Få stillet din læse(lyst) med erotiske sexnoveller

udgivet:

Få stillet din læse(lyst) med erotiske sexnoveller

Kære læser,

Har din december også været proppet med diverse julefrokoster, gaveindkøb og besøg hos venner og familie? For mange står en lang og velfortjent juleferie for døren. Et lækkert afbræk hvor du kan få indhentet det forsømte efter en lang og stressende julemåned.

Måske du har glemt dig selv og dine egne behov, fordi du har været optaget af at sprede juleglæde til andre? Måske du har forsømt din partner og tabt romantikken midt i gaveindkøbet? Uanset hvilke stressfaktorer du har oplevet, har Missgrey gode råd til, hvordan du kan bruge din juleferie fornuftigt. Også hvis en større nedlukning af samfundet skulle forekomme hen over julen.

Få gang i sexlysten med sexnoveller

Hvorfor ikke give dig i kast med lidt frækkere læsning, der kan vække sexlysten til live? Sexnoveller appellerer til alle – Uanset om du er single eller i et parforhold. Det er den perfekte måde at lukke corona og restriktioner ude og blot fokusere på dig selv og dine egne behov. For det eneste det kræver er: lidt fræk læsning, som du kan finde online, din fantasi, dit yndlings sexlegetøj inden for rækkevidde og måske en partner.

Du kan bruge sexnoveller som inspirationskilde og på den måde overføre scenarierne fra historien ud i det virkelige liv. Undersøgelser viser, at personer der læser sexnoveller, faktisk er bedre til at udleve deres fantasier. Det er nemlig lettere at føre hemmelige fantasier, lyster og begær ud i livet, når man læser om dem. Måske fordi, dem der opsøger fræk læsning, formentlig er mere eventyrlystne og åbne over for at afprøve nye frække lege.

Sexnoveller er et godt redskab, fordi kvinder oftest bliver ophidset af fræk storytelling, en erotisk stemning. De overlader mere til fantasien end for eksempel porno gør. Du får derfor meget mere ud af at læse en erotisk sexnovelle eller en kort sexhistorie i stedet for at bruge juleferien foran fjernsynet.

Introducer sexnoveller i dit parforhold

Sexnoveller kan være en stor hjælp til at genskabe romantikken efter en travl juleperiode. De kan bringe jer tættere på hinanden og giver en naturlig åbning til at inkludere hinanden i jeres inderste lyster og fantasier. I kan for eksempel læse dem op for hinanden i stedet for at sætte den samme julefilm på, som I ser hvert år. Vælg begge en sexnovelle, læs den op for hinanden og lad den erotiske stemning smitte af på jeres lyst. Hvem ved, måske sexnovellerne giver jer lysten til at dyrke mere sex fremover og udleve jeres fantasier. Hvis ikke andet, så får du i hvert fald indsigt I, hvad din partner gerne vil prøve af frække lege.

Her på Missgrey kan du finde et udvalg af forskellige erotiske sexnoveller, som du kan give dig i kast med. Vi er helt sikre på, at du finder én eller to sexnoveller, der kan få dig i det helt rigtige humør. Har du fået mod på at introducere sexnoveller for din partner? Så anbefaler vi, at I starter med vores små frække sexhistorier. De har den perfekte længde til at læse op og I kan hurtigt komme til sagen, hvis lysten bliver for stor 😜

Se Også