Fræk Sexnovelle

udgivet:

En lækker omgang massage

Sexnoveller: Læs om fysioterapeuten, som er lidt for god med hænderne.

Her kommer en af vores frække sexnoveller forfattet af Miss Robinson. Glæd dig. Du kan også læse en af de andre sexnoveller som “Cykelkælderen”, der også er forfattet af Miss Robinson.

Et hekseskud i lænden får den unge kvinde Trine til at opsøge hjælp hos en fysioterapeut, men bliver overrasket over mødet med den smukke og veltrænet David, der efter en intens behandling får hendes smerter til at blive til nydelse. Sulten efter hans berøring, bliver Trine lovet den helt store tur ved næste behandling, som udvikler sig til mere end en massage.

Der lugter lidt af sved og massagecreme i venteværelset. Sekretæren taler i telefon og der sidder et par patienter, foruden mig, og venter på at komme til fysioterapi. Der er flere fysioterapeuter tilknyttet klinikken, så det er spændende, hvem jeg skal ind til.

Jeg har aldrig haft brug for at gå til fysioterapeut før, men lænden mente pludseligt, at den skulle gøre mig opmærksom på, at en dum bevægelse i bruseren, da jeg skulle skrabe ben, ikke var en god idé. ”Smæld” og benene exede under mig. Nu går jeg rundt og ligner en foroverbøjet, gammel dame, nok også derfor det hedder hekseskud i lænden. Det gør sindssygt ondt, selvom jeg er dopet af smertestillende.

Jeg kravlede ud af taxaen, der kørte mig herhen, ingen hjælp fra den ubehøvlede chauffør. Håber det går bedre, når jeg skal hjem igen. Jeg sidder i mine egne tanker og bladrer i et magasin, venter på min tur, da en blid dyb mandestemme, siger mit navn.

”Trine, så er det din tur”.

Jeg kigger op fra en ligegyldig historie om Amalie og hendes nyfødte, og ser en ung fyr stå i døren. Halløjsa – how are you doing? Hans blide øjne og dragende smil, hypnotiserer mig i trance, og af en eller anden årsag, jeg tilsyneladende har glemt, vil kroppen ikke lystre. Jeg glemmer et kort øjeblik, at den jo er gået i stykker. Jeg lægger bladet fra mig, og forsøger at rejse mig fra stolen, uden held. Fortvivlet kigger jeg op for hjælp, han står allerede ved min side.

”Kom, lad mig hjælpe dig, du er jo pænt handicappet kan jeg se”.

Han placerer sin meget muskuløse underarm rundt om min ryg og trækker mig langsomt op med den anden.

I et snuptag er jeg på benene, og langsomt folder jeg mig ud i oprejst stilling. Det gør ondt, og det kan han se, så han slipper ikke taget i mig.

”Kom, vi skal ikke så langt. Jeg skal nok støtte dig hele vejen”.

Langsomt bevæger vi os mod en åben dør på gangen. Ved siden af døren hænger et navneskilt. David Johansen, Fysioterapeut. Der burde have stået, David Johansen, Fysioterapeut og overdrevet lækker med mega muskuløs og maskulin krop. Knep-a-licious og lige til at spise. Haps!

Det er lidt distraherende, for ikke at nævne frustrerende, at løbe ind i sådan en lækkerbisken, når man går rundt og ligner en krøbling. Men omvendt, så kan man jo spille lidt på at få medlidenhed, og det er vist lykkedes allerede.

Han følger mig langsomt hen til briksen, hvor jeg sætter mig langsomt ned.

Han slipper mig ikke, før jeg sidder sikkert. Døren lukkes og et gardin bliver trykket for, foran døren. Han vender sig om, og kigger intenst på mig. Holy fuck, han er fræk. Hans t-shirt strammer vildt omkring hans overarme og hen over brystkassen.

”Jeg hedder David og er fysioterapeut. Det ser sandelig ikke godt ud. Hvad har du dog lavet?”

David kommer hen til briksen, hvor jeg sidder, trækker en stol hen foran mig, og sætter sig.  Han kigger afventende på, at jeg skal fortælle.

