Fræk sexnovelle: Læs om fysioterapeuten, som er lidt for god med hænderne.

Her kommer en fræk sexnovelle forfattet af Miss Robinson. Glæd dig. Du kan også læse sexnovellen “Cykelkælderen”, som også er forfattet af Miss Robinson.

Der lugter lidt af sved og massagecreme i venteværelset. Sekretæren taler i telefon og der sidder et par patienter, foruden mig, og venter på at komme til fysioterapi. Der er flere fysioterapeuter tilknyttet klinikken, så det er spændende, hvem jeg skal ind til.

Jeg har aldrig haft brug for at gå til fysioterapeut før, men lænden mente pludseligt, at den skulle gøre mig opmærksom på, at en dum bevægelse i bruseren, da jeg skulle skrabe ben, ikke var en god idé. ”Smæld” og benene exede under mig. Nu går jeg rundt og ligner en foroverbøjet, gammel dame, nok også derfor det hedder hekseskud i lænden. Det gør sindssygt ondt, selvom jeg er dopet af smertestillende.

Jeg kravlede ud af taxaen, der kørte mig herhen, ingen hjælp fra den ubehøvlede chauffør. Håber det går bedre, når jeg skal hjem igen. Jeg sidder i mine egne tanker og bladrer i et magasin, venter på min tur, da en blid dyb mandestemme, siger mit navn.

”Trine, så er det din tur”.

Jeg kigger op fra en ligegyldig historie om Amalie og hendes nyfødte, og ser en ung fyr stå i døren. Halløjsa – how are you doing? Hans blide øjne og dragende smil, hypnotiserer mig i trance, og af en eller anden årsag, jeg tilsyneladende har glemt, vil kroppen ikke lystre. Jeg glemmer et kort øjeblik, at den jo er gået i stykker. Jeg lægger bladet fra mig, og forsøger at rejse mig fra stolen, uden held. Fortvivlet kigger jeg op for hjælp, han står allerede ved min side.

”Kom, lad mig hjælpe dig, du er jo pænt handicappet kan jeg se”.

Han placerer sin meget muskuløse underarm rundt om min ryg og trækker mig langsomt op med den anden.

I et snuptag er jeg på benene, og langsomt folder jeg mig ud i oprejst stilling. Det gør ondt, og det kan han se, så han slipper ikke taget i mig.

”Kom, vi skal ikke så langt. Jeg skal nok støtte dig hele vejen”.

Langsomt bevæger vi os mod en åben dør på gangen. Ved siden af døren hænger et navneskilt. David Johansen, Fysioterapeut. Der burde have stået, David Johansen, Fysioterapeut og overdrevet lækker med mega muskuløs og maskulin krop. Knep-a-licious og lige til at spise. Haps!

Det er lidt distraherende, for ikke at nævne frustrerende, at løbe ind i sådan en lækkerbisken, når man går rundt og ligner en krøbling. Men omvendt, så kan man jo spille lidt på at få medlidenhed, og det er vist lykkedes allerede.

Han følger mig langsomt hen til briksen, hvor jeg sætter mig langsomt ned.

Han slipper mig ikke, før jeg sidder sikkert. Døren lukkes og et gardin bliver trykket for, foran døren. Han vender sig om, og kigger intenst på mig. Holy fuck, han er fræk. Hans t-shirt strammer vildt omkring hans overarme og hen over brystkassen.

”Jeg hedder David og er fysioterapeut. Det ser sandelig ikke godt ud. Hvad har du dog lavet?”

David kommer hen til briksen, hvor jeg sidder, trækker en stol hen foran mig, og sætter sig.  Han kigger afventende på, at jeg skal fortælle.

Så jeg fortæller om mit bad, der endte i kaos, mit besøg hos lægen og de smertestillende, der ikke hjælper det fjerneste – alt i mens, mine tanker er et helt andet sted. Han er fokuseret på min fortælling, nikker, smiler og smågriner med mig, da jeg når til de komiske detaljer om hvordan mine toiletbesøg forløber. For det er ikke nemt at skulle tørre sig bagi, når lænden er låst. Som i kan ikke – næsten.

”Jamen, så lad os se, om ikke jeg kan hjælpe dig lidt. Det kommer til at gøre ondt, men det skal jo gøre ondt, før det gør godt. Ik?”

Han smiler flirtende til mig, rejser sig og fjerner stolen lidt.

”Først skal vi have tøjet af dig. Kan du selv, eller skal jeg hjælpe dig?”

Jeg kigger på ham og smiler lidt genert.

”Delvis hjælp, tak,” får jeg hvisket. Fuck det er pinligt det her. Jeg er så hjælpeløs. Har ingen kontrol over min krop – overhovedet! Forsigtigt trækker jeg blusen over hovedet, så jeg sidder med bar overkrop kun iført BH, hvorefter jeg går i stå og kigger fortvivlet på David.

”Yes, hjælp med sko og bukser, det havde jeg regnet ud. Kom, rejs dig forsigtigt, så trækker jeg bukserne ned og tager dine sko af. Tag det roligt, ingen pludselige bevægelser. Jeg er klar til at gribe dig, hvis det skulle gå galt igen.”

