Året frækkeste sex julekalendere med sexlegetøj 2021

udgivet:

Årets Frækkeste Sex Julekalendere 2021

Det er 1. november og vi er godt på vej mod den hyggelige juletid. Måske de første tanker om julekalendere, julegaver og lækkert julemad allerede har strejfet dine tanker. Derfor vil vi på Missgrey gerne hjælpe dig på vej med en guide til, hvordan du kan udskifte den gammeldags chokolade-julekalender med en lidt frækker version, der med sikkerhed kan gøre december til årets hidtil frækkeste måned. Få stillet alle dine sensuelle lyster og behov i soveværelset 😜

Hvorfor en fræk julekalender med sexlegetøj?

Der er mange grunde til, hvorfor du skal skifte din traditionelle chokolade-julekalender ud med en erotisk julekalender med sexlegetøj.

1. En julekalender er en god investering

Nok virker julekalenderne med sexlegetøj dyre, men når du shopper en fræk julekalender, får du 24 frække gaver til både din partner, dig selv og sexlegetøj i kan bruge sammen. I får derved shoppet sexlegetøj for hele året, så jeres frække legetøjsskuffe bliver fyldt godt op. Derudover indeholder julekalenderne produkter fra kvalitetsmærker som Womanizer, Cottelli, Satisfyer, Bad Kitty osv, der ikke er helt billige. Køber man en erotisk julekalender får man nærmest disse produkter til den halve pris.

2. En julekalender kan udvide jeres horisont

En erotisk julekalender kan være en hjælp til at komme i gang med sexlegetøj, hvis du er ny i gamet. Julekalenderne indeholder produkterne, hvor alle kan være med. Har du allerede en vis erfaring med sexlegetøj, kan en erotisk julekalender være med til udvide din horisont med sexlegetøj. Måske I støder på nogle produkter I ikke selv havde tænkt på at prøve.

3. En julekalender der frobrænder kalorier

Hvis du udskifter den gammeldags chokolade-julekalender med en sexlegetøjs-julekalender kan du gemme de ekstra kalorier, som du havde fået fra chokoladen, til den lækre julemad. Du får i stedet forbrændt kalorier, samtidig med at du kan blive under dynen med fræk leg og sensuelle oplevelser med din partner. På den måde får du forhindret at de drilske julekilo kommer snigende.

4. En Julekalender til at holde varmen

Typisk indbyder december ikke til at man bevæger sig udenfor på grund af det kolde og våde vejr. Når du derfor bruger det meste af din tid indenfor, kan du lige så godt gøre noget for at få en indre varme. Her er en erotisk julekalender med sexlegetøj perfekt til dette, da sex og intimt samvær giver dig en dejlig indre varme.

To frække og anderledes julekalendere i 2021

Mange har nok allerede prøvet Sinful Classic julekalender og deres Delux udgave. Derfor vil vi gerne præsentere dig for to nye og anderledes julekalendere fra henholdsvis Satisfyer og Orion – de to nye spillere på markedet, der med garanti vil kunne fylde jeres jul med fræk sjov og ballade.

Satisfyer Erotisk Julekalender

Denne erotiske julekalender fra Satisfyer har et elegant og eksklusivt design, der gør den ideel som gave til din partner, som du også selv får glæde af. Du får en måned fyldt med intense, sensuelle og intime lege med i alt 24 gaver, som indeholder alt lige fra frækt soft-bondage udstyr, lingeri, cremer og massageolier. Alle produkter i kalenderen kommer fra mærket Satisfyer.

Du kan glæde dig til at få fingrene i produkter som Heat Climax, Elastic Joy, Pro 2+, Masturbator Egg, Orgasme Gel og Lingeri fra Panethouse. Nogle produkter vil endda være Innovative App-styret sexlegetøj, som du kan få mange timers fræk leg og uendelige muligheder for at tilpasse sexlegetøjets funktioner til dine behov og lyster ved hjælp af Satisfyer Gratis Connect App.

Orion Luksus Julekalender

Med denne frække luksus julekalender fra Orion kan du få flere ho-ho-oooh øjeblikke i december. Julekalenderen giver dig en fantastisk mulighed for at prøve mange forskellige former for sexlegetøj og tilbehør af og finde ud af, hvilke produkter, der passer perfekt til dig og din partners lyster og behov. Julekalenderen indeholder 24 gaver fra blandt andet Womanizer, Smile, Cottelli Lingeri, Bad Kitty, Magoon, Just Glide og mange flere.

Denne luksus julekalender giver dig mulighed for at prøve kræfter med alle hjørner inden for nydelse og sensualitet og udvide din horisont uanset om du er nybegynder eller erfaren inden for brug af sexlegetøj.

Du kan glæde dig til prøve forskelligt sexlegetøj, lingeri, glidecremer, frække spil, massageolier og meget mere. Desuden indeholder denne erotiske julekalender produkter med en samlet værdi på 2980 kr.

Unboxing og Sneak Peak på Årets Frækkeste Julekalendere 2021

Glæd dig!

Følg med på Missgreys instagram profil @missgreydk i november, når vi giver eksklusive sneak-peaks bag lågerne på Satisyers og Orions frække julekalendere 2021.

XOXO Missgrey Redaktionen

Se Også