Så jeg fortæller om mit bad, der endte i kaos, mit besøg hos lægen og de smertestillende, der ikke hjælper det fjerneste – alt i mens, mine tanker er et helt andet sted. Han er fokuseret på min fortælling, nikker, smiler og smågriner med mig, da jeg når til de komiske detaljer om hvordan mine toiletbesøg forløber. For det er ikke nemt at skulle tørre sig bagi, når lænden er låst. Som i kan ikke – næsten.

”Jamen, så lad os se, om ikke jeg kan hjælpe dig lidt. Det kommer til at gøre ondt, men det skal jo gøre ondt, før det gør godt. Ik?”

Han smiler flirtende til mig, rejser sig og fjerner stolen lidt.

”Først skal vi have tøjet af dig. Kan du selv, eller skal jeg hjælpe dig?”

Jeg kigger på ham og smiler lidt genert.

”Delvis hjælp, tak,” får jeg hvisket. Fuck det er pinligt det her. Jeg er så hjælpeløs. Har ingen kontrol over min krop – overhovedet! Forsigtigt trækker jeg blusen over hovedet, så jeg sidder med bar overkrop kun iført BH, hvorefter jeg går i stå og kigger fortvivlet på David.

”Yes, hjælp med sko og bukser, det havde jeg regnet ud. Kom, rejs dig forsigtigt, så trækker jeg bukserne ned og tager dine sko af. Tag det roligt, ingen pludselige bevægelser. Jeg er klar til at gribe dig, hvis det skulle gå galt igen.”

Jeg rejser mig langsomt op, med lidt hjælp, og placerer min håndflade på ryggen af ham, da han bukker sig ned. Hans markerede muskulatur bevæger sig under min håndflade, da han bukker sig ned for at trække mine joggingbukser ned. Han hjælper mig ned for at sidde, bukker sig ned og vipper mine sko af. Fornemmelsen af hans varme hænder, der stryger hen over min hud, får det til at tænde alle nervetråde i mit indre. Jeg får gåsehud på benene, og David kigger op, da han forsigtigt trækker mine joggingbukser helt af.

Et intenst øjeblik opstår, lige der midt i afklædningen.

Han sidder et stykke tid, bare og kigger mig ind i øjnene. Han gik vist lige i stå der, så det er ikke kun mig. Han smiler skævt og rejser sig igen, stadig med øjnene låst fast i mit blik. Forsigtigt lægger han mit tøj på en stol og hjælper mig langsomt ned og ligge på siden.

”Trine, jeg undersøger lige din ryg, din lænd og bevæger dine ben lidt. Hvis det gør ondt, så siger du til. Bagefter masserer jeg dig, både på lænden, ryggen og foran ved dit skamben. ”

Mit skamben? Hvad hulen har det med min lænd at gøre. Men det lyder lidt frækt.

”Foran, fordi du har muskler fra livmoderen, scener og ledbånd, der hænger sammen med din lænd. Det kan godt virke lidt grænseoverskridende, da jeg skal helt ned mod dit skamben, så derfor informerer jeg dig nu.”

David går i gang…. “Det er som taget ud af en fræk sexnovelle”.

Mærker mig på ryggen, hiver og trækker i ben og knæ. Drejer, bøjer og hiver. Det gør vildt ondt. Jeg må også op og stå, så han kan konstaterer, at min ryg er skæv. Så tror jeg fanden, at mine hofter brokker sig engang imellem. Ned og ligge på ryggen igen med en pude under knæene. Det er massagetid.

Kæk, som jeg er, klar med en spids bemærkning. Jeg kan ikke lade være. Det ryger ud af munden på mig. Flabet som jeg er. Jeg kan ikke holde min kæft.

”Hvad så, får jeg full-body massage med happy ending?”

David går op på siden af briksen. Store, varme og grove hænder, smurt ind i massageolie tager fat om mine hofter og han kigger på mig.

”Ikke i dag, men måske i næste uge. Nu skal vi lige have dig mobil igen, ik?”

Idet sætningen slutter, trykker han med tommelfingrene dybt i min mave, og stryger hårdt ned mod underlivet og skambenet. Jeg sidder oppe i loftet. Det gør så ondt, at jeg får åndenød og det trækker tårer.

”Nå, så er du ikke så rapkæftet, hva?”

Halvt hulkende, grinende og bandende, får jeg råbt et meget højt.

”Av, for satan!”