Jeg rejser mig langsomt op, med lidt hjælp, og placerer min håndflade på ryggen af ham, da han bukker sig ned. Hans markerede muskulatur bevæger sig under min håndflade, da han bukker sig ned for at trække mine joggingbukser ned. Han hjælper mig ned for at sidde, bukker sig ned og vipper mine sko af. Fornemmelsen af hans varme hænder, der stryger hen over min hud, får det til at tænde alle nervetråde i mit indre. Jeg får gåsehud på benene, og David kigger op, da han forsigtigt trækker mine joggingbukser helt af.

Et intenst øjeblik opstår, lige der midt i afklædningen.

Han sidder et stykke tid, bare og kigger mig ind i øjnene. Han gik vist lige i stå der, så det er ikke kun mig. Han smiler skævt og rejser sig igen, stadig med øjnene låst fast i mit blik. Forsigtigt lægger han mit tøj på en stol og hjælper mig langsomt ned og ligge på siden.

”Trine, jeg undersøger lige din ryg, din lænd og bevæger dine ben lidt. Hvis det gør ondt, så siger du til. Bagefter masserer jeg dig, både på lænden, ryggen og foran ved dit skamben. ”

Mit skamben? Hvad hulen har det med min lænd at gøre. Men det lyder lidt frækt.

”Foran, fordi du har muskler fra livmoderen, scener og ledbånd, der hænger sammen med din lænd. Det kan godt virke lidt grænseoverskridende, da jeg skal helt ned mod dit skamben, så derfor informerer jeg dig nu.”

David går i gang.

Mærker mig på ryggen, hiver og trækker i ben og knæ. Drejer, bøjer og hiver. Det gør vildt ondt. Jeg må også op og stå, så han kan konstaterer, at min ryg er skæv. Så tror jeg fanden, at mine hofter brokker sig engang imellem. Ned og ligge på ryggen igen med en pude under knæene. Det er massagetid.

Kæk, som jeg er, klar med en spids bemærkning. Jeg kan ikke lade være. Det ryger ud af munden på mig. Flabet som jeg er. Jeg kan ikke holde min kæft.

”Hvad så, får jeg full-body massage med happy ending?”

David går op på siden af briksen. Store, varme og grove hænder, smurt ind i massageolie tager fat om mine hofter og han kigger på mig.

”Ikke i dag, men måske i næste uge. Nu skal vi lige have dig mobil igen, ik?”

Idet sætningen slutter, trykker han med tommelfingrene dybt i min mave, og stryger hårdt ned mod underlivet og skambenet. Jeg sidder oppe i loftet. Det gør så ondt, at jeg får åndenød og det trækker tårer.

”Nå, så er du ikke så rapkæftet, hva?”

Halvt hulkende, grinende og bandende, får jeg råbt et meget højt.

”Av, for satan!”

… så det, med sikkerhed kan høres helt ude i venteværelset. David griner, og masserer videre.

Langsomt bliver det til at holde ud, og musklerne samarbejder.

Han er helt nede, næsten. To cm fra min klit, der dunker og skriger på berøring. Det er så ophidsende og alligevel gør det pisse ondt. Men han stopper det samme sted hver gang, og gentager de masserende bevægelser fra mine hofter og ned. Bagefter får han mig langsomt, med møjen og besvær, vendt om på maven.

Hans hænder kører langsomt, men hårdt, op og ned, fra side til side, hen over ryggen og lænden. Min lænd er yderst sårbar, den er øm og smertefuld, når hans hænder kommer i nærheden, men det bliver bedre og bedre, jo mere han fortsætter.

Mine smerter bliver til nydelse, da jeg langsomt bliver trukket over i et minde fra fortiden, hvor jeg blev forkælet af min tidligere kæreste med tantramassage. Det minder ret meget om samme massage. Gad vide om David er tantramassør, foruden at være fysioterapeut. Jeg tør ikke spøge, så fortrolige er vi heller ikke (endnu), men det kunne jo komme. Han har jo, måske, lovet mig happy ending i næste uge.

”Så Trine, så er det slut. Ikke mere til dig i dag. Men jeg vil meget gerne se dig igen, om et par dage. Du får lige et par øvelser, til at rette ryggen på plads. Fortsæt med de smertestillende, for du vil være meget øm i aften og i morgen.”

Psst: Vil du gerne læse resten af denne novelle, En lækker omgang massage, og andre erotiske noveller samt eksklusivt, erotisk indhold, kan du læse med på vores MISSGREY PLUS sektion. Prøv en verden af velskrevet, kvalitetsindhold i den erotiske genre ved at læse med for 9 kr. de første 14 dage. Der er meget dårligt indhold på nettet i dag, når det kommer til erotiske noveller. Det har vi sat os for at gøre noget ved, og derfor, er der kun nøje udvalgt indhold på vores plussektion. Du kan nemt melde dig til og melde dig ud igen efter behov.

Fræk sexnovelle

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here