hans fingre i mig. Uden at slippe taget på mig, kravler han bag om mig, lægger sig på knæ for enden på solvognen, skubber mine knæ ud til siden og fører langsomt sit stive lem ind i mit varme indre. Hans stærke faste håndværkernæve griber fast i mit nakkehår, holder mig fast. Jeg er låst fast.

Han har magten.

Han styrer showet. Langsomt bevæger han sig ind og ud af mig. Ejer mig. Indtager mig. Fuldender det jeg selv har startet tidligere på dagen. Vi er alene. På solvognen. På terrassen. Ingen børn. Ingen naboer. Ingen. Kun os to i hed elskov. Føler hinanden. Mærker spændingen stige. Det forbudte. Sex i det fri. Solen bager ned på os begge. Temperaturen er høj. Sveden løber af os begge. Tempoet stiger og stønnene bliver højere. Alt trækker sig sammen i mig, forløsning er nær. Jeg løfter røven, så han bedre kan komme til, og han kommer dybere i mit indre. Min krop udstøder en højt støn, da han banker sig ind. Helt i bund. Vi ved hvad der skal til. Præcis hvordan det skal være. Sammen fører vi hinanden til stjerne. Vi råber orgasmen ud i munden på hinanden, og udmattet kollapser hans krop oven på min.

I stilhed ligger vi længe og indånder hinanden. Falder ned til normal tilstand. Solen bager ned på vores nøgne kroppe. Huden suger vitamin og energi. Tanker op. Han kysser mig i nakken og rejser sig forsigtigt fra solvognen, så den ikke vipper. Klasker mig kærligt i røven.

Frække tøs”, hvisker han i mit øre.

Jeg smiler forlegent til ham.

Ja, men det virkede”, hvisker jeg tilbage.

Jeg strækker mig, fryder mig og nyder hans nøgne krop forlade terrassen til fuglekvidder og summende insekter i kirsebærtræet. Det har været en fantastisk fridag. Kl. er 15, ungerne skal snart hentes. Hverdagen banker igen på døren.

Tak fordi I læste med

YOLO og knus fra

Miss Robinson

Se Også