… så det, med sikkerhed kan høres helt ude i venteværelset. David griner, og masserer videre.

Langsomt bliver det til at holde ud, og musklerne samarbejder.

Han er helt nede, næsten. To cm fra min klit, der dunker og skriger på berøring. Det er så ophidsende og alligevel gør det pisse ondt. Men han stopper det samme sted hver gang, og gentager de masserende bevægelser fra mine hofter og ned. Bagefter får han mig langsomt, med møjen og besvær, vendt om på maven.

Hans hænder kører langsomt, men hårdt, op og ned, fra side til side, hen over ryggen og lænden. Min lænd er yderst sårbar, den er øm og smertefuld, når hans hænder kommer i nærheden, men det bliver bedre og bedre, jo mere han fortsætter.

Mine smerter bliver til nydelse, da jeg langsomt bliver trukket over i et minde fra fortiden, hvor jeg blev forkælet af min tidligere kæreste med tantramassage. Det minder ret meget om samme massage. Gad vide om David er tantramassør, foruden at være fysioterapeut. Jeg tør ikke spøge, så fortrolige er vi heller ikke (endnu), men det kunne jo komme. Han har jo, måske, lovet mig happy ending i næste uge.

”Så Trine, så er det slut. Ikke mere til dig i dag. Men jeg vil meget gerne se dig igen, om et par dage. Du får lige et par øvelser, til at rette ryggen på plads. Fortsæt med de smertestillende, for du vil være meget øm i aften og i morgen.”

Jeg er helt bombet.

Min krop ligger så dejligt og slapper af, for første gang siden lænden satte sig. Jeg er lige til at putte under dynen. Alligevel har jeg svært ved at bukke benene, så jeg kan komme rundt og op. David viser mig et par tricks til, hvordan jeg nemt kan vende mig og rejse mig, uden at det gør alt for ondt. Helt uden opfordring, henter han mit tøj og hjælp mig bukserne på.

”Hjem og slap af, men brug kroppen, også selv om det gør ondt.”

Jeg får blusen over hovedet, og David hjælp mig med skoene, så jeg kan skubbe fødderne i. Han tager fat i min arm, og hjælper mig op. Langsomt hjælper han mig ud i venteværelset, og parkerer mig på en stol.

”Sofie, Trine skal have en tid i overmorgen, læg den sidst på dagen.”

David vender sig om, og blinker flirtende til mig.

”Tak for i dag. Ses på torsdag, pas på dig selv, og husk dine øvelser. Hvis du har nogle spørgsmål, eller vis der er noget andet du vil, så har du mit nummer på kortet.”

”Det er mig der siger tak. Vi ses på torsdag.”

Jeg tager imod aftalekortet, med min nye tid på – og Davids telefonnummer. Han har skrevet det på bagsiden med en kuglepen. Han forsvinder ud af venteværelset. Så sidder jeg der. Træt. Øm. Forvirret. Liderlig og blæst omkuld af Hr. Fysioterapeut. Sofie sidder bag ved skranken og småsmiler. Har hun lugtet lunten? Jeg vil i hvert fald hjem, så jeg spørger hende, om hun ikke ville være sød at bestille en taxa.

Jeg vågner af, at min telefon bipper i min lomme. Klokken er 19! Jeg er gået omkuld på sofaen og har ikke engang nået at få skoene af. Min krop er så øm, at jeg føler jeg er blevet gennembanket med en kølle. Ikke en kølle på den gode måde, men som i seriøse tæsk. Jeg ruller forsigtigt rundt, som jeg har lært af David, og finder telefonen i min lomme. Der ligger 5 beskeder. Min bekymrede veninde og et par fra min mor. Jeg får hurtigt svaret, at alt er fjong, at jeg bare var faldet i søvn efter behandling.  Med telefonen i hånden, får jeg pludselig en mærkelig trang til at skrive til David. Jeg har jo ondt, så jeg har en undskyldning for at skrive til ham.

Hej David. Tak for en tur i dit torturkamme i dag. Jeg er øm i hele kroppen og kan ikke bevæge mig. Håber det går bedre på torsdag, ellers må jeg jo aflyse. Hej fra Trine”.

Småfnisende ligger jeg telefonen og går, ikke ubesværet, ud på toilettet.

