Mange vil sikkert betragte et handjob som en slags trøstepræmie. De fleste mænd har jo selv revet i banditten så længe, at det har været muligt for dem.

Derfor er det jo oplagt at tro, at fyrene er langt bedre til selv at klare håndarbejdet end vi kvinder er.

Som kvinde kan man altså undre sig over, hvorfor man skal overhovedet skal bruge krudt på at blive god til at give sin partner handjobs? Det har jeg i hvert fald selv undret mig over ved flere lejligheder.

Dog viser det sig ifølge mændene selv, at det kan være en utrolig fræk oplevelse for manden at få et handjob fremfor at skulle klare ærterne selv. Samtidig giver det dig muligheden for at blive fortrolig med hans ædlere dele på en helt anden måde.

Denne guide er altså en hjælp til dig, der gerne vil opnå fordelene ved at give din partner et godt handjob. Forhåbentlig vil du efterfølgende være i stand til at give din partner en erotisk oplevelse, han aldrig glemmer.

LÆS OGSÅ: Sådan giver du din partner en erotisk massage

Handjob

Step-by-step: Sådan bliver du en sand handjob mester

1. Glidecreme er alfa-omega

Glidecreme er den absolut vigtigste ingrediens, når det kommer til opskriften på det gode handjob (Se min anbefaling af produkt i bunden). Hvis du ikke tilfører nok glidecreme, kan oplevelsen faktisk gå hen og blive direkte pinefuld for ham, da du i værste tilfælde giver hans pik et brandsår (Av!).

Udover at sikre dig, at der er nok smørrelse, kan du eksperimentere med forskellige former for glidecreme. Du kan blandt andet få glidecreme med kølende eller varmende effekt, som gør handjobbet en smule sjovere. Dog vil en silikoneglidecreme være det bedste valg, da det vil give en god og behagelig oplevelse.

2. Find ud af, hvad han godt kan lide

Den bedste måde at gøre det på, er at observere ham, mens han onanerer. Her skal du selvfølgelig lige spørge om hans tilladelse først. Hvis du synes, at dette er for grænseoverskridende, så tag i stedet en snak med ham om, hvordan han godt kan lide det.

Hvis det derimod er ham, som er en smule genert, kan du give ham et blindfold på, så han ikke kan se dig, mens han demonstrerer teknikkerne for dig.

3. Vælg den rigtige stilling

Her er det vigtigt at fokus på komfort for begge parter. Derudover skal det være let for dig at se, hvad du laver og samtidig kunne komme til at stimulere alle hans erogene zoner.

Det er meget oplagt, at manden ligger på ryggen, hvorefter du placerer dig knælende enten mellem hans ben eller ved siden af ham.

Hvis du har mod på at prøve noget nyt, kan du placere dig overskrævs med ryggen til ham. På den måde giver du ham en fantastisk udsigt til dit bagparti, som stimulerer hans visuelle sans på en ny måde. Derudover vil han ikke kunne holde øje med, hvad du gør, hvilket kan give plads til en række overraskelser undervejs.

Du kan også vælge at stille dig bagved ham imens. Det gør, at han kan være med til at styre tempoet og grebet med hans egne hænder ovenpå dine.

4. Find det rette greb

Her handler det igen om at vide, hvad din partner godt kan lide. Men tendensen er, at vi kvinder er alt for forsigtige, når det kommer til at gribe fat om mandens pik.

Det er ikke et skrøbeligt arvestykke, du har fat i, så du kan som regel gribe en lille smule hårdere fat end du regner med.

Du skal dog heller ikke bruge et for stramt greb, for selvom den er hård, er den ikke lavet af stål. En tommelfingerregel er at have fat om hans stive lem med det samme greb, som du bruger, når du står med et glas koldt vand. Prøv dig frem for at finde den rette balancegang og vær hele tiden opmærksom på hans reaktioner.

5. Benyt forskellige hastigheder

Start ud i et langsomt (men ikke for langsomt) tempo, så det ikke bliver ligepå og hårdt. Du kan øge tempoet, når du fornemmer, at han bliver mere ophidset. På den måde bygger du op til orgasmen, så den tilsidst føles langt mere intens for ham.

6. Brug de rette håndbevægelser

Vi kender allesammen basisbevægelsen under et handjob, hvor vi bevæger en hånd op og ned ad skaftet på pikken. Men dette er altså ikke den eneste mulighed, vi har, når vi begiver os ud i denne form for håndarbejde. Der er nemlig mange måder at gøre det på:

For at forbedre basisbevægelsen kan du arbejde med dit greb. Når du arbejder dig nedefra og op skal du langsomt lukke fingrene mere og mere sammen, jo tættere du kommer på toppen, hvorimod du skal løsne mere op for grebet, når du bevæger hånden oppefra og ned.

