Træningsorgasmer - Her er hemmeligheden

udgivet:

Træningsorgasmer: Her er hemmeligheden

Kære læser,

Måske du har hørt rygterne om, at man som kvinde kan trigge en orgasme ved at træne? Dette er ikke bare rygter, for dette fænomen kaldes en coregasm og det er hverken en ny opdagelse eller særlig sjældent. Så er du ligesom mange andre, der er dedikeret til sportsgrenen, Ritter Sport, så er vi sikre på, at du føler dig mere dedikeret til at komme ned og træne efter at have læst dette indlæg. Vi giver dig nemlig nogle tips og tricks til, hvordan du kan trigge denne coregasm.

Hvad er en træningsorgasme?

Du tænker måske som det første, når du hører ordet ”Træningsudløste orgasme” – åh nej, endnu en måde, hvorpå jeg skal arbejde ekstra hårdt for at opnå en orgasme, men i virkeligheden er det bare en ny måde at udforske din seksualitet på. Du skal bare se det som en nydelsesfuld bivirkning af din træning, som viser sig i form af en anderledes udgave af en skedeorgasme.

Den amerikanske forfatter og sexforsker, Debby Herbenick, har i mange år undersøgt kvinders sexliv og fremlægger i bogen ”The Coregasm Workout: The Revolutionary Method for Better Sex Through Exercise” hvordan man med øvelser og teknikker kan forbedre sit sexliv ved hjælp af træning.

Hemmeligheden ligger nemlig i de øvelser, som man i dansk fitness-sammenhæng kalder for core-øvelser, der træner musklerne omkring mave, ryg og talje. Ved disse øvelser træner du nemlig også ubevidst dine bækkenbundsmuskler undervejs. Jo stærkere bækkenbundsmuskulatur, jo større følsomhed kan du opnå i dit underliv. På den måde kan du intensivere dine orgasmer og det kan vi godt lide.

Sådan opnår du en træningsorgasme

Ønsker du at udforske denne trænings-relateret orgasme? Så pak tasken og hop i træningstøjet, for her får du et træningsprogram med de øvelser, der ifølge undersøgelsen ”Sexual and Relationship Therapy” kan udløse en såkaldt coregasm.

Pulstræning

Hop på step-maskinen, crosstraineren eller løbebåndet – til at starte med handler det om, at få pulsen i vejret og gerne mellem 20-30 minutter. Pulstræningen ligger grundlaget for din træningsorgasme, men kun som opvarmning – det hele handler nemlig om muskeltræthed.

Core-træning

Efter 20-30 minutters pulstræning handler det om øvelserne, der træner musklerne omkring din mave, ryg, talje og selvfølgelig også din bækkenbund. Det er her, at du skal give den gas også selv om du er træt – for en coregasm bliver udløst af disse core-øvelser. Faktisk findes der en hemmelig orgasme-maskine, som er yderst effektiv, hvis du vil opnå en coregasm.

Captain’s Chair er den bedste maskine til disse maveøvelser, der kan stimulere kvinder seksuelt. Her støtter du albuerne på to armlæn og så løfter du knæene op til brystet eller i en 90 graders vinkel.

Captain’s Chair er den bedste maskine til disse maveøvelser, der kan stimulere kvinder seksuelt. Her støtter du albuerne på to armlæn og så løfter du knæene op til brystet eller i en 90 graders vinkel.

Andre gode øvelser til core-træning er klassiske mavebøjninger eller benløft.

Følelsen af ophidselse kan begynde at indtræffe, når dine muskler ryster og sitre af udmattelse. Her er det vigtigt du er åben for orgasmen og presser dig selv lidt endnu. Du må ikke stoppe træningen, når du begynder at kunne mærke en prikkende varm fornemmelse i dit underliv. Det er en coregasm, der er på vej.

Synes du det er alt for grænseoverskridende kan du selvfølgelig altid stoppe og gå til en anden øvelse, som ikke træner musklerne omkring mave, ryg og talje.

Har du stadig ikke opnået en træningsorgasme?

Bare rolig – Du skal ikke blive skuffet, hvis du endelig har fået taget dig sammen til at tage i fitness, for at udforske den såkaldte coregasm og så ikke har kunne opnå den ønsket seksuel tilfredsstillelse ved mavetræningen. Det er ikke fordi du kan fremkalde træningsorgasmen ved hjælp af seksuelle fantasier eller har gjort noget forkert. Ifølge Herbenicks forskning handler det nemlig om din cores styrke. Jo stærkere en core du har, jo større er sandsynligheden for at opnå en orgasme ved mavetræning. Det er ikke noget du som kvinde burde kunne opnå, men blot en ny måde, hvorpå du kan udforske din seksualitet.

Kan mænd få en træningsorgasme?

Anatomien på mænd og kvinder er ikke identisk og derfor er det uklart om mænd kan få en coregasme. Dette vil som regel involvere sædudtømning, som er yderst upraktisk, når man står blandt andre mennesker i et fitnesscenter. Måske mænd kan opnå en fitnessorgasme, når de ubevidst træner deres bækkenbund, fordi bækkenbundstræning stimulere prostata. De mænd som har oplevet en træningsorgasme, fortæller at de har oplevet det under armbøjninger, vægtløftning, mavebøjninger og løb.

De øvelser der giver flest kvinder orgasmer

Herunder kan du finde flere øvelser, der giver flest kvinder orgasmer ifølge undersøgelsen ‘Sexual and Relationship Therapy’.

  • Mave øvelser
  • Vægtløftning
  • Yoga
  • Cykling
  • Løb
  • Gang / Hiking

Er du blevet inspireret til at udforske din seksualitet på en ny og anderledes måde med vores tips til coregasm? Så vil vi elske at høre fra dig. Måske du kan fortælle en historie relateret til emnet ”Træningsudløste orgasme”, som kunne blive til en super fræk sexnovelle, en læserhistorie eller noget helt tredje. Vi håber i hvert fald på, at du føler dig mere dedikeret til at komme ned og træne efter dette indlæg.

Smid en mail på Redaktionen@missgrey.dk

Se Også