Jeg finder lidt piller frem, og skyller ned. Lyden af en telefon bipper i stuen. Hvis jeg kunne, var jeg nok løbet ind efter den, men det er ikke en mulighed, så jeg går langsomt ind og finder telefonen på bordet.

Hej Trine. Det skal gøre ondt, du fik den halvstore tur. Tag noget smertestillende og læg dig ned. Du kommer på torsdag, det lover jeg dig, ellers kommer jeg og henter dig. David :)”

Jaså. Ser man det. Så kommer han og henter mig. Godt så. Gad vide om han er på Facebook? Så kunne jeg lige smugkigge lidt på hans status. Jeg skynder at søge efter ham, og selvfølgelig er der en masse med samme navn, men hans blide ansigt dukker hurtigt op på skærmen.

David Johansen

Bopæl, Skovlunde

Status, single

Arbejde, Fysioterapien, Farum

Uddannelse, Fysioterapeut

Født 1987

Da jeg kigger hans billeder igennem, ser det ikke ud som om, at han har børn.

Der er mange billeder fra træningscentre og rejser. Specielt et foto falder imponerende godt på min hornhinde, bar overkrop og i badeshorts. Solbrun og med solbriller i håret. Det ligner et rejsefoto. Shit en hapser.

Jeg tager telefonen og skriver tilbage til ham.

Hvis det var den halvstore tur? Hvordan er den store tur så? Meget nysgerrig. Hej fra Trine”.

Der går ikke mange minutter, før der bipper en besked retur.

Den store tur. Den tager vi på torsdag. Hvis du kan holde til det. David ;)”.

Jeg er lidt i tvivl. Flirter vi, eller taler vi bare om behandling af et hekseskud? Jeg må begive mig ud i noget mere våget, så jeg kan få et svar. Uanset hvad, så er det vist ikke normalt, at man skriver med sin fysioterapeut efter lukketid. Jeg beslutter mig for at fortsætte, nu er vi jo i gang.

Jeg kunne tydeligvis ikke holde til at skrabe ben, men under dine kyndige og muskuløse overarme, tror jeg ikke det bliver noget problem med ”den store tur” :p”.

Snøren er smidt ud, nu skal han bare bide på. Det hjælper altid at nævne og rose de store muskler. Det kræver jo store muskler, at masserer og behandle som fysioterapeut. Han er godt skruet sammen, der er arbejdet for det, det er tydeligt, at han har været grundig. Den ros skal han have.

Telefonen bipper endnu engang.

Smiger, der fik du mig, men…… nu ved du jo ikke, hvad den store tur går ud på. Har du lavet øvelser?”

Nu begynder han at irritere mig. Helt ærligt. Giv mig nu lidt, bare en lille smule. Jeg rejser mig forsigtigt og laver mine øvelser. Pillerne er begyndt at virke, så smerten er ikke så slem, som den har været. Det niver godt i lænden og trækker godt i musklerne, men det virker. Jeg tager et foto af mine ben i øvelse fra gulvet og sender.

Kommanderende fysioterapimand. Se øvelser. Jeg gør som du beder mig om 😉 Bliver jeg belønnet på torsdag så? Er der happy ending?

Bomben er tændt. Nu må han svare. Give mig noget, så jeg er sikker på mine flirteforsøg er modtaget. Telefonen bipper endnu engang.

Hmmmmmm…. ikke helt tilfreds, du har for meget tøj på og ja, hvis du er heldig, er der happy ending på torsdag 😉

David har vedhæftet et foto af sin spændte overarm. Jeg savler.

Glæder jeg mig til…. Må jeg spørge dig om noget?

Selvfølgelig. Hvad?

Har du Snapchat? Må jeg anmode dig?

Ja da. Du kan finde mig under ”David_johansen”. Hvad har du til mig?

Vent og se 😉

Så går det løs.

Vi snapper hele aftenen og den halve nat. Pandoras æske er åbnet, og det er ikke kedeligt. Der er ingen tvivl længere, vi møgflirter. BIG time. Vi når 200 snaps, inden vi beslutter os for at sove – i hver vores seng. Der er lagt i kakkelovnen til en hot torsdag, så nu må jeg lave mine øvelser og slappe godt af i morgen, så jeg kan være nogenlunde klar til torsdag. Det gør stadig fandens ondt, men det har helt klart hjulpet at være hos David i dag… eller i går er det jo efterhånden. Uret siger 02.12 da jeg sender sidste ”godnat snap”.