For at eksperimentere en smule, kan du blandt andet vælge at bruge begge hænder i forlængelse af hinanden, når du bevæger hænderne nedefra basen og op mod hovedet.

Du kan også dreje hånden i forskellige vinkler, mens den bevæger sig op og ned ad skaftet. Dette kan også lade sig gøre, hvis du bruger begge hænder.

Derudover kan du vælge at give hans pikhoved lidt ekstra opmærksomhed ved at køre din tommelfinger rundt i små cirkler i dette område.

Det vigtigste er dog, at du konstant følger vinklen af hans penis, som ikke nødvendigvis er snurrelige. Derudover skal din hånd/dine hænder konstant være i kontakt med pikken.

7. Glem ikke hans andre erogene zoner

Husk på, at han har mange andre følsomme områder, som du kan stimulere undervejs. Massér gerne hans mellemkød og inderlår for at ophidse ham yderligere.

Her er det også en rigtig god idé at give hans kugler en masse opmærksomhed. Det kan du vælge at gøre ved at massere dem blidt med den ene hånd, mens du spiller ham af med den anden. Du kan også vælge at tilføre et oralt element til handjobbet og tage hans nosser under kærlig behandling med din tunge.

8. Stil spørgsmål undervejs

Der kan godt blive en smule stille fra din side under et handjob. For at du ikke virker for passiv, kan du med jævne mellemrum spørge ind til, hvordan det føles.

Han vil elske dig det, da det viser, at du er ivrig efter at give ham maksimal nydelse.

9. Ros hans pik

Hvis du virkelig gerne vil have ham op at køre, får du med garanti det ønskede resultat ved at rose hans pik. Find dit beskidte sprog frem og sig eksempelvis: “Din pik er så lækker” eller “Det føles så godt at lege med din dejlige pik”. Her fungerer det også med små liderlige suk og støn undervejs.

10. Giv ham plads

Når det hele er overstået, er det vigtigt at give ham lidt plads til at komme til sig selv og bare nyde den følelse, som orgasmen udløser i kroppen.

Kort sagt handler det altså om at være åben og nysgerrig på at lære din mand at kende og lade ham vide, hvor meget du nyder at tilfredsstille ham, når du giver ham et handjob.

Hvis du har fået mod på mere, så har jeg et par anbefalinger af produkter herunder. Først og fremmest, får du en anbefaling til en god silikoneglidecreme, som lovet. Men derudover, er der også en anbefaling af den kendte TENGA Egg Wavy, som er et banebrydende produkt til handjobs. Klik på tabellerne for mere info om produkter.

Pjur Back Door Glide – Silikonebaseret glidecreme – PRISVINDER

Handjob

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Sinful.dk 129,00 158,00 Gå til køb
Sexshop.dk 129,00 178,00 Gå til køb

TENGA Egg Wavy Onani Handjob til Mænd

Handjob

Handjob

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Sinful.dk 69,00 98,00 Gå til køb

 

Dette indlæg indeholder Affiliate Links

Tidligere artikelSådan kan du fejre Valentinsdag – sjove lege!
Næste artikelMine oplevelser med hormonspiral
MISS FELICITY
OBS: Miss Felicity blogger ikke længere hos Missgrey.dk. Hendes tidligere indlæg er stadig tilgængelige her på siden. Dem er du velkommen til at læse. For spørgsmål, da skriv til: Mette@missgrey.dk. Beskrivelse af Miss Felicity: "Jeg er blogger her på Miss Grey, hvor du kan kende mig under navnet Miss Felicity. Jeg byder dig velkommen til min verden, hvor jeg ærligt og uden filter skriver om mit liv som ung kvinde med alt, hvad det indebærer, når det kommer til kærlighed og sex. Mine indlæg handler altså om alt fra min sexede singleperiode til mit parforhold med Mr. Boyfriend, som jeg snart skal have mit første barn sammen med. Samtidig leverer jeg guides her på bloggen med fokus på at rådgive dig ud fra mine egne erfaringer med eksempelvis BDSM, som jeg er meget stor fan af. Du vil også kunne finde mere videnskabelige artikler fra min hånd, da jeg elsker at fordybe mig i forskning omkring sex og samliv. Denne passion vil jeg meget gerne dele med dig, så vi i fællesskab kan blive klogere på sex og følelser, der til tider kan være en kompliceret affære. Kort sagt indeholder mine blogindlæg altså lidt af det hele, så hvis du har brug for en veninde, der er hudløst ærlig og gerne giver dig et godt råd eller to med på din vej, kan du trygt følge med hos mig her på Missgrey.dk."

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here