Sexnovelle - Fræk tinder historie

udgivet:

Tinder og BMW: Fræk Tinder Historie

Fræk Tinder Historie og sexnovelle

Jeg husker det, som var det i går, og tror helt sikkert, at det tæller for en rigtig flirt. Det var sidste sommer, og jeg var lige kommet hjem fra en tur til London. Da jeg kom hjem havde jeg intet sted at bo fordi jeg netop havde sagt min lejlighed op og var klar til nye eventyr.

Derfor boede jeg i min venindes lejlighed i Odense, da hun var ude at rejse hele den sommer. Og what to do? Jeg gik bare og ventede på svar fra mit drømmestudie og kedede mig bravt. Oveni det kendte (kender) jeg absolut ingen i Odense. Jeg er en rigtig Amagerpige, men den sommer, havde jeg lige brug for at komme væk og få det hele lidt på afstand.

Sjovt nok var det også der, at Tinder lige var kommet frem. Så af ren kedsomhed, og fordi en del af mine veninder allerede var på bølgen, hoppede jeg også med og downloadede APP’en. Og hold nu K! Jeg blev alt for hurtigt grebet af at enten like eller dislike. Stakkels mænd. Min finger gik virkelig stærkt på den skærm. Og rent tilfældigt matchede jeg med Alex. Hvis du læser med nu Alex, så tak for et godt knald.

Hestekræfter, BMW og Kerteminde strand

Da jeg ikke kendte Odense særlig godt, valgte jeg – efter vi havde skrevet kort sammen – at invitere ham hjem til min veninde. Altså på hendes adresse. Måske ikke særlig sødt af mig, tænk, hvis han havde været en psykopat. Inden han kom forbi, havde jeg absolut INGEN forventninger til at møde ham. Jeg synes han så ret middelmådig ud på telefonen og faktisk går jeg tit efter de fyre, da jeg på den måde altid føler mig overlegen. Jeg ved godt det ikke er et særlig charmerende træk. Men for mig, der virker det. Og i de fleste tilfælde bliver jeg altid forgudet af de (middelmådige) mænd, som jeg møder på min vej.

Da det ringer på døren, og jeg åbner op, får jeg mig lidt af et chok.

Han er røvlækker. WTF – hvordan har billederne løjet SÅ meget? Jeg føler mig straks super lille og underdressed. Jeg havde jo forventet en leverpostejsfyr, som bare lige skulle ind og ud igen, efter jeg havde fået det, som jeg ville. Men der står han! Odense har virkelig lækre fyre (hvilket jeg ikke synes er tilfældet i den by, jeg oprindeligt kommer fra). Men ja, jeg bliver super nervøs og spørger bare vildt akavet, om han vil have kaffe. Det er virkelig en varm sommer (sommeren 2014 var ulidelig) – så hvorfor spørger jeg overhovedet, om han vil have supervarm kaffe på en supervarm dag? Han takker pænt nej og på en eller anden måde, må han have gennemskuet min nervøsitet, og spørger istedet om jeg kan lide biler? Biler? Ja, jeg elsker biler og fart. Han rammer virkelig plet. Og istedet for at blive inde i lejligheden, kører vi ud af Odense og op mod Kerteminde strand.

Der har jeg aldrig været før, men han kender det åbenbart og har tit været der.

Som om det ikke er nok med hans egen lækkerhed så har manden sgu også lige en lækker BMW at køre rundt i. Og han er absolut ikke en Briantype… han kan bare godt lide den power, som sådan en bil har, fortæller han mig. Heldigvis går snakken godt og midt under turen, spørger han, om jeg ikke vil køre bilen det sidste af vejen op til Kerteminde. JO TAK. Så vi skifter plads. Og hvad der så sker nu, har jeg aldrig prøvet før med nogen mand. Imens vi kører, er han åbenbart ret gennemtænkt med hele situationen.

Fræk Tinder Historie: Vi gør alt det, man ikke må

Jeg har travlt med at styre rattet og skifte gear og undervejs begynder han at røre ved mine lår og køre hånden op og ned af mine lår og arme. Han får virkelig tændt mig. Og det frække i situationen er, at jeg INTET kan gøre imens jeg kører bilen. Jeg føler mig totalt lammet og i hans kontrol. Han får mig også til at sætte farten en smule op. What, tænker jeg bare. Men gør selvfølgelig, som han siger. På den måde er jeg nødt til at koncentrere mig endnu mere om at køre bilen. Og imens jeg gør det, begynder han at kærtegne mig mellem benene. Det er SÅ pirrende og jeg er virkelig nødt til at koncentrere mig om vejen imens han gør det. Det er en sindssyg følelse, jeg aldrig har prøvet før: Kontrol over bilen men total afgivelse af kontrol overfor ham.

TIP: Har du selv prøvet Tinder, og været udsat for en fræk tinder historie eller oplevelse, så ved du nok også, at det er lidt af et spil, som man ikke må tage for tungt. Folk swiper rundt derinde med og uden følelser. DR.DK har lavet en sjov oversigt over, hvor mange gange du skal swipe på Tinder for at møde kærligheden. Prøv Tinderspillet her.

Jeg mister fuldstændig grebet om tingene til sidst og så siger han bestemt, at jeg skal holde ind på en tilfældig p-plads vi kommer forbi.

Hvorfor har jeg en idé om, at han har gjort det her ved mange før mig? Men jeg er ligeglad. Jeg er virkelig tændt. Da vi holder ind, passer det med, at der er tilpas mange træer til at vi kan holde i læ. Da vi holder stille får han lagt sit eget sæde ned og siger, at jeg skal vente to sek. Og vupti, så har han fået lynet ned og jeg er nu så våd, at jeg bare kan sætte mig ovenpå ham. Shit, får virkelig redet ham i den bil. Han kommer ret hurtigt og jeg får følelsen af nydelse, men kommer ikke. Jeg kan ikke bare komme, når jeg er sammen med en ny fyr. MEN jeg føler, at hele oplevelsen er et klimaks i sig selv. Så tak Alex. Og måske der er andre i Odense, som har fået samme tur af ham? Aner det ikke. Men det var min bedste sommerflirt eller affære til dags dato.

Hilsen en læser.

Kunne du lide at læse om en Fræk Tinder Historie vil du måske synes om nogle af vores andre erotiske sexnoveller, som du finder ved at trykke på linket.

Se Også