Hele onsdagen foregår i sengen, øvelser, piller, sengen, øvelser, piller. Der er godmorgen snap fra David, men hele dagen hører jeg ikke fra ham. Han har fuldt booket op, så han har sagt, at han ikke vil være på det meste af dagen. Der tikker dog lige en sms ind ved frokosttid.

Håber det går bedre i dag. Husk dine øvelser, søde! David 🙂

Jeg skynder mig at skrive retur, i håb om, at vi lige kan skrive lidt inden hans frokost er færdig.

Hvilke øvelser? Kender jeg ikke noget til.

Kort tid efter jeg har trykket send, ringer telefonen.

Det er David. Jeg bliver helt befippet, men tager telefonen med forsigtig stemme.

”Hej”

”Nå, så er du ikke så kæk hva?”

”Hi, jeg havde da ikke lige regnet med, at du ville ringe til mig.”

”Du skal lave dine øvelser, ellers går du i stykker i morgen.”

”Går i stykker? Hvad mener du? Jeg kan da ikke gå mere i stykker.”

”Jeg har tænkt mig at kneppe dig til du flækker. ”

”Det kan vi da ikke. Der er jo mennesker i klinikken”.

”Niks. Når jeg er færdig med din officielle behandling, er de andre gået. Vi har det hele for os selv. Kom ikke og fortæl mig, at det ikke er det, du vil have. Du har tigget om det siden du kiggede op fra dit magasin i går. Har jeg ret?”

”Jep, så godt som. Men tager jeg fejl, hvis jeg fornemmede at det var gensidigt?”

”Vi har begge super fornemmelse. Øvelser nu, og så ses vi i morgen kl. 15. Bliver nødt til at løbe søde. Ses.”

Jeg lægger på og kigger måbende på telefonen. Kneppe mig til jeg flækker!

Jeg er aldrig blevet kneppet til jeg flækker. Det vil jeg gerne prøve. Øvelser nu, og mange af dem.

Torsdag kommer hurtigt, og jeg er klar. Kroppen har det bedre, og øvelserne virker. Jeg er ikke helt fit for fight, men jeg ligner ikke en foroverbøjet heks mere. Utålmodigt venter jeg på, at klokken skal blive 14.45, så vil taxaen komme og hente mig. Jeg står top tunet og klar til Davids ”store tur”.

I venteværelset er der tomt. Sekretæren er ikke at se nogen steder, så jeg kører mit sygesikringskort gennem computeren og tjekker ind. Der er meget stille, jeg venter utålmodigt. Døren går ude på gangen, og jeg kan høre Davids stemme.

”Det var alt for denne gang, Torben, dejligt at du er frisk igen. Kom godt hjem.”

Døren smækker ude på gangen, efterfulgt af en klikkende lås, og der bliver stille igen. David kommer hen i døråbningen, og læner sig op ad karmen, med armene over kors. Stirrer på mig med et lummert smil. Jeg bliver siddende og stirrer tilbage.

”Nå, er du klar? Skal du have hjælp? Eller har du lavet dine øvelser?”

Jeg rejser mig forsigtigt, og går langsomt hen til ham. Hans duft bliver kraftigere og kraftigere, jo tættere jeg kommer på ham. En blanding af massageolie og lækker parfume fylder mine næsebor. Det går lige i trussen.

”Du ved, at jeg har lavet mine øvelser – du har jo selv set med. Ik?”

Han smiler og tager mig i hånden, vi går langsomt ind på hans klinik. David lukker døren og låser den efter sig. Jeg sætter mig på briksen og venter. David kommer hen og stiller sig foran mig. Han griber om min hage og tipper mit ansigt op. Vores øjne mødes i et begærligt blik. Det hele trækker sig sammen i mit underliv. Han stryger sin tommelfinger hen over min hage, og op til min mund. Jeg åbner munden og slikker på hans finger. Inviterer den ind i min mund. Han stikker forsigtigt fingeren ind, og min tunge leger forførende. Cirkler og sutter på ham. Han smager dejligt. Pludselig trækker han fingeren ud.

”Af med tøjet. Det hele.”

Han retter på bukserne, og jeg kan tydeligt se hvorfor. Flaget er hejst.

Jeg trækker blusen over hovedet og rejser mig, for at trække mine shorts af. David bukker sig, og hjælper mig af med både sko og shorts. Jeg står i BH og trusser.

”Jeg sagde det hele!”

Hans stemme er gået fra blid til dyrisk.

Han er tændt og vild. Bulen i bukserne fortæller mig, at han er klar til alt. Jeg har så meget lyst til at trække dem ned, og tage ham i munden, men jeg afventer. Han står med knyttede næver og musklerne på overarmene dirrede. Sikken en selvkontrol. Jeg åbner min BH og lader den falde, han stirrer på mig og står som naglet til gulvet. Trusserne bliver løsnet fra hofterne og falder ned på gulvet. Forsigtigt træder jeg ud af dem. Helt nøgen. Mine brystvorter står som to knopper ud i luften. Jeg er allerede helt våd.

”Først behandling, så flækker jeg dig. Læg dig på briksen, på siden”.

Jeg gør som jeg får besked på og David går i gang. Denne gang er hans berøring helt anderledes. Hans varme hænder arbejder mod huden i sensuelle strøg. Jeg ligger nøgen på briksen og nyder hans berøring, også selv om det gør lidt ondt engang imellem. Han siger ikke et ord, arbejder bare med min krop. Pludselig hører jeg mig selv sige,

”Tag trøjen af.”

Han stopper og kigger på mig, smiler og trækker sin T-shirt over hovedet. Fååååååck et syn. Endnu bedre end på det foto på Facebook. Lige som jeg har forestillet mig. Perfekt skåret. Han arbejder videre, og jeg nyder at kigge på hans muskler arbejde. Han bruger hele kroppen.

”Så er det om på ryggen.”

Forsigtigt vender jeg mig om på ryggen.

Blottet ligger jeg der. Brysterne stritter ud i luften. Jeg kan mærke den våde plet på lagnet allerede. David løfter mit ben op mod maven, og drejede det udad.

Jeg er åben og der er fri adgang. Jeg fanger hans blik kigge ned mellem mine ben. Han smiler frækt og sulten.

”Du er vist klar til ”den store tur”, kan jeg se”.

Åh ja, jeg er klar. Det har jeg vist været længe. Han arbejder videre med mine ben. Jeg er meget mere mobil end i tirsdags. Dejligt. Han slipper mit ben, og går rundt om briksen. Bag mig rumsterer han med et eller andet. Jeg kan høre ham sætte noget fra sig, og lyden af hænder der gnider sig mod hinanden.

”Massagetid”

Nøgen står han ved siden af mig. Hans pik står ud i luften og strejfer min arm. Han placerer sine hænder på mine hofter, og de dejlige massagebevægelser ned mod mit skamben former sig. Denne gang er det meget mere behageligt end sidst. Han masserer i bløde bevægelser og ned mod mit skamben. Denne gang masserer han helt ned. Den blide berøring af min klit er en sindssyg forløsning. Alle nervetråde i min krop er i koden rød, de venter bare på at blive skubbet det sidste stykke.

David løfter mine ben og sætter sig over skrævs på briksen, med mine ben spredt på hver side af hans hofter, hvilende på hans lår. Der er fri adgang. Jeg kan mærke hans pik ligge tæt på mit lår.

Hans hænder glider fra mine lår, op ad min mave og op til mine bryster. Forsigtigt niver og hiver han blidt med fingerspidserne om begge mine brystvorter. Nulrer dem intens. Leger med dem til de er så hårde, at det gør ondt. På den gode måde. Min krop slår op i en flitsbue. Hans varme hænder glider op og ned af min mave, over mine bryster og ned til min klit. Langsomt fører han to fingre ind i mig, mens han med cirkelbevægelser stimulerer min klit.

Jeg kan ikke ligge stille, det snurrer i hele kroppen. Han rejser sig op, og hænger ind over mig, stadig med fingrene oppe i mig og hans store hårde pik ligger på min mave. Hans varme mund omslutter mit bryst, og med tungen suger han hårdt om det.

Jeg er så tæt på, det hele trækker sig sammen og i et skrig eksploderer jeg omkring hans fingre.

Min skede trækker sig sammen i hårde stød og hans tommelfinger cirkler langsom rundt på min følsomme knop. Han slipper kort, og jeg kan høre lyden af en kondompakke blive åbnet, før jeg ved af det, er han i mig. Hans store dejlige pik bevæger sig langsomt og forsigtigt ind i min våde og varme hule. Vores øjne er som låst i hinanden. Med sine dejlige overarme fikserer han mine ben og langsomt knepper han mig.

Tempoet bliver sat en smule op, og spørgende kigger han på mig, om jeg er ok. Jeg nikker bekræftende og han fortsætter med at sætte tempo op. Min krop er som en spændt bue. Klar til endnu et fyrværkeri af orgasmer. Bare at se ham pumpe, gør mig helt vildt liderlig. Hans store pik fylder mig ud. Følelsen af hans kæmpe borehammer, der bare glider ud og ind af mig, er så overvældende, at tårerne begynder at løbe ned af mine kinder. Alle musklerne i hans overkrop er spændt og små dråber af sved, løber ned fra hans pande og videre ned over hans bryst. Vildt sexet.

Hvis jeg kunne, ville jeg rejse mig og røre hans brystkasse, men kroppen er lidt defekt, så jeg må nøjes med at kigge. I stedet for, griber jeg om mine bryster, og giver dem hvad de trygler om.

Ved synet af mig med hænderne på brysterne, stønner David højt og slår hovedet bagover i et brøl.

Hans pik er så hård mod mit indre, og med hurtige ryk, kommer han voldsomt. Vi kommer voldsomt. Orgasmen er så intens, at jeg ikke kan være i min egen krop. Pludselig sortner det for mine øjne. Jeg er væk.

”Trine, er du der. Søde, er du okay?”

Jeg kan høre mit navn i det fjerne. Nogen kalder på mig. Jeg åbner øjnene, er lidt konfus. David sidder stadig mellem mine ben, og nusser mig på maven.

”Er du ok? Du forsvandt lige et øjeblik.”

Jeg smiler og kigger på ham stadig lidt desorienteret.

”Du flækkede mig sgu. Seriøst. Jeg er sgu ikke besvimet før.”

”Det sagde jeg jo jeg ville. Den store tur, du ved.”

”Ja, det skal jeg sandelig love for. Hvornår skal jeg komme igen? Den store tur er spændende.”

David griner og ryster på hovedet.

”Du er vist umættelig, hva? Hvad med i weekenden? Jeg tager også på hjemmebesøg.”

”Det er en aftale, makker, bare du lige gider hjælpe mig op herfra, for min lænd har låst sig igen.”

Han flytter sig fra briksen og trækker mig langsomt op at sidde. Jeg er gennemkneppet og mør.

”Kom lad os få noget tøj på, så kører jeg dig hjem.”

David hjælper mig med at få tøjet på, det jeg ikke kan selv, og vi lister stille ud af klinikken.

Hans bil står lige nede på P-pladsen, så jeg skal ikke gå så langt. Forsigtigt hjælper han mig ind og sidde. Han svinger bilen ud på vejen og kigger på mig.

”Nå, hvor skal jeg køre dig hen, søde.”

”Jeg bor 10 minutter herfra, men hvad siger du til pizza og en øl. Kan du lokkes?”

”Lyder som en god idé, lad os det.”

”Sig mig Hr. Fysioterapeut. Er du egentligt også tantramassør?”

”Også i den grad, haha.”

Storsmilende kører David og jeg sammen videre ind i byen.

Pizza og øl – og hvem ved, måske en runde to? Jeg er klar til en omgang tantra.

Sexnoveller hitter som aldrig før

Tak fordi, at du læste med. Sexnoveller hitter som aldrig før. Især her under coronakrisen, har vi hos Missgrey oplevet en kæmpe efterspørgsel efter flere sexnoveller af vores høje kvalitet. Derfor efterspørger vi flere sexnoveller til siden. Du kan skrive en mail til: Redaktionen@missgrey.dk og selv bidrage til vores univers. Tak. Hilsen Missgrey.

Og husk; du er ikke den eneste med denne lyst. F.eks. viser en undersøgelse, som DR har lavet, at mange Danskere læser frække sexnoveller. Så det er bare at komme i gang. 

Se Også